• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دو تا سوال دارم خواهشا جواب بدید

1- بعد از تسویه حساب با دانشگاه چقدر طول میکشه اعزام بشی , نمیشه زودترش کرد؟

2- کسر خدمت مناطق جنگی پدر هنوز اعمال میشه , این شرایطش چیه مثلا برای 35 ماه چقدر معافیت میدهند؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دو تا سوال دارم خواهشا جواب بدید

1- بعد از تسویه حساب با دانشگاه چقدر طول میکشه اعزام بشی , نمیشه زودترش کرد؟

2- کسر خدمت مناطق جنگی پدر هنوز اعمال میشه , این شرایطش چیه مثلا برای 35 ماه چقدر معافیت میدهند؟

1- دفترچه رو پست کنی اولین یا نهایتا دومین دوره اعزام میشی، 1 ماه های زوج. مثلا اگه امروز دفترچه بفرستی 1/8 اعزام میشی.
2- 30 ماه که کلا معافیت داره!! کمتر از اون به ازای هر ماه 10 روز کسری.

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
ببخشید یه سوال هم دارم

من که چند روز دیگه فارغ تحصیل میشم نمیشه از الان دفترچه بفرستم , شرایط دفترچه فرستادن چیه ؟ باید از دانشگاه مدرکی بگیرم یا دانشگاه خودش میفرسته
اصلا هیچ چی در این مورد نمیدونم

یکی هم معافیت از رزم اصلا بدرد میخوره دنبالش برم؟

ramsar007

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
من يگان خدمتي ام گروه 402 جنگال شهيد ولي خاني خورده
مي خواستم بدونم چه جور جايي هستم
در ضمن 01 اموزشي بودم
با تشكر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببخشید یه سوال هم دارم

من که چند روز دیگه فارغ تحصیل میشم نمیشه از الان دفترچه بفرستم , شرایط دفترچه فرستادن چیه ؟ باید از دانشگاه مدرکی بگیرم یا دانشگاه خودش میفرسته
اصلا هیچ چی در این مورد نمیدونم

یکی هم معافیت از رزم اصلا بدرد میخوره دنبالش برم؟

نه، برای ارسال دفترچه باید نامه معافیت تحصیلی رو از دانشگاه بگیری که تا قبل از فارغ التحصیل شدن بهت نمیدن.
به نظر من نه اصلا بدرد نمیخوره، الکی چند ماه وقتت هدر میره تا بگیریش و اونجا هم به دردت نمیخوره.

mehrdad1090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوباره بعد از تموم شدن دو ماه اموزشي.اساتيد گرامي كد 2450 تجهيزات مخابراتي تو يگان كسي ميدونه كارش چجوريه؟سخته ؟ با درجه ست سوم .ديگه پا كوبيدن نداريم ؟اين دو ماه كه سخت گذشت.خيلي سخت...چيز خاصي بايد بلد باشيم؟چون تو دانشگاه كه چيزي ياد نگرفتيم..ممنون ميشم راهنمايي كنيد

number-one

Registered User
لایک‌ها
323
سلام دوباره بعد از تموم شدن دو ماه اموزشي.اساتيد گرامي كد 2450 تجهيزات مخابراتي تو يگان كسي ميدونه كارش چجوريه؟سخته ؟ با درجه ست سوم .ديگه پا كوبيدن نداريم ؟اين دو ماه كه سخت گذشت.خيلي سخت...چيز خاصي بايد بلد باشيم؟چون تو دانشگاه كه چيزي ياد نگرفتيم..ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سلام

اولا که دیگه پا کوبیدن ندارید ، مگر اینکه یگانتون توی شهر باشه و صبحگاه مشترک داشته باشید (هفته ای یکبار)

اگر ارتش باشید بازم بستگی داره که یگانتون کجا باشه یکم میتونه سخت تر باشه ولی نه برای شما تنها (شما الان درجه دارید،شما اگر بودبد بقیه هم هستند جتی کادری ها)

ولی در کل تچهیزات مخابراتی کار پرسنلی و کادریه ،بعید میدونم اذیت بشید

نیازی نیست چیزی یاد داشته باشید ،شما سعی کنید همون چیزهایی رو که یاد گرفتید رو از یاد نبرید (نهایتا آموزش چند تا دستگاهی که قراره باهاشون کار کنی رو بدن
شایدم اصلا اجازه ندادن شما پشت دستگاه بشینی که احتمالا هم همینطوره)

در کل موفق باشید(سعی کن بهت خوش بگذره،بیخیال باش و راحت)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

داداش فکر کردی تو خدمت از تخصص استفاده میکنن!

نهایت یه نامه تایپ میکنی ییا کار بانکی کادریا رو انجام میدی! اخرشم یه چایی میریزی!

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان بنده تو اموزش و پرورش شهرمون پارتیه قوی دارم ایا میشه برایه امریه کاری کرد ؟ چه کارا باید انجام بدم؟

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
این ملعون ها ایستگاه جوونارو گرفتن نمی کشن بیرون ...این ذلت (اسم مناسب تر خدمت ) کم شدنی نیست تو این مملکت .. .به اینا باشه 30 ماهشم میکنن
خدمت ...:D چه اسم مسخره ای یارو سربازه از جنوب شرق میاد شمالغرب که واسه یه کادریه کثیف سفره صبحانه بندازه چای بریزه سفره جمع کنه بعد اسمشو میزارن خدمت خدمت به کی به کشور یا به یه مشت دهاتی تازه به دوران رسیده که اعتقاد دارن سرباز مصرفیه . ازش استفاده میکنیم بعد میندازیمش دور..

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آموزشی منم تمام شد، افتادم مهندسی ساختمان و تاسیسات-اج- آدرس: تهران- خیابان فاطمی. رسته: رایانه
کسی میدونه اینجا چجور جاییه، میخوام بدونم لباس شخصی هست یا نظامی و اینکه 5 شنبه ها تعطیله یا نه، تایم اداریشم چه ساعتیه؟

بچه ها اگه میدونید راهنمایی کنید، ضروریه

rezaya2938

Registered User
لایک‌ها
63
سلام. دوستان من 01 تهران افتادم. میخواستم بدونم میشه موبایل برد اونجا؟
کارشناسی کامپیوترم و بعلت تاهل امریه دارم!
مرسی ;)

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام

دوستان یه سوالی دارم

من واسه معافیت پزشکی بخاطره فتقم اقدام کردم. دکترای کمیسیون پزشکی معاف از رزمم کردن ! بعد از اعتراض و معاینه توسط همون 3 تا دکتر بار دوم به کمیسیون تخصصی ارجاع داده شدم. تو کمیسیون تخصصی هم 2 تا دکتر متخصص تایید کردن که فتق دارم + واریکوسل گرید 2 .

آیا دیگه معافم میکنن ؟ آخه از چند نفر شنیدم نظر کمیسیون تخصصی رد نمیشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام. دوستان من 01 تهران افتادم. میخواستم بدونم میشه موبایل برد اونجا؟
کارشناسی کامپیوترم و بعلت تاهل امریه دارم!
مرسی ;)

تبریک میگم جات عالیه ;)
اول دوره بچه هایی که اورده بودن تحویل دادن (توی خود پادگان) و موقعی که میخواستن برن خونه پس گرفتن. ولی بعضی از بچه ها دادن به دکه ی بیرون پادگان گوشی رو برات نگه میداره و هفته ای 2 تومن میگیره، هر بار که بری بیرون از پادگان میتونی بگیری و استفاده کنی و قبل از ورود به پادگان تحویلش بدی ولی اگه کلا میخوای ببری داخل باید یجوری ببری که دژبان نبینه پیشنهادم اینه که از اول دوره نبری داخل چون ممکنه بچه ها لو بدن، دوره ی ما کسی تا میان دوره نیورد ولی وقتی بچه ها رو شناختیم و دیدیم آدم زیرآب زن نداریم تقریبا 80% بچه ها برای بعد از میان دوره گوشی اوردن و توی اسایشگاه استفاده میکردن.
بچه ها توی کفششون قایم میکردن و میوردن داخل ولی چند روز آخر لو رفت که توی کفش میزارن و بعضی از دژبان ها میگفتن کفشت رو هم دربیار و میگشتن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام

دوستان یه سوالی دارم

من واسه معافیت پزشکی بخاطره فتقم اقدام کردم. دکترای کمیسیون پزشکی معاف از رزمم کردن ! بعد از اعتراض و معاینه توسط همون 3 تا دکتر بار دوم به کمیسیون تخصصی ارجاع داده شدم. تو کمیسیون تخصصی هم 2 تا دکتر متخصص تایید کردن که فتق دارم + واریکوسل گرید 2 .

