microbit
Registered User
سلام ...دوستان من چند تا بازی که نیاز به دیتا رو داشتن رو نصب کردم اما هیچ کدمشون رو اجرا نکرد ...مثلا اسفالت یا ...!! لم خاصی داره یا ؟؟؟
سلام
ممکنه دیتایی که دانلود کردید مربوط به Adreno نباشه
سلام ...دوستان من چند تا بازی که نیاز به دیتا رو داشتن رو نصب کردم اما هیچ کدمشون رو اجرا نکرد ...مثلا اسفالت یا ...!! لم خاصی داره یا ؟؟؟
متاسفانه تو معرفی بازیها نوشته نیست مال کدوم پردازنده .....شما سراغ داری ادرس سایت یا لینکشو لطف کن
هنوزم این رفقای ما درگیر رام 4.1.2 هستن که
اقا من چرا هرچی میگردم همچین ایرادایی رو پیدا نمیکنم
یا شما زیادی ریزه گیر هستین یا اینکه نمیتونین یه ایراد ساده ی نرم افزاری رو برطرف کنین
هیچکدوم از شما برنامه های پیش فرض ویندوز رو برای کار قبول داره؟؟ اصلا استفاده میکنین؟؟؟ یا همه بعد از نصب ویندوز بلافاصله میرن سراغ نصب برنامه های جانبی؟
خب اینم مثل همونه دیگه.....
تا دلتون بخواد توی این رام امکانات گذاشته شده که توی هیچ رامی من تا بحال ندیدم (منظور در دستگاه های دیگه ست)
نوار وضعیت بسیار پرکاربرد
بستن کل سیستم دیباگ
بخش عیب یابی خودکار سیستم System Diagnoistic
اتصال سریع به وای فای (با چنان سرعتی شبکه رو سرچ میزنه که من دهنم باز موندش)
روت هم که هست
با برنامه ی root uninstaller براحتی برنامه پیشفرض رو حذف کنید و جاش یکی دیگه نصب کنین!!
در مورد فیلمبرداری و عکس هم که دوستان میگن ایراد داره... در رام قبلی هم من با برنامه های مختلف کار کردم که همشون تو لبه های تصویر سایه یا هاشور مینداختن.... ولی برنامه اصلی دوربینش خوب بود
توی این رام هم همینطوره.... برنامه های مختلف رو تست زدم بنظرم CameraJB و َAnti blur بهترین عکسها رو تحویل میدن... همیطور برنامه my cam که میشه باهاش فلش رو روشن گذاشت و عکس بسیار عالی در شب گرفت
والله از نظر من این گوشی با این رام، فقط نمیتونه بره سر کوچه نون بخره واسه آدم... وگرنه همه خوبی داره...
حالا هی بیاید موج منفی بدید...
تایید میشهدوستان منم از جناب اکبری یه هایر خریدم شنبه یا یکشنبه دستمه
http://forum.persiantools.com/t447994-page2.html
لطف کنید بگید بعد از تحویل چه چیزایی را باید تست کنم؟
دوستان منم از جناب اکبری یه هایر خریدم شنبه یا یکشنبه دستمه
http://forum.persiantools.com/t447994-page2.html
لطف کنید بگید بعد از تحویل چه چیزایی را باید تست کنم؟
دادا پارس از شما بعید بود
(دوستان توجه داشته باشید که هرگونه تبلیغات سایت یا انجمن های فارسی زبان در این تاپیک که مرتبط با موضوع این تاپیک باشند ممنوع است و قطعا گزارش داده میشود)
همه ی گوشی رو تست کن
حتما دوربین رو تست کن چون گوشی اولم مشکل دوربین داشت و بعد از یه دقیقه گوشه صفحه سفید میشد
ببین اسپیکر گوشی که خش خش نمیکنه
خط و خشی رو گوشی نباشه
سریال گوشی و جعبه رو هم ببین یکی باشه
بلاخره دادا پارس هم گرفت این گوشی رو هورااااااااااااااااااااااااااااااا
با سلام.
دوستان این رام رو از فروم های چینی پیدا کردم و لینکش رو هم براتون تو آپلود سرور با لینک مستقیم قرار دادم.
یه سری از دوستان هم در این رابطه پخ داده بودن که وقت نشد جوابشون رو بدم.شرمنده.
آموزش خاصی نداره!
- گوشی رو به حالت fastboot ( گوشی خاموش....دکمه ولوم - نگه دارید و کابل usb را وصل کنید) به کامپیوتر وصل میکنید.
- بعد از استخراج فایل زیپ در کامپیوتر، fastboot_flash_multilanguage_ROM.bat را اجرا میکنید.
تفاوت خاصی با رام اصلی گوشی ندیدم.فقط زبان های گوشی کامل شدن.
دانلود رام Haier W910 Multilanguage Stock Rom - Android 4.0.4 build 35311
سلام دوست عزیز
این که جدید نیست
رام رسمی گوشی من پیش فرض همین بیلد نامبر 35311 هست، مگه برای بقیه فرق میکنه؟؟؟
ممنون اینکارو بلدم ولی یه بار یه گالکسی یانگ رو وصل کردم وصل شد ولی نت نداشت.دوست عزیز برای اتصال به وایرلس
اول وایرلس رو روشن کن بعد از تو تنظیمات قسمت وایرلس رئ تاچ کن که وارد تنضیمات وایرلس بشه
بعد از شبکه های سرچ شده اونی که برای شماست رو انتخاب کن ازت پسورد میخواد ،پسورد رو وارد کن کانکت میشه تمام
با سلام.
دوستان این رام رو از فروم های چینی پیدا کردم و لینکش رو هم براتون تو آپلود سرور با لینک مستقیم قرار دادم.
یه سری از دوستان هم در این رابطه پخ داده بودن که وقت نشد جوابشون رو بدم.شرمنده.
آموزش خاصی نداره!
- گوشی رو به حالت fastboot ( گوشی خاموش....دکمه ولوم - نگه دارید و کابل usb را وصل کنید) به کامپیوتر وصل میکنید.
- بعد از استخراج فایل زیپ در کامپیوتر، fastboot_flash_multilanguage_ROM.bat را اجرا میکنید.
تفاوت خاصی با رام اصلی گوشی ندیدم.فقط زبان های گوشی کامل شدن.
دانلود رام Haier W910 Multilanguage Stock Rom - Android 4.0.4 build 35311
سلام
من هركاري ميكنم از طريق GPRS ايرانسل نميتونم وصل بشم
تنظيمات هم بصورت زير انجام دادم
آيا شما كار خاصي انجام داديد بايد رام خاصي نصب كرد يا اينكه بدون روت كردن هم ميشه وصل شد
عكس ها
سلام
من هركاري ميكنم از طريق GPRS ايرانسل نميتونم وصل بشم
تنظيمات هم بصورت زير انجام دادم
آيا شما كار خاصي انجام داديد بايد رام خاصي نصب كرد يا اينكه بدون روت كردن هم ميشه وصل شد
لطفا اگر براتون مقدور هستش cwm انگلیسی را در جای دیگه هم اپلود کنید
موفق به دانلود نشدم