ramram87030
Registered User
خاک بر سر ما که جمشیدیان میخواد واسمونبازیسازی کنه . . .
خدایا کی گفت این نوری باید بازی کنه
خدایا کی گفت این نوری باید بازی کنه
بابا ولمون کنین داوری کدومه ؟ بازیکنای ما بلد نیستن بزنن زیر توپ چکار داور دارین ، والله بالله پنالتی نبود ...امیدوارم لاوره رو جای نوری بیاره
داوری هم که گند زده با این قضاوتش
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
100% با کلمه کلمه حرفات موافقملامصب شانس هم نداریم
مقصر صدرصد روی گل آقای رحمتی بود باید چندتا بازی بره رو نیمکت.
داداش با حرفات کاملا مخالفم.خیلی خوب بودیم . قاضی رید تو بازی قبلی یلدت نیست؟استقلال خوب بازی نکرد. بازی یه جور بود که کسی که از نتیجه رفت خبر نداشت این تصور براش ایجاد میشد که اف سی سئول در بازی رفت باخته و اومده جبران کنه
پرس سئول خیلی بهتر بود و استقلال با نفرات کم حمله میکرد.
چند تا موقعیت خیلی خوب استقلال داشت که بدشانس و بی دقت بودند اما خوش شانسی هم داشتند . نمونش اون ضربه اسکودرو که خیلی خطرناک بود.
حیف شد. به نظر من ترس امیر قلعه نویی باز هم باعث شکست شد. باید از اول به محمد قاضی بازی میداد. تیم نیاز به برد داشت.
چه خبره شما هم نوشتی همه چیو از سئول یاد بگیرین ؟؟؟؟خوب من قبل بازی گفتم میبازیم و این تیم خیلی از ما حرفه ای تر هست
یک توصیه به استقلالی ها :
1- دفاع رو از سئول یاد بگیرن ( چقدر منسجم دفاع رو پوشش میدن )
2- بازی سازی رو از سئول یاد بگیرن ( پاس های عمقی و دقیق )
3- حمله رو از سئول یاد بگیرن ( تک تک حمله هاشون بوی گل میده )
4- کار های ترکیبی رو از سئول یاد بگیرن ( 2 تا بازیکنشون بین 5 تا بازیکن ما براحتی پاس کاری می کنن توپ میاد پشت محوطه جریمه )
5- ضد حمله رو از سئول یاد بگیرن ( تا توپ گیرشون میاد دقیق میره نوک حمله )
6- مربی گری رو از مربی سئول یاد بگیرید ( برنامه واسه هر ثانیه بازی داره )
7- مدیر عاملی رو از مدیر عامل سئول یاد بگیرید ( نمیره سوتن تیمشون که مثل جباری باشه رو بندازه بیرون تیم رو بپاشونه )
حرکات بدون توپشون عالیه ولی هافبکهای ما خیلی ساکن بازی میکنن.خوب من قبل بازی گفتم میبازیم و این تیم خیلی از ما حرفه ای تر هست
یک توصیه به استقلالی ها :
1- دفاع رو از سئول یاد بگیرن ( چقدر منسجم دفاع رو پوشش میدن )
2- بازی سازی رو از سئول یاد بگیرن ( پاس های عمقی و دقیق )
3- حمله رو از سئول یاد بگیرن ( تک تک حمله هاشون بوی گل میده )
4- کار های ترکیبی رو از سئول یاد بگیرن ( 2 تا بازیکنشون بین 5 تا بازیکن ما براحتی پاس کاری می کنن توپ میاد پشت محوطه جریمه )
5- ضد حمله رو از سئول یاد بگیرن ( تا توپ گیرشون میاد دقیق میره نوک حمله )
6- مربی گری رو از مربی سئول یاد بگیرید ( برنامه واسه هر ثانیه بازی داره )
7- مدیر عاملی رو از مدیر عامل سئول یاد بگیرید ( نمیره سوتن تیمشون که مثل جباری باشه رو بندازه بیرون تیم رو بپاشونه )
بابا ولمون کنین داوری کدومه ؟ بازیکنای ما بلد نیستن بزنن زیر توپ چکار داور دارین ، والله بالله پنالتی نبود ...
آقا خرج استقلال فکر نکن خیلی خیلی از این سئول بیشتره ها ما هم بازیکن بالای یکی دو میلیاردی کم نداریم !!! فقط تفاوت سطح کلاس بازی داریم ... مثل ایران با مالدیو !!!چه خبره شما هم نوشتی همه چیو از سئول یاد بگیرین ؟؟؟؟
تیم ما داره افتضاح میکنه وگرنه همچین مالی نیستن، اگه رفت بالا توو فینال میبینی گوانگجور چکارش میکنه پس الکی شاخش نکنید