• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت ویندوزی

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
امضام دادا...

mf.persiandez

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز همه تبلت های ویندوزی بدرد نخور هستن چون از شرکت معتر نیستن و تنها تبلت ویندوزی و یا بهترین همون سری تبلت های سرفس شرکت مایکروسافت هست.

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز همه تبلت های ویندوزی بدرد نخور هستن چون از شرکت معتر نیستن و تنها تبلت ویندوزی و یا بهترین همون سری تبلت های سرفس شرکت مایکروسافت هست.
در رد حرف این دوستمون باید بگم که شرکت های غول دیگه ای هم تبلت ویندوزی تولید کردن و کیفیت ها هم فوق العاده ست
مثل asus , msi , samsung و .... البته جای شکی نیست که سرفیس یکی از بهترین هاست و البته گران ترین ها

در اخر دوست من بنده یدونه msi windpad 110w سری 3g که دارای مودم 3g هست رو دارم که تمیز و کم کارکرده (این مدل بدون مودمشم هست که جای مودم و ورود سیم کارتو داره ولی قطعه ی مودم روش نصب نیست و باید جدا تهیه کنید که با این خیلی اختلاف قیمت داره )و 1250 میتونم تقدیمت کنم ( برای شما بهترین گزینست هم قیمتش مناسبه هم کارامد هست )
من هارد و رایتر اکسترنال وصل کردم عالی جواب میده ، یه پی سی که همیشه همراهته

میبخشید زیاد حرف زدم ، لازم دیدم که بگم

Sent from my LT25i using Tapatalk 2

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
Asus Vivo Tab
ویوو تب ایسوس با داک کیبورد و باطری صفحه ای 11.6 اینچی داشته و اسکرین آن 1366 در 768 است.(ایسوس IPS) پردازنده دو هسته ای اتم با سرعت 1.8 گیگاهرتز دارد و 2 گیگ رم با 64 گیگ حافظه داخلی اس اس دی دارد. (این مدل با مدل ویوو تب اسمارت متفاوت است)

بالا