• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون سنهايزر mm70i

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان يك دستگاه هندزفري سنهايزر mm70i بهينه شده براي ايديوايسها با گارانتي يك ساله اصلي كه توسط بنده به قيمت ۲۹۵ تومن خريداري شده به قيمت ۲۰۰ تومن بدون تخفیف بفروش میرسه
دستگاه فقط براي تست از پلمب باز شده
شرايط معامله حضوري در تهران و بعد از واریز وجه!
عكسها رو كه ببينيد تاريخ خريد و مهر شركت و اكبند بودن دستگاه كاملا مشخصه

ga4y2esa.jpg

na6e2y6e.jpg

Last edited:

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
عزیز اول توضیحی مطلبی سرگذشتی شرح حالی عکسی چیزی بزار بعد بزن "بیا بالا..."

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا چرا پاک شد
......
دوباره درست شد. ميبخشيد!

up.....

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2

Last edited:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا ینی هیچکی هدفون به این مفتی رو نمیخاد؟
پولش رو سریعا لازم دارم
قیمت به ۲۰۰ تومن کاهش یافت

Last edited:

amin.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز اگر امکان تست حضوری هست من با یه مقدار تخفیف میخوام. باید کیفیتش رو تست کنم. آدرس و قیمت آخر رو برام پ.خ کن لطفاً
یه سئوال. میکروفون و کنترلش روی گوشی اندرویدی کار نمیکنه؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز اگر امکان تست حضوری هست من با یه مقدار تخفیف میخوام. باید کیفیتش رو تست کنم. آدرس و قیمت آخر رو برام پ.خ کن لطفاً
یه سئوال. میکروفون و کنترلش روی گوشی اندرویدی کار نمیکنه؟
تست خیر چون در زمان خرید چک شده و دوباره نمیتونم بسته بندی رو بازکنم.زیر قیمت پایه هم شرمنده.۳۰ درصد زیر قیمت پایه برای یه کالای نو دیگه اخر انصافه خداییش.میکرون که ۱۰۰٪ روی تمام گوشیها کار میکنه .کنترلشو نمیدونم ولی به احتمال قوی کار میکنه

amin.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگه در زمان خرید چک شده پس از حالت پلمب دراومده. پس باز کردنش و یه تست ۲ دقیقه ای در حضور شما بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه! به هر حال با این شرایط خریدارم. اگر مقدور بود خبرم کن.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اگه در زمان خرید چک شده پس از حالت پلمب دراومده. پس باز کردنش و یه تست ۲ دقیقه ای در حضور شما بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه! به هر حال با این شرایط خریدارم. اگر مقدور بود خبرم کن.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

شرمنده دوست عزیز
اگه میخاهی با هدفون تجربه اندوزی کنی و حس کنجکاویتو از یه هدفون حرفه ای ارضا کنی اون شخص من نیستم !!!!
دو حالت داره یا هدفون رو واقعا میخای یا نه
در حالت اول با مراجعه به سایتهای ریویو از جیک و پوکش خبر دار میشی و بعد اقدام به خرید میکنی....مسلما اگه همین الان به یک نمایندگی نامداران مراجعه کنی اول ۲۹۵ رو ازت میگیرن بعد تحویلت میدن!!!
در حالت دوم بهتره دیگران رو اذیت نکنیم .اقا بخدا مردم گرفتارن. نمیشه که منو تا یه جا بکشونی دستگاه رو باز کنی بعد کلی زیر رو روش کنی بعد بگی :ای شرمنده مثلا از اون دکمه اش که سیاهه خوشم نیومد اگه سبز بود میخریدم!!!!

