2630144892
Registered User
هایلوکس بگیر انصافا ماشینی برا خودش البته الان2013 تقریبا 80 تومن پولشه هم شاسی بلند همه اسپورت ما هم اگه پولدار شدیم یکی از اینا میخریم
در خرید MVM 315 اصن شک نکن.......
با این بودجه تنها خودروی SEAFTY 4 و یورو 4یی که تو ایران گیر مییاد همینه
ادم پیکان سوار شه ماشین چینی سوار نشه.
البته بد نیست اگر مشکلات داغ کردن دیسک و صفحه و ایراد کمک فنرهای عقبشم بگی ...
ضمنا مهم تست تصادف اروپاس،نه چین !
و همینطور شتابشم پایینه
اگر میخوای چینی بگیری تو این رنج دو ماشین خی خوب دارن
جک j5
جیلی
دومی تست تصادف اروپا رو هم داره و ایمم تره
اولی زیباتره
اما از نظر سطح کیفی جفتشون ماشینای خوبین
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
چرا؟ چون تمامی استاندارد های روز دنیا رو دارن؟
دقیقا به خاطر همینه. مخصوصا کیفیت عالی و قابل رقابت با ماشینای هم سطح خودش.خوب اونا هم باید نون بخورن دیگه یه بازاری باید پیدا کنن. کجا بهتر از ایران. برو tt روشنت کنن
بهتره با منبع و مدرک صحبت کنی نه اینکه شنیده های اینو اون رو بیاری در غالب پستهات ....بهتره تحقیق کنی و طرز فکرت رو هم عوض
بله شما راست میگی حواسم نبود تحقیق کنمتکرار نمیشه.ماشین چینی بخرید خیلی خوبه .اینقده خووووبه .با 100 تا سرعت جاده صاف 10 تا ملغ میزنه
ایران به لطف ساپیا و ایرانفرغون تو تعداد تصادفات و مرگ و میر جاده ای و سرانه مصرف سوخت تو دنیا رکورد داره(با 70میلیون جمعیت ) اونوقت شما اومدی به چین ایراد میگیری؟! بهتره فکری به حال خودت کنی که داری تو ایران میسوزی و میسازی
حق میدم بهت در همچین تاپیک هایی هم احساس سوزش کنی
ایا شما چینی هستی؟ یا از پدر چینی نطفه شدی؟ خیلی ناموسی طرفداری میکنی اگه اره من بهت حق میدم. اگه نه هم که تر جیح میدم پشت ماشین المانی خودم بشینم و به ماشین های چینی بخندم. و اوقت شما حرف از سوزش میزنی؟ من فکر کردم دارم دلسوزی میکنم. بیشتر با شما بحث نمیکنم فکر کنم به نقطه جوش رسیدید.شما رو به ضربالمثل پر محتوای خلایق هر چه لایق میسپارم.قصد ناراحت کردن نداشتم. بدرود دوست عزیز.
از طرز فکرت خوشم اومد مخصوصا اون قسمت که گفتی چینی نمیخری.آقا دعوا نکنید من ماشینه چینی نمی خرم
در خصوص دست دوم یا صفر بودن , بنده می خوام صفر بگیرم
L90 چجوریاست ؟
مدل های مختلف داره از 35 تا 50
مثلا اینو زدهL90 E2 اتومات 47 میلیون
پژو 206 صندوق دار چطوره؟
چه تیپ ش خوب هست؟
عرض شود که پروتون هم تو این رنج قیمت هست ولی نمی دونم ماله کدوم کشوره, فکر کنم کره ای باشه اگه اشتباه نکنم...
سمند و پژو 405 هم خوشم نمیاد, خیلی دیگه قدیمی شدن, سمند که از اول طرح 20 سال پیشش رو زده بود