• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
با سلام خدمت دوستان عزیز.میخوام بدونم دوربین Nikon-Coolpix-P520 زوم اپتیکال حین فیلمبرداری داره؟؟؟ اگه آره چنده و اینکه حین فیلمبرداری میشه همزمان عکس هم گرفت؟؟؟

فقط لطف کنید عیب ها و حسن ها شو بگید. فقط یه کم عجله دارم.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
با سلام خدمت دوستان عزیز.میخوام بدونم دوربین Nikon-Coolpix-P520 زوم اپتیکال حین فیلمبرداری داره؟؟؟ اگه آره چنده و اینکه حین فیلمبرداری میشه همزمان عکس هم گرفت؟؟؟

لطف میکنید جواب پست من رو هم بدید؟

spsps

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.دوستان اگه ميشه يك راهنمايي بكنن براي خريد دوربين عكاسي.
1 تا 1.5 ميتونم هزينه كنم.برام كيفيت عكس خيلي مهمه.بيشتر براي عكاسي از طبيعت و مهموني ها ميخام.فيلمبرداريشم در حد خوبي باشه .در ضمن زياد حرفه اي هم نيستم كار كردن باهاش زياد حرفه اي نباشه البته ديگه ساده ساده هم نباشه.در حد معمولي رو به بالا.كه بشه چند سالي باهاش كار كرد كه نخواييم دوباره هزينه كنيم.
اگه ميشه دو سه مدل بهم معرفي كنيد براي خريد.ممنون ميشم.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

مشخصات کلی:وزن 550 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:حسگر BSI CMOS 18.1 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلی‌متر
لنز:24-1000 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 41.7 برابر لرزشگیر تصویر زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
فیلم:ابعاد Full HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
عکسبرداری:سرعت شاتر از 1/1500 ثانیه تا 1 ثانیه - ایزو 80 تا 3200 - بالاجهنده - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش:3.2 اینچ با رزولوشن 921,000 پیکسل Live View
سایر مشخصات:ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC/SDXC موقعیت یاب GPS - باتری یون لیتیوم استاندار

http://www.digikala.com/Product/DKP-12067/Nikon Coolpix P520/دوربین دیجیتال نیکون کولپیکس P520/

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من قصد خرید Nikon D5200 دارم
تو این رنج دوربین بهتری هم هست آیا؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
شما که خودت استادی . شما تو سایت forum.akkasee.com/ پی شو بگیری بهتر به نتیجه میرسی . از نظر قیمتی اگه دنبال چیز ظریف هم باشین canon eos m رو یکی از مغازه های پایتخت که انصافا قیمتهاش بهتر از جمهوریه با یه لنز 18 55 بعلاوه یه 20 اف 2 بعلاوه کانورتور لنز های معمول کنون رو میداد 2200 که خودش لنز 20 رو 300 برمیداشت و باقی رو 1900 میداد . این دوربین با 650 هیچ فرقی نداره .

V I D A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نیکون مدل های خیلی خوب و قدرتمندی جدید به بازار فرستاده تو سایت نمایندگیش ببینید.

danial_xo66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با درود
لطفا یه مدل خوب تا حداکثر 350 تومن بهم معرفی کنید . ترجیحا سایبر شات باشه و زوم اوپتیکال خوبی داشته باشه.
حین فیلمبرداری هم قابلیت ضبط صدا هم داشته باشه
با تشکر

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
ی دوربین حدودا بین 300-450 میخواستم معمولا برایoutdoor
کیفیت خیلی خیلی مهمه
سنسور هرچه بزرگتر بهتر ترجیها cmos
زوم اپتیک 10 بسه
فیلم برداری حداقل اچ دی 30 فریم با صدا
خودم canon sx15 or 160 or 180 انتخاب کردم
کلا مئلی ک ب قیمتش بارزه!
چین و ژاپن فرقی داره؟
ممنون

richard.sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند تا دوربین مدنظرم هست که بخرم لطفا یکی بهم بگه بینشون کدوم بهتره؟ برای استفاده خانگی میخوام که حملش راحت بشه منظورم اینه که مسافرتی باشه و بزرگ نباشه ضمن اینکه به لحاظ امکانات چیزی مثل dslr باشه. یه چیزی میخوام که تا سالها برام دوام بیاره ومجبور نشم عوضش کنم.پولش هم تا 17000000 تومان اوکی هست.خیلی در مورد ویژگیهای یک دوربین خوب تحقیق کردم اما از اونجائیکه تا بحال نخریدم نمیدونم که کدوم برند واقعا به لحاظ کیفیت عکس خوبه و کدومشون واقعیه؟
لطفا بین دوربینهای زیر بهم بگید کدومش خوبتره و به درد من میخوره؟
canon g1x
canon s100
canon s110
canon s120
panasonic tz 30
panasonic lx 7
panasonic Lf1
panasonic sz7
panasonic tz 25
samsung EX2f
samsung nx 2000
samsung nx 1100
sasung nx 1000
sony RX100 II

اما حقیقت اینه که از اول تصمیم داشتم g1x بگیرم اما خیلی دودل بودم چون خودم یک دوربین فیلمبرداری panasonic SD900 دارم که خیلی ازش راضی هستم.علت اینکه قصد خرید دوربین عکاسی رو دارم اینه که میخوام در عین اینکه کیفیت عکسش فوق العاده باشه(در حدdslr) فیلمبرداریش هم درحد عالی باشه.نمیدونم g1x کیفیت فیلمبرداریش درچه حد هست ولی میخوام بتونم جایگزینی برای دروبین فیلمبرداریم هم بشه و دیگه نیازی نباشه دوتا دوربینم رو همراه خودم به مسافرت ببرم.همینطور که گفتم برام سایز و زوم و خیلی چیزها مهمند.مثلا میخوام در جاهایی مثل زیارتگاهها که امکان بردن دروبین های بزرگ نیست بتونم تو جیبم جاش بدم و یواشکی عکس وفیلم بگیرم .برای همین خیلی مردد هستم چی بگیرم که کیفیت عکس g1x رو داشته باشه و در عین حال فیلمبرداریش هم خوب باشه و بتونم از فواصل دور عکس و فیلم بگیرم بدون نویز و ....
یکی میگه سونی بگیر ،یکی میگه پانا سونیک و...
یکی میگه سونی رنگهاش اغراق آمیز و مصنوعیه و مشخصات فنی تجاری داره و یکی میگه پاناسونیک رنگهاش سرد و بی روحه.خلاصه نمیدونم چی بگیرم.لطفا خودتون رو جای من بگذارید و با توجه به تجربه و اطلاعات فنی بالاتون برام یک دوربین معرفی کنیدیا از لیست بالایی یا هر چی که خودتون میفرمایید.
لطفا زود جواب بدید چون نیاز فوری دارم
ممنون از همتون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من چند تا دوربین مدنظرم هست که بخرم لطفا یکی بهم بگه بینشون کدوم بهتره؟ برای استفاده خانگی میخوام که حملش راحت بشه منظورم اینه که مسافرتی باشه و بزرگ نباشه ضمن اینکه به لحاظ امکانات چیزی مثل dslr باشه. یه چیزی میخوام که تا سالها برام دوام بیاره ومجبور نشم عوضش کنم.پولش هم تا 17000000 تومان اوکی هست.خیلی در مورد ویژگیهای یک دوربین خوب تحقیق کردم اما از اونجائیکه تا بحال نخریدم نمیدونم که کدوم برند واقعا به لحاظ کیفیت عکس خوبه و کدومشون واقعیه؟
لطفا بین دوربینهای زیر بهم بگید کدومش خوبتره و به درد من میخوره؟
canon g1x
canon s100
canon s110
canon s120
panasonic tz 30
panasonic lx 7
panasonic Lf1
panasonic sz7
panasonic tz 25
samsung EX2f
samsung nx 2000
samsung nx 1100
sasung nx 1000
sony RX100 II

اما حقیقت اینه که از اول تصمیم داشتم g1x بگیرم اما خیلی دودل بودم چون خودم یک دوربین فیلمبرداری panasonic SD900 دارم که خیلی ازش راضی هستم.علت اینکه قصد خرید دوربین عکاسی رو دارم اینه که میخوام در عین اینکه کیفیت عکسش فوق العاده باشه(در حدdslr) فیلمبرداریش هم درحد عالی باشه.نمیدونم g1x کیفیت فیلمبرداریش درچه حد هست ولی میخوام بتونم جایگزینی برای دروبین فیلمبرداریم هم بشه و دیگه نیازی نباشه دوتا دوربینم رو همراه خودم به مسافرت ببرم.همینطور که گفتم برام سایز و زوم و خیلی چیزها مهمند.مثلا میخوام در جاهایی مثل زیارتگاهها که امکان بردن دروبین های بزرگ نیست بتونم تو جیبم جاش بدم و یواشکی عکس وفیلم بگیرم .برای همین خیلی مردد هستم چی بگیرم که کیفیت عکس g1x رو داشته باشه و در عین حال فیلمبرداریش هم خوب باشه و بتونم از فواصل دور عکس و فیلم بگیرم بدون نویز و ....
یکی میگه سونی بگیر ،یکی میگه پانا سونیک و...
یکی میگه سونی رنگهاش اغراق آمیز و مصنوعیه و مشخصات فنی تجاری داره و یکی میگه پاناسونیک رنگهاش سرد و بی روحه.خلاصه نمیدونم چی بگیرم.لطفا خودتون رو جای من بگذارید و با توجه به تجربه و اطلاعات فنی بالاتون برام یک دوربین معرفی کنیدیا از لیست بالایی یا هر چی که خودتون میفرمایید.
لطفا زود جواب بدید چون نیاز فوری دارم
ممنون از همتون
برادر اصلا این دوربینا که لیست کردی تو یه کلاس نیستن! کلا با توجه به موجودی بازار و چیزی که شما میخوای فقط G1X میتونی بخری! بقیه اصلا در حد G1X نیستن! NX1000 خوبه و تو همه چی از G1X بهتره ولی کوچیک نیست که بتونی حمل و نقلش کنی! EOS M هم به همچنین! فقط 1راه دیگه میمونه که اونم 200 تومن بالای بودجته و اون راهم خرید Nex5N ائه! تو فیلم برداری و دوام باطری خیلی بهتر از G1X و کیفیت خود سنسور و متعلقاتش هم بهتره ولی لنز دیفالت روش به کیفیت لنز رو G1X نیست رد عوض لنزش پاورزومه و عوض هم میشه و گارانتیش خیلی بهتره!

