2630144892
Registered User
دوست عزیز نظرتون در مورد 919 چیه با اقای علی نانا که صحبت کردم گفتن اگه 10 نفر باشه میتونن بیارن البته من هرچقد سرچ کردم چیزی از مشخصاتش پیدا نکردم حتی تو سایت پانداویل فک کنم اینم دو سیم باشه
Android 4.2 OS MTK6589 Haier W919 Quad Core Dual SIM card 13MP camera mobile phone, View Dual SIM card mobile phone, Haier Product Details from Shenzhen Justgreen Technology Co., Ltd. on Alibaba.comدوست عزیز نظرتون در مورد 919 چیه با اقای علی نانا که صحبت کردم گفتن اگه 10 نفر باشه میتونن بیارن البته من هرچقد سرچ کردم چیزی از مشخصاتش پیدا نکردم حتی تو سایت پانداویل فک کنم اینم دو سیم باشه
Android 4.2 OS MTK6589 Haier W919 Quad Core Dual SIM card 13MP camera mobile phone, View Dual SIM card mobile phone, Haier Product Details from Shenzhen Justgreen Technology Co., Ltd. on Alibaba.com
گوشیه خوبیه دو سیم هست! ولی سی پی یوش مدیا تک هست و ظاهرا تک هسته ای 1.2 که سرعتش از 910 کمتر خواهد بود ولی دوربینش خوبه البته شنیدن کی بود مانند دیدن!
و دیگه اینکه 5.7 اینچ خیلی بزرگه! تو جیب که اصلا جا نمیشه باید همیشه تو دست نگه داشت یا تو کیف!
سی پی یوش 4 هسته ایه mt6589
داداش دعوا چيه من كوچيك همه هستمدوستان چرا دعوا میکنید آخه
داداش adwin شما احتمالا رام رو خوب نتونستید فلش بزنید
قضیه دو آیکونه که اصلا وجود نداره تو این رام.... خودش 100% پیشفرض روته (همه جوره تست کردم) قبلا فکر میکردم که اگه رسمی روت نباشه ، فلش کردن 4.1 نمیتونه روتش کنه ولی اشتباه بود!
4.1 که هم مسیجینگش عالیه هم کانتکتش نیازی به نصب جانبی نیست! ولی یه پلیر و یه کیبورد لازمه که بهترینش که رم رو هم نمیگیره ( TTPod - swiftkey) هست
بر خلاف شما من 100% پیشنهاد میکنم این رام رو چون هیچ مشکلی نداره و از رسمی خیلی بهتره از هر نظر - حداقلش هر کی خواست نصب میکنه و اگه به گفته های شما رسید برمیگرده رسمی که از آب خوردنم آسونه این کار!.... تنها مشکلی که داره کیفیت تقریبا پایینه عکساشه! که دور هر خطی تو عکس یه هاشور ماننده سفیر میندازه! ولی فیلم برداریش خوبه! و با نصب یه لانچر مثلا هلو این رام عالی میشه که بعد از نصب نرم افزارام 450 مگ فضای خالی رم داشتم....
کلا ایرادات گوشی هم صدای ضبط بدش تو فیلم برداریه که انگار یه فن روشنه کنارش! و ساپورت نکردن OTG (که خودم واسه این مشکل فروختم ماله خودمو چون تو دانشگاه خیلی خیلی لازمم میشه)- نور کم صفحه
والسلام :blush:
300 دلار تقریبا یه تومن پولشه ولی انصافا مشخصات که دیدم عالی بود چی میشد اینم یکم کمتر میشد
300 دلار تقریبا یه تومن پولشه ولی انصافا مشخصات که دیدم عالی بود چی میشد اینم یکم کمتر میشد
من آخرش نفهمیدم این واژه "داداش" تو پی تی فحش محسوب میشه یا احترام؟![]()
منم نمی دونم شیوه برش والپیپر اصن چجوری هست کسی بلده بگه مبنای رزولوشن چیه؟دو مرتبه اومدم سراغ 4.1 بيشتر زيروروش كنم
سوال
دوستان مگه رزولوشن صفحه نمايش اين 1280*720 نيست؟
پس چرا من يه والپيپر 480x800 رو هم وقتي ست ميكنم براش بزرگه و نصفشو نشون نميده ؟؟
البته تو رام 4.1.2
اصلي رو امتحان نكردم ، رفقا ببينيد چه والپيپري براش فيت ميشه بگيد
نه با هایر خیلی کار نکردم.دادا نميدونم 718 هاير رو داشتي يا نه
من كلا تو سه ماهي كه دستم بود 4 يا 5 روز رام اصلي كار كردم بعد كلا با 2.1 كار ميكردم چرا چون فووق العاده روون و بدون آيكونهاي چرت چيني و سبك بود منوي كامل با همه دسترسيها وبدون كوچكترين اشكالي
ولي 4.1 تو 910 حس ميكني گوشي اشلش پاشيده شده و خيلي برام سخت بود بلحاظ كانكت شدن با پي سي كه همش درگير بودم و مشكلات قبل كه گفتم و برا همه چيش بايد نرم افزار نصب كنب كه من اينطوري حال نميكنم
اومديم يجا حال كردي _ يا اصلا مشكل پيش اومد خواستي گوشي رو مستر ريست كني و هيج برنامه اي هم نداشتي تو مموريت بايد بري دوباره نرم افزار منو _گو اس ام اس _يه لانچر و يه موزيك پلير گير بياري تا اونطور كه بايد از گوشي استفاده كني _نميدونم فحواي كلاممو مي فهمي يا نه _بحرحال من به اونايي كه امتحان نكردن و حالو حوصله اين كارا رو ندارن اصلا پيشنهاد نميدم چون به دنگو فنگ برگشتنش به رام اصلي نمي ارزه
يا حق
دو مرتبه اومدم سراغ 4.1 بيشتر زيروروش كنم
سوال
دوستان مگه رزولوشن صفحه نمايش اين 1280*720 نيست؟
پس چرا من يه والپيپر 480x800 رو هم وقتي ست ميكنم براش بزرگه و نصفشو نشون نميده ؟؟
البته تو رام 4.1.2
اصلي رو امتحان نكردم ، رفقا ببينيد چه والپيپري براش فيت ميشه بگيد