• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
شايد مشكل از رام كاستوميه كه ريختي
دوستاني كه 4.1.2 رو دارم ماله اونا هم همينطوره ؟
وجدانا w718 رو 10 الي 20 بار رامشو عوض كردم
ولي اينو تا حالا جرات نكردم
ديدن يه سري ها مشكل پيدا كردن ime شون پريده و مشكلات ديگه منم بيخيالم فعلا تا يه راه مطمئن پيدا شه

دادا اگه یه کرنل مال گوشیه دیگرو فلش کنی گوشی بریک میشه ، تغییر رام هیچ ضرری نداره و همیشه میتونی برش گردونی و iimei و سیم کارت هم کاملا قابل حله،نگران نباش

medza

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان رام MIUI چه فرقی با رامهای دیگه داره؟ خیلی ازش تعریف میکنن چیه؟

من تو یه سایت رام MIUI واسه این گوشی پیدا کردم.

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
سلام دوستان رام MIUI چه فرقی با رامهای دیگه داره؟ خیلی ازش تعریف میکنن چیه؟

من تو یه سایت رام MIUI واسه این گوشی پیدا کردم.

گرافیکش معمولا خیلی بالاست (آیکون و محیط) ولی بعد یه مدت خیلی سنگین میشه و معمولا چنتا باگ داره و فیلم برداریش هم تا به حال تو هیچ گوشی ندیدم اچ دی ساپورت کنه، تو همون سایت چینی؟ لینک بده مام نگا کنیم :)

microbit

Registered User
لایک‌ها
544

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
درود

دوستان من گوشی رو روت کردم و ریکاوری هم نصب کردم ولی برای نصب رام 4.1 وقتی فایل زیپ رام رو تو SD کارت کپی میکنم ، کپی نمیشه!
از طریق کامپیوترم فایل رو تو SD میریزم ولی تو محیط ریکاوری فایلی نیست! دوباره میرم میبینم تو SD چیزی نیست
رم مشکلی نداره ... جریان چیه ؟؟

dada_eshghy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت برادر عزیز آقا مسعود رفقای عزیز ..... گوشی امروز صبح رسید به دستم همونی که تعریف میکنید فقط چند تا مشکل دارم :

زبان تایپ کردنش توی کیبورد فارسی نداره به کل!!! و عربی داره و زبانهای دیگه !!!!!!!!!!( این ایراد مهمتر همهشه وواقعا حالم و گرفته :()

چون اکثر کار من وعلت خریدن این گوشی کار با اینترنت گوشی و نرم افزار ای مثل واتساپ و ویچت هستش ...

اینترنت خود گوشی رو تیک شو میزنم ولی وصل نمیشه !!!!! وای فای رو تست کردم جواب داد اما خود گوشی وصل نمیشه !!

فایل منیجر خود گوشی اطلاعات کارت مموری رو ساپورت نمیکنه !!!

ممنون میشم از شما و یا دیگر دوستان عزیز که راهنماییم بفرمایید ........

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
درود

دوستان من گوشی رو روت کردم و ریکاوری هم نصب کردم ولی برای نصب رام 4.1 وقتی فایل زیپ رام رو تو SD کارت کپی میکنم ، کپی نمیشه!
از طریق کامپیوترم فایل رو تو SD میریزم ولی تو محیط ریکاوری فایلی نیست! دوباره میرم میبینم تو SD چیزی نیست
رم مشکلی نداره ... جریان چیه ؟؟
1187077_354962691301609_248676499_n.jpg

والا همچین مشکلی رو اولین باره میشنوم
شما مموری رو در بیارین با ریدر کپی کنید بعد مموری رو نصب کنید بعد برید ریکاوری ببینید درست میشه ؟ یا یه فرمت کنید مموری رو! یه مموری دیگه امتحان کنید...

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
سلام خدمت برادر عزیز آقا مسعود رفقای عزیز ..... گوشی امروز صبح رسید به دستم همونی که تعریف میکنید فقط چند تا مشکل دارم :

زبان تایپ کردنش توی کیبورد فارسی نداره به کل!!! و عربی داره و زبانهای دیگه !!!!!!!!!!( این ایراد مهمتر همهشه وواقعا حالم و گرفته :()

چون اکثر کار من وعلت خریدن این گوشی کار با اینترنت گوشی و نرم افزار ای مثل واتساپ و ویچت هستش ...

اینترنت خود گوشی رو تیک شو میزنم ولی وصل نمیشه !!!!! وای فای رو تست کردم جواب داد اما خود گوشی وصل نمیشه !!