آیا دیگه معافم میکنن ؟ آخه از چند نفر شنیدم نظر کمیسیون تخصصی رد نمیشه

طبق آیین نامه فتق (عمل شده یا نشده) معافیت دایم داره!
من که شنیدم کم پیش میاد که کمیسیون تخصصی نظر کمیسیون پزشکی رو تغییر بده ولی خدا کنه برای شما اینطور نباشه.
آره به نظر کمیسیون تخصصی نمیشه اعتراض کرد و نظرش قابل اجراست.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
طبق آیین نامه فتق (عمل شده یا نشده) معافیت دایم داره!
من که شنیدم کم پیش میاد که کمیسیون تخصصی نظر کمیسیون پزشکی رو تغییر بده ولی خدا کنه برای شما اینطور نباشه.
آره به نظر کمیسیون تخصصی نمیشه اعتراض کرد و نظرش قابل اجراست.

بله دقیقا همینطوره. فتق معافیت دائم داره مثه واریکوسل نیست که درجه بندی داشته باشه.
والا من تو پروندم دیدم برخلاف دکنرای کمیسیون 2 تا دکتر کمیسیون تخصصی هردوتا نوشتن فتق. ینی نظر کمیسیون پزشکی خود **** وظیفه رو رد کردن.
حالا بنظرتون با این اوصاف دیگه میان گیر بدن و معاف نکنن ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بله دقیقا همینطوره. فتق معافیت دائم داره مثه واریکوسل نیست که درجه بندی داشته باشه.
والا من تو پروندم دیدم برخلاف دکنرای کمیسیون 2 تا دکتر کمیسیون تخصصی هردوتا نوشتن فتق. ینی نظر کمیسیون پزشکی خود **** وظیفه رو رد کردن.
حالا بنظرتون با این اوصاف دیگه میان گیر بدن و معاف نکنن ؟

اگه نوشتن احتمال زیاد معاف میشی ;)

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
رفقا سوال فوری:
من اعزام6/1 بودم تمدید کردم به 8/1وتایید شد.

برای **** هم اقدام به پذیرش کرده بودم.
حالا زنگ زدم برای جواب ,گفتن که از طرف تهران پذیرش قبول نشده و فقط یک نفر رو قبول کردن که من نبودم.

حالا یه سوال یعنی من الان کد ارتش یا ن انتظامی خوردم تمام؟ نمیتونم برم **** یه شهر دیگه برای پذیرش؟

لطفا راهنماییم کنید:confused:

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
رفقا سوال فوری:
من اعزام6/1 بودم تمدید کردم به 8/1وتایید شد.

برای **** هم اقدام به پذیرش کرده بودم.
حالا زنگ زدم برای جواب ,گفتن که از طرف تهران پذیرش قبول نشده و فقط یک نفر رو قبول کردن که من نبودم.

حالا یه سوال یعنی من الان کد ارتش یا ن انتظامی خوردم تمام؟ نمیتونم برم **** یه شهر دیگه برای پذیرش؟

لطفا راهنماییم کنید:confused:

کد ارتش یا نیروی انتظامی بخوری که دیگه نمیتونی بری برای پذیرش مگه اینکه قبل از رفتن به آموزشی یه پارتی خیلی خیلی کلفت داشته باشی که بتونه کدتو تغییر بده.

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
کد ارتش یا نیروی انتظامی بخوری که دیگه نمیتونی بری برای پذیرش مگه اینکه قبل از رفتن به آموزشی یه پارتی خیلی خیلی کلفت داشته باشی که بتونه کدتو تغییر بده.

نه نه
منظورم اینه اینجا پذیرشم رد شده پس دیگه کد خوردم یا هنوز کد نخوردم ؟از کجا باید بفهمم کد خوردم یا نه

بالا