• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
این سوالاتون مثل اینه که بگم خسرو حیدری رفت به تیم ملی ولی چه ربطی به استقلال داره :happy:

دوما علی دایی در بایرن حضور داشت که الان توی همون رنکی که شما میارید بهترین تیم جهانه
در مورد ناصر خان صحبتی نمیکنم ولی بهش ظلم کردین .خودم از طرفدار های تیم منچسترم بخاطر همینم ناصر خانو دوست دارم .
علی دایی اسطوره پرسپولیس نیست اسطوره کل ایرانه دادا
علی دایی رفت به تیم های عربی رفت که پول جمع کنه مثل فرهاد مجیدی وانصاریان و .... .دلیل ترنسفر شدنش به بوندس لیگا اول بازی خوبش در تیم ملی بود معمولا بازیکن های اسیایی به دلیل مطرح نبودن لیگ هاشون فقط میتونن از تیم ملیشون به جایی برسن مثل پارک جی سونگ که رفت منچستر یا کاگاوا .ناصر خانم به خاطر حضور خوبش در تیم ملی ترنسفر شد

بحث من این هست که دایی بازیکن خوب تیم ملی و پرسپولیس بوده تو این شکی نیست .
اما این درست نیست که ازش به عنوان نماد یا اسطوره باشگاه یاد بشه . منظر من این هست .
علی دایی بازیکنی هست که افتخارات ملی زیادی داشته اما باز هم میگم به خودتون اسطوره وصله نکنید چون پرسپولیس هیچ کمکی به دایی به جز رفتنش به السد نکرده .
خب قربون دهنت . اگر اون موقع دایی از بایرن پیشنهاد داشت پس چرا رفت السد ؟ از السد رفت به یه تیم آلمانی و از اونجا به بایرن . پس در نتیجه پرسپولیس هیچ نقشی تو این موفقیت دایی نداشته و بازی های خوبش تو تیم ملی بهش کمک کرد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

im@n

Registered User
لایک‌ها
41
در مورد علی دایی گفتنی ها رو گفتم و همه چیز رو مشخص کردم . شما بهتره پاسخگوی اسطوره وصله ای خودتون باشید تا فرهاد مجیدی !
جهت اطلاع بگم فرهاد حتی تو سن 36 سالگی هم به تیم ملی دعوت شد و به دلیل اینکه فرصت به جوان ها بده خداحافظی کرد .

هه هه ...

واقعا خودت از حرفی که زدی خندت میگیره! خودشو داره میکشه به تیم ملی دعوت بشه!! کی روش هم که مربی بزرگیه به این آدما رو نمیده!! مجیدیتون جایی تو تیم ملی کشورش نداره چون با ناز و ادا خداحافظی کرد فکرکرد کی روش نازشو میکشه !!!

شما به چنین آدمی میگین اسطوره که به جای اینکه به تیم ملی کشورش کمک کنه دعوت عرب ها رو لبیک میگه ولی به تیم ملی کشورش اهمیت نمیده و ناز میکنه

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
هه هه ...

واقعا خودت از حرفی که زدی خندت میگیره! خودشو داره میکشه به تیم ملی دعوت بشه!! کی روش هم که مربی بزرگیه به این آدما رو نمیده!! مجیدیتون جایی تو تیم ملی کشورش نداره چون با ناز و ادا خداحافظی کرد فکرکرد کی روش نازشو میکشه !!!

شما به چنین آدمی میگین اسطوره که به جای اینکه به تیم ملی کشورش کمک کنه دعوت عرب ها رو لبیک میگه ولی به تیم ملی کشورش اهمیت نمیده و ناز میکنه

عزیزم حالا چرا ناراحت میشی و داغ میکنی ؟
برات مشخص کردم که دایی اسطوره شما نیست داری میزنی به در و دیوار ؟؟
پارسال مجیدی به تیم ملی دعوت شد و داشت تو تیم هم بازی می کرد اما گفت چون من تو جام جهانی نیستم اجازه میدم به جای من جوان ها بیان و خودشون رو نشون بدن . تقریبا علی کریمی شما هم همین کار رو کرد . حالا من باید حاشا کنم که چرا علی کریمی این کار رو کرد و الان داره دروغ میگه ؟؟
خدا رو شکر می کنم که همچین اسطوره ای دارم که فقط تو تیم خودمون بازی کرده و الان تو یه تیم دیگه نیست . بعدش هم رک و راست بیاد بگه من پرسپولیسی نیستم یا ام الفساد تیمش باشه !!!

