• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
آقا اینا دوباره من رو به یه بیمارستان دیگه معرفی کردند برم دکتر ویزیتم کنه
چرا پس اینطوریه من که یه بار رفته بودم دکتر که !!!!!!

به چند دلیل
برای بیمارستان های نظامی خودشون مشتری جور میکنن
زیاد خوشتون نیاد
علافتون کنن
سر کیسه تون کنن

منو بار اول معاف کردن، فرداش بهم زنگ زدن گفتن دوباره باید بری بیمارستان، اینا همچین حرومزاده هایی ان

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
میتونی جواب MRIت رو بذاری اینجا؟ Disc Herniation داری؟ منم دوشنبه صبح کمیسیون دارم برای همین هرنی دیسکال
توی سایت sarbazi هم یه نفر که هرنی دیسکال داشت و معاف شده بود رو همینجوری دوباره فرستاده بودن یک بیمارستان دیگه
کلا به نظر میرسه اینی که میفرستن یه بیمارستان دیگه چیزه خوبی باشه. چون معنیش اینه که شما شرایط معافیت رو داری و برای محکم کاری و اطمینان از اینکه مدارک پزشکیتون جعلی نباشه دوباره میفرستن بیمارستان

حالا اگه تونستی اول جواب MRIت رو بذار بعدم یه توضیح بده که کمیسیون چه مدلی بود و چقدر کارت طول کشید و ... که من دوشنبه دارم میرم اماده باشم :D
مرسی

ٱره دادا دیسکم از نوع هنریکال هست و.پاسخ MRI من هم داخل صفحات قبل همین تاپیک هست
در رابطه با کمیسیون هم والا من 8 صبح رفتم مدارکو دادم حدود 1 ساعت بعد شروع کرد به خوندن اسم ها وقتی اسم من را خوند رفتم اونجا یارو گفت چند وقته دیسک داری منم گفتم حدودا 1 سالی میشه بعد برگه را داد بهم گفت برو تا یه برگه جدید بهت بدن وقتی رفتم اونی که برگه جدید میداد یکی واسم صادر کرد مثل برگه ایی که.قبلا رفته بودم بیمارستان فقط بیمارستان فرق میکنه و اینبار اسم پزشکی که باید برم وپیشش را هم نوشته یک ماه هم وقت دارم واسه رفتن بیمارستان دوباره

ارسال شده توسط من با گوشی گلکسی خیلی

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
نمره چشم رو اپتومترسیت تعیین میکنه، چشم پزشک فقط تاییدش میکنه، به نظر من پیش چشم پزشک نرو، چون نیازی به درمان چشم نداری و فقط نمره چشمتو میخوای، اگه میخوای حتما پیش دکتر بری، آره پول جفتشو باید بدی
8 تومن تایین نمره، 15 تومن دکتر فک کنم

من رفتم پیش اپتومتریست سجاد گفت ما قطره رو فقط وقتی نامه داشته باشی میندازیم همینجوری قطره نمیندازیم.
شماره چشمم رو بدون قطره گرفت گفت 11.25 هست و 50 50 هست معاف شدنم.
گفت یه مقدار قطره نمره چشمم رو کم می کنه
و معمولا یه مقدار از نمره ی استیگمات رو هم لحاظ نمی کنن.
پیش یه دکتر دیگه هم رفتم گفت ما قطره نداریم و نمیندازیم.
ویزیتشم 7300 بود آزاد

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
من رفتم پیش اپتومتریست سجاد گفت ما قطره رو فقط وقتی نامه داشته باشی میندازیم همینجوری قطره نمیندازیم.
ویزیتشم 7300 بود آزاد

داداش خدابهت صبربده-من این بدبختیاروقبلاکشیدم-میدونم چقدرحالگیریه

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
میتونی جواب MRIت رو بذاری اینجا؟ Disc Herniation داری؟ منم دوشنبه صبح کمیسیون دارم برای همین هرنی دیسکال
توی سایت sarbazi هم یه نفر که هرنی دیسکال داشت و معاف شده بود رو همینجوری دوباره فرستاده بودن یک بیمارستان دیگه
کلا به نظر میرسه اینی که میفرستن یه بیمارستان دیگه چیزه خوبی باشه. چون معنیش اینه که شما شرایط معافیت رو داری و برای محکم کاری و اطمینان از اینکه مدارک پزشکیتون جعلی نباشه دوباره میفرستن بیمارستان

حالا اگه تونستی اول جواب MRIت رو بذار بعدم یه توضیح بده که کمیسیون چه مدلی بود و چقدر کارت طول کشید و ... که من دوشنبه دارم میرم اماده باشم :D
مرسی
جناب این هم MRI بنده
جواب MRI بنده به شرح زیر است :
L4-L5 & L5-S1 disc herniation (protrusions)
Lower Lumbar spondylosis
Lower Lumbar canal stenosis

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
ویزیتشم 7300 بود آزاد

قطره اش که چیز فضایی ای نیست، دکتری که قطره نداره تو مطبش پس چطوری شبکیه رو معاینه میکنه؟ انگشت میکنه تو چشم طرف؟؟؟ شما برو نور، تو مطهری یا اسفندیار، کارت راه میفته، غلط کرده، شما با این چشم هم 100% معافی، اگه غرب تهرانی تو اکباتانم میتونی بری معاینه بشی. من خودم تو اکباتان رفتم تست کردم، ولی به نظرم دیگه نرو، من بهت قول میدم معافی، دفترچه پر کن و بدون استرس کاراتو بکن، حتی من برای دفترچه پر کردن پیش چشم پزشک نرفتم، رفتم پیش یه عمومی، بهش گفتم برام بنویس چشماش ضعیفه ;) منم بی قطره چشمم 11.5 هست.

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
ٱره دادا دیسکم از نوع هنریکال هست و.پاسخ MRI من هم داخل صفحات قبل همین تاپیک هست
در رابطه با کمیسیون هم والا من 8 صبح رفتم مدارکو دادم حدود 1 ساعت بعد شروع کرد به خوندن اسم ها وقتی اسم من را خوند رفتم اونجا یارو گفت چند وقته دیسک داری منم گفتم حدودا 1 سالی میشه بعد برگه را داد بهم گفت برو تا یه برگه جدید بهت بدن وقتی رفتم اونی که برگه جدید میداد یکی واسم صادر کرد مثل برگه ایی که.قبلا رفته بودم بیمارستان فقط بیمارستان فرق میکنه و اینبار اسم پزشکی که باید برم وپیشش را هم نوشته یک ماه هم وقت دارم واسه رفتن بیمارستان دوباره

ارسال شده توسط من با گوشی گلکسی خیلی

منم تقریبا مثل شمام
L5-S1 Disc Herniation دارم
ولی توی L3-4 و L4-5 دیگه هرنی ندارم و زده Disc Bulge
تنگی کانال نخاعی هم مثل شما دارم البته مال من توی پای چپه اینجوری که دکتر گفت
توی سایت sarbazi.us هم یه نفر مثل من و شما هرنی دیسکال داشت. اونم اتفاقا مثل من بیمارستان سجاد رفته بود برای معاینه. بعد رفته بود کمیسیون و اونجا دوباره فرستاده بودنش بیمارستان و بعد از بیمارستان دوم معافش کرده بودن. شما هم احتمالا همینجوریه وضعیتت و بار دوم که بری بیمارستان و اونجام تائید کنن که مشکل داری معاف میشی. این بیمارستان دوم حالت منطقیش اینجوریه که شما شرایط معافیت رو داری و برای اینکه مطمعن شن مدارکت جعلی نیست دوباره میفرستن بیمارستان. احتمالا منم فردا دوباره میفرستن بیمارستان مگه اینکه خیلی خوش شانس باشم
بهرحال ایشالا هم شما معاف شی هم من

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
منم تقریبا مثل شمام
L5-S1 Disc Herniation دارم
ولی توی L3-4 و L4-5 دیگه هرنی ندارم و زده Disc Bulge
تنگی کانال نخاعی هم مثل شما دارم البته مال من توی پای چپه اینجوری که دکتر گفت
توی سایت sarbazi.us هم یه نفر مثل من و شما هرنی دیسکال داشت. اونم اتفاقا مثل من بیمارستان سجاد رفته بود برای معاینه. بعد رفته بود کمیسیون و اونجا دوباره فرستاده بودنش بیمارستان و بعد از بیمارستان دوم معافش کرده بودن. شما هم احتمالا همینجوریه وضعیتت و بار دوم که بری بیمارستان و اونجام تائید کنن که مشکل داری معاف میشی. این بیمارستان دوم حالت منطقیش اینجوریه که شما شرایط معافیت رو داری و برای اینکه مطمعن شن مدارکت جعلی نیست دوباره میفرستن بیمارستان. احتمالا منم فردا دوباره میفرستن بیمارستان مگه اینکه خیلی خوش شانس باشم
بهرحال ایشالا هم شما معاف شی هم من
دادا منم تنگی کانال نخاعی هم مثل شما دارم و بنده هم داخل پای چپم از بالا تا پایین تیر میکشه و مشکل دارم تازه به پای راستم هم مشکل هست
نمیدونم حالا 5 شنبه میخوام برم بیمارستان ببینم چی میشه
ایشالا که خدا از دهنت بشنوه و هر دو معاف بشیم
شما هم رفتی واسه کمیسیون اینجا بیا بنویس چه کردی

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
دادا منم تنگی کانال نخاعی هم مثل شما دارم و بنده هم داخل پای چپم از بالا تا پایین تیر میکشه و مشکل دارم تازه به پای راستم هم مشکل هست
نمیدونم حالا 5 شنبه میخوام برم بیمارستان ببینم چی میشه
ایشالا که خدا از دهنت بشنوه و هر دو معاف بشیم
شما هم رفتی واسه کمیسیون اینجا بیا بنویس چه کردی

منم مثل شما دوباره فرستادن بیمارستان
دکتر اول نامه‌ای که دکترای بیمارستان سجاد نوشته بودن رو خوند و بعد MRIئی که خودم از بیرون گرفته بودم رو گرفت نگاه کرد. بعد گفت باید MRI از بیمارستان نظامی بیاری. حالا هفته‌ی دیگه باید برم نامه بیمارستان 501 ارتش رو بگیرم و برم MRI بدم اونجا
امروز حدود 60-70 نفر توی سالن بودن که حدود 15 نفرو معاف دائم کردن. 1-2 نفر هم دیسک کمر معاف کردن. اون 2 نفری که از بین معاف شده‌ها باهاشون صحبت کردم یکیشون رو 1 بار و اون یکی رو 2 بار دیگه فرستاده بودن بیمارستان برای معاینه مجدد
امیدوارم دیگه بامبول در نیارن و با MRI بیمارستان ارتش معافم کنن

فقط یه سوال من دارم مگه نمیشه به این رای اعتراض زد؟ کسایی که معاف از رزم شده بودن رو اسماشون رو میخوند و میگفت برین خونه تا نامه اعزام بیاد براتون! یکیشون رفت گفت میخوام اعتراض بزنم گفت اعتراض نداریم! چرت و پرت گفته دیگه؟ چون من از هرکی تاحالا پرسیدم گفته میشه اعتراض زد و تو سایت خود **** وظیفه هم نوشته میشه اعتراض زد

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
منم مثل شما دوباره فرستادن بیمارستان
دکتر اول نامه‌ای که دکترای بیمارستان سجاد نوشته بودن رو خوند و بعد MRIئی که خودم از بیرون گرفته بودم رو گرفت نگاه کرد. بعد گفت باید MRI از بیمارستان نظامی بیاری. حالا هفته‌ی دیگه باید برم نامه بیمارستان 501 ارتش رو بگیرم و برم MRI بدم اونجا
امروز حدود 60-70 نفر توی سالن بودن که حدود 15 نفرو معاف دائم کردن. 1-2 نفر هم دیسک کمر معاف کردن. اون 2 نفری که از بین معاف شده‌ها باهاشون صحبت کردم یکیشون رو 1 بار و اون یکی رو 2 بار دیگه فرستاده بودن بیمارستان برای معاینه مجدد
امیدوارم دیگه بامبول در نیارن و با MRI بیمارستان ارتش معافم کنن

فقط یه سوال من دارم مگه نمیشه به این رای اعتراض زد؟ کسایی که معاف از رزم شده بودن رو اسماشون رو میخوند و میگفت برین خونه تا نامه اعزام بیاد براتون! یکیشون رفت گفت میخوام اعتراض بزنم گفت اعتراض نداریم! چرت و پرت گفته دیگه؟ چون من از هرکی تاحالا پرسیدم گفته میشه اعتراض زد و تو سایت خود **** وظیفه هم نوشته میشه اعتراض زد
شما تهرانی ؟
من اصفهانم و کمیسیونی که من رفتم اصلا به مدارک پزشکی من نگاه نکرد و فقط متن نامه ایی که دکتر اول نوشته بود را خوند و از من پرسید چند وقته دیسک کمر داری و من گفتم حدودا یک سالی میشه و همین داخل برگه نوشت که حدودا یک سال هست و برگه را داد دست من و گفت برو برگه معرفی به بیمارستان بگیر و من هم رفتم و برگه گرفتم و اصلا صحبتی از این که من MRI جدید بگیرم نزد
حالا نمیدونم قبل از این که برم دکتر MRI برم بگیرم یا لازم نیست !!!!!!!

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
دوستان من پدر یکی از دوستام هفته پیش رحمت خدا رفت، الان دانشجوهه و 1 برادر و 1 خواهر داره که بزرگتر از خودش هستن و هردوشون متاهل هستن و جدا زندگی میکنن الان دیگه خودش و مادرش میمونن، خواستم ببینم معافیت کفالت شامل حالش میشه؟؟ اگه آره تو زمان تحصیل میتونه براش اقدام کنه؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
دوستان من پدر یکی از دوستام هفته پیش رحمت خدا رفت، الان دانشجوهه و 1 برادر و 1 خواهر داره که بزرگتر از خودش هستن و هردوشون متاهل هستن و جدا زندگی میکنن الان دیگه خودش و مادرش میمونن، خواستم ببینم معافیت کفالت شامل حالش میشه؟؟ اگه آره تو زمان تحصیل میتونه براش اقدام کنه؟

خیر. شامل حالش نمیشه.

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
شما تهرانی ؟
من اصفهانم و کمیسیونی که من رفتم اصلا به مدارک پزشکی من نگاه نکرد و فقط متن نامه ایی که دکتر اول نوشته بود را خوند و از من پرسید چند وقته دیسک کمر داری و من گفتم حدودا یک سالی میشه و همین داخل برگه نوشت که حدودا یک سال هست و برگه را داد دست من و گفت برو برگه معرفی به بیمارستان بگیر و من هم رفتم و برگه گرفتم و اصلا صحبتی از این که من MRI جدید بگیرم نزد
حالا نمیدونم قبل از این که برم دکتر MRI برم بگیرم یا لازم نیست !!!!!!!

آره من تهرانم
خب شمام بری بیمارستان احتمالا ازت MRI میگیرن دیگه. حالا MRI هم نگیرن یه چیزی میگیرن که هم بیماری شمارو اثبات کنه و هم مورد تائید خودشون باشه
به منم نگفت برو خودت MRI بگیر. گفت برو نامه معرفی بگیر برو بیمارستان 501 ارتش
از بیرون کلا هیچی نمیخواد بگیری چون پول دور ریختنه. شما بهترین دکتر دنیا هم بیماریتو تائید کنه اینا فقط دکترای بیمارستانای خودشونو قبول دارن. برو همون بیمارستانی که معرفی کردن هر چیزی که تو معرفی نامه نوشته همونارو انجام بده

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
سلام
شامل نمیشه-ولی ایشون میتونن به خاطرفوت پدرشون6ماه معاف موقت بشن

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
آره من تهرانم
خب شمام بری بیمارستان احتمالا ازت MRI میگیرن دیگه. حالا MRI هم نگیرن یه چیزی میگیرن که هم بیماری شمارو اثبات کنه و هم مورد تائید خودشون باشه
به منم نگفت برو خودت MRI بگیر. گفت برو نامه معرفی بگیر برو بیمارستان 501 ارتش
از بیرون کلا هیچی نمیخواد بگیری چون پول دور ریختنه. شما بهترین دکتر دنیا هم بیماریتو تائید کنه اینا فقط دکترای بیمارستانای خودشونو قبول دارن. برو همون بیمارستانی که معرفی کردن هر چیزی که تو معرفی نامه نوشته همونارو انجام بده

5 شنبه میرم ببینم چی میشه
من را به بیمارستان الزهرا (اصفهان) معرفی کردن
ایشالا هم شما و هم من معاف دائم بشیم

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام؛
دوستان، کسی که ازمهلت یکساله‌ی معافیت فارغ‌التحصیلیش کامل استفاده کرده، می‌تونه درخواست تأخیر بده؟...شرایطی داره؟
ممنون

============

به خاطرفوت پدرشون6ماه معاف موقت بشن

لطف می‌کنید کامل‌تر بگید؟...از چه زمانی؟...با چه شرایطی؟

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
دوستان کسی که می خواد برای معافیت پزشکی اقدام کنه می تونه امریه هم بگیره که اگه معافیتش جور نشد بتونیه تو اداره خدمت کنه؟

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
لطف می‌کنید کامل‌تر بگید؟...از چه زمانی؟...با چه شرایطی؟[/QUOTE]
اززمان فوت پدرتا6ماه معاف موقت میشن یعنی به عبارتی مهلت اعزم برای6 ماه تمدیدمیشه

بالا