• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان برای معافیت پزشکی حتما باید فراغت از تحصیل بگیری یا میشه با مدرک قبلی هم اقدام کرد؟

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من حس میکنم میتونم یه کارایی واسه معافیت پزشکیم بگیرم
فقط سوالم اینه
الات لیسانسمو میگیرم و میخوام سال دیگه ارشد شرکت کنم
تو این یه سال من میتونم اقدام کنم واسه معافیم ؟
اگه معاف نشم این یه سال وقتم حیف میشه و باید برم زیر پرچم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
منم منتظرم برام مهمه

طبق قوانین **** وظیفه حتما باید از تحصیل فارغ بشید یا از دانشگاه انصراف بدید.در هیچ صورتی نمیشه با معافیت تحصیلی برای معافیت پزشکی اقدام کرد

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
طبق قوانین **** وظیفه حتما باید از تحصیل فارغ بشید یا از دانشگاه انصراف بدید.در هیچ صورتی نمیشه با معافیت تحصیلی برای معافیت پزشکی اقدام کرد
بله تایید میشه.نباید جایی مشغول به تحصیل باشید.
من خودم انصراف دادم وبعد درخواست پزشکی دادم ودرنهایت بعد از طی مراحل,کمیسیون پزشکیم 12.6.92 برگزار شد ورای معافیمو صادر کرد.
دوستان کسی در مورد معافیت پزشکی سوالی داره من درخدمتم

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستان من برای واریکاسل گرید 3 اقدام کردم و به بیمارستان شیراز پیش 2 تا متخصص یکی اورولوژی و دیگری جراحی عمومی هر دو تایید کردند که گرید 3 هست حالا یه رسید به من دادن که منتظر کمیسون پزشکی بمونم همه میگن 2 تا متخصص تایید کنن کمیسیون فرمالیته هست به نظرتون چند درصد من معاف هستم ؟

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
سلام دوستان من برای واریکاسل گرید 3 اقدام کردم و به بیمارستان شیراز پیش 2 تا متخصص یکی اورولوژی و دیگری جراحی عمومی هر دو تایید کردند که گرید 3 هست حالا یه رسید به من دادن که منتظر کمیسون پزشکی بمونم همه میگن 2 تا متخصص تایید کنن کمیسیون فرمالیته هست به نظرتون چند درصد من معاف هستم ؟
واریکوسل درجه 3 معاف دایم هستش دوست عزیز

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
من معافیت کفالت گرفتم...
امروز هم رفتم حوزه معاف از رزم برام زدن.
الان من یک ماهی که میرم اونجا...چکار میکنم؟
ارتش جیران بلاغ کرمانشاه هم افتادم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
واریکوسل درجه 3 طبق آئین نامه معافیت داره
سونوگراف نفرستادنتون ؟ آخه برای واریکوسل به سونوگراف هم ارجاع میدن
اما دوست عزیز دکترای عمومی کمیسیون به معاینه خودشون اهمیت بیشتری میدن تا نظر این دکترای متخصص
امیدوارم دکترای کمیسیون شهر شما سخت گیر و خودبزرگ پندار نباشن ;)
من معافیت کفالت گرفتم...
امروز هم رفتم حوزه معاف از رزم برام زدن.
الان من یک ماهی که میرم اونجا...چکار میکنم؟
ارتش جیران بلاغ کرمانشاه هم افتادم.

منظورتون رو نگرفتم
معافیت کفالت گرفتین بعدش معاف از رزم زدن ؟!
واضحتر توضیح بدین دوستان راهنمایی کنن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

عزیز شما ک معاف شدی این بیماری داشتی‌ علائمی‌ چیزی داره؟!

آخه همه میگن اصلا علائمی‌ نداره باید دکتر تشخیص بده

گفتم اگه واقعا اینجوریه منم برم دکتر شاید فرجی شد :blush:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
عزیز شما ک معاف شدی این بیماری داشتی‌ علائمی‌ چیزی داره؟!