amin.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شرمنده دوست عزیز
اگه میخاهی با هدفون تجربه اندوزی کنی و حس کنجکاویتو از یه هدفون حرفه ای ارضا کنی اون شخص من نیستم !!!!
دو حالت داره یا هدفون رو واقعا میخای یا نه
در حالت اول با مراجعه به سایتهای ریویو از جیک و پوکش خبر دار میشی و بعد اقدام به خرید میکنی....مسلما اگه همین الان به یک نمایندگی نامداران مراجعه کنی اول ۲۹۵ رو ازت میگیرن بعد تحویلت میدن!!!
در حالت دوم بهتره دیگران رو اذیت نکنیم .اقا بخدا مردم گرفتارن. نمیشه که منو تا یه جا بکشونی دستگاه رو باز کنی بعد کلی زیر رو روش کنی بعد بگی :ای شرمنده مثلا از اون دکمه اش که سیاهه خوشم نیومد اگه سبز بود میخریدم!!!!
دشمنت شرمنده برادر.
اول اینکه وقتی یه ie8 و HD800 تو خونه دارم دیگه mm70 حرفه ای بنظر نمیاد که بخوام باهاش چیزی رو ارضا کنم!
چون میکروفون داره و هم مارک earphone و هدفونه خودم هست تصمیم به خرید گرفتم.
دوم اینکه حتماً هدفونو میخوام و حتماً ازش ریویو خوندم و توی خیلی از اونا کیفیتش رو عالی و توی بعضی معمولی ارزیابی کردن چون بنا به سلیقه، هرکسی یه برداشتی از کیفیت خوب داره. منم برای همین گفتم یه تست از کیفیتش بگیرم (نه از رنگ دکمه هاش!) ببینم اون چیزی که میخوام هست یا نه. چون ما هم فورمی و دوست هستیم دیگه. حتما شرایطمون برای همدیگه خیلی مهربانانه تر از بعضی فروشنده های تره باری باید باشه. درسته؟ بهر حال قراره 200 تومن هزینه بشه.
آخر اینکه تا دلت بخواد داداش گرفتارم. از کجاش بگم. قرار نبود به زحمت بیفتی تا جایی بیای. میومدم خدمتتون.
نوشته هامون یکم ملایم تر و خالی از توهین فکر میکنم بهتر باشه.
در هر صورت شما فروشنده ای و شرایط و مشخص میکنی. امیدوارم خوب بفروشیش.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
دشمنت شرمنده برادر.
اول اینکه وقتی یه ie8 و HD800 تو خونه دارم دیگه mm70 حرفه ای بنظر نمیاد که بخوام باهاش چیزی رو ارضا کنم!
چون میکروفون داره و هم مارک earphone و هدفونه خودم هست تصمیم به خرید گرفتم.
دوم اینکه حتماً هدفونو میخوام و حتماً ازش ریویو خوندم و توی خیلی از اونا کیفیتش رو عالی و توی بعضی معمولی ارزیابی کردن چون بنا به سلیقه، هرکسی یه برداشتی از کیفیت خوب داره. منم برای همین گفتم یه تست از کیفیتش بگیرم (نه از رنگ دکمه هاش!) ببینم اون چیزی که میخوام هست یا نه. چون ما هم فورمی و دوست هستیم دیگه. حتما شرایطمون برای همدیگه خیلی مهربانانه تر از بعضی فروشنده های تره باری باید باشه. درسته؟ بهر حال قراره 200 تومن هزینه بشه.
آخر اینکه تا دلت بخواد داداش گرفتارم. از کجاش بگم. قرار نبود به زحمت بیفتی تا جایی بیای. میومدم خدمتتون.
نوشته هامون یکم ملایم تر و خالی از توهین فکر میکنم بهتر باشه.
در هر صورت شما فروشنده ای و شرایط و مشخص میکنی. امیدوارم خوب بفروشیش.
ممنون .داداش بحث نداریم که..... توهینی وجود نداره!امکان تست خاستی که رک و پوست کنده دلیلش رو بهت گفتم
30 درصد زیر قیمت خوب فروختن نیس که!دارم مفت میدم میره.خودتم میدونی!
یه هر حال پنج شنبه وقتم ازاد میشه و میبرم میدم به مغازه دار!اونم خیلی شیک و مجلسی یه بر چسب به درش میچسبونه و جای نو میفروشه و البته دیگه نه به این قیمت.هدفونات هم مبارکت باشه . دلیل فروش منم دقیقا همونه یه ie80 سفارش دادم که بزودی از اروپا بدستم میرسه

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
با عرض معذرت از استارتز عزیز ، اگر احساس کردین بی جا میگم بگین پاک کنم یا گزارش بدین پست رو ...
حق با دوستمونه
درسته شما آک خریدین و استفاده نکردین ، اما به هر حال پک باز شده
وقتی تو مغازه خرید کنی ، همونجا واست باز می کنه و تستش می کنی و از سلامتش مطمئن میشی ( بحث اینکه صداشو دوس داشته باشی یا نه نیست - اگر سالم بود باید بخری )
اینجا هم همینطوره ، تازه شرایط یه جور دیگست ، هدفون شما آکبند هم نیست ( هر چند فرمایش شما متینه که فقط باز شده )
پس فکر کنم منطقی باشه خریدار قبل از خریدش ، هدفونتون رو تست کنه و بعد اینکه از سلامتش مطمئن شد ( باز هم تاکید می کنم ، نه اینکه صداشو دوس داره یا نه ، فقط سلامت ) خریداری کنه
گوشی و لپ تاپ و تبلت و همه ی اجناس قبل از خرید تست میشه تا از سلامتش مطمئن باشیم...
امیدوارم جسارت نکرده باشم دوست عزیز ، فقط به عنوان یه بی طرف حرفمو زدم

----------------------------------------

بنده یه هندزفری بلوتوث سونی از این مدل : http://forum.persiantools.com/t440798.html ، دارم
اگر تعویض داشتین یه پیام بدین
البته قاعدتاً اول به شما اجازه میدم هندزفری من رو تست کنین ( سالم باشه) و بعد من با اجازتون هندزفری شما رو تست می کنم
ممنون
کوچیک شما

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
من تو جریان خرید ایشون بودم، و واقعا همینقدر که میگن استفاده شده
البته خب 24 ساعت مهلت تست هم فکر کنم ایشون بدن و مشکلی نداشته باشه ولی فکر میکنم نظرشون اینه که کسیکه خریداره تست کرد دید سالمه دیگه خرید کنه نه اینکه بگه از صداش خوشم نیومد یا باهاش راحت نیستم

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با عرض معذرت از استارتز عزیز ، اگر احساس کردین بی جا میگم بگین پاک کنم یا گزارش بدین پست رو ...
حق با دوستمونه
درسته شما آک خریدین و استفاده نکردین ، اما به هر حال پک باز شده
وقتی تو مغازه خرید کنی ، همونجا واست باز می کنه و تستش می کنی و از سلامتش مطمئن میشی ( بحث اینکه صداشو دوس داشته باشی یا نه نیست - اگر سالم بود باید بخری )
اینجا هم همینطوره ، تازه شرایط یه جور دیگست ، هدفون شما آکبند هم نیست ( هر چند فرمایش شما متینه که فقط باز شده )
پس فکر کنم منطقی باشه خریدار قبل از خریدش ، هدفونتون رو تست کنه و بعد اینکه از سلامتش مطمئن شد ( باز هم تاکید می کنم ، نه اینکه صداشو دوس داره یا نه ، فقط سلامت ) خریداری کنه
گوشی و لپ تاپ و تبلت و همه ی اجناس قبل از خرید تست میشه تا از سلامتش مطمئن باشیم...
امیدوارم جسارت نکرده باشم دوست عزیز ، فقط به عنوان یه بی طرف حرفمو زدم

----------------------------------------

بنده یه هندزفری بلوتوث سونی از این مدل : http://forum.persiantools.com/t440798.html ، دارم
اگر تعویض داشتین یه پیام بدین
البته قاعدتاً اول به شما اجازه میدم هندزفری من رو تست کنین ( سالم باشه) و بعد من با اجازتون هندزفری شما رو تست می کنم
ممنون
کوچیک شما

نه اقا راحت باش من طرفدار دموكراسي ام و همه ازادند نظراتشون رو بگن و كاملا هم محترمه ولي من نميدونم واقعا اين بحث واسه چيه؟!چون من همون اول كه گفتم كه امكان تست نميدم حتي با دليل!!!
دوست عزيز ، بازم ميگم من امكان تست براي اين هدفون نميدم ولي يكار ديگه ميكنم. اگه كسي هدفون رو از من خريد يعني پولشو داد و كوچكترين(تاكيد ميكنم كوچكترين!) اشكالي در وضعيت هدفون وجود داشت كه نشانه عدم سلامت ديوايس بود، من هم پولشو برميگردونم هم هدفونو بهش هديه ميدم كه ببره گارانتي يه نوش رو بگيره!!!وقتي اينو ميگم واقعا انجام ميدم پولشم مهم نيس برام
اگه اقاي حسام همونطور كه ميگه در جريان باشه،ميدونه كه من يه px200 رو زير پام لهش كردم!فقط چون با طرف مغازه دار محترم!يه اختلاف نظر كوچولو پيدا كرديم!اونم فقط ٢٤ ساعت بعد از خريدش!پس براحتي ميتونم بي خيال اينم بشم و راستشو بخاي پولشم هيچ واسم مهم نيست!!! اگر هم اين تا حالا به مغازه دار ندادم به دو علته:اولا هنوز وقت نكردم دوما از لحاظ روحي خيلي زورم مياد يه هدفون نو رو بدم مغازه داره مفت ببره بعد به قيمت نو بفروشه و حالشو ببره.
بخودم گفتم بجاي اينكه بدم فروشنده بخوره بدم به يه جووني كه واقعا لازم داره و بقيمت كمتر حالشو ببره(البته كم كم دارم پشيمون ميشم چون اگه به مغازه دار بدم ديگه پشتش اين همه حرف و حديث نداره!!!)
يه مورد ديگه اينه كه اگه شما نامداران رفتي و اجازه داد قبل از خريد هدفون رو باز كني بيا اينجا من بازم اينو بهت كادو ميدم!!!اگه بگي ميخام قبلش تست كنم عمرا اجازه بدند ميگن اقا دستگاه گارانتي تعويض داره اگه ايراد داشته باشه عوض ميكنيم!!!من تجربه اشو دوبار تو هفته ي گذشته دارم كه ميگم.
من الام يه on ear وي جايز خريدم كه هدفون ارزونيه و براي in ear هم متوجه شدم كه يكي از فاميل تا اواخر شهريور از المان بر ميگرده و قرار شد يه ie80 واسم بياره. واسه همينه اينرو تا خريدم خاستم پس بدم كه قبول نكردند و اصن كار به استفاده كردنش نرسيد
فكر كنم ديگه همه چيرو گفتم. حالا من تا پنج شنبه در خدمتتون هستم. دوس داشتين ٣٠ درصد زير قيمته اگرم دوس نداشتين تشريف ببريد با قيمت اصليش از شركت بخرين
تمام

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk Pro

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
چی بگم والا ، شما فروشنده ای ، حق با شماست ... درک می کنم چه حس بدی داره که کسی بخاطر اینکه از صداش خوشش نیاد مثلاً نخره و بره!
چون واسه خودم تجربه بوده از آریا شهر پاشم برم انقلاب!!! طرف معامله هم 1 ساعت فیکس دیر برسه! بعدش خیلی شیک و مجلسی بگه ببخشید زیاد از قیافه گوشی خوشم نیومد!!! ( می فهمم اون لحظه دوس داری طرف رو بزنی )
به هر حال ایشالله خوب بفروشین ...

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بازگشت قیمت به حالت قبلی

Last edited:

rafieasghar

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دادا
شما خودت از چه پلیری استفاده میکنی؟
چون شنیدم اینها برا اینکه قدرت واقعیشون را نشون بدن احتمالا یه آمپ پرتابل هم میخوان
شما هم مثل اینکه تجربه ای در این کارا دارین میشه یه راهنمایی بکنین
قیمت قبل چقدر بوده که حالا شده این ؟!!!!
95 تومن زیر قیمت خرید منصفانه هست فک کنم
قیمتش هم تحقیق کردم هنوز نوش همین قیمت هست

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دادا
شما خودت از چه پلیری استفاده میکنی؟
چون شنیدم اینها برا اینکه قدرت واقعیشون را نشون بدن احتمالا یه آمپ پرتابل هم میخوان
شما هم مثل اینکه تجربه ای در این کارا دارین میشه یه راهنمایی بکنین
قیمت قبل چقدر بوده که حالا شده این ؟!!!!
95 تومن زیر قیمت خرید منصفانه هست فک کنم
قیمتش هم تحقیق کردم هنوز نوش همین قیمت هست
فعلا هیچ پلیری واسه استفاده ندارم.والا تجربه انچنانی هم ندارم .امپ پروتابل رو نمیدونم فک نکنم بخاد. امپ مگه پروتابل هم داره؟!
بعله قیمت خریدش همون ۲۹۵ بود که الانم هست منم فک میکنم ۹۵ تومان معادل ۳۰٪ خیلی بیشتر از منصفانه است واسه یه هدفون حرفه ای و نو.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بالا بالا بیا بالا

Last edited:

rafieasghar

Registered User
لایک‌ها
8
یه لحظه ایمیل اومد
توش زده بود 160 خوشحال شدم :D