AMIR TERROREST
Registered User
- نوشتهها
- 4,075
- لایکها
- 4,884
داداش شما اسپم نکن ، گیر دادن به بقیه پیشکش !
من 10 بار گفتم الان هم میگم : دلیل بیار که دایی اسطوره شماست . من دلیل آوردم که این مسئله رو نقض کرد . حالا شما هم دلیل بیار که تاییدش کنه . کار سختی نیست !
باشه اصلا دایی اسطوره شما ولی همین دیشب یادت رفته هر چی فحش بود طرفدارانتون به دایی دادن ؟ یا تو همین تاپیک خودتون از خجالتش در اومدین ؟ شما با خودتون هم درگیری دارید و انتظار دارید که نتیجه هم بگیرید !
راستی از باخت دقیقه 92 به نفت چه خبر ؟
فرهاد تو ایران فقط برای استقلال بازی کرده نه مثل اسطوره بعضی ها که تو تراکتور یا استیل آذین یا سایپا یا صبا بوده !!
شما رو هر وقت تو آسیا راه دادن و پای بازیکنان تون به توپ نایک آسیا خورد بفرمایید کل کل
راستی از بچه ها خبر رسیده اون روز که رویانیان برای بازی استقلال اومده بود دستگیر شده ! میگن یه توپ لیگ قهرمانان رو زیر لباسش قایم کرده بود بیاره به بازیکنانتون نشون بده ، حال کنید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
اسپم ؟ ؟؟ کجاش اسپمه ؟؟
پستم رو ندیدی ؟ اون دلیل بود دایی همه فوتبالش رو از پرسپولیس داره این هم دلیل از پرسپولیس به همه چیز رسیده این هم دلیل
دایی که استوره ما بود همه هم میدونند
نخیر کسی به دایی فحش نداد به بازیکن ها بود اون هم فحش خیلی چیزی نبود فقط میگفتند بی غیرت خب هوادار عصبانی هست و یه چیزی میگه همونطوری هم که اول فصل قبل طرفدار های خودتون به قلعه نویی میگفتند یادتون که هست ؟؟؟ من کاملا پشت تیم هستم و هر کی که اسمش سرمربی هست حالا بعضی از دوستان اینطور نیستند !!!!
از جباری که رفته تیمتون رو بی هافبک خلاق گذاشته چه خبر ؟؟؟ اگه برگرده هم که نمیتونه تو آسیا باشه
این هم شد دلیل !!!! تو ایران و تو خارج نداره !!!! بعدش هم برای تیم دیگه هم بازی کنه چه اشکالی داره اتفاقا از یک دیدی غیرت استوره رو نشون میده که فقط در مواقعی که تیم بهش نیاز داره میاد و خودش رو به تیم تحمیل نمیکنه
ما قهرمانی و نایب قهرمانی آسیایی هم داریم عزیز این بهونه دیگه کار ساز نیست
خبر رسیده فتح الله زاده اومده باز هم پیش سردار پول خواسته
شما به سردار مدیونید به بزرگواریش پس بهش توهین نکنید