• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا من اینقدر بد شانسی میارم؟ چرا اینقدر خنگم؟ بیاین یه کمکی کنبن یه کسی بشم

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام

یه راه بهم بگین پول درارم هر کار میکنم همش بد شانسی میارم تا الان 17 میلیون و 2 سال وقتمو و 2 سال درسمو پای نت گذاشتم اما هیچی نشدم همه پولامم رفت

هر کاریم بگین کردم

سایت خریدم روز بعد خر شدم مفت دادم رفت بعد دیگه هر چی سایت با هر موضوعی زدم هیچی نشد.

بعد اومدم نویسندگی کنم 1 روز نگذشت پر نویسنده شد اینجا همه هم پستی 150 میگرفتن دیگه کسی با من کار نکرد

بعد زدم تو کار گروه یاهو 50 هزار تا داشتم اون موقع گروه یاهو طلا نبود مفت دادم رفت بعد شد طلا همونا که ازم خریدن ماهی بالای 5 میل درامد دارن

بعدش هم کلی کار کردم همش ضرر

اخرین کارمم یدونه فلش چت زدم یعنی یکی بهم گفت اگه فلش چت 200 انلاین باشه بالای 10 میل میخرم منم زدم گفتم کاری نداره شلوغ میشه به بچه های اینجا هم گفتم گفتن اره میشه

حالا زدم تا الان بالای 4 میل خرجش کردم هیچی نشده دارم 5 میل میدم کسی نمیخره این بارم ضرر کردم

دیگه چیکار کنم یه هزار تومانم دیگه ندارم یه شرکت قرار بود برم کارای نتشون بکنم که اونم یارو تصادف میگن کرده نیست

حالا یه راه بگین پول درارم تو نت

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
پول نداشته باشی تو نت باید بیخیال بشی ولی چون گفتی یه راه نشون بدین مشکل اصلی شما نداشتن پشت کاره زود نا امید نشو
یه سایت بعد از 5 سال کار تازه جواب می ده

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
پول نداشته باشی تو نت باید بیخیال بشی ولی چون گفتی یه راه نشون بدین مشکل اصلی شما نداشتن پشت کاره زود نا امید نشو
یه سایت بعد از 5 سال کار تازه جواب می ده

من 17 میل پول به باد دادم بچه مایه دارم نیستم که باز بگیرم

خرج خونه هم هست که اونو بیرون کار میکنم

الان دیگه 4 میل بدهکاری بالا اوردم 5 سال وقت نمیتونم بذارم

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
آفا همه که نباید از نت پول در بیارن,برو دنبال یه کار دیگه,اگر به کامپیوتر علاقه داری برو برنامه نویسی بخون اگر نه که برو بیفت دنبال خرید فروش و بازار و...
من متوجه نمیشم چه جوری انقدر پول خرج کردی؟!! تبلیغات نهایتش 2 تومن! نه 17 تومن!! اگه 17 تومن داشتی میذاشتی بانک سودشو میخوردی خیلی بهتر بود!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خوب اول شما باید ببینی چه توامندی هایی در وب داری؟
طراحی سایت
فروشندگی
وب مستری
و...

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
برو بگیر مثل بچه آدم درست بخون

یا درست بخون یا برو شبکه ، کانفیگ سرور یاد بگیر و... پول تو ایناست

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
آفا همه که نباید از نت پول در بیارن,برو دنبال یه کار دیگه,اگر به کامپیوتر علاقه داری برو برنامه نویسی بخون اگر نه که برو بیفت دنبال خرید فروش و بازار و...
من متوجه نمیشم چه جوری انقدر پول خرج کردی؟!! تبلیغات نهایتش 2 تومن! نه 17 تومن!! اگه 17 تومن داشتی میذاشتی بانک سودشو میخوردی خیلی بهتر بود!

یه جا که این همه پول نداشتم مثلا اول 8 میل داشتم سایت توپ پاتوق خریدم اون زمان خیلی بازدید داشت من زیاد وارد نبودم به نت بعد 4 روز فروختم 6500 به ادمین سیب دانلود بعد 2 میل دادم یه سایت دیگه 200 تومان فروختم و... تا الان که بالای 4 میل خرج این چته شده البته همشو قرض کردم

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
برو بگیر مثل بچه آدم درست بخون

یا درست بخون یا برو شبکه ، کانفیگ سرور یاد بگیر و... پول تو ایناست

هر کار میکنم 24 ساعت تو نتم :D حتی شبا هم تا صبح هستم

درسمم دارم میخونم اگه قبول شم بهمن میرم دانشگاه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هر کسی را بهر کاری ساختن. خود من چند تا سایت دارم 6-7 سال قدمتشونه ولی یک قرون درآمد نداشتن، سایت های مشابه ش رو میشنوم درآمد خوبی دارن. منتها من درآمد از برنامه نویسی و طراحی دارم، ولی اونایی که این سایتها رو دارن برای این کار ساخته نشدن و نمی تونن از این راه درآمد داشته باشن! باید ببینی تو چه کاری وارد هستی و بی گدار به آب نزنی. هر کی هم گفت فلان سایت ماهی انقدر درآمد داره زود هول نشی فکر کنی راست میگه یا خبریه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام
دوست عزیز اگه بازم خواستی کار کنی بهم پ خ بده!

این دفعه دیگه عین دفعه های قبلتون نیست!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
حالا به نظرتون چیکار کنم

کسی میشناسین چت بتونه شلوغ کنه