• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
اگه لیسانسه هستی که کلا فکرسپاه نباش-جدیداارتش نیازبه افرادباسوادترداره-ولیسانس به بالا رومیفرستن ارتش-الان جدیدادیپلم وزیردیپلم بیشترشانس خدمت توی **** رودارن-تااونجایی که من میدونم **** آموزشی نداره

واقعا **** يا ارتش بودنش مهم نيست ميخوام شهر خودم باشه
شما راهي سراغ نداريد؟

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
واقعا **** يا ارتش بودنش مهم نيست ميخوام شهر خودم باشه
شما راهي سراغ نداريد؟

تنهاراهش اینه که زن داشته باشی-یامشکل خانوادگی داشته باشی که قابل اثبات باشه-من توتاالان کله گنده تروقاطع ترازنظام وظیفه ندیدم-غیرازاین دوموردراهی نداره-مگراینکه خودت افسردگی داشته باشی-که این خودش یه بندازمعافیته

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
بعد از دو ماه و نیم کارت هنوز نیومده..........
برای دوستم کمتر از دو هفته اومد معافیت پزشکیه چشمش گرفته بود

دوستان من 11 همین برج (شنبه همین هفته که پیش رو داریم) باید برم کمیسیون برای معافیت دیسک کمرم فقط دعا کنید که این معافیت دائم را بگیرم من و اذیتم نکنن
ایشالله که معاف میشی داداش
حتما خبرشو بده چیکار کردی

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
کسی می دونه شرایط دادن معافیت پزشکی برای شکستی چیه؟؟

من چند سال پیش کتفم بد جور شکست و حدود 3 سانتی فاصله بین دو استخوان داشتم 11 12 سانت هم جای بخیه دارم با دو تا جای پلاتین خود پلاتین نیست در اوردن

دو بار عمل شدم یه بار باز یه بار بسته

ایا با این شرایط احتمال معافیت دادن هست؟؟؟دستم کمی خوش شده و وقتی زیاد ثابت بمونه خشک میشه مثل وقت خواب

دوستان یه راهنمایی برسونید

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
اون صد در صد برده گی که نیست فرمانده هم آدمه خیلی بهتر از اینها که بیرونن
یکی از دوستان من در آموزشی رفت امتحان گواهی نامه داد و قبول شد
یکی دیگه هم امتحان داد توی سرباز رفت دانشگاه
این دوتا رو خودم دیدم

تو دوران خدمت (بعداز آموزشی) می‌دونم اکثراً می‌ذارن
ولی تو اون دوماه نشنیده بودم
ممنون

عمو زنده ای هنوز؟

بیا یاهو یه سر وقت کردی....

آره می ذارن

مخلصم
نه عمو...خیلی وقته ریــغ رحمتو ریختن تو حلقمون :|
ممنون

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام
کسی می دونه این جمله یعنی چی:

بند 4ـ میوپی با سایکلوپلژی در مشمولان بالاتر از دیپلم: (میوپی با سیکلوپلژی کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نگردد؟).
میوپی که می شه نزدیک بینی
سیکلوپلژی هم که می شه ریختن قطره در چشم
این با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نگردد یعنی چی؟ بالاخره نزدیک بینی با آستیگمات جمع می شه یا نه؟
سلام
آستیگمات جمع می شه
مشکلت رو بگو ، تا بگم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ممنون از شما
جمع آستیگمات دو چشمم 8 هست.
و جمع نزدیک بینی دو چشمم 3 هستش.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

خواهش می کنم ، مدرک شما دیپلم یا لیسانس ؟
با قطره این شماره اومده ؟
اگه آره 1 ماه قبل از کمیسیون دیگه عینک نزن یه خورده بره بالا
----------------------
اینم برای اهدای کلیه
من فردی هستم که کلیه خودم رو اهدا کردم.قبل از این که این کار را بکنم پیش چند متخصص نفرولوژی رفتم و همشون اظهار کردند که هیچ اتفاقی برام نمیفته،فقط و فقط تنها توصیه ای که به من کردند این بود که از ورزش حرفه ای بپرهیزم،چون یک کلیه جواب گو نیست،ولی متاسفانه در حال حاضر دچار فشار خون بالا شدم (16)قرص فشار مصرف میکنم و کراتینین خونم بالا رفته(1.5)و هر دو ماه یکبار دارم ازمایش میدم که دیالیزی نشوم .پس بدانید که فرمایشات دکترها کاملا مهمل و بیهوده است.فردی که کلیه اش رو میدهد این مشکلات برایش پیش می اید : در معرض قرار گرفتن بیماری های لا علاجی از قبیل فشار خون بالا که هزارو یک مشکل می افریند،بیماری دیابت که باعث میشود همون یک کلیه هم از کار بیفتد، ودیالیزی شوید ودر صف گیرنده ها قرار گیرید.شمایی که کاملا سالم وتندرست و ورزشکار بودی به یک انسانی که بقییه عمرش را با بیماری های سخت در گیر است تبدیل میشوی،کلا در **** غذایی نباید نمک باشد،که این برای من کاری است بس دشوار ،یعنی دیگه نباید فست فود ،سس،ترشی وشور،انواع تنقلات مثل اجیل تخمه چیپس و پفک و دوغ ونوشابه ...... که همشون دارای نمک هستند واین برای یک جوان تقریبا غیر ممکن است،نخوردن گوشت قرمز و کم خوردن گوشت مرغ و ماهی چون دارای پروتئین هستند و نخوردن مشروبات الکلی و محدودیت های دیگر.چیزی که من را تا دو ماه بعد از عمل ازرده خاطر کرد این فکر بود که : وااااااااای چقدر بدبخت و بی عرضه و بی جنم هستم که از طریق فروش عضوم کسب درامد کردم که نتونستم مثل بقیه کار کنم و پول در بیارم. من هم مثل خیلی های دیگه قبل از عمل دلایل فوق العاده منطقی و قانع کنندهای برای خودم داشتم ولی بعد از عمل دلایلم جلوی مشکلات پیش امده پوچ شد ،کلام آخر: اگر دچار مشکلات فراوانی هستید از قبیل : نداشتن یک قرون پول،نامزدی که میخواد به خاطر بی پولی شما رو ترک کنه،با کسی تصادف کردی و باید پول دیه بدی و اگه ندی به زندان میفتی،میخوای بری خارج و همه کارات درست شده غیر سربازی،میخوای کار بزرگی انجام بدی و سرمایه نداری با پدر و مادرت به مشکل برخوردی و حمایتت نمکنن و میخوای باهاشون لج کنی و...... به خدا به خدا به خدا این راه مشکلت رو حل نمیکنه شاید در همون لحظه مشکلت حل بشه ولی بعدها به مراتب مشکلاتی بزرگتر ایجاد میشه.

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
----------------------
اینم برای اهدای کلیه

لیسانس
بدون قطره

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
----------------------
اینم برای اهدای کلیه

سلام دادا گفتم از شما هم یه راهنمایی بگیرم من واریکوسله گرید 2 دارم راهی داره که بیشترش کنم؟ آیا 3 معاف میشه؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413

سلام دادا گفتم از شما هم یه راهنمایی بگیرم من واریکوسله گرید 2 دارم راهی داره که بیشترش کنم؟ آیا 3 معاف میشه؟

داداش گرید3هم معافی شایدبدن-مگه بیماری که به بدنت آسیب برسونی؟؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
لیسانس
بدون قطره

برو قطره بریز ببین تا 10 بالا می ره یا نه ! و الا متاسفانه تاثیری نداره
24 ساعتی دید چشمات از دست می ره بابت قطره ( تاری شدید )
سلام
راه که داره ، ولی اصلا ارزش نداره

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
تنهاراهش اینه که زن داشته باشی-یامشکل خانوادگی داشته باشی که قابل اثبات باشه-من توتاالان کله گنده تروقاطع ترازنظام وظیفه ندیدم-غیرازاین دوموردراهی نداره-مگراینکه خودت افسردگی داشته باشی-که این خودش یه بندازمعافیته

آقا جريان افسردگي چيه؟ تستش چيه؟ حدش چقدره ؟ يه مقدار که افسردگي دارم ولي در حد خودکشي و اون حرفا نيست

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15

آقا جريان افسردگي چيه؟ تستش چيه؟ حدش چقدره ؟ يه مقدار که افسردگي دارم ولي در حد خودکشي و اون حرفا نيست

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
کسی می دونه این جمله یعنی چی:

بند 4ـ میوپی با سایکلوپلژی در مشمولان بالاتر از دیپلم: (میوپی با سیکلوپلژی کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نگردد؟).
میوپی که می شه نزدیک بینی
سیکلوپلژی هم که می شه ریختن قطره در چشم
این با علامت مثبت منظور شود ولی محاسبه نگردد یعنی چی؟ بالاخره نزدیک بینی با آستیگمات جمع می شه یا نه؟

این جمله رو بیخیال، روشش اینه ( تجربه خودم ) نحوه محاسبه اش اینجوریه که شماره چشم + و - داره، همونطور آستیگماتیسم هم + و - داره، حالا اگه شماره چشمت و آستیگماتیسم هم علامت باشن، باهم جمع میشن، اگه علامتشون مخالف باشه، اونی که مقدارش بیشتره در نظر گرفته میشه.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
کسی می دونه شرایط دادن معافیت پزشکی برای شکستی چیه؟؟

من چند سال پیش کتفم بد جور شکست و حدود 3 سانتی فاصله بین دو استخوان داشتم 11 12 سانت هم جای بخیه دارم با دو تا جای پلاتین خود پلاتین نیست در اوردن

دو بار عمل شدم یه بار باز یه بار بسته

ایا با این شرایط احتمال معافیت دادن هست؟؟؟دستم کمی خوش شده و وقتی زیاد ثابت بمونه خشک میشه مثل وقت خواب

دوستان یه راهنمایی برسونید

پسر عمه من هم بازوش شکسته بود هم ترقوه اش ، از پاش استخون برداشته بودن و با پلاتین یه کاری کردن جوش بخوره، ولی معاف از رزمش کردن، بهش گفته بودن شکستگی های پا مهمن و معاف دائم دارن، ولی دست رو دائم نمیدن.

بالا