سلام
من امروز رفتم بیمارستان سجاد برای معاینه. دکتر MRI رو دید و گفت برو یه عکس دیگه بگیر بیار ببینم. عکس رو گرفتم و گفتن شنبه بیا ولی اون خانومی که پشت میز بود گفت یه دکتر دیگه باید ببینه. از همین دکتری که معاینم کرد پرسیدم که معافم یا نه خیلی با اعتماد به نفس گفت آره!!
به نظرتون چند درصد میشه رو حرفش حساب کرد؟
بعد الان اگه بگن برو یه دکتر دیگه ببینه اون یکی ورنداره نظر اینو رد کنه؟ چون این اولی بعد از اینکه گفت معاف میشی یه چیزی تو برگم نوشت و گفت برو عکس بگیر بیار خودم ببینم. ولی اینا میگن یه دکتر دیگه باید ببینه. به نظرتون چیه داستان!؟
دوستان بنده واسه دیسک کمرم اقدام کردم و تمامی مراحل اولیه واسه پست دفترچه را انجام دادم و حالا یه نامه از **** وظیفه واسم اومده که از تاریخ نامه که 6/7/92 هستش به مدت یک ماه وقت دارم که برم بیمارستانی که معرفی کرده میخواستم بدونم وقتی رفتم بیمارستان مراحل کار چطوری هستش یعنی اول چکارهایی باید انجام بدم
بعد یه سوال دیگه شنیدم که اگه میخوام که ت خ م ی ردم نکنن باید سرمو با ماشین بزنم و مثل این آدمایی که بدبخت بیچارن رفتار کنم تا نگن این سوسوله و از این حرفا آره ؟!!!! اینطوریه ؟!!!!!!!
مراحل خیلی خاصی نداره. من خودم امروز بیمارستان سجاد بودم. اول میری دمه یه باجه اون برگهای که پلیس+10 بهت داده رو میگیره و یه برگه دیگه برات صادر میکنه و میفرسته برای درمانگاهی که باید بری معاینه بشی. بعد میری صندوق پول میدی (از من 40 تومن گرفتن) و بعد میری میشینی دمه درمانگاه تا صدات کنن و میری تو برای معاینه. اگه لازم باشه دکتر میگه برو فلان عکسو بگیر یا فلان آزمایشو بده. اگرم نه که بهت میگن برو خونه تا نامه بیاد برات. اگه مثل من بدشانسی نیاری و محل معاینت اشتباه نخورده باشه همین مراحل بالا رو باید طی کنی. ولی اگه مثل من (و خیلیهای دیگه که اونجا بودن) باشی و محل معاینه تو برگت اشتباه خورده باشه، باید بری پیش مسئول **** وظیفه تو همون بیمارستان تا برات تصحیحش کنه. من خودم 3 روز علاف این مسئول **** وظیفه بودم تا بالاخره امروز اومد و اشتباه شده هارو درست کرد. در مورد سرو وضع و تیپ هم اصلا به این چیزا نیست. البته قیافتو جوری درست نکن یا لباسی نپوش که خیلی تو چشم باشی. یه لباس معمولی بپوشی خوبه. حداقل توی بیمارستان که اینجوریه. توی خود **** وظیفه هم 4-5 سال پیش زیاد گیر میدادن به لباس و مو ولی من جدیدا 2-3 بار رفتم ملت با شلوار جین و تیشرت تو محوطه پلاس بودن کسیم کاری نداشت. ولی شما محض احتیاط لباس زیاد عجیب و غریبی نپوش که تو چشم همه باشی