• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش I9300 Galaxy S III

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
یک عدد فروش I9300 Galaxy S III برای یکی از فامیل ها هست برای فروش گذاشته این گوشی حدودن 9 8 ماه استفاده شده هیچ خط وخشی نداره محافظ صفحه پشت رو داشته گارد کاشی که حدودن 50 بابت پول پرداخت شده تعمیر یا باز نشده کلن تضمین میکنم من خودم باهاش کار کردم مشکلی نداره
سرمه ای 16 گیگ هست
گارانتي سرويس خاورميانه بوده
عکس

IMG_1979.JPGIMG_1980.JPGIMG_1981.JPGIMG_1982.JPGIMG_1983.JPGIMG_1984.JPGIMG_1985.JPG

شرایط

قیمت 1050
حضوری تهران

عکس های جدید
IMG_2002.JPGIMG_2003.JPG

Last edited:

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
این 8 9 اش ماهه یا روز؟
:D

ماه عزیز
احیانا این چیزایی که ما پشت گوشی میبینیم رو خش نمیگن؟؟

نه این خط نیست این سلفونی که پشتش کشیده

850 خریدارم .خیلی خش داره.

ممنون از پیشنهادت اما اصلن خط وخش نداره اون چیزی که شما میبینی سلفونی که پشتش کشیده حالا گوشی دستم اومد سعی میکنم از پشتش بدون اون محافظ عکس بگیرم که شک ها برطرف بشه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
900 آخرش خریدارم. باور کن نوش 1150 تو همین سایت

رفيق اولن اين براي من نيست منم قيمتي كه گفته گذاشتم دومن بيرون ازش ٩٧٠ برميدارن وتوهمين أنجمني كه ميگيد توپ.خ ١ تومن مشتري داره

vahiddigi

Registered User
لایک‌ها
52
داداش پشتش خط و خش داره؟؟؟ یا من اشتباه میکنم؟؟؟ اخرش چند میخاد بفروشه دوباره دلار هم اومد پایین

x_man9989

Registered User
لایک‌ها
185
عکسها میگند پشتش خش داره
با این حساب توصیه میکنم همون کسی که تو پ خ 1 تومن میخره بده بهش

ps3baz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
9
سلام اخرین قیمت لطفا

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
داداش پشتش خط و خش داره؟؟؟ یا من اشتباه میکنم؟؟؟ اخرش چند میخاد بفروشه دوباره دلار هم اومد پایین
خط وخش نداره
عکس های جدید اضافه شد بدون همون سلفون که پشتش بود انداختم
عکسها میگند پشتش خش داره
با این حساب توصیه میکنم همون کسی که تو پ خ 1 تومن میخره بده بهش

لزومی نداشت شما این مطلب بگید از طرز حرف زدن معلومه جز اون دسته از آدم هایی هستید که تو سرجنس میخوان بزنند درضمن عکس های جدید از دستگاه مخصوصن از پشتش گذاشتم میتونید ببینید اگر زودتر گوشی دستم میرسید حتمن زودتر گذاشته بودم که اینجوری نیاد تاپیک خراب کنید

سلام اخرین قیمت لطفا

پ.خ شد عزیز

بابا این دوستمون راست میگه خب ...اینایی که میبینید خش نیستند که ... توی عکس سوم دور اسپیکر رو دقت کنید ...

ممنون رفیق لطف داری متاسفانه تو این انجمن یه سری ادم بی مرام نشستن یه سوتی بگیرند بزنند تو سر جنس

mazyar97

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
با سولای توی امضام تعویض داری ؟
اگر آره شرایط تعویض رو بپخ
اگر نه قیمت آخر آخرت رو برام بپخ
ممنون

vahiddigi

Registered User
لایک‌ها
52
خط وخش نداره
عکس های جدید اضافه شد بدون همون سلفون که پشتش بود انداختم

ممنون رفیق لطف داری متاسفانه تو این انجمن یه سری ادم بی مرام نشستن یه سوتی بگیرند بزنند تو سر جنس
داداش خوب شما که نگفته بودید سلفون هست. وقتی خط و خش دیده میشه نباید پرسید؟؟؟؟ کسی نخواست بزنه تو سر جنس ولی شما خودت بودی گوشی که نوش 1160 هست رو 1050 با خط و خش میخریدی و هیچی نمیگفتی!!!!!
شرمنده داداش من در مقابل شما بزرگان جای صحبت کردن ندارم اما اینجا یا همین اینترنت جایی هست که دلالای واسطه حذف بشه و این وسط نه خریدار ضرر کنه و نه فروشنده ولی اینجا هم شده دلالی (البته منظورم اصلا شما نیستی) این کلا خصلت جماعت ماست که فقط منتظرا یه جایی اب گل الود ببینن برن ماهیگیری و گرنه تا همین چند وقت پیش که از این خبرا نبود همه میرفتن موبایل فروشی و گردن کج میکردن و طرف هم با کلی منت میگفت موبایل جعبش رو باز کنی 30 درصد کم میشه چه برسه به اینکه شما استفاده کردی اخرش 35 درصد کم میکرد و برمیداشت!!!!!!
ولی الان نمیدونم چی شده که همه تا جایی که جا داره میخان گرون بدن (بازم اصلا منظورم شما نیستی شما قیمتت بازم مناسب تر از بقیس) اما طرف فقط با خودش میگه من گرفتم 1400 به من چه که شده 1150 . اما خوب یکی نیست بگه ارزونی مال همه چیزه شما که اینو میبینی ارزون شده همونقد هم htc one (مثلا) که میخای اینو بفروشی بری بخری ارزون شده ولی دیگه کسی اینو نمیبینه موقع فروش یک چیزه موقع خرید یه چیز دیگه
معذرت میخام سرتونو به درد اوردم اما من قصد تو سر مال زدن نداشتم حرفمم سوالی بود موفق باشی داداش

miladiiiii

Registered User
لایک‌ها
6
داداش خوب شما که نگفته بودید سلفون هست. وقتی خط و خش دیده میشه نباید پرسید؟؟؟؟ کسی نخواست بزنه تو سر جنس ولی شما خودت بودی گوشی که نوش 1160 هست رو 1050 با خط و خش میخریدی و هیچی نمیگفتی!!!!!
شرمنده داداش من در مقابل شما بزرگان جای صحبت کردن ندارم اما اینجا یا همین اینترنت جایی هست که دلالای واسطه حذف بشه و این وسط نه خریدار ضرر کنه و نه فروشنده ولی اینجا هم شده دلالی (البته منظورم اصلا شما نیستی) این کلا خصلت جماعت ماست که فقط منتظرا یه جایی اب گل الود ببینن برن ماهیگیری و گرنه تا همین چند وقت پیش که از این خبرا نبود همه میرفتن موبایل فروشی و گردن کج میکردن و طرف هم با کلی منت میگفت موبایل جعبش رو باز کنی 30 درصد کم میشه چه برسه به اینکه شما استفاده کردی اخرش 35 درصد کم میکرد و برمیداشت!!!!!!
ولی الان نمیدونم چی شده که همه تا جایی که جا داره میخان گرون بدن (بازم اصلا منظورم شما نیستی شما قیمتت بازم مناسب تر از بقیس) اما طرف فقط با خودش میگه من گرفتم 1400 به من چه که شده 1150 . اما خوب یکی نیست بگه ارزونی مال همه چیزه شما که اینو میبینی ارزون شده همونقد هم htc one (مثلا) که میخای اینو بفروشی بری بخری ارزون شده ولی دیگه کسی اینو نمیبینه موقع فروش یک چیزه موقع خرید یه چیز دیگه
معذرت میخام سرتونو به درد اوردم اما من قصد تو سر مال زدن نداشتم حرفمم سوالی بود موفق باشی داداش

دمت گرم داداش بهترین حرفو زدی:heart:....
داداش تو یکی از تاپیک ها قیمت 1080 گذاشته رو گوشیش بشش میگم نو گوشی شما 1050 میگه کمتر نمیدم میخوای بخر میخوای نخر.:eek:

بالا