• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سپاهان اصفهان قهرمان جام حذفي

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
19acdea164cc4a3a843889165b4bc0b4.th.gif

بحمدالله سپاهان امروز براي دومين بار، قهرمان جام حذفي ايران شد.
تيم محبوب ديار نصف جهان بعد از دو نتيجه تساوي 1-1 برابر پرسپوليس، در ضربات پنالتي حريف تهراني خود را از پيش رو برداشت و مجدداً پاي به مسابقات آسيايي به همراه استقلال تهران گذاشت.

اين قهرماني را به تمامي فوتبال دوستان مخصوصاً همشهريان اصفهاني خود تبريك ميگويم.

اين بازي در حضور بيش از 50000 هوادار فوتبال برگزار شد كه 75% طرفدار سپاهان بودند.

آرمناك پتروسيان نقش مهمي در اين قهرماني داشت
.
est-sepahan-armenak.jpg

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
اصفهان هرگز شایسته کسب عنوان قهرمانی نبود اینو هر کس که کمی از فوتبال بدونه خواهد فهمید
سپا هان با آن مدیر عامل مغرور و غیر حرفه ای خودش فقط ضد فوتبال بازی کرد و نتیجه هم گرفت
پرسپـــــــــــولیس تاج سر همه فوتبال ایران است و بالاخره این مشکلات و این دوران خواهد گذشت و عظمت گذشته باز خواهد گشت
اتفاقا مشکل پرسپولیس یک چیز است اونم این که از شهرستان بازیکن میاره اگر بازیکنها ما تهران بودن با تعصب بازی میکردند ولی بازیکنان شهرستانی نسبت به تهران کینه و حسادت دارند
پس زیاد دل خوش نکنید
قهرمانیتون 2 زار نمی ارزید

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اصفهان هرگز شایسته کسب عنوان قهرمانی نبود اینو هر کس که کمی از فوتبال بدونه خواهد فهمید
سپا هان با آن مدیر عامل مغرور و غیر حرفه ای خودش فقط ضد فوتبال بازی کرد و نتیجه هم گرفت
پرسپـــــــــــولیس تاج سر همه فوتبال ایران است و بالاخره این مشکلات و این دوران خواهد گذشت و عظمت گذشته باز خواهد گشت
اتفاقا مشکل پرسپولیس یک چیز است اونم این که از شهرستان بازیکن میاره اگر بازیکنها ما تهران بودن با تعصب بازی میکردند ولی بازیکنان شهرستانی نسبت به تهران کینه و حسادت دارند
پس زیاد دل خوش نکنید

کاملا موفقم!
یاد اون دوران بخیر که پرسپولیس با امثال کریمی و مهدوی کیا تو فوتبال ایران آقایی میکرد و بازی پشت سر بازی برنده میشد. فقط یادش بخیر. امیدوارم یه روز اون دوران احیا بشه.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
فعلا برین یه گلی (به کسر گ) به سرتون بگیرین ! با وضعی که دارین برسید به قهرمانی لیگ خیلییییییه!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من هم به تمامی طرفداران سپاهان تبریک میگم! سپاهان واقعا تیم خوبی شده! سرمایه گذاری خوبی هم کرده!
امیدوارم که تو جام هم باشگاه ها هم بتونه خوب ظاهر بشه و ما رو خوشحال کنه
امسال یکی از خرید های خوب سپاهان شفیعی هست! واقعا یکی از بهترین مهاجمانی هست که من دیدم!
در ضمن پرسپولیسی ها مزد زحماتشون رو گرفتند! به 2 دلیل
1- خرید نیکبخت با قدرت شوت عالی به خصوص در پنالتی ها
2- داشتن بازیکنی بی نظیری مثل معدنچی! ( واقعا لیگ ایران براش کمه):lol:

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
پس زیاد دل خوش نکنید

منم به تمامی دوستان اصفهانی تبریک میگم... در این چند ساله تیمهای اصفهان خیلی خوب ظاهر شدند... این یکی هم مبارک باشه ... :)

از طرف این دوستمون هم که متاسفانه تعصب بی جا چشمانش رو بسته، عذرخواهی میکنم/// و بازهم تعجب میکنم که ایشون با این طرز تفکر متحجر و زشت واقعا کاربر فعال گروه فرهنگ و هنر هستند - که اگر اینگونه هست باید به این گروه فرهنگ و هنر تسلیت گفت... :(

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پرسپوليس خيلي خوب بازي كرد حقش اين نبود ....
خب فوتباله ديگه به طرفداراي سپاهان تبريك ميگم !

