• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"شوخی کردم" سریال جدید مهران مدیری

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
خشایار الوند از آغاز نگارش و انتخاب لوکیشن برای ساختن دکورهای مجموعه "شوخی کردم" به کارگردانی مهران مدیری که برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود خبر داد و عنوان کرد این مجموعه قرار نیست با شبکه‌های ماهواره‌ای شوخی کند.

خشایار الوند نویسنده برخی از مجموعه‌های مهران مدیری چون "قهوه تلخ" و "ویلای من"درباره همکاری تازه‌اش با مدیری به خبرنگار مهر گفت: در حال گپ و گفت برای نگارش مجموعه جدیدی به کارگردانی مهران مدیری هستم که قرار است در شبکه نمایش خانگی و توسط شرکت گلرنگ رسانه توزیع شود. در حال حاضر شاکله کلی کار مشخص شده اما هنوز نگارش و تولید متون را آغاز نکرده‌ایم.

وی افزود: طی یکی دو روز آینده محل تصویربرداری این سریال که "شوخی کردم" نام دارد مشخص خواهد شد. چون این مجموعه به صورت آیتمی تولید می‌شود باید مکان بزرگی در اختیار گروه باشد که بتوانند دکور آیتم‌های مختلف را در آن بسازند. کلیت کار نیز به این شکل است که هر مجموعه شامل دو سی دی است که یک عنوان و تم اصلی دارد و همه آیتم‌های آن مجموعه در ارتباط با همان تم تولید می‌شود. مثلا اگر موضوع یک قسمت عشق باشد همه آیتم‌های آن مجموعه حول این محور می‌چرخد.

نویسنده "ویلای من" ادامه داد: این مجموعه کلا در بسته‌بندی‌های دو قسمتی که هر کدام حدود 40 دقیقه است، در 20 مجموعه در اختیار علاقمندان قرار می گیرد. من و مهدی ژوله به همراه حمید برزگر، امیر وفایی و الهه زارع نژاد و چند نویسنده دیگر که بعدا مشخص خواهد شد نگارش این مجموعه جدید را بر عهده خواهیم داشت.

الوند درباره مضمون این سریال که در رسانه‌ها در ارتباط با شبکه‌های ماهواره‌ای و شوخی با آنها عنوان شده است، گفت: این مجموعه هیچ ارتباطی به شوخی با شبکه‌های ماهواره‌ای و مجموعه ای که چند وقت قبل توسط مدیری تولید شده بود و به صورت غیر مجاز در دسترس مردم قرار گرفت، ندارد. آن مجموعه تهیه‌کننده دیگری داشت و تنها برای دست‌گرمی تولید شده بود که ناخواسته پخش شد.

مهران مدیری پیش از این سریال‌ "قهوه تلخ" را برای شبکه نمایش خانگی کارگردانی کرده بود که تصویربرداری آن ناتمام ماند. همچنین پخش سریال "ویلای من" به کارگردانی مدیری نیز به تازگی به پایان رسیده است که این مجموعه بر خلاف "قهوه تلخ" پخش منظمی داشت اما نتوانست فروش قابل قبولی داشته و به موفقیت "قهوه تلخ" دست یابد.

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
بسیار عالی.

با آرزوی سلامتی و موفقیت بیشتر برای استاد مدیری.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دیگه داری خیلی پرکاری میکنه! وهمشم شبیه هم هستش! اجاره کردن یه جای بزرگ وشروع به تولید داستان های خیالی!

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
مدیری چقدر کار در شبکه خانگی زیر زبونش مزه کرده
راستی اون اپارتمان هایی که سر قهوه تلخ وعده داده بودن و ندادن و مردمی که به امید جایزه این مجموعه رو خریداری می کردند سرشون کلاه رفت چی شد؟
همه سود چندین میلیاردی سریال رو زدن به جیب صداش هم در نیاوردن؟
با یک معذرت خواهی کوچولو ماست مالی شد رفت؟

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
«رضا شفیعی‌جم» و «بهنوش بختیاری» در سریال جدید «مدیری»

سریال جدید «مهران مدیری» در حالی مراحل پیش‌تولید خود را سپری می‌کند که قرار است بازیگرانی نظیر رضا شفیعی‌جم و بهنوش بختیاری نیز در آن حضور داشته باشند.
خبرگزاری فارس: «رضا شفیعی‌جم» و «بهنوش بختیاری» در سریال جدید «مدیری»

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، مهران مدیری این روزها مشغول پیش تولید سریال جدید خود با نام «شوخی کردم» است.

بنا بر این گزارش، این سریال قرار است با حضور بیش از 80 بازیگر سینما و تلویزیون ساخته شود که از جمله آنها می‌توان به رضا شفیعی‌جم، بهنوش بختیاری، رضا فیض‌نوروزی، عارف لرستانی، الیکا عبدالرزاقی و برزو ارجمند اشاره کرد.

داستان‌های «شوخی کردم» را خشایار الوند، امیرمهدی ژوله، حمید برزگر و… می‌نویسند و قرار است در شبکه نمایش خانگی توزیع شود.

داستان‌های سریال جدید مهران مدیری آیتمی و اپیزودیک است و مانند کارهای قبلی او از فضای طنز بهره می‌برد.

هر قسمت از این مجموعه احتمالاً هر هفته در مدت زمان 90 دقیقه شامل آیتم‌های نمایشی کمدی توزیع خواهد شد و به شوخی با مسائل روز اجتماعی خواهد پرداخت. ضمن اینکه با تعدادی از پربیننده‌ترین برنامه‌های ماهواره‌ای نیز شوخی خواهد شد.

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سریال جدید مدیری گنج مظفر هست،توی ضد گلوله میتونید تبلیغشو ببینید،ادامه ی باغ مظفر هست
توی مراسم اهدای جوایز هم دقیقا سبیلش و مشخصاتش میخوند(البته بیشتر به ادامه ی برره میخورد)

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
چی میشه مثل قدیم تو تلویزیون پخش کنن سریالای مهران مدیریو؟؟
یا مسئولان صداوسیما با مهران مدیری لج کردن یا مهران مدیری دیگه نمیخواد سریالاش تو تلویزیون پخش شه

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
خجالتم نمیکشه...بعد افتضاح قهوه تلخ..این ویلای من به ظاهر طنزش (که هرچی بود جز طنز) واقعا شرم اوره که داره یه فیلم دیگه هم میسازه

مدیری از کجا به کجا رسیدی...!

(کوروش)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شخصیت جالبی داره مدیری
امیدوارم مثل کارهای قبلی نباشه همکاری با تهیه کننده و غیره

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
هرچی هم که باشه یه زمانایی با مدیری میخندیدم ........ یادمون نره یک شبه الگوی کل ایران شد برره.............به بدشانسی خورد که اونم سیاسی هست من درجریان هستم و بازش نمیکنم اما این رو بدونید مدیری برای این زیاد کار درست جدیدا درست میکنه که بگه هرکاری کنید بازم من فیلم میسازم بازم من مدیری هستم.........................

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
آشتی کنان «رضویان» و «مدیری» در «شوخی کردم»

جواد رضویان و مهران مدیری پس از حدود یک دهه آشتی کردند و در پروژه «شوخی کردم» با هم همکاری می کنند.

به گزارش فارس، مهران مدیری در حال انتخاب بازیگران سریال جدیدش با نام «شوخی کردم» است.

این سریال شنبه کلید می‌خورد و جواد رضویان، زوج نیما فلاح و سحر ولدبیگی جدیدترین بازیگرانی هستند که به این مجموعه اضافه شده‌اند.

طی سالهای اخیر و عدم همکاری این دو هنرمند در نزدیک به یک دهه با هم، شایعه شده بود که با هم قهر کرده اند اما جواد رضویان که برای نقد و بررسی سریال خروس در خبرگزاری فارس حضور یافته بود در پاسخ به این سوال که شما دوره طلایی بازیگریتان را با آقای مدیری سپری کردید، به نظرتان اگر دوباره با ایشان همکاری کنید،‌به آن دوران طلایی برمی‌گردید؟، پاسخ داده بود: بله. شک نکنید.من یکی از شاگرد تنبل‌های آقای مدیری بودم. او کاپیتان سردمدار طنز تلویزیون است. یکی از ادعا کننده های این جنس برنامه ایشان است و احساس می کنم در کنار هم قرار گرفتن ما پس از 8 الی 9 سال دوری اتفاق خوشایندی در وهله اول برای من است. روزهای سختی کنار هم بودیم ولی تجربیات خوبی با هم داشتیم. کارهایی به واسطه روز پخش بودن داشتیم ولی الان که پشت سرم نگاه می‌کنم، می بینم که این کارها هنوز نو و قابل دفاع و جذاب است و لحظه شماری می کنم برای کار کردن با ایشان. من هیچ مشکلی با آقای مدیری ندارم و او را خیلی دوست دارم.

بنا بر این گزارش، تا به حال بازیگران بسیاری نظیر لاله صبوری، بهنوش بختیاری، رضا شفیعی جم، مهران غفوریان، رضا فیض‌نوروزی، عارف لرستانی، الیکا عبدالرزاقی و برزو ارجمند در این مجموعه قطعی شده بود. ضمن اینکه در این مجموعه نیز مهران مدیری مانند کارهای قبلی خود یکی از بازیگران اصلی خواهد بود.

