دوستان منم دریابید
بهترین کار اینه که برید پیش دکتر مورد تایید **** وظیفه، اون یه بررسی کنه میگه احتمال داره معاف بشی یا نه.
دوستان منم دریابید
سلام عزیز
مهرداد جان درست میگه، سن شده 65 سال، در صورتی فرد با 59 سال کفیل محسوب میشه که پدر از کار افتاده باشه و کمیسیون پزشکی این از کار افتادگی رو تایید کنه.
البته با توجه به اینکه شما برادر بالای 18 سال داری شامل این قانون نمیشی
با پول میشه معافیت پزشکی گرفت؟ تورو خدا جواب بدین من متاهلم خیلی احتیاج دارم
درودسلام خسته نباشید
من رباط های ACL & MCL & LCL و همچنین مینیسک داخلی زانوی راستم همه پاره شدن.
آیا طبق ماده 36 بند 28 قسمت الف(در صورتیکه چند رباط پاره شوند معافیت دائم)معاف میشم.
دکترهای معالجم بهم گفتن نگرانی در مورد معافیت شما وچود نداره و هر دوتا تو اون برگه معرفی پزشک **** وظیفه این موارد رو نوشتن و تایید کردن
به نظر شما من معاف میشم اگه تو شهر خودم جوابی نگرفتم میتونم توی یه استان دیگه واسه معافیت اقدام کنم؟
ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید.
شاید تنها جایی باشه که با پول نمیشه کاری کرد !!
پزشک های کمسیون هر هفته عوض میشن و هر کدوم از یک جای کشور میان اونجا.احتمال پارتی بازی نزدیک به صفره
سلام دوستان من یک دوست دارم که تک فرزنده و پدرش 40 سالشه......مادر و پدرش جدا شدن و از بچگی خبری نداره از مادرش و با پدر و نامادریش زندگی میکنه میتونه معاف شه؟............اها راستی یک خواهر کوچک هم که ناتنی هست داره
دوستان من سال 87 قبل از دانشگاه دفترچه فرستادم و فرم معاینه و واکسن هم دارم حالا باید دوباره فرم ها رو پر کنم و واکسن بزنم
یه سوال هم دارم اینکه چرا برای اقدام به معافیت پزشکی هم باید حسابی در بانک سپه باز بشه؟
رفقا من اگه آخرین نمره درسم واسه لیسانس آخر تابستون رد بشه
و سال دیگه ارشد قبول شم و مهر سال دیگه برم ارشد غیبت که نمیخورم ؟
دقیقا یک سال فاصله بین لیسانس و ارشد
شما از زمان فارغ تحصیلی یک سال وقت دارید
نمره آخر تابستون که بیاد مهم نیست مهم تاریخ فراغت هست که بعد اخرین نمرت میری دنبالش مثلا تاریخ فراغتت میشه ۸ مهر
سال دیگه قبول شی راحت میری واسه ثبت نام
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی که از سال 87 بعد ار فارغ تحصیلی سربازی نرفته حداکثر چه مدت اضافه خدمت میخوره؟؟
و اینکه اضافه خدمت بخشیده میشود؟؟؟