• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلامممم بچه ها یه سوال.
بچه ها من برا معافیت کفالت اقدام کردم.بعد رای مثبت برام صادر شده

بعد امروز **** وظیفه بودم.سرهنگه گفت که موقتا برات صادر شده.این موقتا یعنی چی؟؟؟فکرمو مشغول کرده
موقتا ؟
شاید معافیت موفقت براتون صادر شده
مثلا 6 ماه یا 1 سال
بهتره برین دقیق بپرسین ماجرا از چه قراره

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و با عرض خسته نباشید خدمت شما.
من 22 ساله هستم و پدرم 4 سال پیش عمرش را به شما بخشید و مادرم نیز مسن هستند و اکنون حدود 70 سال سن دارند که ایشان تقریبا از کار افتاده شده اند.
همچنین 6 خواهر دارم که یکی از آها هنوز ازدواج نکرده(همه از من بزرگتر هستند) و به جز خودم یک برادر نیز دارم که از من حدود 4 سال بزرگتر هستند.
در نتیجه بنده ته تقاری یا فرزند آخر خانواده هستم.برادر شهیدی نیز داریم که حقوق خانواده از جانب بنیاد شهید و خون ایشان تامین میگردد و حقیقتا از پس مخارج سنگین امروز به این جمعیت برنمیاییم.
مشکل من این هست که زمانی که پدرم زنده بود(4 سال پیش که فوت کردند 82 سال سن داشتند)، بپیش تر (چند سال قبل از فوت پدر) برادرم کارهای سربازی خود را انجام می دهد.ایشان از معافیت شهید استفاده کردند در حالی که میتوانستند از معافیت کفالت(از جانب پدر سالخودره) استفاده کنند.من تا مدتها متوجه این قضیه نشدم ولی بعدها خیلی به بنده فشار آمد و چون ته تقاری هستم مادرم واقعا بیشتر از پیش اذیت می شودند چه از جهت اینکه من را به دلایل مختلف بیکار میبینند و چه از جهت اینکه چیزی که امکانش بوده به هر دلیلی نصیبم نشده.
به هر حال قسمت خدا بوده که این اتفاق بی افتد و برادرم به جای معافیت کفالت معافیت شهید را استفاده کند...
حال سوال و مشاوره من اینجاست که اکنون که او(برادرم) چند ماهی هست عقد کرده و من و همشیره ام فقط در خانواده هستیم و پدر نیز در جمع ما نیست آیا باز من نمیتوانم از این معافیت استفاده کنم؟؟؟؟؟
در ضمن درباره افرادی که مشابه خودم بودند از کسانی می شندیم که توانسته اند معافیت کفالت بگیرند اگه راهی نیست پس اینها چه طور توانسته اند؟؟؟

از شما خواهش میکنم اگر راهی هست منت گذاشته و به بنده اطلاع دهید چون واقعا این معافیت بسیاری از مشکلات مرا حل میکند و مادرم و دیگران هم غصه هایشان کمتر می شود.
با توجه به شرایط کلی بنده اگه موردی دیدید که میتوان برای معافیت از آن استفاده کنم(جز کفالت) به بنده اطلاع دهید.
راستی معافیت کمیته هم هست که چون ما حقوق بنیاد شهید را میگیریم نمیتوانیم تحث پوشش شویم و در نتیجه منتفی می شود.آیا این قضیه راه حلی ندارد؟؟؟؟
منظور از معافیت کمیته، معافیتی هست که مادر یا باید شوهرش فوت کرده باشه یا هم طلاق گرفته باشند بعد اگه تحت پوشش باشند یکی از برادران(بدون محدودیت) معاف می شوند!
در پایان بابت اینکه برای من حقیر وقت گذاشتید سپاسگذاری میکنم و امیدوارم مشکل همه جوانان حل بشود تا بتواند زودتر به کار و زندگی برسند تا از منجلاب گناه و اذیت کردن پدر و مادرها رهایی یابند.

سلام دوستان خوبم.کسی به این متن ها توجهی نمیکنه؟بزحمت جواب بدین

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان خوبم.کسی به این متن ها توجهی نمیکنه؟بزحمت جواب بدین

سلام
اگه تحت پوشش بهزیستی باشید چون بیش از 3 خواهر دارید میتونید معافیت کفالت اونها رو بگیرید.
انشالا که مشکلتون حل بشه و حداقل بتونید با گرفتن معافیت یکم از مشکلاتتون رو حل کنید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تو **** چی؟

ارسال نشده توسط آیپد مینی

**** یخورده عجیب غریبه! فکر کنم اگه بسیجی داشته باشید میدن در غیراینصورت درجه گروهبانی میدن.
برای فوق لیسانس که اینجوری هست اگه بسیجی داشته باشی ستوان 2 رو میدن در غیر اینصورت ستوان 3 میشید.

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اگه تحت پوشش بهزیستی باشید چون بیش از 3 خواهر دارید میتونید معافیت کفالت اونها رو بگیرید.
انشالا که مشکلتون حل بشه و حداقل بتونید با گرفتن معافیت یکم از مشکلاتتون رو حل کنید.

دوست خوبم.ما حقوق بنیاد رو میگیرم و قانونا نمیتونیم تحث پوشش جایی بشیم.برا همین پرسیدم که دوستان راهی برا این مشکل پیدا نمیکنن؟
اینطور که بوش میاد باید بعد کارشناسی هر طور که شده این قضیه رو تموم کنم و نهایش برم و بعد از 2 سال برگردم.شاید این سرنوشته نمیدونم

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان عزیز میخام بدونم که برا امریه گرفتن باید کی اقدام کرد . یعنی چند ماه جلوتر باید اقدام کرد . کسی که 92/06/01 اعزامش بوده باید کی اقدام می کرده تا بتونه امریشو جور کنه .

یکی از اشنایان یه تاریخی میگه و میگه برج 2 باید اقدام میکردیم الان ما موندیم ایا این اقا راست میگه یا نه مثلا برج 5 یا همون 4 میشده کاری کرد امریه گرفت برا 92/06/01 . میخام بدونم دقیق چقد قبل اموزشی باید اقدام کرد تا امریه گرفت . چون خیلی برام مهمه و میخام بدونم طرف راست گفته

برج 3 اقدام کردیم نشده که بگیره و برج 2 میشد گرفت یا همش بازی بیش نبوده . ممنون میشم کسی که دقیق بلده جواب بندرو بده تشکر .

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان عزیز میخام بدونم که برا امریه گرفتن باید کی اقدام کرد . یعنی چند ماه جلوتر باید اقدام کرد . کسی که 92/06/01 اعزامش بوده باید کی اقدام می کرده تا بتونه امریشو جور کنه .

یکی از اشنایان یه تاریخی میگه و میگه برج 2 باید اقدام میکردیم الان ما موندیم ایا این اقا راست میگه یا نه مثلا برج 5 یا همون 4 میشده کاری کرد امریه گرفت برا 92/06/01 . میخام بدونم دقیق چقد قبل اموزشی باید اقدام کرد تا امریه گرفت . چون خیلی برام مهمه و میخام بدونم طرف راست گفته

برج 3 اقدام کردیم نشده که بگیره و برج 2 میشد گرفت یا همش بازی بیش نبوده . ممنون میشم کسی که دقیق بلده جواب بندرو بده تشکر .

بستگی به ارگانی که میخواید برید امریه داره، هر اداره ای که هست باید ازشون بپرسید برای امریه تو اون اداره تاریخ اعزام باید چه برجی باشه؟ مثلا برای آموزش و پرورش تاریخ اعزام باید برج 12 باشه، غیر از این باشه نمیتونی اونجا امریه بگیری

adin111

Registered User
لایک‌ها
109
سلام دوستان من اسم خفیف دارم سینوزیت مزمن هم دارم میگرن هم دارم اینا معافیت نمیگیره؟

leily_17

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
82
برای انجام سربازی از طریق پروژه دو راه وجود دارد : (1) از طریق بنیاد ملی نخبگان
(2) از طریق بنیاد نخبگان نیرو های مسلح

خدمت سربازی - Apply Abroad
ثبت اختراع + معدل کل ارشhttp://forum.persiantools.com/t251587-page23.html
د بالای 15 (یا معدل کنونی ارشد بالای 17)
روال کار در این حالت اینگونه است که فرد به بنیاد ملی نخبگان در شهر خود مراجعه کرده و در صورت احراز شرایط ، بنیاد برای وی تشکیل پرونده می دهد و در اکثر موارد شخص را به یکی از سازمانهای نظامی زیرمجموعه معرفی می کند. البته این پروسه اداری ممکن است حتی 3-4 ماه هم به طول بیانجامد. اما معمولا در 1-2 ماه به پایان می رسد. پس از مشخص شدن سازمان مربوطه و تعریف پروژه، فرد می تواند خدمت سربازی خود را از طریق "انجام پروژه ای به طول حدودا 10 ماه" + "دوره آموزشی سربازی حدودا 45 روزه" به انجام برساند .
http://www.iraninvention.com/Fa.php

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
خودتون به ته پست بالا اینم اضافه کنید...

بیست و نه...دو تا شیش!

:|

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
معافیت کفالت جریانش چیه
هر سایتی یه تعریف نوشته که با بقیه فرق میکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
سلام یه راهنمایی؟ بیاماریه واریکوسل گریده چندش معافیت داره؟

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان کسی اینجا تو مرزبانی سراوان خدمت میکنه ؟

دیشب تو حدوده پاسگاه 167 گزبستان درگیری رخ داده که 18 نفر شهید شدن 14 تاشون سرباز بودن

لینک خبر

شبکه ایران - 18 نفر شهید و 6 نفر گروگان در درگیری مرزبانان سراوان با افراد مسلح

واقعا بد شانس بودن سرباز های اونجا خدا به خانواده هاشون صبر بده

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
اره ظاهرا مهاجما عقب نشینی کردن ب سمت کشور همسایه!

ارسال شده توسط اسپمر پی تی

بالا