پرسپولیس به کوری چشم همه مخالفاش بهترین تیم تاریخ ایران است
با سند میشه ثابت کرد
زیاد به استقلال ننازید که ممکن دوباره سر از دسته سوم در بیاره
سپاهان هم که معلوم الحال
توصیه میکنم فردا شب برنامه 90 رو حتما ببین بابا
زهي خيال باطل
تيم هاي با غيرتي مثل سپاهان و ذوبآهن اجازه نميدند كه تيمي مثل پرسپوليس بياد قهرمان بشه.
فقط كافيه كمي فكر كني كه چند سال هست كه پرسپوليس عقدهاي شده كه سپاهان را توي آزادي ببره. اما بهتره حساب كني توي اين چند سال، پرسپوليس چند بار از سپاهان توي آزادي باخته. اينجوري راحتتر به جواب ميرسي. :lol
شما هم بهتره زیاد احساساتی نشی قربون!
قهرمان شدن سپاهان اون هم در ضربات پنالتی به معنای بی غیرت بودن تیم های دیگه نیست!
ضمنا: این امضای شما هم منو کشته!!!
منظور من اين نبود قربان كه بقيه تيمها بي غيرتند. من گفتم كه تيمهاي با غيرت اجازه نميدند كه پرسپوليس بياد مثل ساليان پيش پشت سر هم قهرمان بشه. يك تيم كه ميخواد قهرمان ليگ بشه بايد از اولش شخصيت قهرماني داشته باشه. با اين تيمي كه پرسپوليس چيده قهرماني ليگ خيلي دور از دسته براش. پرسپوليس تيمي بود كه دهه قبل بازيهاشو پرگل ميبرد. اما ديگه با اين بازيكنها و اين اوضاع تاسف آور باشگاهش برگشت به وضعيت پيشين مثل يك رويا ميمونه.
ضمناً مدل بازي در ليگ با مدل بازي در جام حذفي خيلي فرق داره. توي ليگ 15 تا حريف هست براي هر تيم اما توي جام حذفي فقم يك تيم رقيبه. توي ليگ بايد يك تيم خودش امتياز بگيره تا به هدف برسه. اما توي جام حذفي ميشه با تخريب تيم حريف هم به هدف رسيد. و اين چيزيه كه سپاهان با همين روش توي اين چند سال 2 بار قهرمان جام حذفي شده.
اتفاقاً من كاملاً قبول دارم كه سپاهان توي فينال بسيار مزخرف بازي كرد. چون هدف سپاهان تخريب بازي پرسپوليس بود و ميخواست با يك مساوي بدون گل به آسيا بره. اما وقتي گل را خورد هدف عوض شد و ديديد كه پس از 8 دقيقه جبران كرد.
همه ميگن كه دنيزلي با تعويضهاي بدش باعث شد كه بازي را در اواخر 90 دقيقه و وقت هاي اضافه از دست بده. اما مشكل پرسپوليس توان بدني كم آنها بود. كافي بود به بازي شيث در اواخر بازي نگاه ميكرديد.
در مورد پنالتي ها هم بگم كه بخت ابتدا با پرسپوليس بود كه قهرمان بشه. اما اگه دنيزلي يكم فكر ميكرد كه توي استقلال هم به نيكبخت پنالتي نميدادند شايد الان جام دست پرسپوليس بود. حالا همه پرسپوليسيا نيكبخت را مقصر ميدونند اما فكرشو نميكنند كه توي اين دو بازي رفت و برگشت تمام حملات پرسپوليس از اونجايي بود كه نيكبخت حضور داشت.
در مورد امضا هم نميدونم كجاي امضام شمارو كشته. اما من از اواسط تابستان اين امضا را گذاشته بودم.
بقيه امضاي من هم به چيزاي تخخصي برميگرده كه انگار شما ازش سردر نمياري.
در ضمن اگه امضاي من مشكلي داشت از طرف مديران تالار بلوك ميشد.
بله، اینطوری موافقم که یک سری تیم های شهرستانی غیرت به خرج می دن و خودی نشون می دن. اما شما ببین همین سپاهان با چه بودجه هایی داره تیم می بنده و کار می کنه و مثلا پرسپولیس با چه بودجه ای!! پرسپولیس الان فقط تماشاچی هاش براش موندن، اونها هم که طفلک ها کار زیادی ازشون بر نمی یاد جز داد و فریاد کردن و آه کشیدن. اگه شرایط مالی و سازمانی پرسپولیس فراهم بود بهتر می تونستیم قضاوت کنیم. این درست نیست که توی شرایط فعلی بگیم پرسپولیس عقده ای شده چون تو آزادی سپاهان دخلش رو آورده! انصاف هم خوب چیزیه!
اما در مورد امضای شما:
من خواستم فقط یه شوخی کرده باشم!
البته شاید برای بی سوادهایی مثل من اینجور اعداد و ارقام و مشخصات نامفهوم باشه، اما چیزهایی دیگه ای هم می شه از این ها فهمید!
ضمنا من هیچ اعتراضی نداشتم که کسی بخواد مثلا این امضا رو تغییر بده، چون اصولا ربطی به من نداره. این امضا متعلق به شماست و حتما هم بهش اعتقاد دارید.
(پیشنهاد می کنم این بحث امضا رو ادامه ندید، چون از موضوع تاپیک خارجه و من هم در پست قبلی هدفی جز مزاح نداشتم، پس به دل نگیرید!)
موفق باشید.![]()
پرسپولیس به کوری چشم همه مخالفاش بهترین تیم تاریخ ایران است
با سند میشه ثابت کرد
زیاد به استقلال ننازید که ممکن دوباره سر از دسته سوم در بیاره
سپاهان هم که معلوم الحال
توصیه میکنم فردا شب برنامه 90 رو حتما ببین بابا
اگه خوب موضوع رو بخونی ، نوشته پرافتخارترین تیم تاریخ ایران!جالبه که اين بهترين تيم تاريخ ايران حتی 1 بار هم به فينال جام باشگاهای اسيا نرسيده چه برسه به قهرمانی.
اگه خوب توجه کنيد ميبينيد استقلال پر افتخار ترين تيم ايران هست و بعد از اون هم پاس در جايگاه
دوم ميباشد .
البته با عرض پوزش که از بحث خارج شدم.