• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
یاد گذشته افتادم

فرهاد مجیدی برای دريافت جايزه محبوب‌ترين بازيکن جهان، در مراسم گالای 2010 در سال 2011 به اسپانیا خواهد رفت.

به گزارش رسمی سايت باشگاه استقلال، فدراسيون بين‌المللی آمار تاريخ فوتبال در‌ نامه‌ایی رسماً از فرهاد مجيدی دعوت کرد تا به عنوان محبوب‌ترين بازيکن سال 2010 جهان در مراسم گالا 2010 فوتبال جهان که روز 16 می 2011 (26 ارديبهشت) در اويه‌ دو اسپانيا برگزار می شود حضور يابد و جايزه ويژه اين فدراسيون را دريافت کند.

در دعوتنامه رسمی اين فدراسيون که به امضاي دکتر آلفردو پوگه رسيده است از علی فتح‌الله‌ زاده مديريت باشگاه استقلال درخواست شده است تا اجازه حضور مجيدی در اين مراسم را صادر کنند.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
یاد روز جشن قهرمانی استقلال افتادم
منتظر بودمفرهاد بیاد مدالشو بگیره
چسبیده بودم به تلویزیون که اون لحظه رو از دستندم
مامانم گفت حتما گرفته و ما ندیدیم
ولی من گفتم امکان نداره
داشتباورم میشد
که ...
صدای جمعیت بلند شد
برای اومدن فرهاد
بله
محبوبیتیعنی این که 100 هزار نفر با دیدنت هیجان زده بشن و از ته دل کاپیتانشون و تشویقکنن
محبوب تر از کاپیتان ما سراغ داری؟
مسی و رونالدو هم اینطوری نیستن چهبرسه به آقای کریمی هر چند بین پرسپولیسیا واقعا احترام خاصی برای آقای کریمی دارماما حقیقت اینه که گفتم

حالا میان میگن ما 6 تا زدیم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
استقلال تهران تنها تیمی از ایران است که ۴ بار به فینال جام باشگاههای آسیا رسیده است که ۲ بار به مقام قهرمانی در سطح آسیا رسیده و از این حیث پر افتخارترین تیم ایران است. به همین مناسبت ۲ ستاره بر روی پیراهن استقلال درج گردیده که به افتخار این دو قهرمانی می‌باشد. استقلال در مسابقات سراسری لیگ ۷ بار به مقام قهرمانی دست پیدا نموده‌است. همچنین استقلال با ۵ قهرمانی در جام حذفی و ۳ نایب قهرمانی پرافتخارترین تیم در ایران در فتح این جام است. همچنین تیم استقلال در مجموع با ۲ قهرمانی ۲ نایب قهرمانی و ۱ سومی پر افتخارترین تیم در دوران لیگ برتر است.

لژیونر های استقلال
حسن روشن در تیم american indoor soccer ،

آندرانیک اسکندریان و ایرج دانایی فر در تیم کاسموس نیویورک،

ناصر حجازی در تیم منچستریونایتد انگلیس،

رضا احدی در تیم بوخوم المان،

علیررضا منصوریان در تیم های سنگاپور،اکسنسی،اپولون یونان و پائولی آلمان،

سهراب بختیاری زاده در تیم ارزروم ترکیه،

سیروس دین محمدی در تیم ماینز آلمان،

سرژیک تیموریان در تیم ماینز آلمان،

مهدی پاشازاده در تیم های بایر لورکوزن و فورتنا کلن آلمان و راپید وین اتریش،

علی سامره در تیم پروجیا ایتالیا،

فراز فاطمی در یونان،

هاشمی نسب در تیم کوپداق ترکمنستان،

هادی طباطبایی در سنگاپور،

داریوش یزدانی در تیم های لورکوزن آلمان و شارلوآ بلژیک،

علی موسوی در تیم های بایرلورکوزن و فورتنا کلن المان،

محمد رضا مهدوی در تیم شارلوآ بلژیک،

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
چند روز دیگه بازی آسیایی داریم . :happy:

پرسپولیس همچنان بدنبال سهمیه ....:(

این کاربر با اینکه استقلالیه اما من دوسش دارم . امضاش تو حلقم . کلن دو نفر از استقلالیا رو خیلی دوست دارم تو پی تی . یکی آقا فرزاد هست یکی هم همین کاربر .

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
استقلال تهران تنها تیمی از ایران است که ۴ بار به فینال جام باشگاههای آسیا رسیده است که ۲ بار به مقام قهرمانی در سطح آسیا رسیده و از این حیث پر افتخارترین تیم ایران است. به همین مناسبت ۲ ستاره بر روی پیراهن استقلال درج گردیده که به افتخار این دو قهرمانی می‌باشد. استقلال در مسابقات سراسری لیگ ۷ بار به مقام قهرمانی دست پیدا نموده‌است. همچنین استقلال با ۵ قهرمانی در جام حذفی و ۳ نایب قهرمانی پرافتخارترین تیم در ایران در فتح این جام است. همچنین تیم استقلال در مجموع با ۲ قهرمانی ۲ نایب قهرمانی و ۱ سومی پر افتخارترین تیم در دوران لیگ برتر است.

لژیونر های استقلال

فراز فاطمی در یونان،

وای وای لژیونرها رو نگاه کنید . اشک تو چشام جمع شد .

Last edited:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
این کاربر با اینکه استقلالیه اما من دوسش دارم . امضاش تو حلقم . کلن دو نفر از استقلالیا رو خیلی دوست دارم تو پی تی . یکی آقا فرزاد هست یکی هم همین کاربر .

پس من چی ؟ :دی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اوقات خوشی بود خوندن تیمها و لژیونرها
آخی چه تیم بی بضاعتی

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
استقلال تهران تنها تیمی از ایران است که ۴ بار به فینال جام باشگاههای آسیا رسیدهاست که ۲ بار به مقام قهرمانی در سطح آسیا رسیده و از این حیث پر افتخارترین تیمایران است. به همین مناسبت ۲ ستاره بر روی پیراهن استقلال درج گردیده که به افتخاراین دو قهرمانی می‌باشد. استقلال در مسابقات سراسری لیگ ۷ بار به مقام قهرمانی دستپیدا نموده‌است. همچنین استقلال با ۵ قهرمانی در جام حذفی و ۳ نایب قهرمانیپرافتخارترین تیم در ایران در فتح این جام است. همچنین تیم استقلال در مجموع با ۲قهرمانی ۲ نایب قهرمانی و ۱ سومی پر افتخارترین تیم در دوران لیگ برتر است.

لژیونر های استقلال

فراز فاطمی در یونان،

میخام بدونم مگه پاس یکبار قهرمان اسیا شده پس چرا ستاره نداره روی آرمش یا تیشرتش:)عزیز من چند بار پست دادم ولی نمیدونم چرا نمیخونید و الکی میپرونید در اصل قهرمانی اسیا از سال 2001 به اینور حرفه ای شده وگرنه قبلش دو تا جام داشتیم که اتفاقا پرسپولیس قهرمانی جام حذفی اسیا شد ولی اومدن این دو تا جامو با هم ادقام کردن شد جام حال آسیا وگرنه سال 1340 گل کوچیک بازی میکردن و اینکه در دو بار قهرمانیتون با تیم های ضعیف افتادین

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
میخام بدونم مگه پاس یکبار قهرمان اسیا شده پس چرا ستاره نداره روی آرمش یا تیشرتش:)عزیز من چند بار پست دادم ولی نمیدونم چرا نمیخونید و الکی میپرونید در اصل قهرمانی اسیا از سال 2001 به اینور حرفه ای شده وگرنه قبلش دو تا جام داشتیم که اتفاقا پرسپولیس قهرمانی جام حذفی اسیا شد ولی اومدن این دو تا جامو با هم ادقام کردن شد جام حال آسیا وگرنه سال 1340 گل کوچیک بازی میکردن و اینکه در دو بار قهرمانیتون با تیم های ضعیف افتادین

به فرض که 2001 به این طرف حرفه ای شده از اون وقع به بعد چه گلی به سرتون زدین تو آسیا ؟

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
به فرض که 2001 به این طرف حرفه ای شده از اون وقع به بعد چه گلی به سرتون زدین تو آسیا ؟
الشبابو 6 تایی کردیم:lol:استقلالم کاری نکرده البته بجز امسال که خدا کنه این شانس اوردناش پایدار باشه.درکل الان بهترین تیم ایران توی آسیا ذوب آهنه که نایب قهرمان شد

