• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره راجب خرید سیمکارت اعتباری رایتل

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
سلام خدمت حضار گرامی پی تی بازارچه،
میخوام بدونم نت رایتل چجوریه؟کسی تجربه استفاده داشته و داره؟سرعتش چجوریه؟در مقایسه با adsl چجوره؟
میخوام واسه مصرف موبایلی و شر کردن با لپتاپ تهیه کنم ولی اول میخوام مطمئن بشم.
دوستان نظرات و پیشنهاداتشون رو بگن.
تعرفه هاش که واسه سیمکارت اعتباری خوب بود هم اس ام اس هم 3G که زده کیلوبایتی نیم ریال..

LORD.SPY

Registered User
لایک‌ها
117
دوست عزيز من ديتاش رو دارم . واقعا راضيم !

براي وبگردي عاليه ! براي دانلود سرويس 128 رايتل زياد جالب نيست و نهايتا با 20Kbps دانلود ميده . ولي پيج لودينگش عاليه !

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
دوست عزيز من ديتاش رو دارم . واقعا راضيم !

براي وبگردي عاليه ! براي دانلود سرويس 128 رايتل زياد جالب نيست و نهايتا با 20Kbps دانلود ميده . ولي پيج لودينگش عاليه !

واسه باز کردن سایت و دانلود در حد چندتا برنامه و بازی موبایل سرعت 128ش چطوره؟همه جور سایتی رو روون بالا میاره؟

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
سیم کارت دیتا با اعتباری چه فرقی داره ؟ مثل همون حجریان سیم کارت پیام رسان ایران سل که نسلش منقرض شد ؟ یا این یکی یه چیزای اضافه داره ؟ یا بسته هاش ارزون تره ؟ یا الکی سر کاری

T I A M A T

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
سیم کارت دیتا رایتل فقط میشه اس ام اس داد و از اینترنت استفاده کرد

در مورد سرعتش واقعا در حد Adsl هست و سرعت دانلودش برای من که قبلا استفاده می کردم بین 32-33 بود . البته گوشی هم باید 3G ساپورت کنه

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
سیم کارت دیتا رایتل فقط میشه اس ام اس داد و از اینترنت استفاده کرد

در مورد سرعتش واقعا در حد Adsl هست و سرعت دانلودش برای من که قبلا استفاده می کردم بین 32-33 بود . البته گوشی هم باید 3G ساپورت کنه
سلام دوست عزیز یعنی می فرماید که سرعت پیام رسان از اعتباری بیشتره ؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
منم میخوام یکی بگیرم قیمت مودمش چنده ؟
مودمش وایرلس هم داره
چطوری باید شارژش کرد؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
ببین بین gprs و 3G خیلی فرقه مثل dial up با ADSL پس رایتل سرعتش خوبه برای وبگردی یا مثلا چک کردن ایمیل به درد میخوره صفحات رو خوب باز میکنه

ولی هیچ موقع جای wimax یا adsl رو نمیتونه بگیره اینا یه چیز دیگه اند

من خودم هم wimax دارم هم رایتل معلومه که از وایمکس استفاده میکنم الان رایتل رو ازش هیچ استفاده ای نمیکنم یکی از دلیلام اینه پوشش هم که سراسری نیست توی شهر که ادم اینترنت داره بیرون شهر لازم میشه که این پوشش نداره

اما فرق دیگشون تو تعرفه شونه که وایمکس و ای دی اس ال خیلی خیلی خیلی به صرفه تره

همراه اول و ایرانسل نهایتا تا 15 ماه دیگه خدمات نسل سوم رو ارایه میدن که حتی همراه اول گفته نسل چهرم رو میخواد ارایه بده من که منتظر همراه اول میمونم

هیچ کس تنها نیست ...
همراه اول

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
من قرار بود بخرم و خریدم با سرعت پایه،
سرعتش واقعا برای موبایل و آیپد عالیه هم برا دانلود هم وبگردی فقط یکم پوشش شبکه مشکل داره که کم کم زیاد میشه.برا کسایی که بخوان وقتی بیرون تو خیابون هستن نت داشته باشن خیلی خوبه.
راجب ارائه 3G ایرانسل و همراه اول مطمئن باشید تا وقتی اونا بخوان زیر ساختشو آماده کنن رایتل پوشش سراسری پیدا کرده و بعد که اونا بخوان راه بیفتن اونم با قیمت بالا رایتل نسلهای دیگه ای ارائه میده.
واسه 21200تومن میارزه چون پولی نیست اگرم ثبت نام کنید 10هزارتومن شارژ و 500مگابایت اینترنت یکماهه هدیه میده.
فقط قبل از خرید مطمئن بشید گوشیتون ساپورت میکنه.

kpax7

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یه سیمکارت دیتا دارم که هنوز فعالش نکردم
رفتم تو سایت رایتل دیدم خیلی ظلمه!
تعرفه های سیمکارت دیتا تا 2 برابر یا 3 برابر تعرفه های اینترنت سیمکارت اعتباریه! چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه سرعت اینترنت دیتا و اعتباری یکی نیست؟
میخوام برم یدونه اعتباری بگیرم که هم مکالمه داره هم جایزه داره هم تعرفه اینترنتش خیلی ارزونه!
دیتا هیچی نداره جایزه هم نداره دوبله هم هست!
:wacko:

سیمکارت اعتباری :
نام بسته سرعت (Kbps)
حجم (GB) اعتبار (روز) قیمت (ریال)
اینترنت پایه 10 روزه
128
0.1 10 30,000
اینترنت پایه 30 روزه 128 1
30 125,000

سیمکارت دیتا:
نام بسته سرعت (Kbps) مهلت استفاده (روز) حجم (GB) هدیه ساعات شبانه
قیمت (ریال)
اینترنت پایه 15 روزه 128 15 1 - 294,340

الان اعتباری 30 روزه 128با یک گیگ میده 12.5 تومن اما دیتا 15 روزه (نصف اعتباری) با همون حجم و سرعت میده 29.5 تومن؟؟؟ وات د ف** ؟

Last edited:

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
من یه سیمکارت دیتا دارم که هنوز فعالش نکردم
رفتم تو سایت رایتل دیدم خیلی ظلمه!
تعرفه های سیمکارت دیتا تا 2 برابر یا 3 برابر تعرفه های اینترنت سیمکارت اعتباریه! چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه سرعت اینترنت دیتا و اعتباری یکی نیست؟
میخوام برم یدونه اعتباری بگیرم که هم مکالمه داره هم جایزه داره هم تعرفه اینترنتش خیلی ارزونه!
دیتا هیچی نداره جایزه هم نداره دوبله هم هست!
:wacko:

سیمکارت اعتباری :
نام بسته سرعت (Kbps)
حجم (GB) اعتبار (روز) قیمت (ریال)
اینترنت پایه 10 روزه
128
0.1 10 30,000
اینترنت پایه 30 روزه 128 1
30 125,000

سیمکارت دیتا:
نام بسته سرعت (Kbps) مهلت استفاده (روز) حجم (GB) هدیه ساعات شبانه
قیمت (ریال)
اینترنت پایه 15 روزه 128 15 1 - 294,340

الان اعتباری 30 روزه 128با یک گیگ میده 12.5 تومن اما دیتا 15 روزه (نصف اعتباری) با همون حجم و سرعت میده 29.5 تومن؟؟؟ وات د ف** ؟

سو آل منم هست

send from my nokia 3310 via tapale talk

kpax7

Registered User
لایک‌ها
1
یکی نیست جوابگو باشه! مسولین چرا پاسخگو نیستن؟ :D

912

Registered User
لایک‌ها
472
دوست عزیز 20 هزار تومان دیگه چیه که مشاوره میگیری برو یکی بخر خودت استفاده کن ببین چجوریه خوشتم نیمد بنداز دور ;)

ببین مثل wimax یا adsl نیست ولی از gprs یا edge خیلی خیلی بهتره در کل بگیری خوبه

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
یه سوال:

حتما باید یه طرحی رو مثلا :پایه 10 روزه رو بخری تا استفاده کنی؟؟؟یا می شه هر چقدر استفاده کردی همون قدر پول بدی؟؟؟

kpax7

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز 20 هزار تومان دیگه چیه که مشاوره میگیری برو یکی بخر خودت استفاده کن ببین چجوریه خوشتم نیمد بنداز دور ;)

ببین مثل wimax یا adsl نیست ولی از gprs یا edge خیلی خیلی بهتره در کل بگیری خوبه
دوست گلم اینایی که فرمودین رو میدونم! با توجه به پست بنده جواب منطقیش چیه؟

یه سوال:

حتما باید یه طرحی رو مثلا :پایه 10 روزه رو بخری تا استفاده کنی؟؟؟یا می شه هر چقدر استفاده کردی همون قدر پول بدی؟؟؟

بله ! میشه ولی داره!! اگه معمولی بدون بسته استفاده کنی میشه کیلوبایتی 0.5 ریال به عبارتی گیگی حدودا 50 هزار تومن!!!! درصورتی که با بسته گیگی میشه 9 تومن!!

امروز رفتم نمایندگی رایتل هیچ دلیل عقلی خودش نتونست بیاره! بدبخت هنگ کرده بود! گفت تا حالا به این نکته دقت نکرده بودم که صاحبان سیمکارت دیتا چقدر بدبختن!!!!

kpax7

Registered User
لایک‌ها
1
فقط همراه اول بی مصرف و دزد بود که عمری توی ایران غارتگری و سلطنت میکرد و هزینه جابه جایی داشت که اونم از وقتی ایرانسل اومد کاسه کوزشو جمع کرد.
از اون موقع هرکاری ایرانسل میکنه ، همراه اولم مث طوطی تقلید میکنه ، یکیش همین نداشتن هزینه جابه جایی!
رایتل هم برای اینکه بازار رو از دست نده فک نکنم هزینه جابه جایی داشته باشه.

در ضمن با تماس با مرکز رایتل متوجه شدم که اون مبلغ 29400 تومن مخصوص سیمکارت و بسته باهم هست و بسته تنها 9400 تومنه 15 روزه!

بالا