- نوشتهها
- 2,025
- لایکها
- 2,697
واقعا شرم بر منجای تاسفه که هنوز فرهنگ خرید محصولات فرهنگی تو کشور ما جا نیفتاده ....
پ.ن : لینکشو برام پ.خ کن پلیز
واقعا شرم بر منجای تاسفه که هنوز فرهنگ خرید محصولات فرهنگی تو کشور ما جا نیفتاده ....
پ.ن : لینکشو برام پ.خ کن پلیز
ارزش دانلودبچه ها چجوریه ؟ ارزش دانلود داره ؟
یاد Royal Rumble 2010 افتادمفردا مجموعه اول توزیع خواهد شد.
پ.خ شد :دیمن فقط E01 رو پیدا کردم . که خوب بود. مدیری و نویسنده هاش معمولا با یه سری ایده شروع میکنن ولی ایده هاشون تو 3،4 قسمت اول تموم میشه و دیگه از اون به بعد ارزش دانلود نداره .
E02 رو هم یکی پ خ کنه برام :دی
اینایی که با نرم افزار های کرک شده و ویندوز غیر قانونی همین سریال ها رو تدوین میکنند میدن تو بازار و دم از کپی رایت میزنن واقعا نوبرن :|عزيز يك سوال دارم شما ويندوزي كه روي سيستم داري رفتين سايت ميكروسافت مبلغش رو واريز كرديد ؟
آقا کپی نکنید دانلود هم نکنید
اون دنیا جواب مهران مدیری رو چی می خواید بدید؟
آقا هر کی کپی کرده یا دانلود کرده برای اینکه مدیون نباشه به تعداد قسمت هایی که از کارهای مدیری دانلود کرده مبلغش رو بره تو سایت این سریال یا سریال مربوطه به صورت اینترنتی پرداخت کنه
به فرض اگه قیمت هر قسمت 3000 تومنه و ایشون مثلا 10 قسمت رو دانلود کرده بره 30 هزار تومن بریزه به جساب تا مدیون نباشه
شوخی نگیرید!
حروم خوری فقط از دیوار مردم بالارفتن نیست
باز خدا پدر یوزر رو بیامرزهحرفتون قبول اما !!!!
الان شما هزینه لایسنس ویندوزتون ، آنتی ویروس ، نرم افزارهای نصب شده روی سیستمتون و ... رو پرداخت کردین ! اگه پرداخت نکردین اعلام کنید تا لینکهای پرداخت آنلاین دلاری رو بدم خدمتتون ! وگرنه اون دنیا جواب بیل گیتس چی میدین ؟! و جواب هزار تا آدم دیگه چی !!!!
کپی یا دانلود اگه بده همه جا بده... نه این که سلیقه ای باشه !
در مورد فیلم : بعضی آیتم ها خوب اما بعضی ها خیلی ضعیف بود ! نظر شخصی منه اصلا ربطی به خلاقیت نداشت !
عزيز يك سوال دارم شما ويندوزي كه روي سيستم داري رفتين سايت ميكروسافت مبلغش رو واريز كرديد ؟
اینایی که با نرم افزار های کرک شده و ویندوز غیر قانونی همین سریال ها رو تدوین میکنند میدن تو بازار و دم از کپی رایت میزنن واقعا نوبرن :|
باز خدا پدر یوزر رو بیامرزه
طرف صفحه ای ۱۰۰۰ تومن میگیره تایپ میکنه بعد با خودش نمیگه مایکروسافت بیچاره واسه این آفیس ورد زحمت کشیده و پولشو بده لااقل تو که داری از برش کاسبی می کنی
تازه اگه یه باگ داشته باشه کلی هم فحش بارش میکنه
یا با فوتوشاپ کرک شده ملت اینجا کاسبی میکنن
یا با همین پرینیر ادوب کرک شده واسه شما سریال شوخی کردم میسازن
یعنی صنعت نرم افزاری آمریکا از احمدی نژاد تو ایران بیشتر اشتغال ایجاد کرده :|
یا با همین پرینیر ادوب کرک شده واسه شما سریال شوخی کردم میسازن