• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
الان سپاهان میخواد تو نقش جهان بازی کنه ؟

ذوب اهن چی ؟

ولی خدایی فاصله چمن تا تماشاگرا خیلی زیاده

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
الان سپاهان میخواد تو نقش جهان بازی کنه ؟

ذوب اهن چی ؟

ولی خدایی فاصله چمن تا تماشاگرا خیلی زیاده
گفتن نیم فصل دوم نقش جهان آماده میشه

ذوب آهن که توی ورزشگاه اختصاصیش که فولادشهر هست بازی میکنه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مشکل فقط مهاجم نیست
هماهنگی بین خطوط دفاع و هافبک و حمله وجود نداره

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
حرص نخورید بچه ها
2فصل پیش یادتون نره سپاهان وسطهای جدول بود و 1دفعه قهرمان شد:دی

ولی خودمونیم ها!
میترسم یکم دیگه اینطوری بره جلو باید اتاق فکر درست کنیم برای جلوگیری از سقوط به دسته1:دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بکس یه بار پرسیدم کسی جواب نداد :دی ، دوباره میپرسم محرم کجاست؟

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
بکس یه بار پرسیدم کسی جواب نداد :دی ، دوباره میپرسم محرم کجاست؟

هنوز آلمانه
اینطور که مشخص شده باید عمل کنه
و اگر عمل کنه تا نیم فصل پیاده هست:دی

ای کاش زود برسه-که کمبودش را الان همگی میبینند!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
قاسم زاغی نژاد مربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان شد

ffff.jpg

قاسم زاغی نژاد به عنوان مربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری سپاهان، این مربی که پیش از این هم سابقه مربیگری تیم فوتبال بزرگسالان را در کارنامه خود دارد از امروز رسما به کادر فنی تیم سپاهان ملحق می شود.
وی دارای مدرک A کنفدراسیون فوتبال آسیا و سابقه مربیگری در تیم فوتبال بزرگسالان فولاد مبارکه سپاهان( در سال های 88 و 89 )، مربیگری در تیم فوتبال سپاهان نوین،سرمربیگری تیم فوتبال بزرگسالان پلی اکریل، سرمربی گری امیدهای فولاد مبارکه سپاهان ، سرمربیگری منتخب جوانان و امیدهای استان اصفهان، امیدها و جوانان پلی اکریل و ... را در کارنامه خود دارد.

وی در سال های 50 تا 57 به عنوان بازیکن در تیمهای فوتبال پایه و بزرگسالان سپاهان بازی می کرد.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
به گزارش جهان به نقل از خبرآنلاین، جباری که بعد از جدایی از استقلال پیراهن تیم سپاهان را بر تن کرد، نتوانست در این تیم دوام بیاورد و سرانجام شب گذشته به تهران برگشت.این در حالی است که زلاتکو کرانچار سرمربی کروات زردپوشان هم روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که جباری برای بازی در سپاهان تمرکز ندارد و چنین بازیکنی را نمی خواهد.

در مورد دلایل آمدن جباری به تهران حرف و حدیث های زیادی مطرح است ولی آن طور که از شواهد پیداست او نتوانست بر خلاف تصورات و پیش زمینه های ذهنی اش،در سپاهان بماند.او در این تیم مشکل مالی نداشت و این یک تصمیم فوتبالی بوده که جباری گرفته است.مجتبی حتی به مسئولان سپاهان هم اعلام کرده که دیگر قصد ماندن ندارد و می خواهد پول این باشگاه را هم پس دهد.مدیر برنامه های جباری هم در حال مذاکره با سپاهانی ها است تا در مورد جدایی جباری با آنها به توافق برسد.

هنوز موضع باشگاه سپاهان درباره این تصمیم جباری مشخص نیست و آنها نسبت به این اتفاق واکنشی نشان نداده اند.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
58
توضیحات کرانچار درباره اخراج جباری از سپاهان

شکست در بازی با فجرسپاسی باعث شد ضمیر ناخودآگاه بعضی بازیکنان بیدار شود که کیفیتی که از آنها می‌خواهیم را به نمایش بگذارند.
خبرگزاری فارس: کرانچار: تا وضعیت جباری تغییر نکند در بازی‌ها نیست/او را ششدانگ می‌خواهم
به گزارش خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار در نشست خبری پیش از دیدار برابر صبای قم در خصوص این دیدار اظهار داشت: بر اساس کیفیتی که از تیم انتظار دارم، ما در ۳ هفته اخیر نتیجه خوبی نگرفتیم، من مسئولیت را گردن می‌گیرم که بیش از حد به کیفیت بعضی بازیکنان اطمینان کردم. البته شکست در بازی با فجرسپاسی باعث شد ضمیر ناخودآگاه بعضی بازیکنان بیدار شود که کیفیتی که از آنها می‌خواهیم را به نمایش بگذارند.

