• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ Vaio با صفحه نمایش Full HD - نیاز به تعمیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M0HAMAD_K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
یه لپتاپ وایو مدل VGN AR 870E دارم که فکر کنم حدود 4/5 سال پیش خریداری شد

متاسفانه هفته قبل بر اثر نوسان برق به مشکل خورد و بردمش برای تعمیر
حالا میکن چیپست گرافیکیش سوخته و میتونید تعویض یا نعمیر کنید
تعمیر رو گفت حدود 150 تومن
تعویض هم حدود 300 تومن

من هم دیگه خیلی وقت بود ازش استفاده آنچنانی نمیکردم
تنها کاربردش هم برام اینترنت و دیدن فیلم بود و بس
مشخصات هم:
VGN AR 870E
مهم ترین ویژگی هاش هم
صفحه با مشخصات زیر
Resolution : 1920 x 1200
Screen Size : 17.0"6
Technology : WUXGA
XBRITE-HiColor™ Technology : Yes

پورتهای زیاد به شرح زیر
DC-In : 1
Ethernet Connection(s) : 1
HDMI™ Connection Output(s) : 118
Headphone Jack : 1
Microphone Input : 1
Modem Jack : 1
S-Video Output(s) : 1
S/PDIF Output(s) : 1
USB Port(s) : 3 (2.0 compliant)
VGA Output(s) : 1
i.LINK® Connection : 1 (4pin) i.LINK® connector (IEEE 1394)9

درایو بلوری

و رم 4 گیگش هست

و هارد 500 گیگ

اسپیکر بسیار بسیار قوی {حتی نسبت به لپتاپ های امروزی} و خروجی S/PDIF

لولاش شکسته بود که تعمیر شده

قسمت های پلاستیکی اطراف لولا شکسته و با یه سری جاها رو با چسب شیشه ای بندش کردم{فقط مشکل ظاهری هست}

قسمت در پوش پورتها خاصیت فنریش رو از دست داده و با پلاستیک چسبوندمش

دکمه سمت راست 4 جهت اصلیش کنده شده... همینطور دکمه Ctrl سمت چپ دستگاه

درایوش یه مشکلی که داره کار میکنه و میتونید ویندوز رو از طریق بوت کردن و گذاشتن دیسک نصب کنید ولی بعد از نصب ویندوز فقط چند روز درایوش قابل مشاهده است
بعد از چند روز آیکونش دیگه ناپدید میشه .... با نصب دوباره ویندوز دوباره چند روز آیکونش هست و دوباره ناپدید میشه
این مشکل هم فکر کنم به خاطر درایور های نرم افزاریش باشه... چون روی ویستا مشکلی نداشت و روی ویندوز سون این مشکل پیش اومد

خلاصه خود تعمیرگاه گفت خودش همینطوری خراب میتونه حدود 600 تومن باببتش بپردازه یا صبر کنه به یکی بالاتر بفروشش و بالای اون قیمت بهش پورسانت بدم
من هم ازش 2 هفته وقت خواستم ببینم کسی به کارش میاد یا نه....
قیمت پایینش هم به خاطر اینه که کم پیش میاد بخواد قطعاتش رو بفروشه و گرنه صفحه نمایش خالیش رو گفت 400 مشتری داره .... هارد و رم CPU و بدنه و .... بماند

دستگاه رو هم اگه کسی خونه نبود وصل میکردم به TV و فیلم میدیدم و وقتی کسی خونه بود حدود 2/3 ساعت اینترنت و فیلم و....
تو این دو سال بیشتر از 2.3 ساعت در روز هم استفاده نکردم چون تا 7.30 بعد از ظهر سر کار هستم
به استثنای جمع ها که زیاد کار میکردم و یکسالی که پایتخت کار میکردم و تا 10 شب سر کار بودم و یه ساعت هم نمیتونستم کار کنم

پشت دستگاه هم فکر کنم نوشته بود ساخت آمریکا ولی فکر کنم منظورشون این بوده که قطعات ساخت آمریکا یا طراحی در آمریکا .... این رو هم دقیق یادم نیست
اگه تونستم چک میکنم

دستگاه هم الان توی تعمیرگاه توی پاساژ پایتخت هست .... خود من هم یکسال توی نمایندگی پاناسونیک پایتخت {واحد 103} کار کردم ... بیشتر فعالیتم هم توی فروم بازیسنتر هست که حدود 5 سالی هست اونجا عضو هستم
M0HAMAD

چون دستگاه هم اونجاست و نمیدونستم قراره بفروشمش عکسی ازش ندارم ولی نهایتا تا آخر این هفته میرم چند تا عکس ازش میگیرم و میزارم ....

اگه کسی خواست پیشنهاد بده و در اینصورت سریع تر میرم و ازش چند تا عکس با نام کاربری میگیرم

برای اینکه قوانین رو هم دور نزنم شخصا تا عکس های دستگاه رو قرار ندادم, نه میفروشم و نه ارسال میکنم...

اون دکمه قرمز کنده شده
دکمه آبی شله ولی کنده نمیشه و مار میکنه

اون قسمت قرمز درپوش پورت ها هست و شله و سرجاش نمیمون ... با چسب چسبوندمش
اون دو تیکه آبی {لولا ها } با چسب چسبوندمش و یه تیکه هاییش شکسته { از نظر ظاهری ایراد داره ولی از نظر مکانیکی سالمه}
اون تیکه سبز خروجی فن هست که قسمت پلاستیکیش شکسته شده ولی چون پشت مکیه زیاد به چشم نمیاد

با تشکر
ضمنا ناظم محترم اینجا تا زمانی که عکس قرار بدم فقط برای دریافت پیشنهاده و نه برای فروش .... ممنون میشم اگر تاپیک رو قفل نکنید تا زمان قرار دادن عکس ها

لپتاپ وایو مدل VGN AR 870E

......... up ........
......... up ........

Last edited:

M0HAMAD_K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
...............................up....................................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا