اولا باید به دوستی که از طرف من معذرت خواسته بگم شما بهتره جای خودت حرف بزنی
نمیدونم طرفدار چه تیمی هستی و در کجای ایرانی اما مطمئنا با پرسپولیس خصومت داری
به قول اون دوستمون واقعاً براي گروه فرهنگ و هنر متاسفم كه شما كاربر فعالشون باشي. شما در يك پست، تمام فرهنگ خودتو نشون دادي. كمتر كسي ميتونه اينقدر كوتاه و مختصر ، فرهنگ خودشو نشون بده. تبريك ميگم به شما.
من نميدونم چه كسي و به چه اميدي شما را كاربر فعال فرهنگ و هنر كرده !!!!!!
البته حق ميدم به شما. بعد از سالها رنگ جام را داشتيد ميديديد. ضربه روحي شديدي بود. كاش به زودي به شرايط مناسب روحي خود برگرديد.
من مطمئنم پرسپولیس به عظمت گذشته بر خواهد گشت و اون موقع همه تیمها باید دنبال سوراخ موش بگردن
زهي خيال باطل
تيم هاي با غيرتي مثل سپاهان و ذوبآهن اجازه نميدند كه تيمي مثل پرسپوليس بياد قهرمان بشه.
فقط كافيه كمي فكر كني كه چند سال هست كه پرسپوليس عقدهاي شده كه سپاهان را توي آزادي ببره. اما بهتره حساب كني توي اين چند سال، پرسپوليس چند بار از سپاهان توي آزادي باخته. اينجوري راحتتر به جواب ميرسي. :lol:
امثال سپاهان مگر یک فصل یا 2 فصل چیزی بشن اما پرسپولیس و استقلال
2 ابر قدرت همیشه فوتبال ایرانند اما دستهایی تو کار که نمیخواهد این 2 تیم موفق باشند
منتظــــــــــــــــر آینده باشید
:lol: اين حرفت ديگه آخرش بود. توي همين 5 سال كه پرسپوليس عقده جام داره، سپاهان 3 تا جام برده. استقلال هم آنقدر فصل قبل تلاش كرد تا مزد زحماتشو گرفت. چون حقش بود. همين استقلال سال قبلش 4 بار از سپاهان باخت. اما فهميد سپاهان تيمي نيست كه بشه شوخيش گرفت.
من با استقلال بيشتر لج دارم تا پرسپوليس. اما بايد احترام استقلال را داشت. چون قهرمان ليگ ما شده و حالا نماينده ما توي آسياست. بايد از استقلال پشتيباني كرد. .:f34r:
يه زماني بود كه از تيم ملي يكي دو تا غير پرسپوليسي و استقلالي بودند. اما الان ديگه ليگ حرفه اي هست. پرسپوليس اگه قهرماني ميخواد ، بهتره به همين روندش ادامه بده تا بره دسته يك. فصل بعدش قهرمان دسته يك بشه و جام را ببره. :happy: اينجوري ما هم خوشحال ميشيم.
ضمناً اگر سپاهان 2 بار توي آسيا نتونسته صعود كنه، اون به خاطر سيستم مزخرف AFC هست كه از يك گروه 4 تيمي، فقط يك تيم صعود ميكنه. اميدوارم استقلال هم قرباني اين سيستم نشه. بعدش هم سپاهان هر دو بار با گلآوراژ نتونست بالا بياد. انتظار داري پرسپوليس بره آسيا تا دوباره به خودشون گل بزنند؟؟؟؟؟؟؟