• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز نظرتون در مورد 919 چیه با اقای علی نانا که صحبت کردم گفتن اگه 10 نفر باشه میتونن بیارن البته من هرچقد سرچ کردم چیزی از مشخصاتش پیدا نکردم حتی تو سایت پانداویل فک کنم اینم دو سیم باشه

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان صفحه ش خيلي محكمه!من همش بهش مشت ميزنم اونم محكم اما انگار نه انگار!البته واسه رو كم كني گوشي هايه برند بودش نگيد روانيه:D:D
منم با رام جلي بين حال نكردم اومدم رو اصلي.
واسه اسفالت 8هم از اندرويدكده بگيريد به راحتي اجرا ميشه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
دوست عزیز نظرتون در مورد 919 چیه با اقای علی نانا که صحبت کردم گفتن اگه 10 نفر باشه میتونن بیارن البته من هرچقد سرچ کردم چیزی از مشخصاتش پیدا نکردم حتی تو سایت پانداویل فک کنم اینم دو سیم باشه
Android 4.2 OS MTK6589 Haier W919 Quad Core Dual SIM card 13MP camera mobile phone, View Dual SIM card mobile phone, Haier Product Details from Shenzhen Justgreen Technology Co., Ltd. on Alibaba.com

گوشیه خوبیه دو سیم هست! ولی سی پی یوش مدیا تک هست و ظاهرا تک هسته ای 1.2 که سرعتش از 910 کمتر خواهد بود ولی دوربینش خوبه البته شنیدن کی بود مانند دیدن!
و دیگه اینکه 5.7 اینچ خیلی بزرگه! تو جیب که اصلا جا نمیشه باید همیشه تو دست نگه داشت یا تو کیف!

Last edited:

medza

Registered User
لایک‌ها
22
Android 4.2 OS MTK6589 Haier W919 Quad Core Dual SIM card 13MP camera mobile phone, View Dual SIM card mobile phone, Haier Product Details from Shenzhen Justgreen Technology Co., Ltd. on Alibaba.com

گوشیه خوبیه دو سیم هست! ولی سی پی یوش مدیا تک هست و ظاهرا تک هسته ای 1.2 که سرعتش از 910 کمتر خواهد بود ولی دوربینش خوبه البته شنیدن کی بود مانند دیدن!
و دیگه اینکه 5.7 اینچ خیلی بزرگه! تو جیب که اصلا جا نمیشه باید همیشه تو دست نگه داشت یا تو کیف!

سی پی یوش 4 هسته ایه mt6589

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان چرا دعوا میکنید آخه :D
داداش adwin شما احتمالا رام رو خوب نتونستید فلش بزنید
قضیه دو آیکونه که اصلا وجود نداره تو این رام.... خودش 100% پیشفرض روته (همه جوره تست کردم) قبلا فکر میکردم که اگه رسمی روت نباشه ، فلش کردن 4.1 نمیتونه روتش کنه ولی اشتباه بود!
4.1 که هم مسیجینگش عالیه هم کانتکتش نیازی به نصب جانبی نیست! ولی یه پلیر و یه کیبورد لازمه که بهترینش که رم رو هم نمیگیره ( TTPod - swiftkey) هست

بر خلاف شما من 100% پیشنهاد میکنم این رام رو چون هیچ مشکلی نداره و از رسمی خیلی بهتره از هر نظر - حداقلش هر کی خواست نصب میکنه و اگه به گفته های شما رسید برمیگرده رسمی که از آب خوردنم آسونه این کار!.... تنها مشکلی که داره کیفیت تقریبا پایینه عکساشه! که دور هر خطی تو عکس یه هاشور ماننده سفیر میندازه! ولی فیلم برداریش خوبه! و با نصب یه لانچر مثلا هلو این رام عالی میشه که بعد از نصب نرم افزارام 450 مگ فضای خالی رم داشتم....

کلا ایرادات گوشی هم صدای ضبط بدش تو فیلم برداریه که انگار یه فن روشنه کنارش! و ساپورت نکردن OTG (که خودم واسه این مشکل فروختم ماله خودمو چون تو دانشگاه خیلی خیلی لازمم میشه)- نور کم صفحه
والسلام
:blush:
داداش دعوا چيه من كوچيك همه هستم
اتفاقا رامي كه احسان خودش تو تاپيك فروشنده ها گذاشته بود رو ريختم
وجدانا اگه كسي بياد و همين رامو بتونه كمي بهينش كنه مرگ نداره
من كه با اون 4.1 حال نكردم

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
300 دلار تقریبا یه تومن پولشه ولی انصافا مشخصات که دیدم عالی بود چی میشد اینم یکم کمتر میشد

medza

Registered User
لایک‌ها
22
300 دلار تقریبا یه تومن پولشه ولی انصافا مشخصات که دیدم عالی بود چی میشد اینم یکم کمتر میشد

من خودم میخواستم از چین یه گوشی چهار هسته ای بگیرم ولی هیچ گوشیی از w910 کامل تر و بهتر پیدا نکردم با این قیمت, قدرتش م اندازه یه گوشی چهار هسته ایه.

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322

نه اگه 1 تومن در بیاد اصلا ارزششو نداره! (نظر شخصی)
چون با 1 تومن خیلی چیزا میشه خرید که پشتیبانی عالی داشته باشه! نه مثل هایر که 4تا رام درستو حسابی نمیشه پیدا کرد یا کسی پیگیر این برند نمیشه و سازندش هم پشتیبانی نمیکنه! (خیلی زمان میبره اونم بعد از اینکه این برند بصورت عمده به بازار راه پیدا کنه) ولی اگه دور بر 700 در بیاد ارزش داره واسه خرید... مثل این 910 که نسبت به امکانات این قیمت ارزششو داره....

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
من آخرش نفهمیدم این واژه "داداش" تو پی تی فحش محسوب میشه یا احترام؟:D

هیج کدوم :) چون اسم طرفو نمیدونیم میگیم داداش!
مثل اینکه اسم دوس دخترت یادت نیست میگی عزیزم
:lol:

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دو مرتبه اومدم سراغ 4.1 بيشتر زيروروش كنم

سوال
دوستان مگه رزولوشن صفحه نمايش اين 1280*720 نيست؟
پس چرا من يه والپيپر 480x800 رو هم وقتي ست ميكنم براش بزرگه و نصفشو نشون نميده ؟؟
البته تو رام 4.1.2
اصلي رو امتحان نكردم ، رفقا ببينيد چه والپيپري براش فيت ميشه بگيد

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
الان که فک میکنم 919 گوشیه خریه حتی بهتر از زوپو دوستان بریم تو کفش اگه کسی بتونه800 تهیه کنه من اولین نفری هستم که خریدارم

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
من واسه فردا هرکی خواست میتونم دور بر 460 براش جور کنم. w910 مشکی
ببخشید. ربطی نداشت.. :)

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355

سوال
پس چرا من يه والپيپر 480x800 رو هم وقتي ست ميكنم براش بزرگه و نصفشو نشون نميده ؟؟
البته تو رام 4.1.2
منم نمی دونم شیوه برش والپیپر اصن چجوری هست کسی بلده بگه مبنای رزولوشن چیه؟

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
دادا نميدونم 718 هاير رو داشتي يا نه
من كلا تو سه ماهي كه دستم بود 4 يا 5 روز رام اصلي كار كردم بعد كلا با 2.1 كار ميكردم چرا چون فووق العاده روون و بدون آيكونهاي چرت چيني و سبك بود منوي كامل با همه دسترسيها وبدون كوچكترين اشكالي

ولي 4.1 تو 910 حس ميكني گوشي اشلش پاشيده شده و خيلي برام سخت بود بلحاظ كانكت شدن با پي سي كه همش درگير بودم و مشكلات قبل كه گفتم و برا همه چيش بايد نرم افزار نصب كنب كه من اينطوري حال نميكنم
اومديم يجا حال كردي _ يا اصلا مشكل پيش اومد خواستي گوشي رو مستر ريست كني و هيج برنامه اي هم نداشتي تو مموريت بايد بري دوباره نرم افزار منو _گو اس ام اس _يه لانچر و يه موزيك پلير گير بياري تا اونطور كه بايد از گوشي استفاده كني _نميدونم فحواي كلاممو مي فهمي يا نه _بحرحال من به اونايي كه امتحان نكردن و حالو حوصله اين كارا رو ندارن اصلا پيشنهاد نميدم چون به دنگو فنگ برگشتنش به رام اصلي نمي ارزه
يا حق
نه با هایر خیلی کار نکردم.
اره صد درصد این رام یکم حال و حوصله می خواد.
البته راه هایی هست واسه رهای این موضوع که برنامه ها رو بهبرنامه سیستمی تغییر بدی که دنگ و فنگ داره باز :D

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
هنوزم این رفقای ما درگیر رام 4.1.2 هستن که
اقا من چرا هرچی میگردم همچین ایرادایی رو پیدا نمیکنم
یا شما زیادی ریزه گیر هستین یا اینکه نمیتونین یه ایراد ساده ی نرم افزاری رو برطرف کنین

هیچکدوم از شما برنامه های پیش فرض ویندوز رو برای کار قبول داره؟؟ اصلا استفاده میکنین؟؟؟ یا همه بعد از نصب ویندوز بلافاصله میرن سراغ نصب برنامه های جانبی؟
خب اینم مثل همونه دیگه.....
تا دلتون بخواد توی این رام امکانات گذاشته شده که توی هیچ رامی من تا بحال ندیدم (منظور در دستگاه های دیگه ست)
نوار وضعیت بسیار پرکاربرد
بستن کل سیستم دیباگ
بخش عیب یابی خودکار سیستم System Diagnoistic
اتصال سریع به وای فای (با چنان سرعتی شبکه رو سرچ میزنه که من دهنم باز موندش)
روت هم که هست
با برنامه ی root uninstaller براحتی برنامه پیشفرض رو حذف کنید و جاش یکی دیگه نصب کنین!!
در مورد فیلمبرداری و عکس هم که دوستان میگن ایراد داره... در رام قبلی هم من با برنامه های مختلف کار کردم که همشون تو لبه های تصویر سایه یا هاشور مینداختن.... ولی برنامه اصلی دوربینش خوب بود
توی این رام هم همینطوره.... برنامه های مختلف رو تست زدم بنظرم CameraJB و َAnti blur بهترین عکسها رو تحویل میدن... همیطور برنامه my cam که میشه باهاش فلش رو روشن گذاشت و عکس بسیار عالی در شب گرفت

والله از نظر من این گوشی با این رام، فقط نمیتونه بره سر کوچه نون بخره واسه آدم... وگرنه همه خوبی داره...
حالا هی بیاید موج منفی بدید...

microbit

Registered User
لایک‌ها
544

سوال
البته تو رام 4.1.2

چرا دوست عزیز رزولوشنش درسته چون شما وقتی از صفحه گوشی عکس میگیری با رزولوشن 720*1280 میگیره
در مورد والپیپر والله من همه سایزی امتحان کردم چه روی تبلت یا گوشیهای دیگه هنوزم نفهمیدم چیو در نظر میگیره
فقط میشه با بعضی از برنامه های جانبی موقع برش عکس زوم رو کم کرد تا عکس کامل تر بیاد رو صفحه

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
سلام ...دوستان من چند تا بازی که نیاز به دیتا رو داشتن رو نصب کردم اما هیچ کدمشون رو اجرا نکرد ...مثلا اسفالت یا ...!! لم خاصی داره یا ؟؟؟

بالا