دوستان اولی رو یکی 570 میخواد شاید تا شب معامله انجام بشهسلامی دوباره من اولی رو 450 خریدارم حضوری
حتما دوست عزیز صبر نمیکنمواقعا 570 میخواد بده بره صبر نکن دوست عزیز
قیمت خوبیه
من 510 هستم مرسی
مگه قرار بود خبری بشه؟خبری نسد از شما گزینه اول خریدارم 510 مرسی
مگه قرار بود خبری بشه؟
با این قیمتها ترجیح میدم نگهشون دارم
سلامسلام با تبلتم تعویض دارین؟
Sent from my Novo7 Venus using Tapatalk 2
سلام
متاسفانه بکارم نمیاد
سلامقيمت هر دو را بران بفرست جوري كه هر دو راضي باشيم
قیمت پایه اولی 600 و دومی 400 وفروش 12 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد
این دوستمون قیمت دادن ولی توافق نکردیم وقتی تعمیرکار 350 میخره پس قیمتش اون نیست من گفتم دوستان پیشنهاد بدن که حسابی شرمندمون کردنداداش شما که با 300 اقای rmorteza21 قبول کردید حالا پایه شد 400 ؟!!!!
510و 300اخرین پیشنهاد واسه هر کدومشون داخله تاپیک چند بوده ?
مورده دومی شکستگی هاش فقط همونایی هست که تو عکس 5 گزاشتین ? یا جاهای دیگه اش هم خط و خش تابلو و شکستگی داره ? به خصوصو ال سیدیش
ولی ایشون گفتن 300 و شما هم گفتین اگه بیشتر کسی نخاست مال شما درسته؟این دوستمون قیمت دادن ولی توافق نکردیم وقتی تعمیرکار 350 میخره پس قیمتش اون نیست من گفتم دوستان پیشنهاد بدن که حسابی شرمندمون کردن
مینی بدون باطری رو دوستان 500 پیشنهاد میدن اونوقت لپ تاب تمیز هم همون قیمت میدن
حالا من مورد دومی رو اگه مشکل خاصی بجز شکستگی بدنه نداشته باشه، 300 میخامش؟ ok?510 و 300
دومی رو فقط حضوری میفروشم چون با عکس نمیشه کامل نشون داد و ال سی دیش هم سالمه
این دوستمون به من گفتن که فروشش کنسل شدهداداش شما که با 300 اقای rmorteza21 قبول کردید حالا پایه شد 400 ؟!!!!
دوست من اگه تهرانی بیا ببین اگه خوشت اومد با هم کنار میاماین دوستمون به من گفتن که فروشش کنسل شده
50 بالا پایین برام فرقی نداره اگه قصد فروش دارند پیام بدن برا هماهنگی
بعدش ما که جسارتی نکردیم فقط با توجه به گفته های خودشون قیمت یشنهاد کردیم
(مشکلش اینه که یک سال پیش خرده زمین وقابش از چند جا شکسته که باز شده وچسبونده شده وسوکت شارژش تعویض شده دستگاه سالمه ولی اصلا تمیز نیست)
این دوستمون به من گفتن که فروشش کنسل شده
50 بالا پایین برام فرقی نداره اگه قصد فروش دارند پیام بدن برا هماهنگی
بعدش ما که جسارتی نکردیم فقط با توجه به گفته های خودشون قیمت یشنهاد کردیم
(مشکلش اینه که یک سال پیش خرده زمین وقابش از چند جا شکسته که باز شده وچسبونده شده وسوکت شارژش تعویض شده دستگاه سالمه ولی اصلا تمیز نیست)