میشه ریکاوری بریز بعد بکاپ بگیر . اصن روت هم نمی خوادسلام دوستان یه سوال میشه بدونه اینکه روت کرد از رام اصلی بکاپ گرفت؟
میخوام رامی که بکاپ میگیرم روت شده نباشه و بعد از بکاپ روتش کنم.
اسپیکر صداش منظورته؟
معمولیه برادر من،نه خیلی عالی نه خیلی ناجور،از 718 خیلی بهتره،صدا نسبتا بلنده،کیفیتشم بد نیست
اگه منظورت موزیک ویدیو هست،که راضیت میکنه،والا با 500تومن هیچی نمیدن نمیدونم چرا هنوز شک دارین شما :blink:
دوستان از کی بخرم بهتره؟
دوستان كسي نميدونه باطري چه گوشي برند رو اين ميخوره؟
اگه باطريش خراب بشه بايد چيكار كنيم؟
ممنون از همه دوستانی که جواب دادن گوشیم خودش درست شد
ممنون از همه دوستانی که جواب دادن گوشیم خودش درست شد
سلام
دوستان من با این گوشی عکس گرفتم (تو شب ) ولی تو یک موقعیت و با یک نور مشخص ،دقیقا چند نوع عکس با نور و کیفیت مختلف گرفت! چرا اینجوریه؟ تنظیمات دوربینش رو باید تغییر داد؟
احساس می کنم وقتی focus می کنه نمونه روی این حالت و از فوکس در میاد ! پیشنهادی ندارین؟
یک سوال دارم
توی کارتن این دستگاه برچسب صفحه مات هست
مگه صفحه این گوشی گوریلاگلس 2 نیست؟
مگه گوریلاگلس2 از گوریلا گلس1 چند برابر ضدخشتر نیست؟
پس دیگه چه لزومی داره که روی صفحه برچسب بزنیم؟؟؟
حاجی باگه!سلام
رفقا
تو رام 4.1 گوشي رو با كابل وصل ميكنم كامپيوتر)بدون اينكه درايوي نصب كنم(شكل گوشي مياد كه توش مموري كارت و رم گوشي هست و
هر ديتايي ميخوام بزيزم تا 50مگ ميريزه و گير ميكنه و مياد بيرون
لطفا راهنمايي كنيد
چه كنيم ?
احسان عزيز آيا اين باگ نيست
الان دوروزه يه ديتاي 500 مگي رو نميتونم بريزم
حاجی باگه!
چون این تبلیغات کشک است و باز هم رو صفحه خش میفته!!
اين مشكل تو رام 4.0.4اصلي هم هست من حداقل رو 10تا امتحان كردم يه بار گير داره يه بار نه به ويندوزم ربط نداره يه چيز شانسيه!مشكل ازگوشي هستش و نرم افزاريهسلام
رفقا
تو رام 4.1 گوشي رو با كابل وصل ميكنم كامپيوتر)بدون اينكه درايوي نصب كنم(شكل گوشي مياد كه توش مموري كارت و رم گوشي هست و
هر ديتايي ميخوام بزيزم تا 50مگ ميريزه و گير ميكنه و مياد بيرون
لطفا راهنمايي كنيد
چه كنيم ?
احسان عزيز آيا اين باگ نيست
الان دوروزه يه ديتاي 500 مگي رو نميتونم بريزم
داداش من رو صفحه ش كاملا مطمنم به راحتي خش نميوفته خيلي امتحان كردم با چيزاي مختلفي وكاملا تاييد ميشه ضدخش بودنش.اما پشت گوشي نه راحت خش ميفته با يه جسم تيزچون این تبلیغات کشک است و باز هم رو صفحه خش میفته!!
حرف دوستمون تاييد ميشه هر دو طرفش ضد خش دارهداداش یه ایکسپریا z گرفتم روی صفحش که هیچ! پشتش هم برچسب داشت! اونم از نوع مات![]()
یک سوال دارم
توی کارتن این دستگاه برچسب صفحه مات هست
مگه صفحه این گوشی گوریلاگلس 2 نیست؟
مگه گوریلاگلس2 از گوریلا گلس1 چند برابر ضدخشتر نیست؟
پس دیگه چه لزومی داره که روی صفحه برچسب بزنیم؟؟؟
نه برادر منفکر نکنم باگ باشه چون این مشکل برمیگرده به ویندوز. وقتی یه آدرس فایل بالای 255 کاراکتر بشه (از ریشه تا اسم فایل) وسط کپی اخطار داده میشه که rename کنید. ولی اگر با کابل از طریق MTP وصل بشید بدون اخطار از کپی خارج میشه.
حاجی دوربین دم دستم نیستچون این تبلیغات کشک است و باز هم رو صفحه خش میفته!!