S-ARM
Registered User
- نوشتهها
- 1,182
- لایکها
- 261
با 4.1.2 بیلد 38168
آقا میشه لینک این رام رو بدی منم بزنم؟
سرعتش نسبت به رام فابریک چطوره؟
دوربین؟
عکاسی؟
باطری؟
کلا این بهتره یا رام فابریک؟
مرسی
با 4.1.2 بیلد 38168
Yok çanim
دوست عزیز بابا یه swiftkey نصب کن خلاصوالا از همه کیبوردا بهتره
Sent from my ST25i using Tapatalk 4
سلام دوستان من رام جیلی بین 4.1.2 همونی که تو سایت اسپانیایی بود رو دانلود کردم متاسفانه تو دوربین وسط کادر یه حاله صورتی مینداخت که مجبور به برگشت به 4.0.4 شدم اما الان سریال ندارم سیمکارتو نمیشناسه با ید کدام رام رو دانلود کنم بعد بکاپشو اجرا کنم تا درست بشه؟
پیشاپیش ممنون از جواب
تازه نصب کردم دارم شارژ میکنم. از فردا تست میکنم ولی شما پستهای قبل رو نگاه کن. برای رام شما یه پچ مدیریت باطری هست حالا نمیدونم چقدر تاثیر بزاره.
کاستوم 4.0.4 موجود در پست دوم
Sent from my ST25i using Tapatalk 4
اونی که همراه تاچ ویز سامسونگ هست؟
اگه اونو دانلود کنم و نصب بعد بکاپ خودمو اجرا کنم حله دیگه؟
تمام این رامهای جیلی بین که واسش اومده همه از رام ایسر گرفته شدن.
پیشنهاد میکنم دوستان صبر کنن تا رام خودش درز کنهچون الان دارن تو چین جدیداش رو با رام 4.1.2 ارضه میکنن
سلام دوستان یه سوال مهم صفحه این گوشی وقتی خاموشه مربع مربع های کوچک در کنار هم به ضلع تقریبی 2 - 3 میلیمتر داره یا نه؟البته وقتی روشن هم هست معلومن. یا کلاً باید صاف و یکدست باشه؟؟.طبیعیه؟؟!!!!!!یا این یکی ایراد داره؟؟؟!!!
ممنون عزیزان دیگه .. ممنون میشم به این سوال پاسخ بدینماله من هم اونطوریه . به نظرم عادیه .
سلام دوستان یه سوال مهم صفحه این گوشی وقتی خاموشه مربع مربع های کوچک در کنار هم به ضلع تقریبی 2 - 3 میلیمتر داره یا نه؟البته وقتی روشن هم هست معلومن. یا کلاً باید صاف و یکدست باشه؟؟.طبیعیه؟؟!!!!!!یا این یکی ایراد داره؟؟؟!!!
داداش دمت گرم منتظر تستهات هستیم.
اگه میتونی رامهای بیشتری رو تست کن.
راستی ببین میزان RAM کل و استفاده شده چنده تو راما ؟؟؟؟؟
دوستان من وقتی میخوام اسم ام اسم بدم حروف گ پ چ ژ رو ندارم
میشه یکی راهنماییم کنه تا درستش کنم
آقا میشه لینک این رام رو بدی منم بزنم؟
سرعتش نسبت به رام فابریک چطوره؟
دوربین؟
عکاسی؟
باطری؟
کلا این بهتره یا رام فابریک؟
مرسی
مصرف باطری مثل قبل هست که رام 4.0.4 داشتم. بستگی به استفاده داره. مثلا امروز از بس چیز نصب کردم و بکاپ گرفتم از صبح، بالاخره دم غروب باطری ته کشید.
در کل رام 4.1.2 اول و دوم رو با هم قاطی کردم و apex رو حذف کردم بجاش bazooka ریختم و الان خیلی راضیم. در مورد مصرف رم باید بگم چون عادت دارم همون اول که رام نصب میکنم همه برنامه های اضافی مثل جی میل و گوگل پلی و اینا رو حذف میکنم جای رم خالی برام زیاد میمونه. حدود 300 اینا خالی دارم. ولی در کل حدود 760-70 تا رم بیشتر نشون نمیده. ولی سرعت اجرای برنامه ها و در کل سرعت گوشی خیلی خوبه. طوری که از خیر تبلتم گذشتم میخام بفروشم. چون gps هم از این گوشی گرفتم سرعت خیلی خوبی داشت. دوربین خوب و سایر مشخصات خوبه. اگر یکم از لحاظ نرم افزاری هم ساپرت بشه دیگه عالی میشه.
داداش میتونی به رام 4.1.2 که تو پسته اوله زبان فارسی اضافه کنی؟ طبق همون اموزشی که خودت گفتی؟
از این رامهایی که معرفی کردی کدومشون باطری رو عددی نشون میده؟ زبان چینی از منوها و برنامها کامل حذف شده؟
دمت گرم, منتظر معرفی رامهای دیگه هستیم.هر دو رامی که تست کردم زبان چینی از منوها حذف شده. ولی اولی باطری رو عددی نشون میده البته روی دومی همون برنامه رو نصب کردم چون امکانات دوربین دومی خیلی عالی بود. بیلدنامبر اولی بالاتر هست و امکاناتش مثل رام پست اوله.
کیبرد فارسی رام اول داره و رام دوم با گوگل کیبرد براحتی اضافه میشه. ولی اینکه اینترفیس رام رو بتونی فارسی کنی چیزیه که کار تخصصیه و فعلا رام 4.1.2 فارسی من ندیدم
عزیز یه کیبورد دیگه نصب کن به همین راحتی!
پیشنهاد اولم اینه که همین کیبورد خودشو با برنامه بازار آپدیت کن خیلی عالیه یا کیبورردهای دیگه مثل جلی بین رو نصب کن