• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی آنتی ویروس Kaspersky ٠

disna

Registered User
لایک‌ها
39
ببخشید دوستان

نیاز فوری

می خوام ویندوز عوض کنم ولی نمی خوام آپدیت های آنتی ویروسم با ویندوزم بپره !

میشه اگر زیاد وقتتونو نمیگره راهنمایی کنید ؟

Internet security 2013 kaspersky

windows 7

حالا ویندوز خیلی مهم نیست ولی کسپر خیلی مهمه برام
ممنون

ویندوز رو که نمیشه آپدیتهاش رو ذخیره کرد . مگه اینکه از روز اول فایل فایل دانلود کرده باشی .
کسپرسکی هم ی سری تنظیمات داره که از همون روز اول باید انجام میدادی که تو ی فولدر ذخیره کنی و الان کاریش نمیشه کرد .
پیشنهاد می کنم ی تماس با پشتیبانی شرکتی که ازش خریدی بگیری شاید بیشتر بتونن کمکت کنن .

موفق باشی .

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
این دفعه که پرید حالا که نشد کاری کرد الان باید اون تنظیمات رو انجام بدم که دفعه بعد اینطوری نشه

شما بلدی چطوری باید انجام بدم ؟

من خودم جایی رو پیدا نکردم

disna

Registered User
لایک‌ها
39
این دفعه که پرید حالا که نشد کاری کرد الان باید اون تنظیمات رو انجام بدم که دفعه بعد اینطوری نشه

تو تنظیمات اپدیتش هست .
ی راه ساده تر دیگش اینه با گارانتی و شرکتی که ازش خریدی تماس بگیری .

میتونی امیدوار باشی کمکت کنن .:D

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341

قبلنا تو تنظیماتش این قابلیت رو داشت که همزمان با آپدیت اونا رو تو یه فولدر دلخواه ذخیره می کرد ولی انگار تو نسخه های جدید این قابلیت غیرفعال هستش
چون خودمم خیلی وقته استفاده نمی کنم نمیدونم شدنیه یا نه
به هرحال٬ شوما به این تاپیک یه نیگا بنداز:
فعال سازی قابلیت بک آپ گرفتن از آپدیت ها در کسپر اسکای 2013 + چند اسکین بسیار زیبا
مطالبشو کامل بخون... شاید بتونی جواب بگیری

disna

Registered User
لایک‌ها
39
قبلنا تو تنظیماتش این قابلیت رو داشت که همزمان با آپدیت اونا رو تو یه فولدر دلخواه ذخیره می کرد ولی انگار تو نسخه های جدید این قابلیت غیرفعال هستش
چون خودمم خیلی وقته استفاده نمی کنم نمیدونم شدنیه یا نه
به هرحال٬ شوما به این تاپیک یه نیگا بنداز:
فعال سازی قابلیت بک آپ گرفتن از آپدیت ها در کسپر اسکای 2013 + چند اسکین بسیار زیبا
مطالبشو کامل بخون... شاید بتونی جواب بگیری

Webroot Secure Anywhere

راحت و بی دردسر .

ی نگاهی بهش بنداز .

mohammadktabriz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان همه آنتی ویروس های خارجی با ما دشمن هستند بیایید از انتی ویروس ایرانی پادویش استفاده کنیم www.padvish-antivirus.com

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
دانلود کسپرسکی 2014
kaspersky internet security 2014 سبکتر،آرامتر،قدرتمندتر از همیشه
حتما امتحانش کنید.کسپر در این نسخه کاملا سبکتر از نسخه های قبلیش شده.با قدرتی بیشتر از قبل.
دانلود مستقیم از سرور کسپرسکی با حجم 235 مگ:
کد:
 http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651en-gb.exe

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان همه آنتی ویروس های خارجی با ما دشمن هستند بیایید از انتی ویروس ایرانی پادویش استفاده کنیم www.padvish-antivirus.com

و البته آنتی ویروس شید که به نظر من نود 32 به پاش نمیرسه.آپدیتش هم خیلی آسونه.

mohammadktabriz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

جالبه آنتی ویروس شید مزخرف ترین آنتی ویروس جهان چرا چون شرکت های امنیتی چون نود32 و اویرا میان آنتی ویروس های پیشرفته ای تولید می کنند آنوقت یه جوان میاد از آنها کپی می کنه می گه بهترین آنتی ویروس جهان

disna

Registered User
لایک‌ها
39
جالبه آنتی ویروس شید مزخرف ترین آنتی ویروس جهان چرا چون شرکت های امنیتی چون نود32 و اویرا میان آنتی ویروس های پیشرفته ای تولید می کنند آنوقت یه جوان میاد از آنها کپی می کنه می گه بهترین آنتی ویروس جهان

مشکل اینه که شید اصلا ضد ویروس نیست . شید ضد ویروس جعلی یا به اصطلاح FAKE AV هستش .

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
nod32 یه زمانی بازار رو در اختیار داشت.در ایران هم کاملا محبوب بود.اما الان خیلی از محصولات دیگه کاملا سرتر از nod32 هستند و دیگه جزو تاپهای محصولات امنیتی نیست.این رو میتونید در تستهای سایتهای معتبر ببینید.
الان شرکتهای kaspersky,bitdefender,comodo جزو بهترینها هستند(البته کومودو در اکثر تستها حضور نداره)

disna

Registered User
لایک‌ها
39
nod32 یه زمانی بازار رو در اختیار داشت.در ایران هم کاملا محبوب بود.اما الان خیلی از محصولات دیگه کاملا سرتر از nod32 هستند و دیگه جزو تاپهای محصولات امنیتی نیست.این رو میتونید در تستهای سایتهای معتبر ببینید.
الان شرکتهای kaspersky,bitdefender,comodo جزو بهترینها هستند(البته کومودو در اکثر تستها حضور نداره)

نود32 هم در همان حد کسپرسکی و بیت دفندر و .. محصولات خوبی دارد .

مشکل این است که تعداد بسیار زیادی از نسخه های تقلبی و جعلی ضد ویروسهای نود32 با بسته بندی های شکیل و زیبا در بازار حضور دارند و کاربران با خرید آنها فکر می کنند نسخه اصلی و معتبر تهیه کرده اند ، غافل از اینکه محصول آنها تقلبی و جعلی است .

یکی از اصلی ترین توزیع کنندگان نسخه های جعلی و تقلبی آنتی ویروسها و مخصوصآ ضد ویروسهای نود32 ، فروشندگان کسپرسکی هستند که با نامهای جدید اقدام به این کار کرده اند تا ضد ویروسهای نود32 که اصلی ترین رقیب کسپرسکی در بازار ایران بودند بد نام شده و دیگر قابلیت رقابت با کسپرسکی را نداشته باشد .

البته یکی دو فروشنده نیز آدمهای سودجویی هستند که شاید با کسپرسکی ارتباط نداشته باشند ، ولی خودشان با فروش نسخه های جعلی سعی در کسب درآمد و میلیونر شدن در 1 شب را در سر دارند .

مورد بعدی اینکه وقتی صحبت از محصولات بین المللی ( برندهای معتبر و بین المللی آنتی ویروس ) می کنیم همیشه شرکتهایی مثل سایمتک ، وب روت ، ترند میکرو و .. یک سر و گردن بالاتر از دیگران هستند که اگر علاقه مند باشید میتوانید با کسب اطلاعات متوجه صحبتهای ما شوید .

disna

Registered User
لایک‌ها
39
دانلود کسپرسکی 2014
kaspersky internet security 2014 سبکتر،آرامتر،قدرتمندتر از همیشه
حتما امتحانش کنید.کسپر در این نسخه کاملا سبکتر از نسخه های قبلیش شده.با قدرتی بیشتر از قبل.
دانلود مستقیم از سرور کسپرسکی با حجم 235 مگ:
کد:
 http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651en-gb.exe

فکر کردید چرا فروشنده ها و نماینده های کسپرسکی در معرفی محصولات کسپرسکی تعلل می کنند ؟؟؟؟ چون خودشون اصلا به محصولات این شرکت اعتماد ندارن .

بارها شده کسپرسکی وقتی نسخه نهایی محصولش رو داده - تعداد زیادی کاربر نصب کرده و سیستم به کما رفته و کاربر مانده و اطلاعاتی که دیگه قابل برگشت نیست و یا زمان بسیار زیادی که باید صرف تعویض ویندوز و در اومدن از بدبختی نصب کسپرسکی بکنه .

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
فکر کردید چرا فروشنده ها و نماینده های کسپرسکی در معرفی محصولات کسپرسکی تعلل می کنند ؟؟؟؟ چون خودشون اصلا به محصولات این شرکت اعتماد ندارن .

بارها شده کسپرسکی وقتی نسخه نهایی محصولش رو داده - تعداد زیادی کاربر نصب کرده و سیستم به کما رفته و کاربر مانده و اطلاعاتی که دیگه قابل برگشت نیست و یا زمان بسیار زیادی که باید صرف تعویض ویندوز و در اومدن از بدبختی نصب کسپرسکی بکنه .
ببینید جناب disna قبل از هرچیز من بگم که مثل شما فروشنده نیستم و طبق تجربه هام دارم نظر میدم و نه جیبم.
این هم که گفتم نود32 پایینتر از سایر رقبا هستش با فقط تست خودم نبوده(البته من اکثر برنامه های امنیتی رو در شرکت یا سیستم آشنایان تست کردم و بازخوردهای مختلف رو دیدم) اما منبع من تستهای معتبر مثل سایت avtest و .. هست.خودم چندین سال از نود استفاده میکردم اما الان از کسپر و بیت.
من هیچ مشکلی با کسپر ندارم.کسانیکه نسخه های بتا نصب میکنند باید هم با مشکلات روبرو شوند که متاسفانه بسیاری از سایتهای ایرانی و گاها از روی قصد و غرض اینکار رو میکنن.
نسخه ای که لینک دادم نسخه نهایی هست که چندین ماه در حالت آزمایشی قرار داشت.حالا نهایی شده.
فروشندگان کسپر یا هر محصول دیگری معمولا محصولات دیگر هم بفروش میرسونند و اینکه شما انگونه به فروشندگان کسپر اتهام وارد میکنید جای تعجب داره.
اگه شما از کسپر خوشت نمیاد لازم نیست اون رو بکوبونی،مگر با تکیه بر تستهای سایتهای بین المللی قابل اعتماد(مثل سایتهای معتبر تست)
به هر حال کسپر جزو سه محصول برتر امنیتی هستش اگر نگیم اوله.در نسخه 2014 هم بصورت سایلنت دراومده یعنی کمترین سوال و جواب از کاربر
امیدوارم دوستان با تجربه شخصی خودشون تصمیم بگیرن چه محصولی رو انتخاب کنند.

disna

Registered User
لایک‌ها
39
ببینید جناب disna قبل از هرچیز من بگم که مثل شما فروشنده نیستم و طبق تجربه هام دارم نظر میدم و نه جیبم.
این هم که گفتم نود32 پایینتر از سایر رقبا هستش با فقط تست خودم نبوده(البته من اکثر برنامه های امنیتی رو در شرکت یا سیستم آشنایان تست کردم و بازخوردهای مختلف رو دیدم) اما منبع من تستهای معتبر مثل سایت avtest و .. هست.خودم چندین سال از نود استفاده میکردم اما الان از کسپر و بیت.
من هیچ مشکلی با کسپر ندارم.کسانیکه نسخه های بتا نصب میکنند باید هم با مشکلات روبرو شوند که متاسفانه بسیاری از سایتهای ایرانی و گاها از روی قصد و غرض اینکار رو میکنن.
نسخه ای که لینک دادم نسخه نهایی هست که چندین ماه در حالت آزمایشی قرار داشت.حالا نهایی شده.
فروشندگان کسپر یا هر محصول دیگری معمولا محصولات دیگر هم بفروش میرسونند و اینکه شما انگونه به فروشندگان کسپر اتهام وارد میکنید جای تعجب داره.
اگه شما از کسپر خوشت نمیاد لازم نیست اون رو بکوبونی،مگر با تکیه بر تستهای سایتهای بین المللی قابل اعتماد(مثل سایتهای معتبر تست)
به هر حال کسپر جزو سه محصول برتر امنیتی هستش اگر نگیم اوله.در نسخه 2014 هم بصورت سایلنت دراومده یعنی کمترین سوال و جواب از کاربر
امیدوارم دوستان با تجربه شخصی خودشون تصمیم بگیرن چه محصولی رو انتخاب کنند.

سلام دوست عزیز .

میدونم نسخه ای که قرار دادین نسخه نهایی هست .
منظور من هم نسخه نهایی بود .

ولی اگه شما فقط روی 4 تا سیستم نصب کردید باید بگم ما در پشتیبانی و شیوه ارائه خدمات تجربه داریم و نه فروش .
و البته آموزش و اطلاع رسانی . یعنی کار خبری دقیق کردیم روشون .
البته نظر شما قابل احترامه .
ولی اینکه میفرمائید جزء 3 محصول اوله کاملا اشتباهه .

چون این شرکتها الان خیلی سرتر از کسپرسکی هستن .
ترند میکرو ، سایمنتک ، مکافی ، وب روت ، ای وی جی ، سوفوس و ....
خوب همونطور که می بینی کسپرسکی حتی 4 یا پنجم هم نیست .
تازه نود32 در بیشتر بازارها خیلی عملکرد بهتری نسبت به کسپرسکی داشته .

مورد بعدی اینکه کسپرسکی خیلی سعی داره محصولاتش رو مثل محصولات غولهای آنتی ویروس کنه و این ی روش تقلیدی هستش و چیز عجیبی نیست .

درباره اینکه فرمودید تست های مقایسه ای هم چندان نمیشه به این تستها اعتماد کرد که دلایل مختلفی داره .

ی موضوع دیگه اینکه کسپرسکی بیشتر ی شرکت تبلیغاتی و خبری هستش و نه ی شرکت امنیتی و بارها تو محصولاتش ویژگی های تبلیغاتی استفاده کرده که از لحاظ امنیتی کاربر و اطلاعات رو با مخاطره روبرو کرده و هنوز هم همون روند ادامه داره .

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز من نه فروشنده هستم و نه نماینده کسپر که بخوام سیاستهای کسپر رو براتون تشریح کنم و براتون بگم که موسسش برنامه نویس بوده که از یک ویروس شروع شده و....اینها همه در گوگل و ویکی پدیا هست و یک کاربر ساده با خوندن اونها میتونه فرق شرکت امنیتی و تبلیغاتی!! رو بفهمه.
فقط برام خیلی جالبه شما محصولاتی رو نام بردی که داری میفروشی.
تبلیغاتتون رو در سایتهای مربوطه انجام بدید.اینجا disna نیست که هرچی خبر ضد و نقیض در رابطه با کسپر هست بنویسید.اینجا انجمن کسپر و مسایل مربوط به اون هست.
والسلام

disna

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزیز من نه فروشنده هستم و نه نماینده کسپر که بخوام سیاستهای کسپر رو براتون تشریح کنم و براتون بگم که موسسش برنامه نویس بوده که از یک ویروس شروع شده و....اینها همه در گوگل و ویکی پدیا هست و یک کاربر ساده با خوندن اونها میتونه فرق شرکت امنیتی و تبلیغاتی!! رو بفهمه.
فقط برام خیلی جالبه شما محصولاتی رو نام بردی که داری میفروشی.
تبلیغاتتون رو در سایتهای مربوطه انجام بدید.اینجا disna نیست که هرچی خبر ضد و نقیض در رابطه با کسپر هست بنویسید.اینجا انجمن کسپر و مسایل مربوط به اون هست.
والسلام

من نمیبینم جایی از وبلاگ دیسنا ضد ویروس فروخته بشه !!!
بعدش همونطور که شما گفتید درباره سیاستها و شکل ارائه محصولات و پشتیبانی اونها اطلاعات کامل و جامعی ندارید . خوب اونوقت من قرار نیست همه چیز رو بگم که . خودتون میتونید تحقیق کنید و مشخصه آدم اهل فنی هستی .
درباره اینکه گفتیم کسپرسکی شرکت تبلیغاتیه دلیلش اینه که درسته 4 تا محصول ضد ویروس داده ولی عمدتآ روی خبر کار میکنه و دلیلی اینه که به هر بهانه ای شده سعی در تولید خبر داره و وقتی شرکت و شخصی نمیتونه خبر درست و صحیح منتشر و تولید کنه مجبور میشه خبر نادرست تولید کنه یا اخبار ناقص که درباره کسپرسکی این موارد زیاد و به وفور دیده میشه .
نمونهاش هم ما در دیسنا گفتیم . با مدارک و مستندات و ... دیگه اینکه نمیخوایی مدارک و مستندات رو ببینی مشکل ما نیست .
بعدش چه ربطی داره به فروش .
مکافی و ای وی جی که اصلا روی ایران آپدیت نداره و اسم بردم . اگه منظورتون دورانتاشه هم که اونها سوفوس نمیفروشن . خوب متوجه میشیم که شما به جای مطالعه و درک اصل موضوع رفتین روی اسم برند و دورانتاش .

بعدش همه اخبار دیسنا و مخصوصآ اونهایی که درباره کسپرسکی هست با مدارک ، منابع و مستندات منتشر شده و اگه کمی دقت کنید میتونی ببینید . پس الکی نگو ضد و نقیض . نه داداش خودت خوب میدونی ضد و نقیض نیست و اتفاقآ درسته درسته .

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
من نمیبینم جایی از وبلاگ دیسنا ضد ویروس فروخته بشه !!!
آدرس نوشته شده در مشخصات خودتون رو که بری دو تا لینکه:اولی وبلاگ و دومی خرید و فروش.اینهارو من باید بگم؟
بعدش همونطور که شما گفتید درباره سیاستها و شکل ارائه محصولات و پشتیبانی اونها اطلاعات کامل و جامعی ندارید . خوب اونوقت من قرار نیست همه چیز رو بگم که . خودتون میتونید تحقیق کنید و مشخصه آدم اهل فنی هستی .
من نگفتم درباره مطلبی اطلاعات ندارم.گفتم وکیل مدافع کسپر نیستتم.اگه برام ثابت بشه یک محصولی امنیت سیستم و اطلاعاتم رو بهتر تضمین میکنه میرم سراغ اون.همونجوری که اومدم سراغ کسپر.
درباره اینکه گفتیم کسپرسکی شرکت تبلیغاتیه دلیلش اینه که درسته 4 تا محصول ضد ویروس داده ولی عمدتآ روی خبر کار میکنه و دلیلی اینه که به هر بهانه ای شده سعی در تولید خبر داره
امیدوارم ویکی پدیا رو بشناسید:
اولین خط در ویکی پدیا انگلیسی درباره کسپر:
Kaspersky Lab (/kæˈspɜrski/; Russian: Лаборатория Касперского, Laboratoriya Kasperskogo) is a Russian multi-national computer security company​
بقیه توضیحات:
کد:
[LEFT]http://en.wikipedia.org/wiki/Kaspersky_Lab
[/LEFT]
و همینطور در صفحه فارسی نوشته شده:
کاسپرسکی (
11px-Loudspeaker-rtl.png
/kæˈspɜrski/ با نام کامل لابراتوار کاسپیرسکی (به روسی: Лаборатория Касперского)‏ شرکتی روسی که در زمینهٔ امنیت کامپیوتر فعال است و محصولات با نام‌های ضد ویروس کاسپرسکی آنتی ویروس و آنتی ویروس موبایل را می‌سازد.
اینم لینکش

و وقتی شرکت و شخصی نمیتونه خبر درست و صحیح منتشر و تولید کنه مجبور میشه خبر نادرست تولید کنه یا اخبار ناقص که درباره کسپرسکی این موارد زیاد و به وفور دیده میشه
چه جالب.روش کاریتون چقدر شبیهه.
نمونهاش هم ما در دیسنا گفتیم . با مدارک و مستندات و ... دیگه اینکه نمیخوایی مدارک و مستندات رو ببینی مشکل ما نیست .
بله.من همون دو صفحه رو هم که از سایت شما دیدم تصادفی بوده.به هر حال اینترنت یعنی بیان آزاد.من نمیگم ننویسید که.اینجا انجمن کسپر هست و دارم درباره محصولات این شرکت بحث میکنم.
بعدش چه ربطی داره به فروش .
آخه شما فروشنده هستی.
مکافی و ای وی جی که اصلا روی ایران آپدیت نداره و اسم بردم . اگه منظورتون دورانتاشه هم که اونها سوفوس نمیفروشن . خوب متوجه میشیم که شما به جای مطالعه و درک اصل موضوع رفتین روی اسم برند و دورانتاش .
بعدش همه اخبار دیسنا و مخصوصآ اونهایی که درباره کسپرسکی هست با مدارک ، منابع و مستندات منتشر شده و اگه کمی دقت کنید میتونی ببینید .
منظور من این نبود.چه برداشتی...
پس الکی نگو ضد و نقیض . نه داداش خودت خوب میدونی ضد و نقیض نیست و اتفاقآ درسته درسته .
و اما....
رده بندی محصولات در آخرین تست ویندوز 7 از سایت کاملا معتبر AV-TEST (بر اساس protection ردیف شوند)کسپر با حفاظت کامل:
کد:
[LEFT]http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/mayjun-2013/
[/LEFT]
رده بندی محصولات در آخرین تست ویندوز 8 از سایت کاملا معتبر AV-TEST (بر اساس protection ردیف شوند)کسپر با حفاظت کامل:

کد:
[LEFT]http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-8/janfeb-2013/
[/LEFT]
ده آنتی ویروس برتر در سایت Toptenreviews بیت دیفندر و کسپر در صدر:

کد:
[LEFT]http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
[/LEFT]

آخرین نتایج تست سایت کاملا معتبر AV-Comparatives برای دسته بندی بر اساس نتایج، گزینه sort by value انتخاب شود(بازهم بیت دیفندر و کسپر در صدر با نهایت حفاظت):

کد:
[LEFT]http://chart.av-comparatives.org/chart1.php
[/LEFT]
خب،کسی دوست نداره از بهترین محصولات امنیتی استفاده نکنه مشکلی نیست،خداوند انسانها را آزاد آفریده است.
.
پ.ن:نتایج تستها برای مخاطب عام میباشند و لزومی به نفی آنها نیست

disna

Registered User
لایک‌ها
39

نود32 هم هنوز نرم افزار امنیتی خوبیه . مشکل این شده که خیلی ها دارن نسخه جعلی و تقلبی رو به ملت شریف و شهید پرور قالب می کنن و جالیش اینه که حتی شورای عالی انفورماتیک هم به 1-2 تاشون مجوز فنی داده .

خنده داره نه ؟ یکیش همین ضد ویروس شیده که میگه من موتور نود32 دارم .

درباره بهترین ها هم کومودو نماینده در ایران نداره و به دلایلی بعید میدونم کیفیت مطلوبی داشته باشه نرم افزارهاش .
مسئله بعدی اینکه بیت و کسپرسکی بد نیستن ولی هیچوقت مثل محصولات غولهای آنتی ویروس نیستن که کاربر با اطمینان خاطر اونها رو نصب و استفاده میکنه .
این 2 شرکت بیشتر از لحاظ تبلیغات و فراوانی محصول تو بازار حضور دارن . یکی از دلایلش هم هماهنگی بازاریاست با **** صنفی که دست فروشنده های اینهاست وگرنه همین کسپرسکی اینهمه سایت و آدم و شرکت مثلا دارن میفروشن . ولی اعتبار چی ؟ اعتبار اندازه ی دونه گندم هم نداره و شرکت اصلا کلاهبرداره .

بالا