وی با بیان اینکه اولین کاری که کردیم آنالیز تیم خود در هفته اخیر بود خاطرنشان کرد: ما عملکرد تک تک بازیکنان و اشتباهات آنها را آنالیز کردیم البته از این لحاظ مطمئن هستم که کیفیت تیم امسال از تیم پارسال بالاتر است.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به سوال خبرنگاری که علت نا هماهنگی هافبک و خط حمله را پرسید عنوان کرد: خواست ما از هافبک‌های تیم این است که به حمله اضافه شوند که البته این کار را به خوبی می‌کنند اما این را هم از آنها می‌خواهیم که زود برگردند که در این مسئله مشکل داریم. اعتقاد من این است که بعد از آنالیز و نشان دادن تک تک نقیصه ها مشکلات تیم برطرف شود.

کرانچار در خصوص بازی ندادن به یعقوب کریمی تصریح کرد: یعقوب کریمی به دلیل شکستگی دنده که در فصل گذشته برایش اتفاق افتاد و ۲ ماه نتوانست بازی کند کمی آمادگی جسمانی‌اش کم شده است هرچند در همان دقایق حضورش در زمین بسیار خوب کار می‌کند و من از او راضی هستم. روز گذشته هم دوباره از این ناحیه برایش مشکل به وجود آمد و منتظریم وضعیت او را تا امروز ببینیم و سپس در مورد بازی کردنش نظر نهایی را بدهیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص اخباری که پیرامون مجتبی جباری در تیم منتشر شده گفت: از جانب کادرفنی و نه فقط من به جباری اعتماد کردیم منتها جباری اعتمادی که به او شد را نتوانست موجه کند همچنین با اظهارات مستقیم و غیر مستقیم خودش اینطور تداعی کرد که از حضور خودش در سپاهان بزرگ ناراضی است. من و باشگاه هم به او برای هماهنگ تر شدن با جو اصفهان کمک کردیم.

سرمربی کروات سپاهان افزود: مشروط بر اینکه اوضاع تغییر نکند فعلاً جباری در بازی‌ها نیست، من به او استراحت دادم تا فکر کند، چون اگر او را بخواهم، با صد در صد توانایی‌ و ۶ دانگ او را می‌خواهم. او نشان داد در کنار این رنگ زیبای طلایی نیست من هم به او استراحت دادم پس اگر میل بازی کردن با رنگ طلایی ندارد باشگاه در مورد او تصمیم می‌گیرد.

کرانچار همچنین در خصوص اضافه شدن زاغی نژاد به کادر فنی سپاهان خاطرنشان کرد: قبلاً من اصرار داشتم که مربی بدنساز به تیم اضافه کنیم که این کار را با آوردن آقای لوکا انجام دادیم همچنین باشگاه هم نیاز داشت که با مربی جوانی را به کادر فنی اضافه کند من هم این را پذیرفتم زیرا او پیشینه بسیار خوبی دارد و دیدگاه خوب او را در تیم نیاز داریم، او نقش آنالیز حریفان و مشارکت در تمرینات را دارد. زاغی نژاد انسان بسیار مثبتی است و به او خوش آمد می‌گویم به هر حال باید منافع باشگاه را نگاه کرد زیرا او سرمایه سپاهان محسوب می‌شود و من در هر صورت روزی از سپاهان می‌روم اما او خواهد ماند شاید روزی هم سرمربی این تیم شود.او ومحمود کریمی پتانسیل سرمربیگری را دارند.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
هنوز آلمانه
اینطور که مشخص شده باید عمل کنه
و اگر عمل کنه تا نیم فصل پیاده هست:دی

ای کاش زود برسه-که کمبودش را الان همگی میبینند!

اونجور که من خوندم بدون عمل ممکن بود از هفته 8 برسه

حالا که باید عمل کنه دوره خیلی طولانی تره

به نظرم تا 6 ماهی دور باشه از میدون

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
خوبه گلی که به فجر زدن روی سانتر زیبای مجتبی جباری بود

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جالب اینجاست که جباری دم از حرفه ای زدن میزنه !
در صورتی که رفتارس اصلا حرفه ای نیست

شدیدا از کرانچار و کاری که در مورد جباری کرد حمایت میکنیم ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یادداشت :ستاره روز ؛ زلاتکو کرانچار

قهرمان روز فوتبال ایران زلاتکو کرانچار است.نه مثل دیگران با فریاد و تهمت جنجال می سازد و نه مثل دیگران پای بازیکن خاطی سکوت می کند

سایت گل – مجتبی را گذاشت کنار چون دلش با تیم نبود.چون حرف هایی زده بود که از آن بوی نارضایتی به مشام می رسید.8 سال مجتبی جباری در استقلال همه کار کرد.مدیر زد،یک مربی را بیکاره و دومی را هیچ کاره لقب داد و دانش تمرین دادنشان را زیر سوال برد.مظلومی هیچ کاره و تماشاگر بود و قلعه نویی سنتی..با این همه یک مصاحبه خیلی ساده و خیلی بی ربط از چشمان کرانچار انداختش...

دیگران سکوت کردند تا مجتبی هر چه می خواهد بگوید و هر کار می خواهد بکند و کرانچار خیلی راحت گذاشتش کنار.اینکه مجتبی جباری بازیکن خوبی است و افتش در این مقطع می تواند خیلی زود با چند پاش تو در میلی متری جبران شود برای کرانچار بی اهمیت است.قدر مسلم اینکه مجتبی در پایین ترین فرم بدنی و روحیه هم در ارسال پاس های بی نظیرش تبحر دارد.حالا که نویدکیا نیست چرا کرانچار با جباری در میفتد؟چرا مصلحت پیشه نمی کند تا نور چشمان مدیران و مربیان نتیجه گرای ایرانی با آرامش کارش را پیش ببرد و روحیه اش بعدا سر فرصت خوب شود؟چون زلاتکو کرانچار قهرمان روز فوتبال ایرانی مثل مربیان ایرانی اهل تشخیص مصلحت نیست.مصلحت او رعایت قوانین دقیق و مدون تیمش است و حالا این قوانین از سوی جباری زیر سوال رفته اند.خیلی ملایم و خیلی نرم .به خاطر داشته باشید آنچه جباری بر زبان آورده در مقابل آنچه قبلا بر زبان می آورد یا با مشت جاری می کرد هیچ نیست.

حالا باشگاهی که به قول مجتبی جباری حرفه ای است به او گفته خوش آمدی...خداحافظ......برو هر وقت یاد گرفتی باشگاه حرفه ای یعنی چه برگرد.

قهرمان روز فوتبال ایران زلاتکو کرانچار است.نه مثل دیگران با فریاد و تهمت جنجال می سازد و نه مثل دیگران پای بازیکن خاطی سکوت می کند.در روزهای که مربیان دیگر حرفه ای گری خود را با توپ و ایراد به آن نشان می دهند آقای زلاتکو کرنچار با ایستادن بر سر اخلاق حرفه ای به مربیان ایرانی می آموزد که جای توپ و توپ بازی کمی هم حرفه ای باشند.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
عجب گلی زد این بشر ... سپاهان 1 - صبا 0

جباری هم که هست تو بازی !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بازی 2-1 تموم شد
برد خوبی بود

صبا دقایق آخر خیلی فشار آورد

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
نیمه اول 2 تا زدیم
ایشالله که اتفاق خاصی پیش نمیاد و بازی رو میبریم

جباری ؟! توی بازی ؟؟! :blink:
این پاپی رو از دور دیدم فک کردم جباری 'ه
تعجب کردم .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فوري: جباري به سپاهان برمي گردد

چند روزي است كه مجتبي جباري ، كرانچار و مسئولان سپاهان به مشكل خورده اند. همين مشكلات ميان طرفين باعث شد تا كرانچار قلم قرمز روي نام جباري بكشد و او را از تمرينات سپاهان اخراج كند. جبازي چهارشنبه از سپاهان اخراج شد و بلافاصله به تهران برگشت تا به قول خودش دور از فوتبال باشد و نزديك به رستوران داري. حتي جباري در مصاحبه اي اعلام كرد پول سپاهان را برمي گرداند و ديگر به اصفهان برنمي گردد. گفته مي شود جباري 60 درصد از مبلغ قرارداد ميلياردي خود را دريافت كرده و بايد حدود 700،800 ميليون به سپاهان برگرداند. از سپاهان خبر مي رسد مسئولان اين باشگاه بعد از برد مقابل صبا توانسته اند نظر مساعد زلاتكو كرانچار را براي بازگشت جباري جلب كنند. قرار است جلسه اي بين جباري و مسئولان سپاهان برگزار شود و مجتبي به اصفهان برگردد و دوباره براي سپاهان بازي كند. اين آخرين خبري است كه از باشگاه سپاهان به بيرون درز پيدا كرده. آنها علاقه اي به از دست دادن جباري ندارند و مجتبي هم دوست ندارد در سال جام جهاني از فوتبال به دور باشد.

http://toofanezard.ir/3993-فوري--جباري-به-سپاهان-برمي-گردد.html

بالا