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
من نمیدونم اگه برد حق سپاهان نبود پس حق کی بود؟!

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
اولا باید به دوستی که از طرف من معذرت خواسته بگم شما بهتره جای خودت حرف بزنی
نمیدونم طرفدار چه تیمی هستی و در کجای ایرانی اما مطمئنا با پرسپولیس خصومت داری
من مطمئنم پرسپولیس به عظمت گذشته بر خواهد گشت و اون موقع همه تیمها باید دنبال سوراخ موش بگردن
امثال سپاهان مگر یک فصل یا 2 فصل چیزی بشن اما پرسپولیس و استقلال
2 ابر قدرت همیشه فوتبال ایرانند اما دستهایی تو کار که نمیخواهد این 2 تیم موفق باشند
منتظــــــــــــــــر آینده باشید

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من که توی راه بودم و بازی رو ندیدم! ولی شب به یکی از رفقام (که اتفاقا استقلالیه) زنگ زدم , شروع کرد به تمجید از بازی پرسپولیس. و به اینکه این تیم واقعا متحول شده! نمی دونم پرسپولیس چی کار کرده که این جوری رفیقمون رنگ عوض کرده بود!
واقعا حیف شد جام باشگاه ها رو از دست دادیم! حیف ............... !

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من مطمئنم پرسپولیس به عظمت گذشته بر خواهد گشت و اون موقع همه تیمها باید دنبال سوراخ موش بگردن
2 ابر قدرت همیشه فوتبال ایرانند اما دستهایی تو کار که نمیخواهد این 2 تیم موفق باشند

ايشون حرف درستي زدن و مطمئنم با شما خصومت نداشته اند، من خودم يك زماني طرفدار پرسپوليس بوده ام اما متاسفانه چندين ساله كه پرسپوليس دچار گرفتاري هاي مديريتي شده (مديريت كلان) و كسي هم هنوز نتونسته در كم كردن اين مشكلات قدمي برداره. اين وسط نه انصاري فرد مقصر صد در صده نه مدير عامل هاي قبلي. به هر حال اين يك مشكل ريشه اي و پر دامنه هست و تيمي هم كه طراوت و شادابي نداشته باشه، نتيجه گرفتن براش مشكل مي شه.
در مورد بازي هم كه چيزي كه من ديدم بازي تقريبا پاياپاي هر دو تيم بود، اما باور كنيد كه حدس مي زدم پايان كار پرسپوليس بازنده ي ميدان باشه، اصلا هم تفكر منفي نداشتم چون هنوز هم گرايش پرسپوليس ام رو به طور كامل از دست نداده‌م اما خب بايد با واقعيت هم كنار اومد.كار هم كه به پنالتي كشيد گفتم اين آرمناك كار رو تموم مي كنه و همينطور هم شد.
شايد اگه همون وقتي كه آري هان با تيم نتيجه گرفته بود بازي فينال برگذار مي شد اين پرسپوليس بود كه اكنون جشن قهرماني رو برگذار مي كرد. به هر حال اين هم گذشت...

اميدوارم بازي هاي بهتري رو در ليگ برتر از پرسپوليس ببينيم.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

به قول اون دوستمون واقعاً براي گروه فرهنگ و هنر متاسفم كه شما كاربر فعالشون باشي. شما در يك پست، تمام فرهنگ خودتو نشون دادي. كمتر كسي ميتونه اينقدر كوتاه و مختصر ، فرهنگ خودشو نشون بده. تبريك ميگم به شما.
من نميدونم چه كسي و به چه اميدي شما را كاربر فعال فرهنگ و هنر كرده !!!!!!
البته حق ميدم به شما. بعد از سالها رنگ جام را داشتيد ميديديد. ضربه روحي شديدي بود. كاش به زودي به شرايط مناسب روحي خود برگرديد.

زهي خيال باطل
تيم هاي با غيرتي مثل سپاهان و ذوب‌آهن اجازه نميدند كه تيمي مثل پرسپوليس بياد قهرمان بشه.
فقط كافيه كمي فكر كني كه چند سال هست كه پرسپوليس عقده‌اي شده كه سپاهان را توي آزادي ببره. اما بهتره حساب كني توي اين چند سال، پرسپوليس چند بار از سپاهان توي آزادي باخته. اينجوري راحتتر به جواب ميرسي. :lol:

:lol: اين حرفت ديگه آخرش بود. توي همين 5 سال كه پرسپوليس عقده جام داره، سپاهان 3 تا جام برده. استقلال هم آنقدر فصل قبل تلاش كرد تا مزد زحماتشو گرفت. چون حقش بود. همين استقلال سال قبلش 4 بار از سپاهان باخت. اما فهميد سپاهان تيمي نيست كه بشه شوخيش گرفت.
من با استقلال بيشتر لج دارم تا پرسپوليس. اما بايد احترام استقلال را داشت. چون قهرمان ليگ ما شده و حالا نماينده ما توي آسياست. بايد از استقلال پشتيباني كرد. .:f34r:
يه زماني بود كه از تيم ملي يكي دو تا غير پرسپوليسي و استقلالي بودند. اما الان ديگه ليگ حرفه اي هست. پرسپوليس اگه قهرماني ميخواد ، بهتره به همين روندش ادامه بده تا بره دسته يك. فصل بعدش قهرمان دسته يك بشه و جام را ببره. :happy: اينجوري ما هم خوشحال ميشيم.
ضمناً اگر سپاهان 2 بار توي آسيا نتونسته صعود كنه، اون به خاطر سيستم مزخرف AFC هست كه از يك گروه 4 تيمي، فقط يك تيم صعود ميكنه. اميدوارم استقلال هم قرباني اين سيستم نشه. بعدش هم سپاهان هر دو بار با گل‌آوراژ نتونست بالا بياد. انتظار داري پرسپوليس بره آسيا تا دوباره به خودشون گل بزنند؟؟؟؟؟؟؟

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
از تمام اون اصفهان شما وقت یک چیز بدرد بوخور وجود داره اونم
اســــــــتاد علیرضا افتخاری
حیف که نمی بینمت وگرنه یک بوکس درست و حسابی در خدمتت بودم

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از تمام اون اصفهان شما وقت یک چیز بدرد بوخور وجود داره اونم
اســــــــتاد علیرضا افتخاری
حیف که نمی بینمت وگرنه یک بوکس درست و حسابی در خدمتت بودم

:lol: میبینم که زبونت رفت همون جایی که باید میرفت. :lol:​

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یادم باشه سپاهان و ذوب آهن رو به لیست تیم های با غیرت اضافه کنم !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من که توی راه بودم و بازی رو ندیدم! ولی شب به یکی از رفقام (که اتفاقا استقلالیه) زنگ زدم , شروع کرد به تمجید از بازی پرسپولیس. و به اینکه این تیم واقعا متحول شده! نمی دونم پرسپولیس چی کار کرده که این جوری رفیقمون رنگ عوض کرده بود!
واقعا حیف شد جام باشگاه ها رو از دست دادیم! حیف ............... !

خدمتت عارضم که شانست این بود که بازی رو ندیدی چون میشدی مثه چنتا از رفقای ما و کلی پریسپولیسی که 120 دقیقه خون جیگر خوردن و اخرش بازیکنی که از اس اس گرفته بودن دودمانشون رو به باد داد!!!!!!!!!!!!!!! ایشالا از این به بعد همیشه یه پای بازنده فینال باشین و این موفقیت ها تا سالیان ادامه داشته باشه .. من به عنوان یه استقلالی و اینکه سپاهان دو سال پیش نامردی رو در حق استقلال و قلعه نوعی به حد اعلا رسوند( همون فینال جام حذفی رو میگم طرفدارای سپاهان .. یادتونه چجوری تو اصفهان استقلال رو بردید ؟ .... )از سپاهان دل خوشی ندارم ولی خیلی مسخره بود اگه پرسپولیس که با تفاضل گل فصل پیش رو نهم شد تو جدول با تیم جدید این فصل بیاد قهرمان فصل پیش بشه!!! و خب البته حالا حالاها مونده که شما عزیران جامی رو ببینید که تیم محبوبتنو برده .. حداکثر پرسپولیس همین بود!!! حالا امسال ایشالا تیم متحولی!! بشه و دیگه از فجر سپاسی تو تهران 4 تا نخوره .. یادتونه که!؟;)

بالا