angelical4076
Registered User
لپ تاپ همچنان موجود است....
سلام داداش،شرمنده قيمت فروش فوري رو زدم،با قيمت پايه نميفروشمسلام داداش پایه خریدارم.
فوری فوری.
اگه همین الان با قیمت پایه میفروشی بگو تا با هم هماهنگ کنیم.
پ.خ بخ بده.
سلام...در شهرستان بندرعباس هستم....سلام کدوم شهر هستید شما؟
سلام داداش...پیغام شد...قیمت نهایی؟؟
پ خ کنید لطفا
سلام ... داداش گلم میتونم بپرسم پیشنهاد شما چی بود؟شرمنده...یا علیهنوز روی پیشنهادم هستم
داداش گلم نوشتم که 13 هستش...زاویه ی دید عالی داره رزولوشنش که دیگه حرفی درش نیست...قیمتی رو که گذاشتم به نظر خودم معقوله چون این سری سریه لوکس به شمار میاد شما علاوه بر قیمت خود لپ تاپ یه قیمتی رو هم باید بابت لوکس بودنش بپردازید...خواستید با همون قیمت در خدمتتون هستمدوست عزيز بالاخره ١٣ يا ١٥
زاويه ديد مانيتور خوبه؟
يكم رو قيمت كنار بياي تا بشه معامله كرد اون قيمتي كه بهم دادي بالاست با توجه به گرافيك و پردازنده
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
داداش من..من که میخوام راه بیام شما ما رو همراهی نمیکنی...قیمت نهاییت رو پی ام کن اگر معقول بود در خدمتت هستم...يكم باهام راه بيا تمومش كنيم
داداش من..من که میخوام راه بیام شما ما رو همراهی نمیکنی...قیمت نهاییت رو پی ام کن اگر معقول بود در خدمتت هستم...
داداش گفتم که زاویه ی دیدش عالیه با کیفیت صفحه ی عالیتر...تست هم بخواید میدم ولی داداش گلم درسته امتیاز شما بالاست ولی من هم نیو یوزر نیستم...اول تاپیکم هم ذکر کردم اول واریز بعد ارسال...یا اگر واسطه ای دارید توی بندرعباس بگید هماهنگ میکنم حضوری تحویل بگیره...قيمت لپ تا پ يكم امده پايين من ١٣ اينچ مي خوام با مانيتور خوب والا اين اين گرافيك به درد بازي نميخوره شنيدم ال سي دي اين مدل زاويش خوبه
من بهت جوري قيمت ميدم كه اگه مال خودم بود به اين قيمت تو بازار الان راضي بود
فقط ي مورد اول تست سپس واريز مشكلي ندارين ؟ به امدازه كافي تو نت بنده اعتبار دارم خودم واسطه دوستانم توي اصفهان براي خريد فروش
داداش گفتم که زاویه ی دیدش عالیه با کیفیت صفحه ی عالیتر...تست هم بخواید میدم ولی داداش گلم درسته امتیاز شما بالاست ولی من هم نیو یوزر نیستم...اول تاپیکم هم ذکر کردم اول واریز بعد ارسال...یا اگر واسطه ای دارید توی بندرعباس بگید هماهنگ میکنم حضوری تحویل بگیره...
داداش من شما با هودت عهد بستی اول واریز نداشته باشی...ولی هر گلی بوی خودش رو داره قرار نیست چون یه گل بدبو بود همه ی گلها بدبو باشند که...شما اول واریز نداری من هم به طبع اول ارسال ندارم...پس دیگه هیچ حرف و حدیثی نیست دعوای اول به از صلح آخر...معامله ای صورت نمیگیره..من اخرين بار از يكي از بچه هاي اينجا به گوسي خريدم دقيقا همين حرف شمارو زد جسارت نباشه ولي گوشي بدون ليبل برام فرستاد بعدم برخوردش بد بود تاپيك زدم به نفع من تمام شد ولي از اون روز قسم خوردم حتي براي با سابقه تر از خودمم واريز انجام ندم قبل از رويت كالا
شما بخواي هر تعداد يوزر بالاي ٥٠ امتياز ميگم بيان منو تاييد كنند اصفهانم شركت دارم ولي براي فاميل خودمم ديگه حتي ١٠ تومنم واريز نميكنم
ببخشين جسارت كردم ولي يه عهدي با خودم بستم
براي اعتماد سازي مشكلي ندارم ولي براي واريز قبل از تست چرا
اگر نظرتون عوض شد پ خ بدين قيمت رو توافق كنيم
داداش من شما با هودت عهد بستی اول واریز نداشته باشی...ولی هر گلی بوی خودش رو داره قرار نیست چون یه گل بدبو بود همه ی گلها بدبو باشند که...شما اول واریز نداری من هم به طبع اول ارسال ندارم...پس دیگه هیچ حرف و حدیثی نیست دعوای اول به از صلح آخر...معامله ای صورت نمیگیره..