• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
حاجی سیم کارت پانچ شده که چسب خورده باشه نباید تو گوشی بزاری
در غیر این صورت نمیدونم مشکل شما چیه با سیم کارت جا زدن . . .
والا من 4تا هایری که خریدم یه دونه ش هم مشکل اینطوری نداشت . . .
درست جا بزنی 100بار هم جا بزنی مشکلی پیش نمیاد
احتمالا جاش کمی شل شده!
برا رسیدن به اسلات سیم کارت هم تنها باز کردن پشتش کافی نیست!(عکس های اقای ترابی از پشت گوشی اینو نشون میداد و گوشی کامل باید باز بشه)
امین نادری یه کارایی میتونه برات انجام بده،بهش پیام بده

از شانس بد ما برادرم خشاب میکرو سیمکارت خالی (جای سیمکارتش خالی بوده) گذاشته داخل گوشی و کشیده بیرون و جای سیمکارت صدمه دیده ، حال موندم چه کار کنم........ بدشانس تر از من هم هست...
حالا موندم چه کار کنم......

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان عکس با رام اصل کارخونه + ایکون های اصلیشو میخوایید؟:دی
جون خودم چیز باحالیه ها
ارادتمند

چرا نذاری :دی

بذار :) کی دلش نمیخواد

دوشواری نداره برو تو تنظیمات لنگویچ را بزن زبان فارسی رو انتخاب کن.

داداش منظورم برا گوشی بود که کلا زبان فارسی نداره :)

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان یه رام خوب برای این گوشی معرفی کنید؟

راستی برای بکاپ گرفتن از رام گوشی (ریکاوری) حتماً باید کارت حافظه باشه؟

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان تو شهر ما اصلا رم کلاس 10 نمیدونن چیه!!!!!!!!!!!! بخاطر همین نمیتونم حضوری بخرم و مجبورم از یکی از همین بچه های فروم یا یه سایت بخرم :( میخوام رمی که میگیرم با گوشی مشکلی ناشته باشه...

دوستان گوشی با رام رسمی کلا با چه مموری مشکلی نداره؟! یعنی با چه معموری تا حالا دوستان مشکل نداشتن؟!

سن دیسک؟ تیم؟ اپیسر؟ سیلیکون پاور؟

سیلیکون پاور خوبه؟!

ممنون

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
***يكي از بزرگترين مشكلات در رام 4.1.2***

عزيزان همونطور كه مي دونيد براي ريختن اطلاعات از كامپيوتر بر روي گوشي يا مموري كارتي كه تو گوشي هست بايد از دو طريق كار كرد
1- كانكت شدن به شيوه mass storg كه تو اين رام همچين امكاني وجود نداره
2- از طريق نصب درايور گوشي و به اصطلاح شناسوندن گوشي به كامپيوتر كه تو اين زمينه هم تو رام 4.1.2 بعد از اتصال گوشي به كامپيوتر يه درايوي تو ماي كامپيوتر مياد كه ميشه درايور گوشي (كه با توجه به عوض كردن رام به ايسر تغيير كرده) رو نصب كنيد .حالا مشكل اينجاست كه اين درايور به طور كامل نصب نميشه و يعني شما بايد تو رام 4.1.2 تبادل اطلاعات بالاي 30الي 40 مگ بين گوشي و كامپيوتر بوسيله كابل رو ببوسين و بزارين كنار مگه اينكه درايورهاش پيدا و نصب بشه
عزيزان اگه اين مشكل رو تونستن حل كنن بما هم بگن
اگه نه برگرديم همون رام زپرتي 4.0.4 بعد بفروشيمش بره (بنظر من گوشي كه نشه يه رام درست درمون براش پيدا كرد و آينده روشني براي آپديت رام نداشته باشه رو بايد ردش كني بره )

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان همونطور که میدونید رام اصلی هایر (4.0.4) محیط فارسی داره ولی برای تایپ فقط میتونید با زبان عربی کار کنید. با نصب گوکیبرد تا حدودی مشکل حل شد ولی یه سری معایب داشت مثلا با خاموش روشن شدن گوشی از کار میافتاد. حافظه رو اشغال میکرد. یکم فونتش غیر استاندارد بود و در کل دلچسب نبود. یه روش داخل یکی از فروما خونده بودم که با تعویض فونت میشه این مشکل رو حل کرد ولی جرات نمیکردم روی گوشی امتحان کنم بخصوص که بعضیها مشکل پیدا کرده بودند. بالاخره امروز دو تا فونت اصلی فارسی رو از داخل تبلتم که سامسونگ پی 3100 هست برداشتم و جایگزین فونتهای اصلی داخل گوشی کردم و جالب اینجاس مشکل پژگچ براحتی حل شد. فقط کافیه زبان تایپ رو عربی انتخاب کنید ولی وقتی دکمه های ب ک ج ز رو نگه دارید براحتی پ ژ گ چ از داخل اونها قابل انتخاب هستند.
دقیقا نمیدونم تو این فروم هنوز مطرح شده یا نه، ولی برای کسانی که بخان با این روش پژگچ رو اضافه کنن با مسئولیت خودشون این کارها رو باید انجام بدن:
1. گوشی روت باشه
2. فایلهای فونت رو از این لینک مشاهده پیوست farsi fonts.zip دانلود و اکسترکت کنید و بریزید داخل مموری کارت.
3. فایلهای فونت رو با روت اکسپلورر کپی بگیرید و داخل پوشه system/fonts بریزید و اونها رو جایگزین فونتهای قبلی کنید.
4. گوشی رو ریست کنید تا تغییرات اعمال بشه. با انتخاب زبان عربی در هنگام تایپ براحتی فارسی پژگچ تایپ کنید.:lol:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
داداش كيبورد خودش همون عربي منظورمه كلماتو نگه دار ميشه گپچژ نوشت فونت نميخواد

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
***يكي از بزرگترين مشكلات در رام 4.1.2***

عزيزان همونطور كه مي دونيد براي ريختن اطلاعات از كامپيوتر بر روي گوشي يا مموري كارتي كه تو گوشي هست بايد از دو طريق كار كرد
1- كانكت شدن به شيوه mass storg كه تو اين رام همچين امكاني وجود نداره
2- از طريق نصب درايور گوشي و به اصطلاح شناسوندن گوشي به كامپيوتر كه تو اين زمينه هم تو رام 4.1.2 بعد از اتصال گوشي به كامپيوتر يه درايوي تو ماي كامپيوتر مياد كه ميشه درايور گوشي (كه با توجه به عوض كردن رام به ايسر تغيير كرده) رو نصب كنيد .حالا مشكل اينجاست كه اين درايور به طور كامل نصب نميشه و يعني شما بايد تو رام 4.1.2 تبادل اطلاعات بالاي 30الي 40 مگ بين گوشي و كامپيوتر بوسيله كابل رو ببوسين و بزارين كنار مگه اينكه درايورهاش پيدا و نصب بشه
عزيزان اگه اين مشكل رو تونستن حل كنن بما هم بگن
اگه نه برگرديم همون رام زپرتي 4.0.4 بعد بفروشيمش بره (بنظر من گوشي كه نشه يه رام درست درمون براش پيدا كرد و آينده روشني براي آپديت رام نداشته باشه رو بايد ردش كني بره )

خوب چرا ما دنبال رام بگردیم؟! چرا یکی نباشه دنبال رام ما بگرده؟! ( چی گفتم ؟! :blush: )

بچه ها بیاین یه دلوپر خوب پیدا کنیم که یه رام خوب برامون بزنه و یا همین رام 4.1 رو ویرایش کنه و باگهاش رو برطرف کنه... otg هم راه بندازه....

مگه یه دلوپر چقدر دستمزد میگیره؟! یعنی 20تا از بچه ها هم راضی نمیشن تا اینکارو کنیم؟!!

کسی از بچه ها از دستمزدشون خبر داره؟!

بین هم تقسیم میکنیم.... والا باور کنید پولش خیلی کم میشه...

چندتا از بچه ها هستن؟! هر کی هست و قطعیه فقط یه پخ به من بده تا ببینم چندتا میشیم.... ببینم ارزش داره دنبالش بگردیم یا نه ...

(فکر کنم این پیشنهادو یکی از دوستان دیگه هم داده بود)

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان همونطور که میدونید رام اصلی هایر (4.0.4) محیط فارسی داره ولی برای تایپ فقط میتونید با زبان عربی کار کنید. با نصب گوکیبرد تا حدودی مشکل حل شد ولی یه سری معایب داشت مثلا با خاموش روشن شدن گوشی از کار میافتاد. حافظه رو اشغال میکرد. یکم فونتش غیر استاندارد بود و در کل دلچسب نبود. یه روش داخل یکی از فروما خونده بودم که با تعویض فونت میشه این مشکل رو حل کرد ولی جرات نمیکردم روی گوشی امتحان کنم بخصوص که بعضیها مشکل پیدا کرده بودند. بالاخره امروز دو تا فونت اصلی فارسی رو از داخل تبلتم که سامسونگ پی 3100 هست برداشتم و جایگزین فونتهای اصلی داخل گوشی کردم و جالب اینجاس مشکل پژگچ براحتی حل شد. فقط کافیه زبان تایپ رو عربی انتخاب کنید ولی وقتی دکمه های ب ک ج ز رو نگه دارید براحتی پ ژ گ چ از داخل اونها قابل انتخاب هستند.
دقیقا نمیدونم تو این فروم هنوز مطرح شده یا نه، ولی برای کسانی که بخان با این روش پژگچ رو اضافه کنن با مسئولیت خودشون این کارها رو باید انجام بدن:
1. گوشی روت باشه
2. فایلهای فونت رو از این لینک مشاهده پیوست 445177 دانلود و اکسترکت کنید و بریزید داخل مموری کارت.
3. فایلهای فونت رو با روت اکسپلورر کپی بگیرید و داخل پوشه system/fonts بریزید و اونها رو جایگزین فونتهای قبلی کنید.
4. گوشی رو ریست کنید تا تغییرات اعمال بشه. با انتخاب زبان عربی در هنگام تایپ براحتی فارسی پژگچ تایپ کنید.:lol:

با این روش هم میشه اما من صفحه کلید رسمی گوگل یا همون گوگل کیبورد رو نصب کردم و الباقی کیبوردها رو با روت اکسپلور از گوشی حذف کردم و این شده پیشفرض و هیچ مشکلی نداره فارسی روهم به درستی ساپورت میکنه

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
داداش كيبورد خودش همون عربي منظورمه كلماتو نگه دار ميشه گپچژ نوشت فونت نميخواد

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

خدا خیرت بده. دیگه جایگزین کردم.:D

حاجی نمیدونم چرا همه دنبال خراب کردن باتریش هستند؟
والا فکر نمیکنم تا2سال باتریش هیچ عیبی پیدا کنه!
مگه یکی از 10تا!

عمر مفید باتری حدود 500 بار شارژ هست. یعنی اگر با یه شارژر استاندارد و روش صحیح هر دو روز یبار هم شارژش کنید حداقل 3 سال باید جواب بده.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
داداش برا فارسی کردنش چیکار کنیم؟!:blush:

داداش منظورم برا گوشی بود که کلا زبان فارسی نداره :)
مگه بیلد نامبر رامتون 35311 نیست باید داشته باشه

1. گوشی روت باشه
2. فایلهای فونت رو از این لینک مشاهده پیوست 445177 دانلود و اکسترکت کنید و بریزید داخل مموری کارت.

من smart keybord را نصب کردم بدون دوشواری

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
این مشکل نشناختن سیمکارت رو چن نفر داشتن!؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان باتوجه به اینکه معلوم نیست گارد برا هایر بیاد یانه ،امروز با یه تولید کننده داخلی کیف لپ تاپی صحبت کردم گفت هرسایزی بخواید تولید میکنیم ،هرکسی میخواد به من بگه ببینم چند نفر پایه ان تا سفارش بدم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان باتوجه به اینکه معلوم نیست گارد برا هایر بیاد یانه ،امروز با یه تولید کننده داخلی کیف لپ تاپی صحبت کردم گفت هرسایزی بخواید تولید میکنیم ،هرکسی میخواد به من بگه ببینم چند نفر پایه ان تا سفارش بدم

خدا خیرت بده من هستم.امروز کلی گشتم دنبال یه کیف که حداقل بزارم داخلش چیز حسابی گیر نیاوردم. حالا اگر چیزی باشه که مال خودش باشه چه بهتر

medza

Registered User
لایک‌ها
22

چقدر میشه اگه بصرفه میخوام.

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19

منم میخوام داداش ببین قیمت چند میگه خبر بده:)

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
میخوام بدومن وقتی نرم افزار فارسی مانند قران را روی این گوشی نصب کنید مثل تصویر زیر بهم میریزه یا نه؟؟
مشاهده پیوست 445197مشاهده پیوست 445197

شما با کدوم رام نصبیدی؟ من با رام اصلی هر نرم افزار فارسی ریختم درست نشون میداد ولی این نرم افزار رو امتحان نکردم

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان من تازه به جمع 910 دارها پیوستم شارژ گوشی بنده خیلی زود تموم میشه مثلا با استفاده معمولی و نور ال سی دی کم یک روز هم دوام نمیاره یعنی یا روزی دو بار یا هرروز باید بزنم به شارژ این مشکل رو همه دارن؟ با توجه به اینکه قبل از این 718 داشتم و راحت 3-4 روز جواب میداد این خیلی عذاب آوره! :eek:hno:

بالا