خط وخش نداره
عکس های جدید اضافه شد بدون همون سلفون که پشتش بود انداختم
ممنون رفیق لطف داری متاسفانه تو این انجمن یه سری ادم بی مرام نشستن یه سوتی بگیرند بزنند تو سر جنس
داداش خوب شما که نگفته بودید سلفون هست. وقتی خط و خش دیده میشه نباید پرسید؟؟؟؟ کسی نخواست بزنه تو سر جنس ولی شما خودت بودی گوشی که نوش 1160 هست رو 1050 با خط و خش میخریدی و هیچی نمیگفتی!!!!!
شرمنده داداش من در مقابل شما بزرگان جای صحبت کردن ندارم اما اینجا یا همین اینترنت جایی هست که دلالای واسطه حذف بشه و این وسط نه خریدار ضرر کنه و نه فروشنده ولی اینجا هم شده دلالی (البته منظورم اصلا شما نیستی) این کلا خصلت جماعت ماست که فقط منتظرا یه جایی اب گل الود ببینن برن ماهیگیری و گرنه تا همین چند وقت پیش که از این خبرا نبود همه میرفتن موبایل فروشی و گردن کج میکردن و طرف هم با کلی منت میگفت موبایل جعبش رو باز کنی 30 درصد کم میشه چه برسه به اینکه شما استفاده کردی اخرش 35 درصد کم میکرد و برمیداشت!!!!!!
ولی الان نمیدونم چی شده که همه تا جایی که جا داره میخان گرون بدن (بازم اصلا منظورم شما نیستی شما قیمتت بازم مناسب تر از بقیس) اما طرف فقط با خودش میگه من گرفتم 1400 به من چه که شده 1150 . اما خوب یکی نیست بگه ارزونی مال همه چیزه شما که اینو میبینی ارزون شده همونقد هم htc one (مثلا) که میخای اینو بفروشی بری بخری ارزون شده ولی دیگه کسی اینو نمیبینه موقع فروش یک چیزه موقع خرید یه چیز دیگه
معذرت میخام سرتونو به درد اوردم اما من قصد تو سر مال زدن نداشتم حرفمم سوالی بود موفق باشی داداش