آقا ضیا سلام علیکم
ما یه کنسول لانچ داریم 2005
یک بار 3 سال پیش 3چراغ شد اکس کلمپ شد و 2سالی کار کرد برام تا حدودا پارسال دوباره سه چراغ شد مجدداً
دستگاه رو روشن میکنی حدود 30 ثانیه طول میکشه بعد 3 چراغ رو نشون میده و ارور هم فکر کنم 0102 میده اگر اشتباه نکنم
فکر میکنید مشکل از چی باشه؟ امیدی به برگشت هست؟
سلام پلی 3 اسلیمی داشتم که دیسک رو داخل نمیکشه !! ( تا قبل پست کردن سالم بوده و حالا که براشون فرستادم این مشکل رو داره!!)
میخواستم دونم هزینه تعمیرش چقدر میشه !! و چه چیزیش هست !!
داش ضیا بلاخره این ltu رو برامون انجام میدی؟ اگه آره این دو سه تا مورد بالا رو برام یه توضیح بده که دیگه ایشا... کنسول رو با تیپاکس برات بفرستم.زیا جان کنسول مال دوستمه و لایو هم میخواد بازی کنه و با جیتگ فکر نکنم بشه رفت لایو؟
اگه بازی هایی که برای lt3 الان تو بازار هست روی ltu هم میاد بالا که فکر کنم براش ltu بزنی بهتر باشه چون یادمه قبلا بازی های lt2 روی lt3 نمیودن بالا.
هزینش + دستمزد چقدر میشه و آیا مثل کنسول خودم که lt3 هست و واقعا ازش راضیم اینم با ltu مث کنسول خودم آخرو عاقبتی میشه؟
کی میتونم براتون بفرستمش؟
سلام خسته نباشید من یه ایکس باکس 360 جی تک 250 گیگ دارم رفتم بازی رویه هارد اکسترنال خریدم و تا کپی میکنم میخام بازی کنم کرش میکنه و ارور میده ولی رویه کنسول دیگه اجرا میشه بدون مشگل
سلام دوست گرامی چند سالی هست یه پی اس پی قدیمی (1000)دارم که بردش مشکل داره با پاندورا هم بالا نیومد کامل، منهم انداختم یه گوشه.اصلا دست میگیرید واسه تعمیر؟ اگر مثبته.چون میخوام بدم به بچه فامیل درستش کنم چقدر خرجشه. برد شارژ فککنم مشکل داره یک بنده خدایی اون روزها باز کرد اینرو گفت و منهم بیخیال تعمیر شدم.
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
سلام. هزینه تعویض لنز بلوری ps3 fat 40 gig چقدر میشه حدودا؟ ممنون
من خودم jtag رو ترجیح میدمسلام برادر
جوون قدیمم از این چیزا نداشتیم و تو این زمینه بی اطلاعم، میخوام واسه یکی از آشناها Xbox360 بگیرم یه راهنمایی میکنید؟
مثکه الان slim بهتره؟درسته؟
فرق جیتگ و Lt3 و ltu چیه و کپی خور؟ کدومش باشه بهتره؟
زحمتی نبود ممنون میشم پاسخ بدین
سلام
PS3 با آی سی COBRA ODE کپی خور نمیکنید ؟
عزیز من کچا باید ایکس باکسم برای تمیر سه چراغ بیارم برام پخ کنید ممنونم
از انجام دادن که کاری نداره انجام میشه اما مسئله بازی ها هست که باید iso باشد و من iso بازی ها رو ندارم اگر مسولیت نصب بازی رو خودتون قبول میکنید من در خدمتم
سلام افا مشکل درایو دیسک PS3 (دیسک داخل نمیره) رو دارم کنسول Slim 160 gb چقد خرجشه مشکل از چیه دقیق؟
ببخشید شما نمایندگی دیگه ای هم دارید؟
هزبنه جی تگ زنون چقدر میشه؟ جی تگ احیانا مشکلی که درست نمیکنه؟
چون دستگاه من داغ بشه فرت میشه میگم...داغ میکنه با جی تگ؟
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 4 Beta