• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"شوخی کردم" سریال جدید مهران مدیری

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
چاه نفتم یه روز تموم می‌شه اینا که ۴تا بازیگره فوق‌العاده معمولین!

اینهمه سال دارن همون نقشهای تکراریو بازی‌ می‌کنن حتی اگه بهترین بازیم کنن دیگه تکرارین واسه ملت

این شبکه نمایش خونگیم خوب کاسه گدایی شده واسه این بازیگرا

یه هندیکم گرفتن دستشون فیلم میگیرن میدن توی مغازه‌ها

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ببینید شما درک درستی از گواهی دیجیتال ندارید، دلیلی هم نمی بینم که توضیح واضحات بدم
وقتی گلرنگ رسانه میلیاردها تومان خرج ساخت سریال می کنه، مسخره است که برای یک گواهی 200 دلاری حقیقت رو نگه، کمی منطقی بودن ضرری نداره.
افرین به لغت خوبی اشاره کردید ، مسخره است!
دقیقا سریال هایی که آقای کارگردان (سابق) منتشر می کنند مسخره است!

مسخره حرفی است که می گویند نمی آیم اما وقتی پای منافع مالی به میان می آید بر می گردند.

اما این همه چیز نیست ؛ مسخره تر از هر چیزی ادعا های واهی است که تمامی ندارند .
می فرمایید گواهی دیجیتال است؟ من درک ندارم؟ باشد قبول شما که کوه ادراک هستید اما لینک مستقیم به آن گواهی بدهید.

فکر می کنم 4 ماه زمان کمی نبود برای این که بتوانید اسکن نسخه اصلی را تهیه کنید یا حتی بروید گواهی را بگیرید!

منطق خوب است ، اما صداقت پیش از منطق است!

چاه نفتم یه روز تموم می‌شه اینا که ۴تا بازیگره فوق‌العاده معمولین!

اینهمه سال دارن همون نقشهای تکراریو بازی‌ می‌کنن حتی اگه بهترین بازیم کنن دیگه تکرارین واسه ملت

این شبکه نمایش خونگیم خوب کاسه گدایی شده واسه این بازیگرا

یه هندیکم گرفتن دستشون فیلم میگیرن میدن توی مغازه‌ها
زنده باد:evo:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مدیر روابط جان کجایی بیا یه اپ بده تاپیک رو باز جمع شیم دور هم :D
هیچی این دور همیا نمیشه :D:D

Sent from my Awesome LG P713

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مدیر روابط جان کجایی بیا یه اپ بده تاپیک رو باز جمع شیم دور هم :D
هیچی این دور همیا نمیشه :D:D

این آقاهه فکر میکنه بچه های پی تی از پشت کوه اومدن. هر دفعه میاد یسری ضایع میشه میره:D. بابا اینجا با اون فروم دهاتیا فرق میکنه .اینجا محیطش آکادمیکه. باید مستدل و مستدرک حرف بزنی.

هنوز قضیه گواهی کپی رایت و مدرک دکتراش حل نشده.قرار بود اسم دانشگاهی که درس خونده بده تا من استعلام کنم:p

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
طنز باید طنز باشد.طنزی که طنز نباشد طنز نیست
مهران مدیری ره

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
خب یه چیزی کاملا واضح و مبرهن هست اونم اینه که نابغه ی طنز ایران پیمان قاسم خانی هستش و در واقع مهران مدیری داشت نون قاسم خانی رو میخورد نه قاسم خانی نون مدیری رو!
کارهای مدیری تکراری و بی محتوی نشده کارهای مدیری از ابتدا بی محتوا بود و از قضا چند کاری که با قاسم خانی همکاری داشت موفق از آب در اومد

کارنامه ی قاسم خانی رو ببینید از گذشته تا به امروز هیچ تکراری و بی محتوا نشده
نان ، عشق و موتور ۱۰۰۰
دختری با کفش های کتانی
نقاب
مارمولک
پاورچین
شب های برره
مرد ۱۰۰۰ چهره
سن پنرزبورگ
ورود آقایان ممنوع
ساختمان پزشکان
دزد و پلیس
پژمان

انصافا دنبال مدیری نباشید که چی میسازه
دنبال قاسم خانی باشید تا کامروا شوید

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
چی میشه مثل قدیم تو تلویزیون پخش کنن سریالای مهران مدیریو؟؟
یا مسئولان صداوسیما با مهران مدیری لج کردن یا مهران مدیری دیگه نمیخواد سریالاش تو تلویزیون پخش شه

مدیری بین منافع مادی و محبوبیت مردمی مورد اول رو انتخاب کرد، واسه همین رفت شبکه خانگی...
با این حال فقط 20 درصد مردم فیلماشو میبینند...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
این همه توضیح میدین که نشون بدین کپی میکنین ؟ دانلود میکنین ؟ نمی خرین ؟ نمی بینین ؟

در هر صورت به شخمم

خوبی شبکه خانگی اینه که هرکی دوست داره میره سمتش

صداسیما نیست که بگی با پول ملت آشغال ساختن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
این همه توضیح میدین که نشون بدین کپی میکنین ؟ دانلود میکنین ؟ نمی خرین ؟ نمی بینین ؟

