• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لبتابِ سونی مدل vpc cw fx ، در حد و قیمتِ مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
داداش دوبار بدجوری خندیدی دندونات پیدا شد!
اون دلی که شما ازش صحبت میکنی ، تو خواب هست!

اینائی که شبکه های اون ور آبی دارن تو بخش خبراشون استفاده میکنند ، حتما سونی هست که به خط میخی نوشته میشه DELL:wacko:

خلاصه من تو این بازار از یه اسم خیلی بدم میاد اونم MSI هست ! چه کارت گرافیکاش چه خرده ریزای دیگه ش!

در ضمن یاد بگیرین برای یه اسم بی قابل سونی یا دل ملت رو محق عذرخواهی ندونین! همچین گارد میگیرین که انگار به :graduatedبانوی اول دربار متلک انداختن! >باید عذر بخواد:blink:<

جاله ایشون دارن سونیو با دل یکی میگیرن.
موفق باشی دوستِ عزیز، همینجوری ادامه بده .

zaxert

Registered User
لایک‌ها
23
جاله ایشون دارن سونیو با دل یکی میگیرن.
موفق باشی دوستِ عزیز، همینجوری ادامه بده .

دوست عزیز من رو اسم سونی شک ندارم ! یکی از دلایل گرون بودن این مارک با مارکهای دیگه کیفیت ساختش هست و همینطور شهرتش!اینم قبول دارم که در رتبه ی بالاتری نسبت به دیگر برندهاست!

پست زدن من فقط از روی مظلوم واقع شدن برند معظم Dell هست!وگرنه شما جمله ای از من سراغ نداری که بگم سونی مارک نیست!

الان یه کلام مینویسم که خاطر همگی از سونی راحت بشه و حساب بی حساب بشیم باهاش: اون شبکه های اونور آبی احتمالا بودجه ی خرید سونی رو نداشتند!;)

پس خریدارا تو خریدش شک نکنن!

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
دوست عزیز من رو اسم سونی شک ندارم ! یکی از دلایل گرون بودن این مارک با مارکهای دیگه کیفیت ساختش هست و همینطور شهرتش!اینم قبول دارم که در رتبه ی بالاتری نسبت به دیگر برندهاست!

پست زدن من فقط از روی مظلوم واقع شدن برند معظم Dell هست!وگرنه شما جمله ای از من سراغ نداری که بگم سونی مارک نیست!

الان یه کلام مینویسم که خاطر همگی از سونی راحت بشه و حساب بی حساب بشیم باهاش: اون شبکه های اونور آبی احتمالا بودجه ی خرید سونی رو نداشتند!;)

پس خریدارا تو خریدش شک نکنن!

اطلاعات عمومیِ جالبی بود ، دوستِ عزیز.
لبتاب بیرون از تایپیک به قیمتِ مناسب فروخته شد، ختمِ تایپیک.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا