• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"شوخی کردم" سریال جدید مهران مدیری

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
کارهای جدید مهران مدیری جذابیت کارهای سابقش رو نداره شاید به این دلیل هستش که از بازیگرها و نویسنده های تقریباً ثابتی استفاده می کنه و در نتیجه دچار تکرار شده، امیدوارم در این مجموعه جدیدش بتونه نوآوری بیشتری ارائه بده

یه چیز جا موند
نصف سریالها هم نصفه مونده

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
نخستین آنونس رسمی مجموعه شوخی کردم…! منتشر شد
لینک دانلود ( کلیک کنید )

معرفی کلیپ موسیقی مجموعه خلاقیت (به نقل از سایت اصلی مجموعه)

پیانو و تنظیم: حمزه یگانه
پرکاشن: محمد شعبانی
ساکسفون کلارینت: هومن نامداری
کنترباس: داریوش آذر
صدابردار: پیمان توسلی
میکس و مستر: فرشاد حسامی
تصویربردار کلیپ و مستند: علی قاضی‌زاده
هماهنگی کلیپ و مستند: شقایق رحیمی‌راد
با تشکر از:‌ محمد فلاحی، غزل فرامرزی

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
پریشب آقای دکتر ظریف دعوت آقای مدیری رو قبول کردن و میهمان ما بودن در لوکیشن شوخی کردم...!

شامگاه سه شنبه بیست و ششم آذر، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، به دعوت مهران مدیری در محل ضبط مجموعه‌ی جدید مدیری با نام «شوخی کردم» حضور پیدا کرد.

مدیری پس از استقبال از ظریف، روند تولید مجموعه ی جدیدش را برای وی شرح داد. در پی تماسهای پی در پی موبایل دکتر ظریف، مدیری به شوخی از او خواست یک ربع گوشی موبایلش را به او واگذار کند تا وی پاسخ گوی تماس­ها باشد. ظریف هم پاسخ داد: «پس جواب دبیر کل سازمان ملل را هم خودت بده…»

بخش دوم این ملاقات، بازدید دکتر ظریف از دکورهای مجموعه ی «شوخی کردم» بود که مدیری توضیح نسبتا جامعی راجع به نحوه­‌‌ی ضبط و تولید این مجموعه ارائه داد. این ملاقات صمیمانه با عکس یادگاری دکتر ظریف با بازیگران و عوامل این مجموعه به پایان رسید. مجموعه‌­ی «شوخی کردم» با موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با حضور ۶۷ بازیگر طنز ایران، از اواسط دی ماه توسط گلرنگ رسانه در شبکه خانگی توزیع خواهد شد.92_9_26_Dr_zarif_2.jpg

ویدئو این دیدار: دکتر ظریف، دعوت مهران مدیری را پذیرفت.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
پریشب آقای دکتر ظریف دعوت آقای مدیری رو قبول کردن و میهمان ما بودن در لوکیشن شوخی کردم...!

شامگاه سه شنبه بیست و ششم آذر، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، به دعوت مهران مدیری در محل ضبط مجموعه‌ی جدید مدیری با نام «شوخی کردم» حضور پیدا کرد.

مدیری پس از استقبال از ظریف، روند تولید مجموعه ی جدیدش را برای وی شرح داد. در پی تماسهای پی در پی موبایل دکتر ظریف، مدیری به شوخی از او خواست یک ربع گوشی موبایلش را به او واگذار کند تا وی پاسخ گوی تماس­ها باشد. ظریف هم پاسخ داد: «پس جواب دبیر کل سازمان ملل را هم خودت بده…»

بخش دوم این ملاقات، بازدید دکتر ظریف از دکورهای مجموعه ی «شوخی کردم» بود که مدیری توضیح نسبتا جامعی راجع به نحوه­‌‌ی ضبط و تولید این مجموعه ارائه داد. این ملاقات صمیمانه با عکس یادگاری دکتر ظریف با بازیگران و عوامل این مجموعه به پایان رسید. مجموعه‌­ی «شوخی کردم» با موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با حضور ۶۷ بازیگر طنز ایران، از اواسط دی ماه توسط گلرنگ رسانه در شبکه خانگی توزیع خواهد شد.

دیدار این دو فرد اتفاق خیلی مهمی هست؟

فکر می کردم ارائه یک لینک مستقیم به گواهی کپی رایت برای ویلای من ساده تر از زیر پا گذاشتن و بی اعتبار کردن حرف های شرکتی باشد که پرچم دارش روابط عمومی اش هستید!
البته اگر گواهی در کار باشد...

Untitled.jpg
http://forum.persiantools.com/t436560-page5.html#post7848771

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

بخش دوم این ملاقات، بازدید دکتر ظریف از دکورهای مجموعه ی «شوخی کردم» بود که مدیری توضیح نسبتا جامعی راجع به نحوه­‌‌ی ضبط و تولید این مجموعه ارائه داد. این ملاقات صمیمانه با عکس یادگاری دکتر ظریف با بازیگران و عوامل این مجموعه به پایان رسید. مجموعه‌­ی «شوخی کردم» با موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با حضور ۶۷ بازیگر طنز ایران، از اواسط دی ماه توسط گلرنگ رسانه در شبکه خانگی توزیع خواهد شد.مشاهده پیوست 506604

سلام بر جناب روابط عمومي رسانه گلرنگ
اين سري چه جوايزي براي خريداران در نظر گرفتيد ؟ و كي آماده پخش ميشه ؟
متشكرم :)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
نخستین آنونس رسمی مجموعه شوخی کردم…! منتشر شد
لینک دانلود ( کلیک کنید )

معرفی کلیپ موسیقی مجموعه خلاقیت (به نقل از سایت اصلی مجموعه)

پیانو و تنظیم: حمزه یگانه
پرکاشن: محمد شعبانی
ساکسفون کلارینت: هومن نامداری
کنترباس: داریوش آذر
صدابردار: پیمان توسلی
میکس و مستر: فرشاد حسامی
تصویربردار کلیپ و مستند: علی قاضی‌زاده
هماهنگی کلیپ و مستند: شقایق رحیمی‌راد
با تشکر از:‌ محمد فلاحی، غزل فرامرزی

یعنی قراره برنامه های ماهواره رو مسخره کنه؟
اینکه میشه همون خنده بازار فقط با بازیگرای معروفتر!

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

یعنی اگه با همچنین موضوعیه
من منتظرم بگین
اصلن طرفش نریم دی:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

فکر می کردم ارائه یک لینک مستقیم به گواهی کپی رایت برای ویلای من ساده تر از زیر پا گذاشتن و بی اعتبار کردن حرف های شرکتی باشد که پرچم دارش روابط عمومی اش هستید!

http://forum.persiantools.com/t436560-page5.html#post7848771

حالا مسئله اینجاست که مدیری میخواسته در کنار ظریف محبوبیت کسب کنه یا ظریف میخواسته با رفتن به محل فیلمبرداری مدیری مشهور بشه ؟:D. خداوکیلی وزیر امور خارجه چه ربطی به سریال طنز شبکه خونگی داره ؟:wacko:. البته تو کشوری که نصف اعضای شورای شهرش کشتی گیر و رزمی کار و دوپینگی هستن ، جای گلایه نمیمونه. شاید ما اشتباهی اینجا هستیم:rolleyes:

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
اغلب ساخته ها دیگه تکراری شده اونم با این بازیگرای بیمزه که ادم با دیدنشون بجای اینکه بخنده یخ میزنه... حتی به سختی میشه اسمشون رو بازیگر گذاشت

داستان خطی و بی محتوا.
تکیه کلامهای بیخود...
ماست بندی سکانسها....
همه و همه نشان از چرند بودن این دست برنامه طنز داره
من مهران مدیری رو خیلی دوست دارم ولی این ساخته های جدیدش رو اصلا.

آدم سریال Friends رو میبینه با هر صحنه خنده دارش میخنده و با هر صحنه غمناکش غمگین میشه.
طنز به این میگن.... باعث میشه ببینده با بازیگراش زندگی کنن
و کلی هم پیامهای آموزنده رو به آدم منتقل میکنن.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
سلام بر جناب روابط عمومي رسانه گلرنگ
اين سري چه جوايزي براي خريداران در نظر گرفتيد ؟ و كي آماده پخش ميشه ؟
متشكرم :)

سلام

برای مخاطبین عزیز این سریال هم جوایز متعددی از جمله چندین دستگاه خودرو و جوایز نقدی در نظر گرفتیم که طی روزهای آینده از طریق سایت سریال اطلاع رسانی خواهیم کرد.

ببینید شما درک درستی از گواهی دیجیتال ندارید، دلیلی هم نمی بینم که توضیح واضحات بدم
وقتی گلرنگ رسانه میلیاردها تومان خرج ساخت سریال می کنه، مسخره است که برای یک گواهی 200 دلاری حقیقت رو نگه، کمی منطقی بودن ضرری نداره.

محتوای این سریال طنز آیتمی انتقادی- اجتماعیه
و با توجه به موضوع هر مجموعه با موقعیت ها یا اشخاص مختلف شوخی میشه!
یعنی اگه با همچنین موضوعیه
من منتظرم بگین
اصلن طرفش نریم دی:

بالا توضیح دادم

حالا مسئله اینجاست که مدیری میخواسته در کنار ظریف محبوبیت کسب کنه یا ظریف میخواسته با رفتن به محل فیلمبرداری مدیری مشهور بشه ؟:D. خداوکیلی وزیر امور خارجه چه ربطی به سریال طنز شبکه خونگی داره ؟:wacko:. البته تو کشوری که نصف اعضای شورای شهرش کشتی گیر و رزمی کار و دوپینگی هستن ، جای گلایه نمیمونه. شاید ما اشتباهی اینجا هستیم:rolleyes:

این بازدیدها امری متداوله

اغلب ساخته ها دیگه تکراری شده اونم با این بازیگرای بیمزه که ادم با دیدنشون بجای اینکه بخنده یخ میزنه... حتی به سختی میشه اسمشون رو بازیگر گذاشت

داستان خطی و بی محتوا.
تکیه کلامهای بیخود...
ماست بندی سکانسها....
همه و همه نشان از چرند بودن این دست برنامه طنز داره
من مهران مدیری رو خیلی دوست دارم ولی این ساخته های جدیدش رو اصلا.

آدم سریال Friends رو میبینه با هر صحنه خنده دارش میخنده و با هر صحنه غمناکش غمگین میشه.
طنز به این میگن.... باعث میشه ببینده با بازیگراش زندگی کنن
و کلی هم پیامهای آموزنده رو به آدم منتقل میکنن.

شوخی کردم اثری حرفه ای و فوق العاده است.
از نیمه دی ماه منتظرش باشید.

از راست به چپ: من، امیر مهدی ژوله و مهران مدیری
در انتظار دکتر ظریف

فایل های ضمیمه

• 1CD3B85251.jpg
    1CD3B85251.jpg
    120.6 KB · نمایش ها: 88

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
arashb اخر سریال توی تیتر بزن با تشکر فراوان از khafan11 و بچه های پی تی
Melvin.png

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
شوخی کردم اثری حرفه ای و فوق العاده است.
از نیمه دی ماه منتظرش باشید.

از راست به چپ: من، امیر مهدی ژوله و مهران مدیری
در انتظار دکتر ظریف

انشالله که حدسهای ما غلط باشه و طنز جالب و خلاقانه ای از آب در بیاد
منتظرشیم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من کل قسمت های قهوه تلخ رو دیدم/ویلای من رو هم تا قسمت های 24 دیدم و به عنوان کسی که اکثر کار های مدیری رو دیده باید بگم که کارش حرف نداره و من تاحالا حتی یه سکانس لوس/بی مزه توی کارهای آقای مدیری ندیدم،خیلی دیالوگ ها یه طنزی/طعنه ای توش نهفته اس که باید به اخبار/وقایع روز آگاه باشی تا اون رو بفهمی،مثل خنده بازار

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
هیچوقت بی صداقتی مهران مدیری در قهوه تلخ فراموش نمیکنم، هر قسمت ابتدای سریال با لبخند مهربانی! خواهش میکرد کپی نکنیم و در قرعه کشی شرکت کنیم! آخرش هم همه پولها را بالا کشیدند و گفت" من تقصیری ندارم تهیه کننده یا پخش کننده زیر قولش زد" یکی نیست بگه مهران مدیری تو که بچه نبودی تو که بی تجربه نبودی که آبرو خودتو حیثیت خودتو شرف خودتو بزاری کف دستت و بیای هر قسمت جلو دوربین با صراحت قرعه کشی و دادن جایزه تضمین کنی، اگر تهیه کننده یا پخش کننده زیر قولش زده تو هم خبر داشتی منتها منافع مادی اجازه نداد دنبالشو بگیری و گفتی حافظه مردم زود فراموش میکنه!
واقعا اگر وجدان داشت باید خودش اون تهیه کننده یا پخش کننده را به دادگاه میکشوند و به نمایندگی از تمام مردم رسواش میکرد و به جرم کلاهبرداری از مردم در دادگاه محکومش میکرد! ولی چیکار کرد هیچی یه عذرخواهی ساده و بزن برو به سلامت ! میگن اونایی که ذاتشون و نیتشون با عملشون یکی نیست چهرشون نشون میده، شما مهران مدیری ده سال پیش با الان مقایسه کنید همه چیز مشخص میشه. مردم برای بعضی از کارگردانها شدند جیب کتشون بیشتر به چشم منبع درآمد به مردم نگاه میکنند تا مخاطب اثر هنری.
مهران مدیری از قلب خیلی ها بیرون رفت فقط بخاطر بی صداقتی و رها کردن مردم که دستشون به هیچ جا بند نبود، تمام امید مردم بعد از اون کلاهبرداری بزرگ به پیگیری مهران مدیری بود ولی افسوس افسوس ....

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بقول بابا شاه ، ژوله چقدر زشت و بدترکیب و پیر و فرتوت و کصافت شدیه :D.این همکلاس من بود، بزنم به تخته خودم چقدر خوب موندم:p

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این بازدیدها امری متداوله

میشه یه عکس از جان کری یا هر وزیر امور خارجه ای توی لوکیشن یک سریال طنز شبکه خصوصی بدید که ما هم با این امر متداول بیشتر آشنا بشیم ؟:p

بالا