آخه همه میگن اصلا علائمی‌ نداره باید دکتر تشخیص بده

گفتم اگه واقعا اینجوریه منم برم دکتر شاید فرجی شد :blush:
نه دوست عزیز همچین بی علائمم نیس
نوع شدید این بیماری ( گرید 3 ) رو حتی با نگاه کردن و بدون دست زدن میشه تشخیص داد
یه راه ساده بهتون بگم
درخالت عادی بیضه چپ باید یه مقدار خیلی کم از بیضه راست پایین افتاده تر باشه
ولی اگر میبینین یکی از بیضه هاتون خیلی پایین افتاده تره احتمالا دارین
راه دیگشم اینه که خودتون به هر دوتا بیضتون دست بزنین
اگر میبینید یکیشون خیلی گنده تر از اون یکیه واریکوسل دارین
اصن واضحتر بگم
شما اگه میبینی یکی از تخمات نسبت به اون یکی تفاوت داره برو دکتر اورولوژی :D
خدارو چه دیدی شاید شما هم معاف شدی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
نه دوست عزیز همچین بی علائمم نیس
نوع شدید این بیماری ( گرید 3 ) رو حتی با نگاه کردن و بدون دست زدن میشه تشخیص داد
یه راه ساده بهتون بگم
درخالت عادی بیضه چپ باید یه مقدار خیلی کم از بیضه راست پایین افتاده تر باشه
ولی اگر میبینین یکی از بیضه هاتون خیلی پایین افتاده تره احتمالا دارین
راه دیگشم اینه که خودتون به هر دوتا بیضتون دست بزنین
اگر میبینید یکیشون خیلی گنده تر از اون یکیه واریکوسل دارین
اصن واضحتر بگم
شما اگه میبینی یکی از تخمات نسبت به اون یکی تفاوت داره برو دکتر اورولوژی :D
خدارو چه دیدی شاید شما هم معاف شدی

خدا از دهنت بشنوه:D

بس بزودی باس معاینه کنم خودم رو شاید قسمت شد ماهم خدمت مقدس رو نریم :D

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من حس میکنم میتونم یه کارایی واسه معافیت پزشکیم بگیرم
فقط سوالم اینه
الات لیسانسمو میگیرم و میخوام سال دیگه ارشد شرکت کنم
تو این یه سال من میتونم اقدام کنم واسه معافیم ؟
اگه معاف نشم این یه سال وقتم حیف میشه و باید برم زیر پرچم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من چی ؟

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
خدا از دهنت بشنوه:D

بس بزودی باس معاینه کنم خودم رو شاید قسمت شد ماهم خدمت مقدس رو نریم :D
سلام دوست عزیز دیدم تو تاپیک از علائم پرسیدی بیماری واریکوسل یعنی واریسی شدن رگ های بیضه 3 نوع داره نوع یکش معلوم نیست فقط با سنوگرافی معلومه نوع دومش وقتی دست میزاری یه سری رگ دور بیضه هات لمس میکنی مخصوصا بیضه سمت چپ نوع سومش که خیلی حاده بدون دست زدن از دور رگ ها معلومه و بیضه چپت خیلی پایین تر است از راست و یه جوری بیضه چپ به دور راست تاب میخوره که نوع اول دومش معاف از رزم نوع سومش معافیت دائم نوع سومش خیلی حاد هست و باعث ناباروری البته تو ساعت های مختلف روز منی که نوع 3 داشتم خودش رو نشون نمیده مثلا وقتی از خواب بیدار میشی سفت چسبیده اسپرم ها در بیضه ها در محیطی زندگی میکنن که یک درجه از دمای بدن کمتر هست پس وقتی سردت میشه میچسبه به بدن و وقتی راه میری و فعالیت میکنی میفته پایین
در کل برو دکتر ارولوژی برات سنوگرافی مینویسه اگر گفت 2 هستی میشه یه کارهایی کرد که 3 نشون بده و معاف بشی تو نت سرچ بزنی در مورد این بیماری اطلاعات خوبی دست میاد برو سنوگرافی اگر 2 بودی چند تا راه کار بهت میگم که 3 نشون بده
البته اینارو بعد از 2 ماه بررسی خودم در ساعات مختلف روز یادداشت کردم و فهمیدم کی ها بدترین حالت هست هر کس خواست بدونه پ خ بده بهش میگم چی کار کنه البته شانسی هم هست اگر دکتر عادلی باشه و نخواد الکی حرف بزنه میتونی معاف شی
بازم سوالی چیزی داشتی بپرس تا اونجا که بشه راهنماییت مینکم

