• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعمیر لپ تاپ Dell Inspiron 1545-E ضربه دیده :)

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
سلام . فروخته شد
یک دستگاه لپ تاپ Dell Inspiron 1545-E موجود است . از فاصله حدود 1 متری پخش شده رو زمین :D
LCD که شکسته / روی قابش هم چندتا ترک داره در کل ظاهر بدی نداره .

Dell Inspiron 1545-E - لپ تاپ دل اینسپایرون 1545-E

کارتون و دفترچه / cd ها تماما موجوده .

قیمت بدون هارد 150 هزار تومن

دوستان واسه خرید اگه قیمتی مد نظرشون هست توی تاپیک بگن .

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز اين ضربه اگر شديد بوده باشه . ميتونه تو برد خود دستگاه هم ترك هاي ميليمتري ايجاد كرده باشه . اين مورد معمولا تو اختلاف دما محيطي خودشو نشون ميده . lcd اين مدل حدود 200 تا 220 هست . با قابش حدود 300 هزينه داره . افق تو پاساژ ايران lcd panel اين مدل رو موجود داره

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
دوست عزيز اين ضربه اگر شديد بوده باشه . ميتونه تو برد خود دستگاه هم ترك هاي ميليمتري ايجاد كرده باشه . اين مورد معمولا تو اختلاف دما محيطي خودشو نشون ميده . lcd اين مدل حدود 200 تا 220 هست . با قابش حدود 300 هزينه داره . افق تو پاساژ ايران lcd panel اين مدل رو موجود داره

تشکر داداش / نمیدونم والا شاید برد هم آسیب دیده باشه . قابش زیاد اسیب ندید چندتا ترک ریز هست که قابل چشم پوشی هست . اگه برد اسیب دیده باشه هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
دوست عزيز ميشه قيمت بديد و تقريبا بگيد چه مشگلاتي براش پيش امده بعد تصادف ؟ :دي

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تشکر داداش / نمیدونم والا شاید برد هم آسیب دیده باشه . قابش زیاد اسیب ندید چندتا ترک ریز هست که قابل چشم پوشی هست . اگه برد اسیب دیده باشه هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟

شما لپتاپ رو به يك مونيتور وصل كنيد ببينيد تصوير داري . فقط بايد FN+F5 رو بزنيد كه تصوير به مونيتور بره .ميتونيد وارد ويندوز بشيد . اگر تصوير نداد ... تعمير در صورت آسيب برد به هيچ وجه اقتصادي نيست . اگر تهراني بيار برات تست كنم ..

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
به مونیتور وصل کردم تصویر نداد :( فکر کنم فروشش منطقی تر باشه تا تعمیر دوستان اگه پیشنهادی دارن بگن

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
به مونیتور وصل کردم تصویر نداد :( فکر کنم فروشش منطقی تر باشه تا تعمیر دوستان اگه پیشنهادی دارن بگن
تو فروش چیزی دستت رو نمی گیره .هر کس بخره می خواد قطعات رو استفاده کنه و یکی دیگه بندازه .
یه نشون بده به تعمیرکار حرفه ای بعد تصمیم بگیر

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
تو فروش چیزی دستت رو نمی گیره .هر کس بخره می خواد قطعات رو استفاده کنه و یکی دیگه بندازه .
یه نشون بده به تعمیرکار حرفه ای بعد تصمیم بگیر

تعمیر کار کاردرست پیدا نکردم . بیشتر نظرم روی فروش هست . چون حال و حوصله تعمیر ندارم دوستان هر قیمتی مد نظرتون هست توی تاپیک پیشنهاد بدید :)

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در مورد اینکه تعمیر میشه یا نه اطلاعی ندارید؟ دکمه پاورو میزنید کلا هیچ عکس العملی نداره؟ مثلا صدای فن هارد یا درایو سیدیش نمیاد؟ یا از ال ای دی نشون دهنده خاموش یا روشن بودن دستگاه روشن نمیشه؟

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
در مورد اینکه تعمیر میشه یا نه اطلاعی ندارید؟ دکمه پاورو میزنید کلا هیچ عکس العملی نداره؟ مثلا صدای فن هارد یا درایو سیدیش نمیاد؟ یا از ال ای دی نشون دهنده خاموش یا روشن بودن دستگاه روشن نمیشه؟

صدای فن میاد / ای ای دی روشن میشه . سی دی دراور درش باز و بسته میشه . در مورد تعمیر شدنش هم اطلاعی ندارم .

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چی شد قرار بود خبر بدید؟؟؟؟؟
بالا تر پیش نهاد شد؟

black Wolf3

Registered User
لایک‌ها
6
داداش من دنبال همچین چیزی می می گشتم اگه هنوز موجوده با توجه به همه نظرات قیمتت رو pm بده احتمال زیاد ازت ورش دارم

mostafa4670

Registered User
لایک‌ها
147
داداش من دنبال همچین چیزی می می گشتم اگه هنوز موجوده با توجه به همه نظرات قیمتت رو pm بده احتمال زیاد ازت ورش دارم

پخ شد .

دوستان عزیز توجه داشته باشید این لپ تاپ مشکل داره و ضربه خورده و تنها مشکلش LCD نیست شاید مادربرد و سی پی یو بر اثر ضربه خراب شده باشه .لپ تاپ هم روشن نمیشه که بخام چیزی رو تست کنم . قبل از ضربه باتری فوق العاده سالم بود ولی حدس میزنم بعد از این مدت که شارژ نشده شابد اون هم خالی کرده باشه دوستان با توجه به این حرفها اگه پیشنهادی دارید بگید این چند روز کارم شده جواب دادن پیام خصوصی دوستان در مورد این لپ تاپ .

دیگه فکر نمیکنم سوالی باشه بنده هم هیچ تضمینی در مورد تعمیر شدن یا نشدنش ندارم

دوست ندارم حرف ناگفته ای مونده باشه جنگ اول به از صلح آخر کسی از دوستان اگه تعمیرکاره یا تخصص داره میتونه تعمیر کنه فکر میکنم به دردش بخوره .

قیمت هم بدون هارد 150 گذاشتم

بالا