• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش غول MSI فقط 1200 (i5)

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
1350با باطری هستم، بدونِ باطری هم 1200خریدارم.

تو پ.خ میگی 1240 اینجا میگی 1200؟ مغازه دار 1200 میخره این همه دردسر هم نداره.
بدون باتری ، یک ریال کمتر از 1300 نمیدم.تمام
یه چرخی تو فروم بزنید MSI با همین کانفیگ 1700 به بالا قیمتشه.فرضا 150 هم باتری بشه.نترکیده که یه باتری میخواد فقط.

فقط خریدار قیمت بده.تاپیک رو منحرف نکنید.با امتیاز منفی و گزارش پاسخ داده میشه.مجبورتون نکردم که از من خرید کنید.جنس معلومه قیمت مشخصه.موردی غیر از قیمت بود ، پ.خ بدین.با احترام

اسپم و کارشناسی ممنوع

mohi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکم راه بیا تا برش دارم داداش.یه آیپاد 8 گیگ هم دارم با اون تعویض داری بقیشو سر بدم؟

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
گوشی اس 3 رو میدم با 100 پ خ بده

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
میگن شده 1350 حالا باز دقیق نمیدونم چه فرقی میکنه مگه اگه قراره تو این مملکت ارزونی بیاد فقط برا اس 3 میاد :lol:
خوب به تناسب لب تاب شما هم پاینتر اومده دیگه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
میگن شده 1350 حالا باز دقیق نمیدونم چه فرقی میکنه مگه اگه قراره تو این مملکت ارزونی بیاد فقط برا اس 3 میاد :lol:
خوب به تناسب لب تاب شما هم پاینتر اومده دیگه

داداش من منظورم این نبود
فکر کنم شما قیمت نو اس3 رو گفتید.
منظورم اینه که الان دستگاه شما ، چقدر ارزش داره؟
پ.ن:با این عمری که از خدا گرفتیم ، تو این مملکت چیزی ندیدیم پاییم بیاد اگه اومده مقطعی بوده.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
داداش من منظورم این نبود
فکر کنم شما قیمت نو اس3 رو گفتید.
منظورم اینه که الان دستگاه شما ، چقدر ارزش داره؟
پ.ن:با این عمری که از خدا گرفتیم ، تو این مملکت چیزی ندیدیم پاییم بیاد اگه اومده مقطعی بوده.

اوه شرمنده من متوجه نشده بودم
من تقریبا 5روز پیش 1200 ازیکی از دوستان خریدم که ایشون هم 3ماه پیش اکبند خریده بودن

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اوه شرمنده من متوجه نشده بودم
من تقریبا 5روز پیش 1200 ازیکی از دوستان خریدم که ایشون هم 3ماه پیش اکبند خریده بودن

اولویت با پول نقده.چد روز صبر میکنم اگه کسی نخواست پ.خ میدم.

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
خودت راه نیومدی وگرنه برش میداشتم:hmm:

mohi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز من هنوز سر پیشنهادم هستم و به زودی باید دستگاه مورد نظرمو تهیه کنم.اگه اکیه ، پ.خ بده معامله کنیم اینقدر خودت و ما رو ازیت نکن.

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
امروز 2 نفر تماس گرفتند.یکی از مهاباد بود که گفت 1270 اون یکی تهران بود 1300 خواست
شما کدوم بودید؟
باز هم میگم لپ تاپ باتری داره.نیازی نیست باتری بخرید.فقط باید تعمیر بشه.چون نه باد کرده نه تغییر شکل داده نه ... .لپ تاپ 1 سال کارکرده ولی چون استفاده کننده تمام مدت باتری رو همزمان شارژو دشارژ میکرده ، یک قطعه ای از باتری(اسمش یادم نیست ، تعمیرکار گفت) خراب شده که با تعویضش مشکل حل میشه.
200 تومن هم زیاده برای باتری.قیمتی که من پرسیدم گفتن بین 100 تا 150 ــه(امروز صبح پاساژ ارگ-کرمانشاه)
اینقدر باتری رو بزرگ نکنید اتفاقا این مورد یک پوئن + برای لپ تاپ محسوب میشه مخصوص کسانی که بودجه خرید دستگاهی با این کانفیگ رو ندارن.میتونن بعدا تهیه کنن.قیمتش رو هم که کم کردم.الان msi با این مشخصات حداقل 1600 تا 1700 قیمت میخوره(همونطور که تاپیک دستگاه مشابه با کانفیگ مشابه و کمی پایین تر موجوده)
سلام.
داداش اونی که از مهاباد زنگ زده بود برادر من بود.من این لبتاب رو 3 سال قبل فروختم به 3 تا از دوستام.لبتاب واقعا خوبیه انصافا.
شما اگه میتونی باتریش رو براش بخری من با باتری 1300 ازت میخرم.خریدار واقعیم هستم.واسطه مطمئن هم معرفی میکنم.
باتری هم تعمیر بشو نیست.ببین 6 تا سلوله که بعد استفاده کم کم از کار میفتن.مثل باتری ساعت و ... .دیگه هم نمیشه کاریشون کرد.

اینم شمارمه کرد با غیرت :)
09145215400
منتها اگه احیانا باز شده من لازم ندارم.یعنی شرط اول خریدم باز نشدن لبتاب هست.
هزینه ارسال هم با خودم.یه اخلاقیم دارن اینکه وقتی میگم به این قیمت تحت این شرایط میخرم،میخرم !! ادا اطوار ندارم !!!

Last edited:
بالا