• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
قهرمانی؟؟؟:O
نه باوا
آره این تیمها پوک بودن،هرچی بودن بدون از تیم شما بهتر بودن که اومدن لیگ قهرمانان آسیا
آره پوک بودن که تونستن تا فینال بیان
آره پوک بودن،تو خیالت راحت باشه پوک بودن
داداش تیم محلمون هم میرفت فینال اسیایی که شما رفتید 6 تایی میکرد تیم حریفو رفتن یک گل کوچیک زدین با تیم های دربه داغون بعد قومپوز که قهرمان اسیایم

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
بعضی پرسپولیسی ها هم برای تشویق استقلال رفته بودند که استقلالی ها فقط بهشون فحش دادند

اینو هم بگو
دوست من، من خودم دیشب استادیوم بودم هیچ گونه فحشی به پرسپولیسیا ندادن! فقط موقعی که رویانیان میخواست بره بهش 4 نشون دادن که فقط کری بوده و عادیه!!!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
افتخارات؟؟؟؟!!! آره دیگه ما هیچ موقع نمیتونیم جام ولایت یا جام حذفی آسیا (!!!!) رو بگیریم! ما سرمون شلوغ لیگ قهرمانان آسیاست دیگه به اینا نمیرسیم! مال خودتون!

همون جام ولایت هم نتونستید بگیرید

شما با AFC هم لابی دارید ؟؟ هم مرحله قبلی هم این مرحله با آسون ترین تیم ها بودید !!!!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دوست من، من خودم دیشب استادیوم بودم هیچ گونه فحشی به پرسپولیسیا ندادن! فقط موقعی که رویانیان میخواست بره بهش 4 نشون دادن که فقط کری بوده و عادیه!!!

دوست پرسپولیسی من رفته بود استادیوم استقلال رو تشویق کنه میگفت استقلالیا دور و ورم هر چی از دهنشون در اومد به من گفتند

دروغ که نمیگم اس ام اسش هم دارم

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
داداش تیم محلمون هم میرفت فینال اسیایی که شما رفتید 6 تایی میکرد تیم حریفو رفتن یک گل کوچیک زدین با تیم های دربه داغون بعد قومپوز که قهرمان اسیایم
چرا نرفت تیمتون؟؟؟؟؟ اصلا راهش میدادن؟؟؟؟؟ شما فقط میگی اگر ...... اگر ......! نه داداش با این چیزا هیچی نمیشه، به حرف گربه سیاهه هم بارون نمیاد! از داشته هاتون بگو البته با ذکر منبع معتبر!

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
افتخارات؟؟؟؟!!! آره دیگه ما هیچ موقع نمیتونیم جام ولایت یا جام حذفی آسیا (!!!!) رو بگیریم! ما سرمون شلوغ لیگ قهرمانان آسیاست دیگه به اینا نمیرسیم! مال خودتون!
داداش جون مادرت اینو بخون

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
چرا نرفت تیمتون؟؟؟؟؟ اصلا راهش میدادن؟؟؟؟؟ شما فقط میگی اگر ...... اگر ......! نه داداش با این چیزا هیچی نمیشه، به حرف گربه سیاهه هم بارون نمیاد! از داشته هاتون بگو البته با ذکر منبع معتبر!

داشته های ما دوران طلایی مون هست 30 سال سلطه کامل بر فوتبال ایران که اگه اون 10 سال فوتبال تعطیل نمیشد تا حالا هم ادامه داشت !!!!

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
دوست پرسپولیسی من رفته بود استادیوم استقلال رو تشویق کنه میگفت استقلالیا دور و ورم هر چی از دهنشون در اومد به من گفتند

شعور بالاشون رو میرسونه دادا

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
شما بگو چه تیمی بودند اصلا خجالت میکشی اسم تیمی که باهاش تو فینال بودید رو بگید :D

بفرما اخوی
اولین فینال که تیم هاپوئل Hapoel Tel Aviv F.C. - Wikipedia, the free encyclopedia
دومیشم لیائونینگ چین هست که متاسفانه چینی بلد نیستم وگرنه لینک اونم بهت میدادم

ببین به ما نمیخوری 2 تا ستاره

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
عرض کردم شما جواب بده تا در مورد بحث قبلی قانع بکنمت
چرا سر باز میزنی از این مسئله ؟

چون سوالش مربوط نیست به بحث

مثل اینه که من بپرسم شما خورشت قیمه دوست دارید یا قرمه بگید قانعتون کنم

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
همون جام ولایت هم نتونستید بگیرید

شما با AFC هم لابی دارید ؟؟ هم مرحله قبلی هم این مرحله با آسون ترین تیم ها بودید !!!!
آره دیگه ما سرمون شلوغ بود با تیم دوم اومدیم اما شما بازم نتونستید تیم دوم ما رو ببرید!!!!!
آره آقا لابی داریم حرفیه؟؟؟ شما وقتی درک نمیکنی تو مرحله گروهی ما اول شدیم و خوردیم به تیم دوم گروه بعد (که طبیعتا چون دومه آسون تره : الشباب) دیگه چی بگیم؟؟؟؟ یعنی گروهی که ما بودیم آسون بود؟؟؟؟ میگم دیگه شما الان چند ساله تو آسیا نیستین نمیدونید داستان چیه! لطفا با نظرات گهر بارتون موجبات خنده و شادی ما رو فراهم نکنید!
در ضمن شما به دوستتون بگید وقتی میرن استادیوم بین اون همه استقلالی نگن پرسپولیسیه بگن ایرانیه و اسمی از تیمشون نبره! آره عزیز

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

دوستان استقلالی جواب این رو بدید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
چون سوالش مربوط نیست به بحث

مثل اینه که من بپرسم شما خورشت قیمه دوست دارید یا قرمه بگید قانعتون کنم

شما جواب بده تا ربطشو بفهمی
هر چند خودتم از الان میدونی چه جوابی قراره بگیری که طفره میری

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
داشته های ما دوران طلایی مون هست 30 سال سلطه کامل بر فوتبال ایران که اگه اون 10 سال فوتبال تعطیل نمیشد تا حالا هم ادامه داشت !!!!
بین دهه 70 تا 80 کجا ده سال فوتبال تعطیل شد؟؟؟؟؟؟ شما که به گفته خودتون تو دهه 70 سلطه داشتین!!! :lol: در حالی که ما تو همون دهه قهرمان آسیا شدیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا