داداش اول از همه برو درست بخون که هیچی بهتر از اون نیست .
آدرس چت رومت بده ببینمش . تواناییات هم من گشتم داخل تاپیک نبود . اگر میتونی سایت اداره کنی , یا علی , سایت و سئو از من مدیریتش با تو .
خب مگه نمیگی باید بفروشی
سریعتر بفروش اول از همه بدهیتو بده
بعد قشنگ بشین برنامه بریز از تجربیات همه ی دوستان هم استفاده کن ببین چه کاری میتونی بکنی
من که بنظرم چت روم هیچ جذابیت خاصی دیگه نداره، خصوصا اینکه یاهو هم بست رفت پی کارش ...
رفیق اسم بدشانی رو نیار که اگه برات داستان تعریف کنم به فکر فرو میری که چطور تا الان خودکشی نکردم![]()
نکته بعدی اینه که میخوام یه پیشنهادی بدم , یه مدت کوتاه صبر رو جایگزین شانس کن , یعنی چی ؟ یعنی هرجا که فکر میکنی اگه شانس داشتی نتیجه مطلوب تری میگرفتی , به این فکر کن اگه صبر بیشتری داشتی چه نتیجه ای میگرفتی ؟
ما آدما همیشه موفقیت های دیگران رو به شانس اونها و شکست های خودمون رو به بدشانسی نسبت میدیم ولی یه نکته خیلی مهم توی پیروزی دیگران و شکست خودمون وجود داره که بهش توجه نمیکنیم
برات یه مثال میزنم
تو شهرمون یه خیابونی داریم به اسم مطهری که ظرف سه چهار سال گذشته رشد وحشتناکی داشته تا حدی که قیمت مغازه ها به میلیارد رسیده
الان هرکی از اون خیابون رد میشه میگه ببین طرف چه مغازه دو دهنه ای داره , چه شانسی داره الان رو چند میلیارد پول خوابیده . ولی واقعا نکته کلیدی شانس بوده ؟
نه رفیق , اون سالهایی که تو اون خیابون آدم پر نمیزد اون شخص اونجا تو مغازش نشسته بود .علم غیب هم که نداشت بدونه چندسال آینده یهو مغازه قیمتش 50 برابر میشه
در صورتیکه میتونست همون موقع مغازه رو بفروشه و بره یه منطقه دیگه شهر که رونق داشت ولی صبر کرد
دقیقا نکته همینجاست , چیزی که ما ازش به عنوان خوش شانسی دیگران یاد میکنیم درواقع صبر سالهای گذشته اون شخص
اینقدر در مورد نا امیدی و شانس بد نزنید که در ضمیر ناخوداگاه خودتون تاثیر منفی بگذارد و به قلی ضمیرتان اگر معتاد چیزهای کاذب شد دیگر ترک کردنش کار حضرت فیل میباشدمن که دنبال سود نیستم
ضرر هایی که زدم به درک فقط میخوام این بدهکاریمو بدم
چون من بابام فوت شده مرده خونم نمیتونم جایی برم باید این بدهیو بدم که یه وقت نگیرنم
من کلا داش بد شانسم چه تو نت چه زندگی اگه باباهه زنده بود که خودکشیرو میزدم![]()
شاید طرف کیلوگر روی سیستمت نصب کردهمن دوباره ایمیلم هک شد چیکار کنم یکی همش هکم میکنه خسته شدم
شاید طرف کیلوگر روی سیستمت نصب کرده
قبلی که هک شدم کل سیستم پاک کردم
بعدش پرتمم بستم نمیدونم دیگه چجوری هکم کرده
این ایمیلم همه اطلاعاتشو دارم میشه برگردوند البته سوال امنیتی اینا نداشت تو طرح جدید شماره موبایل خواست اما تاریخ تولد اینارو یادمه
جدی نگرفتن توصیه های امنیتی این مشکلات رو ایجاد میکنه
شما بگین من چیکار کنم که هک نشم دیگه؟