سلام
مودم من هم امروز رسید با تشکر از شما جناب رنجبر و با اجازه از شما دو تجربه اینجا قرار میدهم تا دوستان هم استفاده کنند
اول من هزینه ارسال را پست سفارشی ریختم به حساب که گویا از طرف استان جناب رنجبر به طرف ما سفارشی نبوده و بصورت پیشتاز ارسال شد با توجه به اینکه جناب رنجبر فرمودند اشکالی ندارد با توجه به صداقت ایشان من هزینه پست پیشتاز را دوباره خودم به حساب ایشان پرداخت کردم پس دوستان ببیند به شهرستان انها پست سفارشی هست یا نه
اما نکته دوم پست ساعت یازده رسید و من مودم را با توجه به تایپ و یوز و پسورد تنظیم کردم منظورم Wan هست اما مشکل این بود که چراغ ads سبز بود اما Internet قرمز و من نمیتوانستم صفحات وب را باز کنم با مودم اولیه خودم که وایرلس نبود کل اینترنت را سرپیچ کردم در مورد این مدل بعضی ها نوشته بودند که باید رنج ای پی به کارت شبکه بدی بعد مدم را تنظیم کنی من این کار را هم کردم
تا ساعت 1 فایده نداشت دیگه زنک زدم مخابرات و گفتم اقا این مودم ما ای پی نمیگیره طرف در عرض 2 دقیقه نمیدونم چکار کرد مودم درست شد

پس زیاد به مودم ور نرید فقط این تنظیمات را انجام بدید اگر نشد زنگ بزنید مخابرات و اصلا هم رنج ای پی به کارت شبکه تان ندهید
wan:
Encapsulation : PPPoE
User Name | |
Password
Multiplex :LLC
باز هم با تشکر فراوان از جناب رنجبر
| |