• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با راست چین کردن یک باکس

Da7ni

Registered User
لایک‌ها
8
اقا من یه سرچ واسه سایتم میخوام بزارم سمت راست میره وقتی از طریق ابزارک میزارمش
چه طوری میتونم توی کد phpش تغییر ایجاد کنم که سمت چپ بره؟؟؟؟
یه چیز دیگه وقتی کسی سرچ میکنه جواب جستجو رو میاره ولی تمام سایت به هم میریزه تمام عکسا میرن توی هم
یکی کمک کننننننننه!!!

axarsu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بهتر بود که کد مورد نظر رو هم قرار میدادین
ولی با تجربه ای که دارم فکر می کنم به جای استفاده از CSS برای راست چین شدن ( با دستور direction ) داره از html استفاده می کنه ( با خاصیت dir )
پس بهتره این مورد رو اصلاح کنی اگه اطلاعات بیشتری لازم داشتی می تونی این فیلم های آموزشی فارسی رو ببینی
آزاد دانلود - فیلم های آموزشی
موفق باشید

axarsu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما کافیه که عبارت زیر رو به تگ form اضافه کنید
style="direction:right"
اگه بازم نشد همین عبارت رو به تگ دربرگیرنده تگ form اضافه کنید
ضمناً عبارت رو اتباه تایپ نکنید چون تو این پست راست چین شده علامت کوتیشن تو اول عبارت دیده میشه ولی باید آخر باشه
موفق باشید

Da7ni

Registered User
لایک‌ها
8
شما کافیه که عبارت زیر رو به تگ form اضافه کنید
style="direction:right"
اگه بازم نشد همین عبارت رو به تگ دربرگیرنده تگ form اضافه کنید
ضمناً عبارت رو اتباه تایپ نکنید چون تو این پست راست چین شده علامت کوتیشن تو اول عبارت دیده میشه ولی باید آخر باشه
موفق باشید
ممنون دوست من بابت وقتت
این کدمه هرجا گذاشتم نمیشه
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>">
<label for="s" class="assistive-text"></label>
<input type="submit" class="submit" name="submit" id="searchform" value="جستجو" />
<input type="text" class="field" name="s" id="s" placeholder="جستجو در سايت" />
</form>

Dimansh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کد مشکلت رو حل میکنه

PHP:
<div align=right>
کل کد شما
</div>

phpmastercode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز راههای زیادی وجود داره ولی توجه کنید که شما در کد بالا فقط کد خود فرم رو گذاشتید و در واقع توی استایل بندی صفحه این فرم میتونه استایلهای خودش
از جمله چپ و راست چین شدن و... رو از باکس قالبتون و یا از استایل مرکزی کل قالبتون بگیره ولی بهر حال در کد بالا با اضافه کردن style="float: right" به اینپورتها میتونید مجتویات فرم رو سمت راست بیارید
البته این کار جالب نیست و در واقع بهتره باکس قالبتون رو طوری استایل بندی کنید که داخلش رو راست چین کنه یعنی یک استایل text-align:right;direction:rtl به استایل باکستون بدید.
ولی فعلا برای کد بالا با دو تا style="float: right تقریبا مشکل حله.
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>">
<input type="submit" class="submit" name="submit" id="searchform" value="جستجو" style="float: right" />
<input class="field" name="s" id="s" placeholder="جستجو در سايت" style="float: right" />
</form>

Da7ni

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز راههای زیادی وجود داره ولی توجه کنید که شما در کد بالا فقط کد خود فرم رو گذاشتید و در واقع توی استایل بندی صفحه این فرم میتونه استایلهای خودش
از جمله چپ و راست چین شدن و... رو از باکس قالبتون و یا از استایل مرکزی کل قالبتون بگیره ولی بهر حال در کد بالا با اضافه کردن style="float: right" به اینپورتها میتونید مجتویات فرم رو سمت راست بیارید
البته این کار جالب نیست و در واقع بهتره باکس قالبتون رو طوری استایل بندی کنید که داخلش رو راست چین کنه یعنی یک استایل text-align:right;direction:rtl به استایل باکستون بدید.
ولی فعلا برای کد بالا با دو تا style="float: right تقریبا مشکل حله.
<input type="submit" class="submit" name="submit" id="searchform" value="جستجو" style="float: right" />
<input class="field" name="s" id="s" placeholder="جستجو در سايت" style="float: right" />
</form>
دوست من یک دنیا ممنون از محبتت
ولی درستش کردم
ولی بازم ممنون از وقتی که گذاشتی

بالا