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام دوست عزیز دیدم تو تاپیک از علائم پرسیدی بیماری واریکوسل یعنی واریسی شدن رگ های بیضه 3 نوع داره نوع یکش معلوم نیست فقط با سنوگرافی معلومه نوع دومش وقتی دست میزاری یه سری رگ دور بیضه هات لمس میکنی مخصوصا بیضه سمت چپ نوع سومش که خیلی حاده بدون دست زدن از دور رگ ها معلومه و بیضه چپت خیلی پایین تر است از راست و یه جوری بیضه چپ به دور راست تاب میخوره که نوع اول دومش معاف از رزم نوع سومش معافیت دائم نوع سومش خیلی حاد هست و باعث ناباروری البته تو ساعت های مختلف روز منی که نوع 3 داشتم خودش رو نشون نمیده مثلا وقتی از خواب بیدار میشی سفت چسبیده اسپرم ها در بیضه ها در محیطی زندگی میکنن که یک درجه از دمای بدن کمتر هست پس وقتی سردت میشه میچسبه به بدن و وقتی راه میری و فعالیت میکنی میفته پایین
در کل برو دکتر ارولوژی برات سنوگرافی مینویسه اگر گفت 2 هستی میشه یه کارهایی کرد که 3 نشون بده و معاف بشی تو نت سرچ بزنی در مورد این بیماری اطلاعات خوبی دست میاد برو سنوگرافی اگر 2 بودی چند تا راه کار بهت میگم که 3 نشون بده
البته اینارو بعد از 2 ماه بررسی خودم در ساعات مختلف روز یادداشت کردم و فهمیدم کی ها بدترین حالت هست هر کس خواست بدونه پ خ بده بهش میگم چی کار کنه البته شانسی هم هست اگر دکتر عادلی باشه و نخواد الکی حرف بزنه میتونی معاف شی

سلام دوست من شما شيرازين ؟ اگه براتون مقدوره اسم اين دكتر اورولوژي رو اگه خوبه برام pm كنيد منم يه چكاب كنم بد نيست ...!

Sent from my 

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
توضیحات دوستمون بسیار کامل و مفید بود.
لازمه یه نکته رو بگم. دوستان وقتی به کیسه بیضه دست میزنین یه سری لوله های ریز تو دستتون میان. منظور این دوستمون از " رگ دور بیضه " این لوله ها نیستنا. یدفه اشتباه نکنین بخاطره اینا پاشین برید دکتر چون مسخرتون میکنه :D این لوله هایی که تو دست میان لوله های اسپرم ساز هستن نه رگ های دور بیضه.
کارای سنگین هم میتونه واریکوسل رو شدیدتر نشون بده. مثلا وزنه زدن ، از پله بالا پایین رفتن ، وسیله سنگین جابجا کردن.
البته نمیدونم دوستای عزیزم که درجه 3 داشتن تست اسپرم دادن یا نه. ولی حتما باید تست اسپرم بدین حتی اگر دکتر بهتون نگفته. من خودمم تست اسپرم دادم که خداروشکر تو جواب آزمایش نرمال ذکر شده بود.
واسه تست اسپرم هم شرایط خاصی داره. مثلا از اخرین باری که محتلم شدین ( یا احیانا خودارضایی کردین یا کلا کردین :D ) باید بین 2 تا 5 روز گذشته باشه. ینی زیر 2 روز قبول نیس بالای 5 روزم قبول نیس.
آزمایشش هم خیلی ساده اس. یه شیشه بهتون میدن میگن اگه متاهلی برو خونه پرش کن سریع بیارش اگرم مجردی برو داخل دستشویی بزن :D

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
توضیحات دوستمون بسیار کامل و مفید بود.
لازمه یه نکته رو بگم. دوستان وقتی به کیسه بیضه دست میزنین یه سری لوله های ریز تو دستتون میان. منظور این دوستمون از " رگ دور بیضه " این لوله ها نیستنا. یدفه اشتباه نکنین بخاطره اینا پاشین برید دکتر چون مسخرتون میکنه :D این لوله هایی که تو دست میان لوله های اسپرم ساز هستن نه رگ های دور بیضه.
کارای سنگین هم میتونه واریکوسل رو شدیدتر نشون بده. مثلا وزنه زدن ، از پله بالا پایین رفتن ، وسیله سنگین جابجا کردن.
البته نمیدونم دوستای عزیزم که درجه 3 داشتن تست اسپرم دادن یا نه. ولی حتما باید تست اسپرم بدین حتی اگر دکتر بهتون نگفته. من خودمم تست اسپرم دادم که خداروشکر تو جواب آزمایش نرمال ذکر شده بود.
واسه تست اسپرم هم شرایط خاصی داره. مثلا از اخرین باری که محتلم شدین ( یا احیانا خودارضایی کردین یا کلا کردین :D ) باید بین 2 تا 5 روز گذشته باشه. ینی زیر 2 روز قبول نیس بالای 5 روزم قبول نیس.
آزمایشش هم خیلی ساده اس. یه شیشه بهتون میدن میگن اگه متاهلی برو خونه پرش کن سریع بیارش اگرم مجردی برو داخل دستشویی بزن :D

دوست عزیز باید خدمت شما عرض کنم که لوله های اسپرم ساز داخل بیضه هستن و اصلا با دست معلوم نیست بیضه رو که شکان بدن اون تو هست که طولش به 250 متر میرسه اگر شما دست زدی یه سری رگ های ریز مثل کرم اومد دست احتمالا باید مبتلا به این بیماری باشی که واسه قطعی شدنش واست سنوگرافی مینویسن

بالا