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
داداش امیر گناه دارن بنده خداها 2 تا بازی رو بردن

اومدن خوشحالی کنن خندشون خشک شد :D :D خخخخخخخخخ

آخه شما ها اگه 1 قطره از دریای افتخارات گذشته مارا که داشتید دیگه احساس خدایی میکردید

اصلا میدونی چیه تقصیر ما هست سطحمون رو پایین میاریم با اینا کل کل میکنیم نتیجش همین میشه :D خخخخخخخخخخخخ
داداش میگن خدا خر رو دید بهش شاخ نداد دیگه برو تا تهش.....

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
هه هه ...

پارسال مجیدی به تیم ملی دعوت شد و داشت تو تیم هم بازی می کرد اما گفت چون من تو جام جهانی نیستم اجازه میدم به جای من جوان ها بیان و خودشون رو نشون بدن . تقریبا علی کریمی شما هم همین کار رو کرد . حالا من باید حاشا کنم که چرا علی کریمی این کار رو کرد و الان داره دروغ میگه ؟؟
خدا رو شکر می کنم که همچین اسطوره ای دارم که فقط تو تیم خودمون بازی کرده و الان تو یه تیم دیگه نیست . بعدش هم رک و راست بیاد بگه من پرسپولیسی نیستم یا ام الفساد تیمش باشه !!!

im@n

Registered User
لایک‌ها
41

داداش من کجا به در و دیوار زدم آخه ؟!! میگم اسطوره شما یه همچین ادمیه!! حالا بگو علی دایی و کریمی!! بازم اسم بیار!! از واقعیت که نمیتونی فرار کنی گلم !!

من گفتم علی دایی هرچی باشه واسه کشورش یه افتخاره . همین. ولی من یادم نمیاد مجیدی افتخاری واسه تیم ملی داشته باشه. بحث من سر اینه فقط!! حالا شما اسم بیار!!

اسطوره یه چنین آدمی نیست. اسطوره کسی هست که بین اینقد بازیکن fifa دعوتش کنه واسه مراسم توپ طلا از کشور ما.

حالا الان شاید بخاطر اون تصادف و یه سری مسایل فیفا دیگه دعوتش نکنه ولی همین رو میشه بدونی که اسطوره بودن علی دایی زمین تا اسمون با اون مجیدیتون فرق میکنه!!

افتخار یه تیم نیست افتخار کشوره. واسه شما به زور شده افتخار تیمتون!!! اونم به زور!! بعد از خدمت به عرب های سوسمار خور!!!!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
داداش من کجا به در و دیوار زدم آخه ؟!! میگم اسطوره شما یه همچین ادمیه!! حالا بگو علی دایی و کریمی!! بازم اسم بیار!! از واقعیت که نمیتونی فرار کنی گلم !!

من گفتم علی دایی هرچی باشه واسه کشورش یه افتخاره . همین. ولی من یادم نمیاد مجیدی افتخاری واسه تیم ملی داشته باشه. بحث من سر اینه فقط!! حالا شما اسم بیار!!

اسطوره یه چنین آدمی نیست. اسطوره کسی هست که بین اینقد بازیکن fifa دعوتش کنه واسه مراسم توپ طلا از کشور ما.

حالا الان شاید بخاطر اون تصادف و یه سری مسایل فیفا دیگه دعوتش نکنه ولی همین رو میشه بدونی که اسطوره بودن علی دایی زمین تا اسمون با اون مجیدیتون فرق میکنه!!

افتخار یه تیم نیست افتخار کشوره. واسه شما به زور شده افتخار تیمتون!!! اونم به زور!! بعد از خدمت به عرب های سوسمار خور!!!!

گیریم همه حرف های شما در مورد مجیدی درست
و دایی هم افتخار بزرگی برای کشورمون هست ، تو این هم شکی نیست
حالا علی دایی از کی شده اسطوره پرسپولیس ؟؟؟؟
چه ربطی به پرسپولیس داره ؟؟؟؟؟
تا دیدین یه بازیکنی داره موفقیت کسب میکنه اون رو به خودتون وصله می کنید !
شما دلیل بیار که دایی اسطوره شما هست . اگر دلیل قانع کننده بود من حرفی ندارم

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806

فرهاد کلا تو تیم ملی خوب نیست ولی این همیشه پرسپولیسیا بودن که دست تیم ملیو میگرفتنو از تیم محبوبشون میگذشتن تا تیم ملیمون بره بالا ولی الان آقای قلعه نویی تیم استقلالو به تیم ملی ترجیح میده وهمیشه اعتراض داره واسه بازی کردن بازیکناش توی تیم ملی و کلا منت هم خیل میذاره

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
نمکدون سوراخات کوجاست!

