• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
Yok çanim :)
دوست عزیز بابا یه swiftkey نصب کن خلاص :) والا از همه کیبوردا بهتره

Sent from my ST25i using Tapatalk 4

یه جا گفته بودیا اسمش یادم رفته بود الان مینصبم ببینم چه جوریاست:p

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
سلام دوستان من رام جیلی بین 4.1.2 همونی که تو سایت اسپانیایی بود رو دانلود کردم متاسفانه با هاش حال نکردم که مجبور به برگشت به 4.0.4 شدم اما الان سریال ندارم سیمکارتو نمیشناسه با ید کدام رام رو دانلود کنم بعد بکاپشو اجرا کنم تا درست بشه؟
پیشاپیش ممنون از جواب

Last edited:

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
سلام دوستان من رام جیلی بین 4.1.2 همونی که تو سایت اسپانیایی بود رو دانلود کردم متاسفانه تو دوربین وسط کادر یه حاله صورتی مینداخت که مجبور به برگشت به 4.0.4 شدم اما الان سریال ندارم سیمکارتو نمیشناسه با ید کدام رام رو دانلود کنم بعد بکاپشو اجرا کنم تا درست بشه؟
پیشاپیش ممنون از جواب

کاستوم 4.0.4 موجود در پست دوم

medza

Registered User
لایک‌ها
22
تازه نصب کردم دارم شارژ میکنم. از فردا تست میکنم ولی شما پستهای قبل رو نگاه کن. برای رام شما یه پچ مدیریت باطری هست حالا نمیدونم چقدر تاثیر بزاره.

داداش دمت گرم منتظر تستهات هستیم.

اگه میتونی رامهای بیشتری رو تست کن.

راستی ببین میزان RAM کل و استفاده شده چنده تو راما ؟؟؟؟؟

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
کاستوم 4.0.4 موجود در پست دوم

اونی که همراه تاچ ویز سامسونگ هست؟
اگه اونو دانلود کنم و نصب بعد بکاپ خودمو اجرا کنم حله دیگه؟
تمام این رامهای جیلی بین که واسش اومده همه از رام ایسر گرفته شدن.
پیشنهاد میکنم دوستان صبر کنن تا رام خودش درز کنهچون الان دارن تو چین جدیداش رو با رام 4.1.2 ارضه میکنن

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
اونی که همراه تاچ ویز سامسونگ هست؟
اگه اونو دانلود کنم و نصب بعد بکاپ خودمو اجرا کنم حله دیگه؟
تمام این رامهای جیلی بین که واسش اومده همه از رام ایسر گرفته شدن.
پیشنهاد میکنم دوستان صبر کنن تا رام خودش درز کنهچون الان دارن تو چین جدیداش رو با رام 4.1.2 ارضه میکنن

بله تاچ ویز رو فلش کنید،بعد بک آپ رو ریستوری کنید

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
سلام دوستان یه سوال مهم صفحه این گوشی وقتی خاموشه مربع مربع های کوچک در کنار هم به ضلع تقریبی 2 - 3 میلیمتر داره یا نه؟البته وقتی روشن هم هست معلومن. یا کلاً باید صاف و یکدست باشه؟؟.طبیعیه؟؟!!!!!!یا این یکی ایراد داره؟؟؟!!!

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان یه سوال مهم صفحه این گوشی وقتی خاموشه مربع مربع های کوچک در کنار هم به ضلع تقریبی 2 - 3 میلیمتر داره یا نه؟البته وقتی روشن هم هست معلومن. یا کلاً باید صاف و یکدست باشه؟؟.طبیعیه؟؟!!!!!!یا این یکی ایراد داره؟؟؟!!!

ماله من هم اونطوریه . به نظرم عادیه .

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19

اون طبیعی هستش چون شیشه گوریلا گلسه

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
داداش دمت گرم منتظر تستهات هستیم.

اگه میتونی رامهای بیشتری رو تست کن.

راستی ببین میزان RAM کل و استفاده شده چنده تو راما ؟؟؟؟؟

مصرف باطری مثل قبل هست که رام 4.0.4 داشتم. بستگی به استفاده داره. مثلا امروز از بس چیز نصب کردم و بکاپ گرفتم از صبح، بالاخره دم غروب باطری ته کشید.
در کل رام 4.1.2 اول و دوم رو با هم قاطی کردم و apex رو حذف کردم بجاش bazooka ریختم و الان خیلی راضیم. در مورد مصرف رم باید بگم چون عادت دارم همون اول که رام نصب میکنم همه برنامه های اضافی مثل جی میل و گوگل پلی و اینا رو حذف میکنم جای رم خالی برام زیاد میمونه. حدود 300 اینا خالی دارم. ولی در کل حدود 760-70 تا رم بیشتر نشون نمیده. ولی سرعت اجرای برنامه ها و در کل سرعت گوشی خیلی خوبه. طوری که از خیر تبلتم گذشتم میخام بفروشم. چون gps هم از این گوشی گرفتم سرعت خیلی خوبی داشت. دوربین خوب و سایر مشخصات خوبه. اگر یکم از لحاظ نرم افزاری هم ساپرت بشه دیگه عالی میشه.

شما خیلی دقیقیها:D مال منم داره. فکر میکنم خاصیت صفحه گوریلا گلس باشه

دوستانی که میخان مدیریت بهتری روی حافظه و فضای ذخیره سازی گوشی داشته باشن یه برنامه به اسم clean master هست خیلی بدرد بخور. کلی امکانات داره مثل نمایش فضای استفاده شده و خالی رم+ تخلیه رم، حذف برنامه های اضافه رام، انتقال به کارت اس دی (روی هایر جواب نمیده)، پاک کردن فایلهای بدردنخور و کش، بکاپ گیری و قابلیتهای دیگه.
این برنامه زمانی که یه برنامه رو نصب میکنید خودش پیام میده که توی حافظه جانبی ذخیره کنید یا موقع پاک کردن پیغام میده که فایلهای اضافه باقی مونده از برنامه رو پاک میکنه. در کل خیلی کاربردی هست:

2013.09.05-23.38.19.jpg
2013.09.05-23.37.51.jpg
2013.09.05-23.38.07.jpg
2013.09.05-23.38.37.jpg
2013.09.05-23.38.55.jpg

Last edited:

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان من وقتی میخوام اسم ام اسم بدم حروف گ پ چ ژ رو ندارم
میشه یکی راهنماییم کنه تا درستش کنم

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان من وقتی میخوام اسم ام اسم بدم حروف گ پ چ ژ رو ندارم
میشه یکی راهنماییم کنه تا درستش کنم

عزیز یه کیبورد دیگه نصب کن به همین راحتی!
پیشنهاد اولم اینه که همین کیبورد خودشو با برنامه بازار آپدیت کن خیلی عالیه یا کیبورردهای دیگه مثل جلی بین رو نصب کن

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
آقا میشه لینک این رام رو بدی منم بزنم؟
سرعتش نسبت به رام فابریک چطوره؟
دوربین؟
عکاسی؟
باطری؟

کلا این بهتره یا رام فابریک؟
مرسی

داداش بستگی به خودت داره من که خیلی باهاش حال میکنم ولی شما رو نمیدونم.البته یه توضیحاتی هست که اگه وقت کردم براتون میگذارم تا نهایت لذت رو از این رام ببرید.

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان من نمیدونم چرا وقتی بازی تمپل ران رو نصب کردم صفحه اول بازی میاد همونجا متوقف میشه بعد چند دقیقه هم کلا میاد بیرون یه بازی 50 مگابایتی دیگه هم نصب کردم همینجوری شد

medza

Registered User
لایک‌ها
22
مصرف باطری مثل قبل هست که رام 4.0.4 داشتم. بستگی به استفاده داره. مثلا امروز از بس چیز نصب کردم و بکاپ گرفتم از صبح، بالاخره دم غروب باطری ته کشید.
در کل رام 4.1.2 اول و دوم رو با هم قاطی کردم و apex رو حذف کردم بجاش bazooka ریختم و الان خیلی راضیم. در مورد مصرف رم باید بگم چون عادت دارم همون اول که رام نصب میکنم همه برنامه های اضافی مثل جی میل و گوگل پلی و اینا رو حذف میکنم جای رم خالی برام زیاد میمونه. حدود 300 اینا خالی دارم. ولی در کل حدود 760-70 تا رم بیشتر نشون نمیده. ولی سرعت اجرای برنامه ها و در کل سرعت گوشی خیلی خوبه. طوری که از خیر تبلتم گذشتم میخام بفروشم. چون gps هم از این گوشی گرفتم سرعت خیلی خوبی داشت. دوربین خوب و سایر مشخصات خوبه. اگر یکم از لحاظ نرم افزاری هم ساپرت بشه دیگه عالی میشه.

داداش میتونی به رام 4.1.2 که تو پسته اوله زبان فارسی اضافه کنی؟ طبق همون اموزشی که خودت گفتی؟

از این رامهایی که معرفی کردی کدومشون باطری رو عددی نشون میده؟ زبان چینی از منوها و برنامها کامل حذف شده؟

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
داداش میتونی به رام 4.1.2 که تو پسته اوله زبان فارسی اضافه کنی؟ طبق همون اموزشی که خودت گفتی؟

از این رامهایی که معرفی کردی کدومشون باطری رو عددی نشون میده؟ زبان چینی از منوها و برنامها کامل حذف شده؟

هر دو رامی که تست کردم زبان چینی از منوها حذف شده. ولی اولی باطری رو عددی نشون میده البته روی دومی همون برنامه رو نصب کردم چون امکانات دوربین دومی خیلی عالی بود. بیلدنامبر اولی بالاتر هست و امکاناتش مثل رام پست اوله.
کیبرد فارسی رام اول داره و رام دوم با گوگل کیبرد براحتی اضافه میشه. ولی اینکه اینترفیس رام رو بتونی فارسی کنی چیزیه که کار تخصصیه و فعلا رام 4.1.2 فارسی من ندیدم

medza

Registered User
لایک‌ها
22
هر دو رامی که تست کردم زبان چینی از منوها حذف شده. ولی اولی باطری رو عددی نشون میده البته روی دومی همون برنامه رو نصب کردم چون امکانات دوربین دومی خیلی عالی بود. بیلدنامبر اولی بالاتر هست و امکاناتش مثل رام پست اوله.
کیبرد فارسی رام اول داره و رام دوم با گوگل کیبرد براحتی اضافه میشه. ولی اینکه اینترفیس رام رو بتونی فارسی کنی چیزیه که کار تخصصیه و فعلا رام 4.1.2 فارسی من ندیدم
دمت گرم, منتظر معرفی رامهای دیگه هستیم.

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
عزیز یه کیبورد دیگه نصب کن به همین راحتی!
پیشنهاد اولم اینه که همین کیبورد خودشو با برنامه بازار آپدیت کن خیلی عالیه یا کیبورردهای دیگه مثل جلی بین رو نصب کن

راستش اصلا بلد نیستم
میشه یه آموزش بدین؟

بالا