مجموعه «شوخی کردم» عنوان فیلم جدید مدیری است، «شوخی کردم» همچون سریال اخیر مدیری «ویلای من» توسط شرکت گلرنگ پخش تهیه و توزیع خواهد شد. این مجموعه بازگشت مدیری به آیتم‌سازی محسوب می‌شود و قرار است ابتدا در چهل قسمت ساخته شود و هر هفته دو قسمت آن در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد. پس از پایان توزیع این چهل قسمت، 40 قسمت بعدی با لحاظ بازخوردهای بخش‌های قبلی ساخته و توزیع خواهد شد. خشایار الوند و امیرمهدی ژوله از جمله نویسندگان اصلی سریال هستند. مدیری با همکاری مجدد با تیم قدیمی خود سعی کرده است با نگاه نوستالژیک مردم را به دیدن مجموعه جدید خود مشتاق کند.

پس از قطعی شدن بازی رضا شفیعی جم که از سال 85 با مجموعه «باغ مظفر» در نقش گل مراد، همکاری اش با مدیری ادامه نیافت و مهران غفوریان که آخرین بار در جنگ هایی که مدیری در دهه 70 می ساخت، از جمله نوروز 76 بازی کرد،صبوری هم به این گروه پیوسته تا نشان دهد مدیری به بازیگران قدیمی خود رجوع کرده است.

مدیری که چند سالی است همکاری با تلویزیون را قطع کرده است با ساخت مجموعه های مختلف در شبکه خانگی سعی کرده است فعالیت های خود را متوقف نکند و مخاطبان خود را حفظ کند.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
هرچی هم که باشه یه زمانایی با مدیری میخندیدم ........ یادمون نره یک شبه الگوی کل ایران شد برره.............به بدشانسی خورد که اونم سیاسی هست من درجریان هستم و بازش نمیکنم اما این رو بدونید مدیری برای این زیاد کار درست جدیدا درست میکنه که بگه هرکاری کنید بازم من فیلم میسازم بازم من مدیری هستم.........................

بازش کن عمو

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
«شوخی کردم» آغاز شد
5 بازیگر امروز مقابل دوربین سریال مهران مدیری می‌روند

4

ضبط سریال «شوخی کردم» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهران مدیری پس از یک ماه پیش تولید و ساخت و ساز دکور در تهران، شنبه - 16 شهریور ماه - در سوله‌ای واقع در اتوبان ارتش کلید می‌خورد.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهران مدیری، سیامک انصاری، نادر *******، عارف لرستانی و الیکا عبدالرزاقی از جمله بازیگرانی هستند که در آغاز تصویربرداری این مجموعه جلوی دوربین می‌روند.

مجموعه «شوخی کردم» حدود 60 بازیگر تلویزیونی و سینمایی دارد که برای اولین بار در یک مجموعه در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

این مجموعه در قالب آیتم‌های کوتاه به مسائل روز سیاسی و اجتماعی داخلی و خارجی می‌پردازد و لوکیشن آن که واقع در سوله‌ای است، دکورهای متفاوتی را تجربه خواهد کرد.

این پروژه همچنان به صورت دی وی دی برای شبکه خانگی تولید خواهد شد و همانند سریال قبلی مهران مدیری سرمایه‌گذار این پروژه موسسه گلرنگ رسانه خواهد بود.

تعدادی از بازیگرانی که اکنون حضورشان در این سریال قطعی شده است، عبارتند از: جواد رضویان،‌ رضا شفیعی جم‌، بیژن بنفشه‌خواه، رامین ناصر نصیر‌ و لاله صبوری.

4

4

4

4

4

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
مدیری چقدر کار در شبکه خانگی زیر زبونش مزه کرده
راستی اون اپارتمان هایی که سر قهوه تلخ وعده داده بودن و ندادن و مردمی که به امید جایزه این مجموعه رو خریداری می کردند سرشون کلاه رفت چی شد؟
همه سود چندین میلیاردی سریال رو زدن به جیب صداش هم در نیاوردن؟
با یک معذرت خواهی کوچولو ماست مالی شد رفت؟

منم همينو ميخاستم بگم ....

Sent from iPhone

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
جالبه با اون توهین بزرگی که با قهوه تلخ به مخاطباش کرد هنوز آت و آشغالاش داره فروش میکنه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
جالبه با اون توهین بزرگی که با قهوه تلخ به مخاطباش کرد هنوز آت و آشغالاش داره فروش میکنه
اگه فروش داشت که ویلای من رو قطع نمیکرد!
الانم دست به دامن بازیگرای قدیمی شده که شاید فرجی بشه اما .......

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
در مورد قهوه تلخ فک کنم مشکل از تهیه کننده بوده. چون ظاهرا حتی قسمت اخر ساخته هم شده.
ضمنا مهران مدیری از نظر من یکی از با هوش ترین کارگردانای ایرانیه. بسیار بسیار زیرکه این مرد. خیلی بهش ارادت دارم.

بالا