mohammad-28
Registered User
این سوالاتون مثل اینه که بگم خسرو حیدری رفت به تیم ملی ولی چه ربطی به استقلال داره :happy:
دوما علی دایی در بایرن حضور داشت که الان توی همون رنکی که شما میارید بهترین تیم جهانه
در مورد ناصر خان صحبتی نمیکنم ولی بهش ظلم کردین .خودم از طرفدار های تیم منچسترم بخاطر همینم ناصر خانو دوست دارم .
علی دایی اسطوره پرسپولیس نیست اسطوره کل ایرانه دادا
علی دایی رفت به تیم های عربی رفت که پول جمع کنه مثل فرهاد مجیدی وانصاریان و .... .دلیل ترنسفر شدنش به بوندس لیگا اول بازی خوبش در تیم ملی بود معمولا بازیکن های اسیایی به دلیل مطرح نبودن لیگ هاشون فقط میتونن از تیم ملیشون به جایی برسن مثل پارک جی سونگ که رفت منچستر یا کاگاوا .ناصر خانم به خاطر حضور خوبش در تیم ملی ترنسفر شد
بحث من این هست که دایی بازیکن خوب تیم ملی و پرسپولیس بوده تو این شکی نیست .
اما این درست نیست که ازش به عنوان نماد یا اسطوره باشگاه یاد بشه . منظر من این هست .
علی دایی بازیکنی هست که افتخارات ملی زیادی داشته اما باز هم میگم به خودتون اسطوره وصله نکنید چون پرسپولیس هیچ کمکی به دایی به جز رفتنش به السد نکرده .
خب قربون دهنت . اگر اون موقع دایی از بایرن پیشنهاد داشت پس چرا رفت السد ؟ از السد رفت به یه تیم آلمانی و از اونجا به بایرن . پس در نتیجه پرسپولیس هیچ نقشی تو این موفقیت دایی نداشته و بازی های خوبش تو تیم ملی بهش کمک کرد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta