برد سری جی چطور هست؟ اینکه نوشتید 100 متر منظور 100 متر مربه هست یا خطی؟
انصافاً این مودم فوق العاده است. ...
سلام من یدونه سری Nمیخوام شرایط خرید رو برام ارسال کنید
سلام
لطفن شرایط رو پخ کنید من احتمالن برای دو سه روز اینده مزاحمتون میشم![]()
منم امروز بلاخره مودمم رو تحویل گرفتم. متاسفانه اداره ی پست خیلی کم کاری کرد و با اینکه فروشنده ی محترم دوشنبه هفته قبل پست کرده بودن بدستم نرسید تا اینکه دوبار حضورا به پست مراجعه کردم! بسته بندی و مودم خودش خوب هستن ولی روی خط من چندان تغییر سرعتی حتی با دستکاری SNR بوجود نیومد. حداقل امکانات خوبی داره و ظاهر زیبا. هر چند از بین 4-5 مودمی که امتحان کردم خیلی stable تر و سریع تر با اینترنت کار میکنه. ممنونم![]()
...کم کم این مودم را کشف خواهید کرد
قیمت طلایی:
از این پس در بعضی از روزها و در بعض از ساعتهای این روزها یک قیمت طلایی اعلام میگردد که فقط به مدت زمان اعلام شده(چند دقیقه) معتبر میباشد.خریدارانی که واریز پولشان در این بازه زمانی باشد برنده خواهند بود
قیمت طلایی امروز از ساعت 12:30 الی 13:50 مبلغ 123000 تومان میباشد
شماره اطلاع رسانی سریع برای اعلام واریز09111514410
داداش میخوام بخرم تخفیف اعتبار داره هنوز ؟؟؟
و یه چیز دیگه توی دریافت شبکه های بیسیم هم تاثیر دارد آیا ؟؟ یک شبکه بیسم در 27 متری ما هست نمیتونیم دریافتش کنیم با موبایل و لبتاب با مودم وایرلس امتحان نکردم با این میشه ؟؟؟
و آیا میشه چند تا یوزر و پس درست کنم برای هر کدوم محدودیت روزانه بزارم ؟؟
زمان فرصت طلایی تا ساعت 13:50 بود.دیر اقدام کردید
شبکه بیسیم منظورتان چیه؟اینترنت وایرلس اگر باشد و فرستنده قدرتش تا منزل شما برسد میشود دریافت کرد.
بله امکان معرفی چند یوزر و مشخص کردن ساعت استفاده نیز هست
مشخصات فروش هم در پست اول موجود است.
=========================================
===============================
===================
برنده فرصت طلایی امروز
مشاهده پیوست 440932
بله قویتر هست.اما به قدرت فرستنده هم بستگی دارد.و شرایط محیطی
من خودم طبقه سوم اپارتمان مودمم هست کنار پنجره.من درب کوچه یکی آنتن دارم
27 متر زیاد نیست که بگیم نمیگیرد.شما یوزر پس شبکه وایرلسش را دارید؟ با گوشی چند متر انتن دهی دارد؟
آره داداش رفیقمه اینترنتش پرسرعته نامحدود قراره من هم ازش استفاده کنم
...
ممنونهزینه یک مودم واریز شد:happy:
خوش شانسی برارمن هم خیلی شانسی تو فرصت طلایی هزینه مودم سری N رو پرداخت کردم : )))