• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
عزیز دوستان از باب شوخی پست میدن..اونم ب این خاطر هست ک درس عبرتی بشه بره یه عده هوادار پرسپولیس ک حرفایی میزدن و پستهایی میدان ک آدم شاخ در مییاورد ! و در عرض 2سوت آفلاین میشدن و تاپیک رو ترک میکردن!

شما این پست هارو بخون متوجه میشی این یه نمونه ساده ش هست فقط..فقط صفحه 1380 از پست 20697 ب بعد و صفحه 1381 رو بخون شاید کمی هم ب اطلاعات شما افزوده شد..

http://forum.persiantools.com/t44499-page1380.html#post7852748

والا من ک خودم استقلالی م ولی بعد از 22سال عمر کردن خداشاهده اولین پرسپولیسی منطقی و با انصافی ک میبینم شخص خوده شما هستی...من ک خودم ب شخصه از خدامه ک پرسپولیس یه جون تازه بگیره و نذاره دوستان اصفهانی و تبریزی ش ا خ بشن..ولی پرسپولیس هرسال نا امید ترم میکنه ..

ولی بازم میگم خوده شما هواداری کاری کنید ک همون آقایی ک گفتم از تیم شما بره........همچین کسایی نباید تو فوتبال باشن

والا آرزوی من اینه ک هواداری استقلال پرسپولیس سرشون ب کار خودشون باشه و ت بازیهای رو دَر رو بهم دیگه فحش ندن ناسزا نگن..باور کن همین فحش و ها ناسزاها و رفتار تماشاگران الکی الکی حساسیت ایجاد میکنه...باور کنید این ناسزاها نباشه و الکی حساس نکنن دربی رو دربی های قشنگی تری رو خواهیم دید ولی افسوس...................

درمورد دوستان مشخص هست...
بنده فکر میکنم به قوانین توجه کافی رو داشتم اینطور نیست؟ ....؟

شما لطف دارید...بسیار سپاسگذارم....

درمورد هوادارن عرض کردم.....

اگر کمکی باید باشد...

فقط تشویق.....علمی و عملی.....

اینکه واقعاً به تیم کمک کنند....

چه استقلال و چه پرسپولیس و.....

متاسفانه هواداران امروزی فقط شعار میدهند.....

پ.ن: بنده قصد توهین به هیچ شخصی رو ندارم.... (نظر کلی هست...)

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
خبر نداری؟

با امیر لابی کرده فصل بعدی بیاد اس اس

واسه اینه که میزنه به هوا:D
خیلی جالبه ها ! امیر خان دقیقن می گرده بازیکن بنجل های پرسپولیس رو پیدا می کنه بعد میذاره توی تیم فیکس بازی کنند! نوری، قاضی و ...!
sharmandegi.gif

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
خیلی جالبه ها ! امیر خان دقیقن می گرده بازیکن بنجل های پرسپولیس رو پیدا می کنه بعد میذاره توی تیم فیکس بازی کنند! نوری، قاضی و ...!
sharmandegi.gif
بلاخره یکیشون پیدا شد
به یه چی دقت کردین؟ رتبه پیروزی تو جدول 4 امتیاز 7 . 4+7=محمدقاضی. حسرت پیروزی ایا :D :D

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
متاسفانه هواداران امروزی فقط شعار میدهند.....

بله همینطوره ..نه تنها هوادار بلکه مدیر عاملان دوتیم هر سال شعار میدن ک آره ما دست ب دست هم خواهیم داد کار فرهنگی خواهیم کرد! لیگ ک شروع میشه پشت سرـه هم بهتان ـــــه ک مییاد

از لحاظ فرهنگی از ریشه خرابیم..تو همه ی ضمینه ها....

35سال ــه ک واژه فرهنگ رو گذاشتن کنار اسم دو باشگاه ولی دریغ از خود فرهنگ

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
بله همینطوره ..نه تنها هوادار بلکه مدیر عاملان دوتیم هر سال شعار میدن ک آره ما دست ب دست هم خواهیم داد کار فرهنگی خواهیم کرد! لیگ ک شروع میشه پشت سرـه هم بهتان ـــــه ک مییاد

از لحاظ فرهنگی از ریشه خرابیم..تو همه ی ضمینه ها....

35سال ــه ک واژه فرهنگ رو گذاشتن کنار اسم دو باشگاه ولی دریغ از خود فرهنگ

امیدوارم بهتر بشه....

با یه سایت تخصصی در این موارد موافقید؟

فعلاً بنده مرخص میشم....

خیلی خوشحال شدم....

یه ذره کار دارم تا 4-5 صبح :(

فردا ظهر میخونم نظرتون رو...

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
با یه سایت تخصصی در این موارد موافقید؟

بی فایده ست...تا وقتی فَن پیج هایی هست ک بره همدیگه ناسزاهارو مییارن رو کیبرد و در قالب عکس ب نمایش میذارن :D...از ریشه خرابه دادا....بگذارو بگذر....

شب عالی پرتقالی

خوشحال شدم عزیز

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
بی فایده ست...تا وقتی فَن پیج هایی هست ک بره همدیگه ناسزاهارو مییارن رو کیبرد و در قالب عکس ب نمایش میذارن :D...از ریشه خرابه دادا....بگذارو بگذر....

شب عالی پرتقالی

خوشحال شدم عزیز

شما هم ساده اید ها!!
این آقا اومده بحث رو عوض کنه و تو شب ماتم قرمز و زرد ها بجای کل کل و خجالت کشیدن از گل 50 متریشون میخواد کار فرهنگی کنه !!

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
تو هفته 4 از بازيكن شماره 4 تيم حريف گل 40 متري نخوري و تيمشون رو 4 امتيازي نكني
صــــلــــواااااااااااات

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
[h=5]خیابانی : محمد نوری با کوتاه کردن موهاش بالاخره شکل و شمایل یک کاپیتان را پیدا کرد خخخخخخخ[/h]

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
میبینم باز تسبیح میچرخوندینو نذری دادین که پرسپولیس ببازه:cool:داداش شکست اولین گام بدبختی هست:lol:من بازی دیروز رو نتونستم ببینم ولی قشنگ بازی کردیم نمیه دوم شانس نداشتیم حالا شما هم با سایپا بازی میکنید میبینمتون .صبا هم که لول کرده بودتون با شانس محض بردین

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان، لطفا یک بار دیگر و به دقت پست اول این تاپیک (قوانین) رو مطالعه کنید.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اطفا یک پرسپولیسی بگه هدف این تیم برای شرکت در مسابقات لیگ برتر دقیقا چیه ؟ مخصوصا در سال های اخیر؟ :D ما که هر چی گشتیم دیدیم هدف خاصی ندارن واسه دور همی بازی می کنن

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
شما هم ساده اید ها!!
این آقا اومده بحث رو عوض کنه و تو شب ماتم قرمز و زرد ها بجای کل کل و خجالت کشیدن از گل 50 متریشون میخواد کار فرهنگی کنه !!

خجالت رو شما باید بکشید که تو آزادی لوله شدید جلوی صبای قم !

والا ! دست پیش میگیر پس نیفتی ؟!

سیستم بکش زیرش رو ما هم عملی کنیم میتونیم مثل شما تحقیر بشیم و بازی رو ببریم . اما اون مدل بازی به درد بوق هم نمیخوره ! چه برسه به ما :rolleyes:

Last edited by a moderator:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

سیستم بکش زیرش رو ما هم عملی کنیم میتونیم مثل شما تحقیر بشیم و بازی رو ببریم . اما اون مدل بازی به درد بوق هم نمیخوره ! چه برسه به ما :rolleyes:

شک نکن همونم نمی تونین اگر میتونستید هر فصل اون وسطای جدول نبودین که آدم روش نمیشه بگه

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
شک نکن همونم نمی تونین اگر میتونستید هر فصل اون وسطای جدول نبودین که آدم روش نمیشه بگه

شما نگران ما نباشید ! نگران خودتون باشید با این اوضاع بازییییییییییییی !!! که چند فصله بهترین بازیکنتون دروازبانتونه ! :D

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851

ما یه باخت داشتیم که اون هم جلوی سپاهان بود و کاملا مشخص شد که داور باعث باخت ما شده .... 1 گل تقدیم اونا کرد و یک پنالتی برای ما نگرفت . چند تا هم تیر زدیم و موقعیت های زیادی داشتیم
اما تا حالا به سایپا نباختیم :D
الان با خوردن اون 3 امتیاز بازی با سپاهان و کسر 1 امتیاز باز هم دوم جدول هستیم اما شما .... !!
**استقلال همیشه استقلال بوده**

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا