• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا من اینقدر بد شانسی میارم؟ چرا اینقدر خنگم؟ بیاین یه کمکی کنبن یه کسی بشم

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
داداش اول از همه برو درست بخون که هیچی بهتر از اون نیست .

آدرس چت رومت بده ببینمش . تواناییات هم من گشتم داخل تاپیک نبود . اگر میتونی سایت اداره کنی , یا علی , سایت و سئو از من مدیریتش با تو .

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
داداش اول از همه برو درست بخون که هیچی بهتر از اون نیست .

آدرس چت رومت بده ببینمش . تواناییات هم من گشتم داخل تاپیک نبود . اگر میتونی سایت اداره کنی , یا علی , سایت و سئو از من مدیریتش با تو .

باید بفروشم چتمو بعد کار کنم
بدهی بالا اوردم 4500

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
منم قبلا مشکل شما رو داشتم
هر زمانی خودتون رو باور کنید مشکلتون حل می شه

کسی که با تخیلات پریشان از مشکلات برای خود کوهی می سازد و هر چیز را دشواری می داند واژگون شدن او حتمی است . هیتلر

من ديده ام كه درجه سعادت اشخاص بستگي به اراده و ميل خود آنها دارد.
آبراهام لينكلن

اگر برای یک اشتباه هزار دلیل بیاورید،در واقع هزار و یک اشتباه از شما سرزده است. ابن سینا

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
والا من الان 4 ماهه فروم زدم تا الان 120 نفر عضو شدن قسم خوردم بمیرم هم ولش نکنم یا ای وری میشم یا اوری البته اینم باید گفت به عنوادن شغل اول هیچ وقت نباید حساب کرد و تمام زندگی را تلف نت کرد ///////

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
خب مگه نمیگی باید بفروشی
سریعتر بفروش اول از همه بدهیتو بده
بعد قشنگ بشین برنامه بریز از تجربیات همه ی دوستان هم استفاده کن ببین چه کاری میتونی بکنی
من که بنظرم چت روم هیچ جذابیت خاصی دیگه نداره، خصوصا اینکه یاهو هم بست رفت پی کارش ...

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
خب مگه نمیگی باید بفروشی
سریعتر بفروش اول از همه بدهیتو بده
بعد قشنگ بشین برنامه بریز از تجربیات همه ی دوستان هم استفاده کن ببین چه کاری میتونی بکنی
من که بنظرم چت روم هیچ جذابیت خاصی دیگه نداره، خصوصا اینکه یاهو هم بست رفت پی کارش ...

مشتری ندارم

اولا 8 میل میگفتم الان کردم همون قد که پوا دادم 4500

از شانس گندم چند نفر بودم مشکل پیش اومد برام

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
به نظر من سرمایه تو راه اندازی یک کسب و کار موفق تو اولویت قرار نداره
به نظر من
1- اراده
2- ارداه
3- اعتبار
4- تجربه
5- سرمایه
وقتی من با شریکم کار توزیع فلش رو شروع کردیم کلا سرمایه مون صفر ریال بود خالی خالی بودیم. فلش خریدیم و چک دادیم افتادیم در به در دنبال مشتری و موفق هم شدیم انقدر تو این راه تحقیر شدیم که حد نداشت می رفتیم مغازه طرف یک داف انداخته کنارش میگم فلاش دارم با این شرایط فلش ها رو نگاه نکرده میگه قیمتت بالاست با من بود همونجا خفش می کردم ولی انقدر جون کندیم تو این راه که حد نداشت. اینقدر پیاده می رفتیم محله ها رو که به هر کی می گفتیم ما این مسیر ها رو رفتیم باورش نمی شد. یک کار رو که شروع کردی با یک بار زمین خوردن که نباید ولش کنی.
من تو کار نت هیچ گونه تجربه ای ندارم ولی برو با کسایی که موفق شدن بپرس چه مراحلی رو طی کردن ، اشتباهات خودت کجاها بوده اونها رو اصلاح کن، روشهای جدید ابداع کن که جذاب باشه، نیاز مشتری رو ببین چی می خواد این نیاز خیلی مهم هستش هر چقدر امکاناتی که میزاری نیاز افراد رو بیشتر برطرف کنه جذاب تر خواهد بود.
همین بازارچه پرشین تولز رو ببین با لیون مقایسه کن همه کاربرا هم اینجا عضو هستن هم اونجا ولی ببین کدوم بیشتر رونق داره . مقایسه کن همین دو تا رو علت رو پیدا کن اگه علت اصلی رو پیدا کردی موفق خواهی شد . هر دو یک امکان رو قرار دادن ولی ... به قول گفتنی شکر هندوستان و شکر مازندران هر دو شیرین هست ولی این کجا و آن کجا.
بیشتر شکستهای شما به خاطر عجول بودن در کسب درآمد و بی تجربگی بوده به نظر من درآمد عالی زحمت عالی رو می طلبه

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
حالم بده امشب گریمونم بند نمیاد برم بلکه خوابم ببره

دمه همتونم گرم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
رفیق اسم بدشانی رو نیار که اگه برات داستان تعریف کنم به فکر فرو میری که چطور تا الان خودکشی نکردم :rolleyes:

نکته بعدی اینه که میخوام یه پیشنهادی بدم , یه مدت کوتاه صبر رو جایگزین شانس کن , یعنی چی ؟ یعنی هرجا که فکر میکنی اگه شانس داشتی نتیجه مطلوب تری میگرفتی , به این فکر کن اگه صبر بیشتری داشتی چه نتیجه ای میگرفتی ؟

ما آدما همیشه موفقیت های دیگران رو به شانس اونها و شکست های خودمون رو به بدشانسی نسبت میدیم ولی یه نکته خیلی مهم توی پیروزی دیگران و شکست خودمون وجود داره که بهش توجه نمیکنیم

برات یه مثال میزنم

تو شهرمون یه خیابونی داریم به اسم مطهری که ظرف سه چهار سال گذشته رشد وحشتناکی داشته تا حدی که قیمت مغازه ها به میلیارد رسیده

الان هرکی از اون خیابون رد میشه میگه ببین طرف چه مغازه دو دهنه ای داره , چه شانسی داره الان رو چند میلیارد پول خوابیده . ولی واقعا نکته کلیدی شانس بوده ؟

نه رفیق , اون سالهایی که تو اون خیابون آدم پر نمیزد اون شخص اونجا تو مغازش نشسته بود .علم غیب هم که نداشت بدونه چندسال آینده یهو مغازه قیمتش 50 برابر میشه

در صورتیکه میتونست همون موقع مغازه رو بفروشه و بره یه منطقه دیگه شهر که رونق داشت ولی صبر کرد

دقیقا نکته همینجاست , چیزی که ما ازش به عنوان خوش شانسی دیگران یاد میکنیم درواقع صبر سالهای گذشته اون شخص

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
رفیق اسم بدشانی رو نیار که اگه برات داستان تعریف کنم به فکر فرو میری که چطور تا الان خودکشی نکردم :rolleyes:

نکته بعدی اینه که میخوام یه پیشنهادی بدم , یه مدت کوتاه صبر رو جایگزین شانس کن , یعنی چی ؟ یعنی هرجا که فکر میکنی اگه شانس داشتی نتیجه مطلوب تری میگرفتی , به این فکر کن اگه صبر بیشتری داشتی چه نتیجه ای میگرفتی ؟

ما آدما همیشه موفقیت های دیگران رو به شانس اونها و شکست های خودمون رو به بدشانسی نسبت میدیم ولی یه نکته خیلی مهم توی پیروزی دیگران و شکست خودمون وجود داره که بهش توجه نمیکنیم

برات یه مثال میزنم

تو شهرمون یه خیابونی داریم به اسم مطهری که ظرف سه چهار سال گذشته رشد وحشتناکی داشته تا حدی که قیمت مغازه ها به میلیارد رسیده

الان هرکی از اون خیابون رد میشه میگه ببین طرف چه مغازه دو دهنه ای داره , چه شانسی داره الان رو چند میلیارد پول خوابیده . ولی واقعا نکته کلیدی شانس بوده ؟

نه رفیق , اون سالهایی که تو اون خیابون آدم پر نمیزد اون شخص اونجا تو مغازش نشسته بود .علم غیب هم که نداشت بدونه چندسال آینده یهو مغازه قیمتش 50 برابر میشه

در صورتیکه میتونست همون موقع مغازه رو بفروشه و بره یه منطقه دیگه شهر که رونق داشت ولی صبر کرد

دقیقا نکته همینجاست , چیزی که ما ازش به عنوان خوش شانسی دیگران یاد میکنیم درواقع صبر سالهای گذشته اون شخص

من که دنبال سود نیستم
ضرر هایی که زدم به درک فقط میخوام این بدهکاریمو بدم
چون من بابام فوت شده مرده خونم نمیتونم جایی برم باید این بدهیو بدم که یه وقت نگیرنم

من کلا داش بد شانسم چه تو نت چه زندگی اگه باباهه زنده بود که خودکشیرو میزدم:rolleyes:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز سایت softcenter.ir برای من بود...با 3000 تومن ثبتش کردم!!! یه دامین دیگه هم داشتم softcenter.ws هر دو سایت دانلود بود که البته در واقع یه سایت بالا میومد روشون!

اولی رو دادم دست شریکم نامردم که اهوازی هم بود بچرخونه....دامین اکسپایر شد...رفت تمدید کرد بالا کشید!! الان برو ببین طرف گذاشته برای فروش میگه بالای 500 تومن!!

دومی رو هم خودم رو جر دادم هی میشستم داکیومنت سئو میخوندم...صبح تا شب...یه کاری کردم به رنک 4 رسوندم تنهایی!!! بعد اون جای که اینو برام ثبت کرده بود پیغام داد که داره تموم میشه...پول ریختم به حسابش که تمدید کنه برام...نامرد دزد...تمدید نکرد...همه چی رو هم جمع کرد رفت...اینم از دستم پرید....

یه عده نامرد حروم خور فقط باعث شدن از این کار وب مستری زده بشم/

الان هم در کار شبکه هستم!

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
منو باز هک کردن این ایدیمم هک شد من چیکار کنم اخه خداااااااااااااااااااااااااااااا:(

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
من که دنبال سود نیستم
ضرر هایی که زدم به درک فقط میخوام این بدهکاریمو بدم
چون من بابام فوت شده مرده خونم نمیتونم جایی برم باید این بدهیو بدم که یه وقت نگیرنم

من کلا داش بد شانسم چه تو نت چه زندگی اگه باباهه زنده بود که خودکشیرو میزدم:rolleyes:
اینقدر در مورد نا امیدی و شانس بد نزنید که در ضمیر ناخوداگاه خودتون تاثیر منفی بگذارد و به قلی ضمیرتان اگر معتاد چیزهای کاذب شد دیگر ترک کردنش کار حضرت فیل میباشد
عزیز تا یادم نرفته شما فرمودید تازه پدر عزیزتان را از دست دادید خدا رحمتش کند ما از همینجا استفاده میکنیم و تسلیت ما را پذیرا باشید غم اخرتان باشد بگذارید در خانواده بعد از پدرتان شما حداقل احساس امن کنندخانواده و روح مرحوم پدرتون هم آزاد و راحت باشد از بودن شما و کارهای خوبتان
بزار یه کمی خودمونی باهات صحبت کنم
آدم ناشکر و گله مند از خدا و خودش مثل دم خر میمونه که نه کوتاه میشه نه بلند میشه
:happy:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
انشاالله پدرتون رو خدا رحمت کنه
اما از بدشانسی نگید که من توی این 9 سال که توی نت سایتهای مختلف رو آوردم بالا میتونم برات این مثال ها رو فراوون بزنم
تا حالا 8.5 میلیون پول سایت دادی بعد از چند روز سایت فیلتر بشه؟
تا حالا سایت توی 100 تای اول ایران داشتی فیلتر بشه دیگه باز نشه؟
من سال 84 فروشگاه اینترنتی زدم اون زمان تازه این سیستم پستی و اینا اومده بود درامد داشت اما تا خواستیم طعم درامد رو بچشیم این سیستم پستی اسمش رهنما بود پولمون رو بالا کشید الآن خیلیا درامدای میلیونی از این فروشگاه در میارن اگر من تا الان فروشگاه داشتم یه فروشگاه با سابقه 8 ساله داشتم که مطمئناً فروش بالایی هم داشتم اما نشد
و موارد خیلی زیاد دیگه که بخوام بگم حوصلت سر میره در کل با توجه به گفته هاتون شما نسنجیده عمل کردید و پولاتون از دست رفته سعی کنید سایت بعدی که میزنید از تجربیات خودتون و دیگران کمک بگیرید

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
من دوباره ایمیلم هک شد چیکار کنم یکی همش هکم میکنه خسته شدم

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
شاید طرف کیلوگر روی سیستمت نصب کرده

قبلی که هک شدم کل سیستم پاک کردم
بعدش پرتمم بستم نمیدونم دیگه چجوری هکم کرده

این ایمیلم همه اطلاعاتشو دارم میشه برگردوند البته سوال امنیتی اینا نداشت تو طرح جدید شماره موبایل خواست اما تاریخ تولد اینارو یادمه

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
قبلی که هک شدم کل سیستم پاک کردم
بعدش پرتمم بستم نمیدونم دیگه چجوری هکم کرده

این ایمیلم همه اطلاعاتشو دارم میشه برگردوند البته سوال امنیتی اینا نداشت تو طرح جدید شماره موبایل خواست اما تاریخ تولد اینارو یادمه

جدی نگرفتن توصیه های امنیتی این مشکلات رو ایجاد میکنه

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
شما بگین من چیکار کنم که هک نشم دیگه؟

آپدیت نگه داشتن آنتی ویروس ، نظارت بر تبادل اطلاعات سیستمون با اینترنت ، استفاده نکردن از پر**و}ک/سی و ق*ن*د* شک*ن ها نا معتبر که دیتا های ارسالی و دریافتی رو برای هکر لاگ میکنن ، پاک کردن فایل های مشکوک ، مدیریت دانلود فایل ها ، اعتماد نکردن به هر سایتی (سایت های نا معتبر)

این توصیه ها زیاد هستم و اگر بخوام توضیح بدهم براتون از صبح تا شب که بنویسم تمام نمیشه شما کلاه خودتون قاضی کنید و ببینید ایا خودتون باعث هک شدن خودتون شدید یا خیر خطرات احتمالی بوده!!!

بالا