• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صحبت‌های جنجالی پرستو صالحی روی آنتن زنده+تصاویر جدید

m24shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
Parastoo-Salehi-CaffeSoal-1-510x315.jpg
به گزارش فان پرس، پرستو صالحی که چند صباحی هست کم کارتر از گذشته شده، در بخش ابتدایی برنامه «کافه سوال» گفت:«فکر می کنم باید یک تیم پزشکی و داور بیاورم که ثابت کنم من عمل جراحی نکرده ام. کسانی که مرا می شناسند می دانند که گونه ام، برای خودم است اما متاسفانه به دلیل اینکه عمل کاشت گونه باب شده، خیلی ها فکر می کنند من عمل زیبایی انجام داده ام.»

وی ادامه داد:«سال هاست بابت این برچسب که می گویند عمل تزریق گونه شبیه گونه پرستو صالحی، عذاب می کشم. این در حالی است که من گونه هایم را تزریق نکرده ام، بلکه قسمت پایین صورتم لاغر شد و استخوان گونه سرجای خودش باقی مانده است و به همین دلیل وقتی لبخند می زنم، فقط گونه هایم معلوم می شود.» صالحی در پاسخ به این سوال مجری برنامه (مژده لواسانی) که از او پرسید آیا تا به حال عمل زیبایی داشته، گفت:«متاسفانه عمل تزریق لب داشته ام که به هیچ وجه راضی نیستم و هنوز هم دارم عواقبش را پس می دهم.» وی با بیان اینکه این صحبت ها را صراحتاً جلوی دوربین می گویم، ادامه داد:« بعد از هشت سال، ژلی که در داخل لبم است جا به جا می شود و دردسر های خاص خود را دارد. متاسفانه ژل هایی که در آن سال ها تزریق می شد و همچنین ژل هایی که الان تزریق می شود، عواقب زیادی دارد. شاید این ژل ها الان عواقب منفی خود را نشان دهد اما بعد از سال ها دردسرهای این موضوع نمایان می شود.»
بازیگر «زیر آسمان شهر» با رد کردن ارتباط کم کاری خود با تزریق لب گفت:«این موضوع یک مشکل اداری و کاری بود و من دچار محرومیت کاری بودم. البته این محرومیت انضباطی نبود و به خاطر صراحت لهجه ام بود.»

Parastoo-Salehi-CaffeSoal-2-510x510.jpg

صحبت‌های جنجالی پرستو صالحی روی آنتن زنده+تصاویر جدید​
وی ادامه داد:«جراحی زیبایی فی النفسه چیز بدی نیست به شرط اینکه افراط و تفریط نباشد.من زیاد با مترو رفت و آمد می کنم و در برخوردهایی که با مردم دارم می بینم موضوع تزریق لب، گونه و مخصوصاً تتو مساله ای است که خیلی رایج شده است.» در پایان برنامه لواسانی از صالحی پرسید آیا شما هم خواسته اید تتوی ابرویتان را پاک کنید که او جواب داد:«بله، اما متاسفانه تتوی ابرو چیزی است که پاک شدنی نیست.» کافه سوال برنامه گفت و گو محوری است که جمعه، شنبه و یک شنبه هر هفته ساعت 21 از شبکه دو سیما پخش می شود. تهیه این برنامه که در فصل اول به موضوع زیبایی و عمل های زیبایی می پرازد، به عهده سهیل ******* است و مژده لواسانی اجرای آن را برعهده دارد. ضمن اینکه تیتراژ این برنامه تلویزیونی با صدای مبین رسایی از دیشب روی آنتن رفت.
Parastoo-Salehi-CaffeSoal-3-510x389.jpeg
Parastoo-Salehi-CaffeSoal-4-510x385.jpeg
Parastoo-Salehi-CaffeSoal-6-510x388.jpeg
Parastoo-Salehi-CaffeSoal-7-510x386.jpeg
Parastoo-Salehi-CaffeSoal-8-510x387.jpeg
Parastoo-Salehi-CaffeSoal-9-510x390.jpeg

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
جنجالی!
طرف داره از عواقب تزریق چسب اکواریوم تو لب و صورت میگه!
یکی بیاد جنجالی رو تعریف کنه ما هم بدونیم یعنی چه؟

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
3 نفر ادم جلو دوربین و کلی ادم اون بشت جمع شدن ک بگن این گونشو عمل کرده یا نه
اینم از بیت المال

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
یکی از مهم ترین مشکلات کشورمون صحت عمل زیبایی این بابا بود که با تدبیر صدا و سیما حل شد.:eek:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
مژده لواسانی خوب چیزی است . والسلام

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
مژده لواسانی خوب چیزی است . والسلام

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
وای چقدر جنجالی :eek: ادرنالین خونم داره از رگم میزنه بیرون :eek:

جمع کنین این خاله بازیا تون رو :mad:

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
همه شون به جنبش مخالفت با جراحی زیبایی پیوستند که بگند ما عمل نکردیم و زیبایی مون طبیعیه:دی

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
و همچنین تاثیر مهم و سرنوشت ساز این برنامه رو در ادامه روند مذاکرات با امریکا و 5 به علاوه 1 شاهد بودیم .. جنجال صدا سیما برای بیداری و ارتقا سطح سواد جامعه بیداد میکنه .. اصلن یه وضعی

PlayMaTe

Registered User
لایک‌ها
126
جا اینکه بیان مدت زمان پخش برنامه های قرآنی رو زیاد کنن میان از این کارا و جلف بازیهای غربی انجام میدن؟

حرفی که زدم دو پهلو بود و منطورم این هست خود صدا و سیما هم توش دو حزبی داره یک عده فقط قرآن و روضه رضوان و یک عده هم برنامه های تفریحی و آشپزی و...

جالب اینجاست هیچکدوم از برنامه هاشون هم کیفیت نداره و ملت به این بشقابا روی میارن و کوزی گونی و اون سلطان پدرسگ رو به اینا ترجیح میدن :|

• Like
Reactions: e.m
بالا