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
بین دو دوربین a2600 و a4050 موندم کدوم رو بگیرم
قیمت 4050, 350 تومن هست با لوازم جانبی و قیمت a2600 توی digikala
330 تومن بدون لوازم و توی پارس کنون نوشته 260 تومن البته نمیدونم این تفاوت قیمت برای چیه؟
لطفا با توجه به معیارهای مختلف و اینکه 4050 لرزشگیر اپتیکال و زوم 8 داره ولی a2600 عدد f2.8 در مقابل f3.0
داره لطفا یکی رو برای من انتخاب کنید چون کیفیت عکس و فیلمشون رو هم نمیدونم با هم تفاوت دارن یا خیر
انشاءالله سربلند باشید

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان از بين سه گزينه زير:

1- canon sx 150 si 14 mpقيمت تقريبي:370
2- canon sx 160 si 16 mp قيمت تقريبي:560
3-nikon s6400 16 mp قيمت تقريبي 520

كذوم گزينه رو پيشنهاد ميدين؟
بين اولي و دومي تقريبا 200 تومن اختلاف قيمته!
به نظر شما 2 مگا پيكسل بيشتر ارزش داره 200 تومن بيبشتر بديم؟
نظرتون در مورد گزينه سوم چيه؟ خيلي جمع و جور كوچيكه فيلمبرداريبش هم full hd هستش..با قيمتي نزديك به گزينه اول!

اميدوارم تو اين زمينه هم مثل گوشي و تلويزيون بچه هاي پي تي منو خوب راهنمايي كنن!
ممنونم!

arash_jahed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید عزیز
من یک راهنمایی می خواستم :
بین دوربین های canon 600D و canon G15 کدوم بهتره ؟؟
و بین دوربینهای nikon D3200 و nikon D5200 کدوم رو بگیرم؟؟؟(آیا ارزش داره D5200 رو با اون قیمت زیاد گرفت؟)
من دوربین ها رو واسه کار خانگی می خوام اما دنبال اینم که کلاس عکاسی برم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352
سلام خدمت اساتید عزیز
من یک راهنمایی می خواستم :
بین دوربین های canon 600D و canon G15 کدوم بهتره ؟؟
و بین دوربینهای nikon D3200 و nikon D5200 کدوم رو بگیرم؟؟؟(آیا ارزش داره D5200 رو با اون قیمت زیاد گرفت؟)
من دوربین ها رو واسه کار خانگی می خوام اما دنبال اینم که کلاس عکاسی برم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
یه دونه D700 دسته دوم بخر

arash_jahed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا که ما اومدیم سوال کردیم خشک سالی اومد!!!
باباااا کسی نیست سوال مارو جواب بده؟؟؟؟؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
حالا که ما اومدیم سوال کردیم خشک سالی اومد!!!
باباااا کسی نیست سوال مارو جواب بده؟؟؟؟؟

اگه میخوای حرفه ای کار کنی حتما 600دی بگیر هم لنز قابل تعویض هم همه مشخصات کار کردن با یه دوربین حرفه ای رو داره
جی15 به درد کار حرفه ای نمیخوره
از همین الان برو تو کار دوربینای حرفه ای
600دی حرف نداره

Sent from my Awesome LG P713

arash_jahed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میخوای حرفه ای کار کنی حتما 600دی بگیر هم لنز قابل تعویض هم همه مشخصات کار کردن با یه دوربین حرفه ای رو داره
جی15 به درد کار حرفه ای نمیخوره
از همین الان برو تو کار دوربینای حرفه ای
600دی حرف نداره

Sent from my Awesome LG P713

ممنون از بابت راهنمایی حالا به نظر شما canon 650D ارزش خرید داره؟؟؟میصرفه پولم رو زیاد کنم اون رو بگیرم به جای 600D ؟؟

بالا