شوما همونی نبودی ک بعضی موقع ها ب صورت خودجوش یهو آف میشدی :D
من شوما رو یاد نمیاد ولی الان دارید فرض میکنید که گولهNACL هستید باید بگم در اشتبهاید فعلا دارید فسفر میسوزنید که بوش همه جا رو گرفته کلا خفمون کردید

im@n

Registered User
لایک‌ها
41

والا من درباره پرسپولیس حرفی نزدم.

ولی دیگه من و شما که هیچی همه میدونن علی دایی پرسپولیسی هست و اسطوره هوادارای پرسپولیس هست. دیگه شما چرا ؟ شما که ادعا میکنی چرا ؟!!!!

از هر کس بپرسی اینو میگه و میدونه . حتی من اعتقاد دارم دایی بیشتر از کریمی پرسپولیسی هست.

من زیاد کل کل نمیکنم. فقط خواستم بدونید اسطوره به چه کسی گفته میشه!!

روز خوش دوستان

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
فرهاد کلا تو تیم ملی خوب نیست ولی این همیشه پرسپولیسیا بودن که دست تیم ملیو میگرفتنو از تیم محبوبشون میگذشتن تا تیم ملیمون بره بالا ولی الان آقای قلعه نویی تیم استقلالو به تیم ملی ترجیح میده وهمیشه اعتراض داره واسه بازی کردن بازیکناش توی تیم ملی و کلا منت هم خیل میذاره

بله استحضار دارم که کدوم تیم داره به تیم ملی کمک کنه !
تو بازی کره به جز 3 نفر یعنی شجاعی - حسینی - قوچان نژاد همه استقلالی بود . ( رحمان رو باید فاکتور گرفت چون مهدی رو از تیم بی دلیل کنار گذاشتن ) جباری هم که استقلالی هست ....
الان ما تو جام باشگاه های آسیا میخوایم قهرمان بشیم و به همه بازیکنا برای افتخار ملی و باشگاهی نیاز داریم و این حق مسلم ما هست . پس دلیلی نداره بازیکن های ما برن اردوی پرتغال .

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
والا من درباره پرسپولیس حرفی نزدم.

ولی دیگه من و شما که هیچی همه میدونن علی دایی پرسپولیسی هست و اسطوره هوادارای پرسپولیس هست. دیگه شما چرا ؟ شما که ادعا میکنی چرا ؟!!!!

از هر کس بپرسی اینو میگه و میدونه . حتی من اعتقاد دارم دایی بیشتر از کریمی پرسپولیسی هست.

من زیاد کل کل نمیکنم. فقط خواستم بدونید اسطوره به چه کسی گفته میشه!!

روز خوش دوستان

من هم میگم علی دایی پرسپولیسی هست و شکی ندارم
اما شما دارید همه اینو میدونن که دایی اسطوره پرسپولیس هست !
این اشتباه بین همه جا افتاده و من نوعی که مدرک میارم و این حرف رو با سند نقض می کنم ، 2 تا از پرسپولیسی ها جوابی ندارن بدن و شما هم که میگین اهل کل کل نیستم و خداحافظی می کنید
همه چیز از پاسخ ندادن دوستان مشخص شد !!

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152

اینو بخون شاید یادت بیاد :D رو ک نیست لارجر باکس ـه:D

با توجه به اینکه خیلی منتظر شدیم کسایی که میان اینجا و ادعاهایی میکنن دلیل و مدرک معتبر بیارن اما این اتفاق نیفتاد نتیجه میگیریم که کلا حرف های اینجور آدم ها هیچ گونه اعتباری نداره و همونطور که دو سه پست بالاتر هم دوست عزیز توضیح دادن اینا همش تخیلات این جور آدم هاست

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
وا!

پرسپولیسی های عزیز این همه فَشاری ک ب مفاصل انتهایی تون وارد میکنید تو پی تی بهتره صرف تیمتون کنید یه نتیجه ای بگیرید......

پر افتخار ترین تیم آسیا!!! آره zAArt

اینقدر از لحاظ فرهنگ فوتبالی عقبید ک.............

1 - کدوم فشار شما جواب ندارید نیاید تو تاپیک !!!

2 - کجا گفتیم پر افتخار ترین تیم آسیا شما درست نمیخونی به ما ربط نداره

3 - توهبن دارید میکنید این نشان از در اومدن غیظ شما هست برات متاسفم

تازگی ها استقلالی ها هیچ جوابی ندارند میان اینجا توهین میکنند قانون رو رعایت کنید واقعا که !!!!!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

دایی 100 % یکی از استوره های ما هست بهترین فوتبالیست تاریخ ایران

ناراحت نباشید خب اشکالی نداره تو تاریختون افتخاری ندارید :D خخخخخخخخخخخخ

فقط تو تیم خودتون بازی کرده ؟؟؟ شما فوتبال نمیبینید همین یه مدت پیش عربستان بود !!!!!! خخخخخخخخخخخخخ

خدایا شکر بهترین و برترین استوره ها و فوتبالیست های تاریخ ایران برای ما هست در این مورد کیش و مات هستید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

جواب کم میاری 2-3 بار یه پست رو میدی پر بشه صفحه !!! خخخخخخخخ

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
نمکدون سوراخات کوجاست!

شوما همونی نبودی ک بعضی موقع ها ب صورت خودجوش یهو آف میشدی :D
شوما همونی نیستی که جواب نداره پست های جانبی میده ؟؟؟

شما مصاحبه های دایی و یادت نیست گفته پرسپولیس بزرگترین تاثیر رو در من داشته من به پرسپولیس مدیونم و .......

اینو دیگه همه عالم و آدم میدونن که دایی مال پرسپولیس هست

همین الانش هم میگه همین هارو تو بعضی از مصاحبه هاش که صحبتش میشه

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
جواب کم میاری 2-3 بار یه پست رو میدی پر بشه صفحه !!! خخخخخخخخ

دایی 100 % یکی از استوره های ما هست بهترین فوتبالیست تاریخ ایران

ناراحت نباشید خب اشکالی نداره تو تاریختون افتخاری ندارید :D خخخخخخخخخخخخ

فقط تو تیم خودتون بازی کرده ؟؟؟ شما فوتبال نمیبینید همین یه مدت پیش عربستان بود !!!!!! خخخخخخخخخخخخخ

خدایا شکر بهترین و برترین استوره ها و فوتبالیست های تاریخ ایران برای ما هست در این مورد کیش و مات هستید

داداش شما اسپم نکن ، گیر دادن به بقیه پیشکش !
من 10 بار گفتم الان هم میگم : دلیل بیار که دایی اسطوره شماست . من دلیل آوردم که این مسئله رو نقض کرد . حالا شما هم دلیل بیار که تاییدش کنه . کار سختی نیست !
باشه اصلا دایی اسطوره شما ولی همین دیشب یادت رفته هر چی فحش بود طرفدارانتون به دایی دادن ؟ یا تو همین تاپیک خودتون از خجالتش در اومدین ؟ شما با خودتون هم درگیری دارید و انتظار دارید که نتیجه هم بگیرید !
راستی از باخت دقیقه 92 به نفت چه خبر ؟ :D
فرهاد تو ایران فقط برای استقلال بازی کرده نه مثل اسطوره بعضی ها که تو تراکتور یا استیل آذین یا سایپا یا صبا بوده !!
شما رو هر وقت تو آسیا راه دادن و پای بازیکنان تون به توپ نایک آسیا خورد بفرمایید کل کل :D
راستی از بچه ها خبر رسیده اون روز که رویانیان برای بازی استقلال اومده بود دستگیر شده ! میگن یه توپ لیگ قهرمانان رو زیر لباسش قایم کرده بود بیاره به بازیکنانتون نشون بده ، حال کنید :p

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بله استحضار دارم که کدوم تیم داره به تیم ملی کمک کنه !
تو بازی کره به جز 3 نفر یعنی شجاعی - حسینی - قوچان نژاد همه استقلالی بود . ( رحمان رو باید فاکتور گرفت چون مهدی رو از تیم بی دلیل کنار گذاشتن ) جباری هم که استقلالی هست ....
الان ما تو جام باشگاه های آسیا میخوایم قهرمان بشیم و به همه بازیکنا برای افتخار ملی و باشگاهی نیاز داریم و این حق مسلم ما هست . پس دلیلی نداره بازیکن های ما برن اردوی پرتغال .

یکی یکی اضافه میکنی :D :D خب پول دارید رفتید بازیکن های خوب رو خریدید دیگه جباری کجاش استقلالی هست ؟؟؟ الان سپاهانی هست

شما کجا بودید وقتی که 30-40 سال تموم تیم ملی همون پرسپولیس بود

چند تا بازی تیم ملی 5 تا بازیکن از شما ببرداشته تو ترکیب چه کارها که نکردید خب جنبه ندارید دیگه ما 30-40 سال تموم سلطان فوتبال بودیم تیم ملی 80 % اش پرسپولیس بود حالا یکی - دوتا بازی اینطوری شده ببینید چه میکنید ؟؟؟ بعدش میان به میگن بی جنبه !!! خخخخخخخخخخ

وقتی قهرمان میشید اصلا به افتخارات ملی ربطش نمیدید که یک ملت کمک کردند میگید کاملا مال خودمونه ولی حالا میگید ملی و ..... که کمک ها رو بگیرید

بعدش هم جام جهانی و تیم ملی خیلی خیلی مهم تر است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا