ehsan_iace
Registered User
- نوشتهها
- 1,413
- لایکها
- 763
به نظر منم دانلود نکنید خیلیها دانلود کردند و بعد از تماشا کردن بخاطر اون ترافیکی که هدر دادند پشیمون شدند؟!!
اینا که گفتید توجیهه
میشه عذر بدتر از گناه
حالا چون ویندوز کپی استفاده می کنیم اگه سریال های مهران مدیری رو هم کپی کنیم اشکال نداره؟!
مایکروسافت فروش جهانی خودش رو داره و از نخریدن کاربرهای ایرانیش ضرر نمی کنه و با توجه به قیمت دلار و تحریم های ایران خریدن اورجینال نرم افزارها به صرفه نیست ولی این سریال هایی که در ایران تولید میشه همه سود و ضرر و تداوم کارش بستگی به خرید مخاطبین ایرانی داره
با 3000 تومن نه کسی فقیر میشه نه پولدار
شما از کجا می دونی با ویندوز و ادوب کرک شده سریال میسازن؟
خب اونی که نداده میگه آقا من ندادم پول بابت هیچ لایسنسی ادعایی هم ندارمطبق گفته مقامات اوعظما ! کپی کردن از خارجی ها اگه کافر باشن مسئله ای نداره!!!
دوست عزیز ما با مال حروم اصن شکممون رو انباشتیم،شوما مرد باش برو پول خودتو بده!!
خدا خیرت بده . حرف اخر رو اول گفتی.به غیر از دوتا کلیپ مربوط به کمک رسانی به زلزله وگفتگوی سینما بقیه مزخرف محض بود
بی خودی هم در مورد دانلود و حق کپی رایت و ضرر به صنعت سینما از داستان های صدمن یه غاز حرف نزنید. تمام این فیلم ها با پول من و شما که از فروش نفت این مملکت بدست میاد ساخته میشه
پس من یکی اگر دانلود کنم در واقع دارم پول نفتی که حقمه رو استفاده میکنم.
برای ساخت سریال یوسف پیامبر نزدیک 10 میلیارد تومن هزینه شد , از کجا ؟ از همین پول نفت من و شما
منم یکی از همون کسایی بودم که حتی یا سی دی رو نه دانلود کردم نه از کسی گرفتم همش رو خریدم.... دیدی تو تام و جری سگه رو گولش میزنن تو آینه به خودش نگاه میکنه خودشو شکل خر میبینه؟ منم همچین احساسی داشتم یه مدت. الانم فحش میدم به مهران مدیری عمرا هم نمیخرم سریال هاشو حتی دانلود هم نمیکنم. چون جدا از قیمت ترافیکی که حروم میشه وقت آدم بیشتر از این حرفا ارزش داره که حروم یه سریال بی مزه شه و با پولش بهنوش بختیاری ماشین آخرین مدل سوار شه. مگه بیگ بنگ تیوری و مادرن فمیلی و فرندز و how i met... و arrested development و هزار کمدی درجه یک رو ازمون گرفتن که بریم وقت و پول و در مورد قهوه تلخ شعورمون رو صرف این شوخی کردم و امثالهم کنیم؟اين مديري با خيانتي كه به مردم كرد ناجور از چشم همين مردم افتاد .. من قهوه تلخ رو دانلود مي كردم .. اما يه نفر رو مي شناختم كه خيلي صادقانه با وجود اينكه من ميگفتم نگير مي گرفت و قصد حمايت داشت .. اما همين الانش اولين كسي كه كاراي اين مديري رو دي ال مي كنه و بعد بش فحش ميده همونه :دي خوب بش خيانت شده .. به شعورش توهين شد ...
چی گفته تو شبکه های اجتماعی؟ کجا؟خيلي جالبه اين آقا كه اينطوري از مردم التماس ميكنه كه جون من و من بميرم كپي نكنيد . همين مردم رو تو شبكه هاي اجتماعي مورد تمسخر قرار ميده . آقاي كارگردان راهي كه داري ميري اشتباهه
منم یکی از همون کسایی بودم که حتی یا سی دی رو نه دانلود کردم نه از کسی گرفتم همش رو خریدم.... دیدی تو تام و جری سگه رو گولش میزنن تو آینه به خودش نگاه میکنه خودشو شکل خر میبینه؟ منم همچین احساسی داشتم یه مدت. الانم فحش میدم به مهران مدیری عمرا هم نمیخرم سریال هاشو حتی دانلود هم نمیکنم. چون جدا از قیمت ترافیکی که حروم میشه وقت آدم بیشتر از این حرفا ارزش داره که حروم یه سریال بی مزه شه و با پولش بهنوش بختیاری ماشین آخرین مدل سوار شه. مگه بیگ بنگ تیوری و مادرن فمیلی و فرندز و how i met... و arrested development و هزار کمدی درجه یک رو ازمون گرفتن که بریم وقت و پول و در مورد قهوه تلخ شعورمون رو صرف این شوخی کردم و امثالهم کنیم؟
اصلا بحث من آپارتمان نیست. البته اون هم نمونه بارز تبلیغات کاذب برای جذب مشتریه . ولی من و خیلیهای دیگه که از اون اول پول دادیم و همه دی وی دی ها رو خریدیم مرض نداشتیم که واسه یه سریال بی مزه پول بدیم که آخرش هم معلوم نشه چی شد . برای هر کسی که سریال بین باشه معلومه که مدیری بین سریال قشنگ آب رو بست توی سریال برای کش دادنش و به تبع اون درآمد بیشتر. بهمه این ها به کنار چیزی که ما رو میسوزونه ریلیز نشدن چند قسمت آخره. مثل این میمونه که ملت کلی تا حالا گیم او ترونز رو دنبال کردن یه دفعه شبکه اچ بی او دو قسمت آخرش که اوج داستانه و همه منتظرش هستن رو پخش نکنه. هر چی هم ملت بیان بگن بابا ما کلی پول شبکه میدیم هر سال بگن پخش نمیکنیم گردنمون هم کلفته. این دقیقا همون کاری بود که مدیری کرد. به خاطر سود خودش کلی ملت رو دنبال یه سریال بی مزه کشوند و مردم هم صرفا و صرفا به خدطر برند مدیری که پای سریال بود و البته تبلیغات به خریدنش ادامه دادند. به خاطر خاطرات خوشی که از نقطه چین و برره داشتند. مسخره تر از همه ریلیز نشدن چند مجموعه آخر بود که هیچکس هم نفهمید برای چی این اتفاق افتاد. برادران آقا گلیان کارشکنی کردند درست. فایل قسمت های آخر رو که با خودشون نبردند که. میشد حداقل مدیری برای احترام به شعور اون همه مخاطب از سود خودش بگزره و اون ها رو ریلیز اینترنتز کنه.چی گفته تو شبکه های اجتماعی؟ کجا؟
شما چه توقعی داشتیا زخریدن قهوه تلخ؟ توفع داشتی به هر کی این سریال رو میخره آخرش یک دستگاه اپارتمان جایزه بدن که حالا ندادن ناراحت شدی؟
مدیری که خودش عذرخواهی کرد و تقصیری هم نداشته انصافا مقصر تهیه کننده و پخش کننده بودن
دیگه بدتر از قلب یخی نیست که سری دومش هم سر مردمو کلاه کلاه گذاشتن و نصفه کاره تمومش کردن