در هر صورت به شخمم

با پول ملت نه اما با پول خودشونم اشغال میسازن! بعد ملت باس پول اشغال رو جون من دانلود نکنین جون من کپی نکنین!! از جیب بدن ببینن!
خوبی تی وی اینه که هرکی دوس داره راحت خاموش میکنه!
ایشالا کسانی که میخرن مزد زحمتشون رو با بردن 206 بگیرن :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

در هر صورت به شخمم

نه. ما حسابمون رو با مدیری سر ویلای من تسویه کردیم:D. الان بحث سر بیمزه بودن سریالش و حرفهای روابط عمومی شرکت پخش کننده است
پول گروه صنعتی گلرنگ هم پول ملته ،شاید حتی بیشتر از صدا و سیما:D. نکنه شما باور میکنی بنیانگذار گلرنگ یک کارآفرین بخش خصوصی بوده ؟:p

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

در هر صورت به شخمم

تو جریانات سال 88 مدیری و عطاران رو دیگه نذاشتن تو تی وی ایران کار کنن و اینا هم رفتن سمت شبکه نمایش خانگی البته فقط مدیری چون عطاران که سریالی برای شبکه نمایش خانگی نساخت
همینکه صدا و سیما مخالف اینا بود و همراهیشون با جنبش سبز باعث مظلوم نمایی مدیری شد و باعث شد قهوه تلخ خیلی فروش کنه و مدیری و تهیه کننده و عوامل پخش پول زیادی به جیب بزنن
اوایل بحث عدم حضور مدیری در تلویزیون مطرح بود و مردم دوست داشتن برگرده ولی الان دیگه پول شبکه نمایش خانگی زیر زبونشون مزه کرده و دیگه خود مدیری هم دوست نداره تو تلویزیون کار کنه
واسه چی بیاد تلویزیون؟
وقتی تو شبکه نمایش خانگی 1- چند برابر بیشتر پول در میاره 2- محدودیت های تلویزیون رو در داستان و بازیگران زن و شوخی های جنسی نداره 3-مدیریت پخش دست خودشه و چماق صدا و سیما رو سرش نیست که مجبور باشه هر شب یه قسمت برسونه به پخش و الان می تونه عشقی کار کنه مثلا یک قسمت رو هفته بعد بده بیرون ولی قسمت بعدش رو 2 هفته بعد بده بیرون یا یه قسمت رو 40 دقیقه ای بسازه یه قسمت دیگه رو تو 30 دقیقه آب ببنده تمومش کنه اخرشم 10 دقیقه پشت صحنه بیمزه وصل کنه بهش که بشه 40 دقیقه 4-یه سریال رو می تونه نصفه رها کنه کسی هم باهاش کاری نداشته باشه در حالی که تو تلویزیون باید حتما سریال پایان داشته باشه 5- یه سریال رو مثل ویلای من هر چی هم جلف و بی محتوا بسازه بازم نسبت به تلویزیون خیلی کمتر بهش انتقاد میشه و کمتر اعتبار مدیری میره زیر سوال چون شبکه نمایش خانگی اندازه تلویزیون مخاطب نداره

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
[h=1]جدیدترین تصاویر از «شوخی کردم» مهران مدیری[/h]

«شوخی کردم» تازه‌ترین مجموعه مهران مدیری از 15 دی در شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود.

oh3wveyhg31zjq2pgcsn.jpg
«خلاقیت» نام اولین اپیزود از مجموعه جدید مهران مدیری است.
lwveuew7q5rlx3zgcjfy.jpg
اولین اپیزود مجموعه «شوخی کردم» در دو قسمت توزیع می‌شود. هر اپیزود ۲۰ الی ۲۵ آیتم دارد که شامل دو قسمت ۸۰ دقیقه‌ای است.​
v4eedu1s0n16usw2i592.jpg
قسمت‌های بعدی «شوخی کردم» قرار است هر ۱۰ روز یک بار از شبکه نمایش خانگی توزیع شود.​
l2qbeintn2el12ki1yov.jpg
مجموعه «شوخی کردم» با حضور 67 بازیگر طنز ایران ساخته شده است.خبرآنلاین

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
ضمن تقدیر و تشکر فراوان از مهران مدیری عزیز و سایر دست اندرکاران بخاطر زحماتی که روزانه ماهانه برای پخش این سریال متحمل می شوند، خواشمند است در صورت امکان لینک دانلود این سریال را بصورت هفتگی در همین تاپیک اعلام کنید. با سپاس

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اومده بیرون یا نه؟
عشق است مهران غفوریان

از غفوریان نگو که شده یه دلقک به تمام معنا!

این سریال که نشون میده از این واقعا آبرو ریزی یه مشت داغون عتیقه رو جمع کردن دور هم دیدنی بخدا

ای خاک بر سر اون که اسمش کارگردان یا اون که اسمش تهیه کنندس پولو میده واسه ساخته این مزخرفا

starv

Registered User
لایک‌ها
35
مقصر اصلی این مردم هستن . اگه دیدین که قهوه تلخ نیمه تموم موند دیگه سریال های مهران مدیری رو نمیخریدن اونوقت یه چیز درست تحویل مردم میدادن .

بالا