فایل منیجر خود گوشی اطلاعات کارت مموری رو ساپورت نمیکنه !!!

ممنون میشم از شما و یا دیگر دوستان عزیز که راهنماییم بفرمایید ........

زبان تایپ با یه نرم افزار کیبورد حل میشه
اینترنت خود گوشی مشکلی نداره ، اکسس پوینت ایجاد کردین؟ باید یه access point ایجاد کنید تا وصل بشه
چرا مموری رو ساپورت میکنه باید تو صفحه اصلی بری sd-ext ... فایل منیجر es explorer رو نصب کن که بهتره

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
مشاهده پیوست 439406

والا همچین مشکلی رو اولین باره میشنوم
شما مموری رو در بیارین با ریدر کپی کنید بعد مموری رو نصب کنید بعد برید ریکاوری ببینید درست میشه ؟ یا یه فرمت کنید مموری رو! یه مموری دیگه امتحان کنید...

منم همینو میگم! خیلی عجیبه
اینکارم کردم... فرمت هم شد..حتی فایل آپدیت دقیقا کپی میشه ولی از طریق ریکاوری فایلی نیست...دوباره میام میبینم تو رم چیزی نیست!!!
مارک رم اپیسر 8 گیگ کلاس 10
مموری دیگه فعلا ندارم..آخه این سالمه

dada_eshghy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زبان تایپ با یه نرم افزار کیبورد حل میشه
اینترنت خود گوشی مشکلی نداره ، اکسس پوینت ایجاد کردین؟ باید یه access point ایجاد کنید تا وصل بشه
چرا مموری رو ساپورت میکنه باید تو صفحه اصلی بری sd-ext ... فایل منیجر es explorer رو نصب کن که بهتره

اکسس پوینت چیه ؟
میشه لطف کنید بگین چیطوری باید نصب کنم نرم افزار تایب کیبورد را ؟؟ ببخشین من یکم نا واردم هستم :rolleyes:

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
اکسس پوینت چیه ؟
میشه لطف کنید بگین چیطوری باید نصب کنم نرم افزار تایب کیبورد را ؟؟ ببخشین من یکم نا واردم هستم :rolleyes:

بهترین کیبورد swiftkey هست، تو گوگل سرچ کنید فایل نرم افزار رو با پسوند apk بریزید مموری بعد با فایل منیجر اجرا کنید تا نصب شه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

dada_eshghy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین کیبورد swiftkey هست، تو گوگل سرچ کنید فایل نرم افزار رو با پسوند apk بریزید مموری بعد با فایل منیجر اجرا کنید تا نصب شه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

یه دنیاا ممنونم رفتم واسه دانلودش.... شرمنده من ناواردم ... زبان گوشیم و فارسی کردم واسه همین متوجه این جمله نشدم ... (باید یه access point ایجاد کنید تا وصل بشه
)

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
یه دنیاا ممنونم رفتم واسه دانلودش.... شرمنده من ناواردم ... زبان گوشیم و فارسی کردم واسه همین متوجه این جمله نشدم ... (باید یه access point ایجاد کنید تا وصل بشه
)
من رو 4.1 ام واسه همین فارسی ندارم
انگلیش کنید برید مسیر :
setting>More...> Mobile networks>Access point names>add apn> اینجا قسمت Name و APN یه چیز دلخواه تایپ کنید بعد save کنید بعد تیک اونی که ایجاد کردید رو بزنید
تیک Data enabled رو بزینید و از اینترنت لذت ببرید
:happy:

dada_eshghy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انگلیش کنید برید مسیر :
setting>More...> Mobile networks>Access point names>add apn> اینجا قسمت Name و APN یه چیز دلخواه تایپ کنید بعد save کنید بعد تیک اونی که ایجاد کردید رو بزنید

داداششششششششش نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت ممنونمممممم خیلی دقیق رانمایی کردی ... اینرتنم اوکی شدددد :rolleyes:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
انگلیش کنید برید مسیر :
برای همراه اول

NAME :MCI-GPRS
APN : MCINET

برای ایرانسل

NAME : MTN-GPRS
APN : MTNNET

medza

Registered User
لایک‌ها
22
گرافیکش معمولا خیلی بالاست (آیکون و محیط) ولی بعد یه مدت خیلی سنگین میشه و معمولا چنتا باگ داره و فیلم برداریش هم تا به حال تو هیچ گوشی ندیدم اچ دی ساپورت کنه، تو همون سایت چینی؟ لینک بده مام نگا کنیم :)

دمت گرم داداش

اینم لینکش

海尔 W910 4.0.4 ROM刷机包 MIUI版下载

بالا