سربازی الان 24 ماه شده برای اعزامیهای 92 ؟
اخه دوستم 10 آذر اعزامه گفت 24 ماه شده دهنمون سرویسه ه ه ه ه هنه داداش کی گفته 24 ماه همون 21 ماه هستش خیالتم راحت .
شاید اضافه خدمت داشتهاخه دوستم 10 آذر اعزامه گفت 24 ماه شده دهنمون سرویسه ه ه ه ه ه
داداش اگه بخوام اسفند اعزام بشم کی دفترچه رو بفرستم به نظرت؟من تمام کارهای مربوط و دفترچه انجام دادم و احتمالا شنبه دفترچه ارسال میکنم. امیدوارم دی ماه اعزام بشم!
ضمنا برای گرفتن کسری خدمت الان باید اقدام کنم یا هنگام خدمت؟
شاید اضافه خدمت داشته
داداش اگه بخوام اسفند اعزام بشم کی دفترچه رو بفرستم به نظرت؟
آره لیسانس دارماگه لیسانس داری دیماه بفرست
آره لیسانس دارم
کارای قبل از پست دفترچم چیاس ؟
حس میکنم میتونم معافی پزشکی بگیرم
تک پسر شهر خودش میفته 100 درصد؟
آقا کسي ميدونه براي امريه **** گرفتن حتما بايد بسيج فعال داشته باشم يا بسيج عادي هم جواب ميده؟ ميخوام بيوفتم شهر خودم که با ليسانس صبح تا ظهر باشم گفتن امريه **** بسيجي ميخواد رفتم عضو شدم حالا چه کنم ؟
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
برای امریه **** گرفتن هم کارت سبز لازمه و هم بسیج فعال.
شنیدم جدیدا **** لیسانس دیگه نمیگره.البته میگم شنیدم صحتش رو نمیدونم.
شما اگه ارتش باشی و شهرخودت بیفتی صدرصد تایم اداری هستی مگر روزی که نگهبان باشی.
آقا من ليسانسم تک پسرم هستم ميخوام شهر خودم خدمت کنم،**** و ارتش هم مهم نيست گفتم **** چون نزديکمون داره، ديروز فارق از تحصيل شدم و از امروز 6 ماه وقت دارم هر کاري ميشه کرد انجام بدم که همينجا باشم
شما يا کس ديگع اي ميتونه راهنماييم کنه
هدف اينه که در طول خدمت يه کار نيمه وقت جور کنم که بعد از آموزشي بتونم کار کنم
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
شما 1 سال وقت داری بعد از فراغت از تحصیل نه 6 ماه
آقا توی قسمت مشخصات بستگان قسمت جد و جده چی بنویسم؟ هردوشون بیشتر از 10 ساله که فوت کردنباید حتما همه مشخصات خواسته شده نوشته بشه؟
تو تذکر یک توضیح داده فقط در صورتی که متقاضی کفالت اونها هستید اطلاعات شون رو وارد کنید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2