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002

ممنون از لطف شما کاپیتان
107416_smiley_tools_4.gif

الشبابو 6 تایی کردیم:lol:استقلالم کاری نکرده البته بجز امسال که خدا کنه این شانس اوردناش پایدار باشه.درکل الان بهترین تیم ایران توی آسیا ذوب آهنه که نایب قهرمان شد

عجب افتخار بزرگی :rolleyes:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

از تیمای دیگه چند تا خوردین ؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آره دیدن خیلی بده در جواب ما چیزی نداشته باشن بگن گفتن بیایم ما هم از یه جایی یه عدد براشون بسازیم
حالا بدتر اینکه اسطورشون از خودش عدد من در آوردی بسازه :lol:

این مطلب رو قبلا گذاشتم ولی جهت یاداوری یه بار دیگه هم میذارم

من نمی دونم طرفداران تیم استقلال برای چی میگن 4 ؟؟
ما اگه میگیم 6 چون در یک بازی شش بار گل زدیم بهتون ما توانش رو داشتیم به چندین تیم دیگه هم 6 تا بزنیم ..
اما شما برای چی میگید 4 ؟؟ مگه شما 4 تا گل زدید ؟؟ بیشترین گل زده شما به ما 3 گل بوده نه بیشتر !! و اتفاقا 4 گل هم خوردید ..
اگر بخاطر اینکه فرهاد مجیدی 4 گل زده میگید .. که صفر ایرانپاک پرسپولیسی 7 گل زده اون باید عدد 7 نشون بده ؟؟ یا حسین کلانی 6 گل زده پس عدد 6 نشون بده ؟؟
اگر هم بخاطر برد دربی هست که بارها گفتیم آقایون بدونید که شما 3 بازی پشت سر هم بردید که قبل شما اینطوری 5 بار پشت سر هم از ما باختید و ما باید بگیم 5 ؟؟
در آخر نون بازوی خودتون رو بخورید اگر چیزی ندارید در جواب 6 بگید الکی عدد برای خودتون درست نکنید بهتون میخندن :lol:

ینی این پست آخرش بود،دمت گرم،بچه های قرمز هر موقع استقلالی ها حرف 4 رو کشوندن وسط اینو قرار بدین براشون:lol: همون تیکه هادی نوروزیش برای استقلالی ها بسه،تازه زیادی هم هست:D

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
با چه تیمای باید کل کل کنیم که نه جایگاهی تو لیگ دارن و نه هم تو جام باشگاها ........:lol:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
ینی این پست آخرش بود،دمت گرم،بچه های قرمز هر موقع استقلالی ها حرف 4 رو کشوندن وسط اینو قرار بدین براشون:lol: همون تیکه هادی نوروزیش برای استقلالی ها بسه،تازه زیادی هم هست:D

البته هادی نوروزی تو یه پست دیگه بود :D

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
البته توجه بشه که هادی 4تا گلو واقعا خوش زده و از کس دیگه کش نرفته
لذا مقایسه احسنی نمیباشدیه

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
یاد روز جشن قهرمانی استقلال افتادم
منتظر بودم فرهاد بیاد مدالشو بگیره
چسبیده بودم به تلویزیون که اون لحظه رو از دست ندم
مامانم گفت حتما گرفته و ما ندیدیم
ولی من گفتم امکان نداره
داشت باورم میشد
که ...
صدای جمعیت بلند شد
برای اومدن فرهاد
بله
محبوبیت یعنی این که 100 هزار نفر با دیدنت هیجان زده بشن و از ته دل کاپیتانشون و تشویق کنن
محبوب تر از کاپیتان ما سراغ داری؟
مسی و رونالدو هم اینطوری نیستن چه برسه به آقای کریمی هر چند بین پرسپولیسیا واقعا احترام خاصی برای آقای کریمی دارم اما حقیقت اینه که گفتم

دادا اتفاقا نقطه ضعف شما همین محبوبیت مجیدیه. یعنی دیگه بزرگ و اسطورتون بازیکنیه که نیم فصل درهم عربا هوش از سرش برد و جا گذاشت رفت. بازیکنی که تعداد بازیای ملیش نصف اسطوره های ما هم نیست. بازیکنی که تو استادیوم 100 هزار نفری جمعیت رو به گمان خودش مسخره میکنه. شاید بین استقلالیا محبوب باشه اما بین بقیه فوتبالدوستان محبوب نیست.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
عجب تفاهمی اتفاقا منم علی اقای شما رو خیلی دوست میدارم
این به اون در ;)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا