• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
سلام.دوستان چند روز قبل اعزام برم پليس +نميدونم چند که ببينم کجا افتادم و چه ارگانى؟براى کسرى بسيج کى اقدام کنم؟

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

دو هفته بعد ارسال دفترچه یه سر بزن

برای کسری هم در حال خدمت باید اقدام کنی

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
دو هفته بعد ارسال دفترچه یه سر بزن

برای کسری هم در حال خدمت باید اقدام کنی

اول خدمت اقدام کنم يا اخرش؟

ضمنا من خيلى وقته دفترچه فرستادم.اعزام 1.8 هستم. منظورم برگه سفيد رو کى برم دنبالش؟

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مگه کسی هنوزم سربازی میره ؟

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
شرایط معافیت کفالت برای تک پسر (یه خواهر داره)چه جوریه؟
18 سال رو تموم کرده و الآن معافیت تحصیلی دانشگاهیی داره!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مگه کسی هنوزم سربازی میره ؟

بله با اجازه شما.
بنده رفتم و دارم تموم میکنم.

شرایط معافیت کفالت برای تک پسر (یه خواهر داره)چه جوریه؟
18 سال رو تموم کرده و الآن معافیت تحصیلی دانشگاهیی داره!
این شرایط هست که در پائین می نویسم.
بعدش خود اینا هم یک سری بند و تبصره داره.
شرايط احراز انواع معافيت كفالت:

1 پدربالاتراز 65سال
2 پدر كمتر از 65سال و نيازمند به مراقبت
3 مادرفاقد همسر
4 پدر بزرگ فاقد فرزند نيازمند مراقبت با تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي
5 مادر بزرگ فاقد همسر و فرزند(مادر بزرگ پدري ومادري)
6 برادر بيش از 18سال فاقد همسر، فرزند ذكور سالم بالاي 18سال و فاقد پدر، كه بانظر شوراي پزشكي نيازمند مراقبت باشد

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
من دیروز رفتم **** وظیه و پرسیدم چرا بعد دو ماه هنوز نامه شورای عالی پزشکیم نیومده. طرف اسمم رو پرسید زد تو کامپیوتر و بعد بارکد اون برگه مشخصات درخواست معافیتم رو گذاشت زیر چشم الکترونیک و گفت برو 7 آبان بیا!
بهشم گفتم رفتم بیمارستان امام سجاد معاینه شدم و گفتن باید بری شورای عالی و الانم دو ماهه نامه شورای عالیم نیومده ولی عوض اینکه نامه رو بده گفت برو سه هفته دیگه بیا!
الان سه هفته دیگه بهم نامه شورای عالی رو می ده یا دوباره می گه معاینه شو یا چیز دیگه؟
اه اعصابم ... شد یه نامه رو عرضه ندارن پست کنن.

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
من امروز رفتم برای مدرک کارشناسی ولی چون مدرک کاردانیم حدود 4 ماه دیگه آماده میشه میگن مدرک موقت بهت نمیدیم. حالا من برای سربازی چیکار کنم ؟ برای ارسال دفترچه حتما باید مدرک کارشناسی باشه؟؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من امروز رفتم برای مدرک کارشناسی ولی چون مدرک کاردانیم حدود 4 ماه دیگه آماده میشه میگن مدرک موقت بهت نمیدیم. حالا من برای سربازی چیکار کنم ؟ برای ارسال دفترچه حتما باید مدرک کارشناسی باشه؟؟؟

نمیشه که.
باید یه نامه ای بهت بدن مبنی بر پایان تحصیلات کارشناسی.
یه گواهی.فقط شماره داشته باشه میشه باهاش ثبت نام کرد.
نوشته باشه فلانی مدرک کارشناسی رشته .... با معدل .... رو کرفته.

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
نمیشه که.
باید یه نامه ای بهت بدن مبنی بر پایان تحصیلات کارشناسی.
یه گواهی.فقط شماره داشته باشه میشه باهاش ثبت نام کرد.
نوشته باشه فلانی مدرک کارشناسی رشته .... با معدل .... رو کرفته.
گفتن ما یه نامه به **** وظیفه بابت لغو معافیت تحصیلی میفرستیم.!! :hmm:
موندم چیکار کنم !!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
گفتن ما یه نامه به **** وظیفه بابت لغو معافیت تحصیلی میفرستیم.!! :hmm:
موندم چیکار کنم !!

با همون میشه دفترچه رو بفرستی.
من خودم با همین نامه دفترچه ارسال کردم .

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
با همون میشه دفترچه رو بفرستی.
من خودم با همین نامه دفترچه ارسال کردم .

یعنی الان برم پلیس+10 به من میگن که نامه براشون ارسال شده یانه؟ چون گفتن به من نامه نمیدن
ضمنا شماره معافیت تحصیلی خودمو دارم!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
یعنی الان برم پلیس+10 به من میگن که نامه براشون ارسال شده یانه؟ چون گفتن به من نامه نمیدن
ضمنا شماره معافیت تحصیلی خودمو دارم!

نه دیگه نامه رو باید بهت بدن.من نامه نوشتن واسه **** وظیفه یک رونوشت هم به من دادن جهت اطلاع.
شماره نامه هست ولی باید مدرکت رویت بشه.البته پلیس +10 شاید با همون شماره نامه هم برات بفرسته دفترچه رو...

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
سلام بچه ها، من برای معافیت پزشکی اقدام کردم، تو پلیس +10 ثبت کردم و بهم گفت برو **** وظیفه، رفتم اونجا فقط فرمامو نگاه کرد بهم داد گفت برو باهات تماس میگیریم! زنگ میزنن نامه میدن دمه خونه؟ چجوریه؟:eek: یکی مراحلش و ریز بگه با جزئیات اگه میشه :rolleyes:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام بچه ها، من برای معافیت پزشکی اقدام کردم، تو پلیس +10 ثبت کردم و بهم گفت برو **** وظیفه، رفتم اونجا فقط فرمامو نگاه کرد بهم داد گفت برو باهات تماس میگیریم! زنگ میزنن نامه میدن دمه خونه؟ چجوریه؟:eek: یکی مراحلش و ریز بگه با جزئیات اگه میشه :rolleyes:
سلام
والا ما اینجوری نبودیم
ما موقعی رفتیم پلیس+10 ثبت کردیم عصرش رفتیم اون کلینیکی که بهمون واسه معاینات اولیه معرفی کرده بودن
ولی احتمالا از شمارو نامه میدن که خودشون گفتن خبرت میدیم

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
آقا خواهشا این سوال منو جواب بدید:
من دیروز رفتم **** وظیه و پرسیدم چرا بعد دو ماه هنوز نامه شورای عالی پزشکیم نیومده. طرف اسمم رو پرسید زد تو کامپیوتر و بعد بارکد اون برگه مشخصات درخواست معافیتم رو گذاشت زیر چشم الکترونیک و گفت برو 7 آبان بیا!
بهشم گفتم رفتم بیمارستان امام سجاد معاینه شدم و گفتن باید بری شورای عالی و الانم دو ماهه نامه شورای عالیم نیومده ولی عوض اینکه نامه رو بده گفت برو سه هفته دیگه بیا!
الان سه هفته دیگه بهم نامه شورای عالی رو می ده یا دوباره می گه معاینه شو یا چیز دیگه؟
اه اعصابم ... شد یه نامه رو عرضه ندارن پست کنن.
یه سوال جدید هم دارم و اون اینه که این چیه می گن که معافم شیم باید آموزشی رو بریم؟ یعنی چی؟ فقط برای معافیت کفالته یا معافیت پزشکی هم شیم باید بریم؟

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
دوستان بنده واسه دیسک کمرم اقدام کردم و تمامی مراحل اولیه واسه پست دفترچه را انجام دادم و حالا یه نامه از **** وظیفه واسم اومده که از تاریخ نامه که 6/7/92 هستش به مدت یک ماه وقت دارم که برم بیمارستانی که معرفی کرده میخواستم بدونم وقتی رفتم بیمارستان مراحل کار چطوری هستش یعنی اول چکارهایی باید انجام بدم
بعد یه سوال دیگه شنیدم که اگه میخوام که ت خ م ی ردم نکنن باید سرمو با ماشین بزنم و مثل این آدمایی که بدبخت بیچارن رفتار کنم تا نگن این سوسوله و از این حرفا آره ؟!!!! اینطوریه ؟!!!!!!!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
آقا خواهشا این سوال منو جواب بدید:

یه سوال جدید هم دارم و اون اینه که این چیه می گن که معافم شیم باید آموزشی رو بریم؟ یعنی چی؟ فقط برای معافیت کفالته یا معافیت پزشکی هم شیم باید بریم؟

دوست عزیز در رابطه با سوال اولتون باید بگم که این مورد واقعا شانسیه. نامه من بعد از معاینه شدنم 2 روز بعدش دست **** وظیفه بود ! نامه دوستمم بعد از 2.5 ماه هنوز به **** وظیفه نرسیده !
این مورد رو باید خودتون شخصا پیگیری کنین.
درضمن اگر معاینه شدین دیگه فک نمیکنم نیازی به معاینه مجدد توسط همون پزشکان باشه.

در رابطه با سوال دومتون باید بگم کفالت رو نمیدونم اما معافیت پزشکی آموزشی نباید بره.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان بنده واسه دیسک کمرم اقدام کردم و تمامی مراحل اولیه واسه پست دفترچه را انجام دادم و حالا یه نامه از **** وظیفه واسم اومده که از تاریخ نامه که 6/7/92 هستش به مدت یک ماه وقت دارم که برم بیمارستانی که معرفی کرده میخواستم بدونم وقتی رفتم بیمارستان مراحل کار چطوری هستش یعنی اول چکارهایی باید انجام بدم
بعد یه سوال دیگه شنیدم که اگه میخوام که ت خ م ی ردم نکنن باید سرمو با ماشین بزنم و مثل این آدمایی که بدبخت بیچارن رفتار کنم تا نگن این سوسوله و از این حرفا آره ؟!!!! اینطوریه ؟!!!!!!!
سلام دوست عزیز
شما ظرف مدت این 1 ماه باید برید بیمارستان تا شمارو به دکترای مدنظرشون معرفی کنن واسه معاینه شدن. بعدش نظرات اون دکترا در رابطه با بیماری شما تو پروندتون نوشته میشه و نامه مهر و موم شده توسط پست به **** وظیفه ارسال میشه.
نه داداش این چیزا کشکیه ! تو **** وظیفه بری یه خوشتیپایی رو معاف میکنن که خودت کفت میبره ! ربطی به این چیزا نداره. شاید قبلنا رو تیپ و قیافه حساس بودن الان اینجوری نیست.
اما محض اطمینان شما ساده لباس بپوش. یه شلوار پارچه ای + پیراهن آستین دار میتونه ست مناسبی واسه **** وظیفه باشه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان مواردی که باهاش میشه معافیت پزشکی گرفت رو میتونید بهم بگید؟
چون توی دفترچه هیچی ننوشته

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من امروز رفتم بیمارستان سجاد برای معاینه. دکتر MRI رو دید و گفت برو یه عکس دیگه بگیر بیار ببینم. عکس رو گرفتم و گفتن شنبه بیا ولی اون خانومی که پشت میز بود گفت یه دکتر دیگه باید ببینه. از همین دکتری که معاینم کرد پرسیدم که معافم یا نه خیلی با اعتماد به نفس گفت آره!!
به نظرتون چند درصد میشه رو حرفش حساب کرد؟
بعد الان اگه بگن برو یه دکتر دیگه ببینه اون یکی ورنداره نظر اینو رد کنه؟ چون این اولی بعد از اینکه گفت معاف میشی یه چیزی تو برگم نوشت و گفت برو عکس بگیر بیار خودم ببینم. ولی اینا میگن یه دکتر دیگه باید ببینه. به نظرتون چیه داستان!؟

مراحل خیلی خاصی نداره. من خودم امروز بیمارستان سجاد بودم. اول میری دمه یه باجه اون برگه‌ای که پلیس+10 بهت داده رو میگیره و یه برگه دیگه برات صادر میکنه و میفرسته برای درمانگاهی که باید بری معاینه بشی. بعد میری صندوق پول میدی (از من 40 تومن گرفتن) و بعد میری میشینی دمه درمانگاه تا صدات کنن و میری تو برای معاینه. اگه لازم باشه دکتر میگه برو فلان عکسو بگیر یا فلان آزمایشو بده. اگرم نه که بهت میگن برو خونه تا نامه بیاد برات. اگه مثل من بدشانسی نیاری و محل معاینت اشتباه نخورده باشه همین مراحل بالا رو باید طی کنی. ولی اگه مثل من (و خیلی‌های دیگه که اونجا بودن) باشی و محل معاینه تو برگت اشتباه خورده باشه، باید بری پیش مسئول **** وظیفه تو همون بیمارستان تا برات تصحیحش کنه. من خودم 3 روز علاف این مسئول **** وظیفه بودم تا بالاخره امروز اومد و اشتباه شده هارو درست کرد. در مورد سرو وضع و تیپ هم اصلا به این چیزا نیست. البته قیافتو جوری درست نکن یا لباسی نپوش که خیلی تو چشم باشی. یه لباس معمولی بپوشی خوبه. حداقل توی بیمارستان که اینجوریه. توی خود **** وظیفه هم 4-5 سال پیش زیاد گیر میدادن به لباس و مو ولی من جدیدا 2-3 بار رفتم ملت با شلوار جین و تیشرت تو محوطه پلاس بودن کسیم کاری نداشت. ولی شما محض احتیاط لباس زیاد عجیب و غریبی نپوش که تو چشم همه باشی

بالا