• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در مورد نئوباکس

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوستان
من یه مدتیه تو سایت نئوباکس عضو شدم و تاحالا چند دلار درامد داشتم
راستش من دو روز پیش برای مشاهده تبلیغات و لاگین از *** استفاده کردم ولی بن نشدم
حالا شنیدم که میگن نئوباکس کاربر رو در موقع پرداخت بن میکنه
می خواستم بدونم این واقعیت داره یا نه؟
ترسم از اینه که چند ماهی با سایت کار کنم و بعد از این همه زحمت بیان و موقع پرداخت منو بن کنن
فعلا هم حساب paypal
ندارم تا باهاش امتحان کنم
می خواستم بدونم از دوستان شده کسی موقع پرداخت بن یشه یا نه؟
ممنون از جوابتون

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز

منم تا چند ماه پیش عضو این سایت بودم

باید بگم اگر بر خلاف قوانینش عمل نکنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

من خودمم حدود 20 دلار برداشت داشتم از این سایت که اگر اشتباه نکنم خیلی زودم به حساب payza پرداخت کرد

فقط از همه چیز مهمتر یادت باشه دو حساب با یک ip نسازی و سعی در گول زدن سایت نداشته باشی

موفق باشی

hamoon32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز

منم تا چند ماه پیش عضو این سایت بودم

باید بگم اگر بر خلاف قوانینش عمل نکنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

من خودمم حدود 20 دلار برداشت داشتم از این سایت که اگر اشتباه نکنم خیلی زودم به حساب payza پرداخت کرد

فقط از همه چیز مهمتر یادت باشه دو حساب با یک ip نسازی و سعی در گول زدن سایت نداشته باشی

موفق باشی

سلام
منم همیشه سعی میکنم قوانین رو رعایت کنم

ولی یکی دوبار از دستم در رفته و از چند تا ip استفاده کردم

سوالم اینه که امکان داره نئوباکس منو موقع پرداخت بن کنه یا نه؟

ممنون

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
من هم چند وقت پیش با ip کشور سوئیس لوگین کردم بعد درخواست دریافت دادم که پرداخت نمی شد ولی بن هم نکرد. تا 10 روز بعد با ip ایران لوگین کردم و دوباره درخواست دادم که قبول کرد و پول به حسابم اومد شما هم اگه تو قسمتی که لوگینهایی که کرده ای را نشون میده کشوری به غیر از ایران را نشون می ده تا چند روز با ip ایران وارد سایت شو تا در اون قسمت فقط کشور ایران را نشون بده اون وقت درخواست دریافت بده ببین قبول می کنه یا نه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
من هم چند وقت پیش با ip کشور سوئیس لوگین کردم بعد درخواست دریافت دادم که پرداخت نمی شد ولی بن هم نکرد. تا 10 روز بعد با ip ایران لوگین کردم و دوباره درخواست دادم که قبول کرد و پول به حسابم اومد شما هم اگه تو قسمتی که لوگینهایی که کرده ای را نشون میده کشوری به غیر از ایران را نشون می ده تا چند روز با ip ایران وارد سایت شو تا در اون قسمت فقط کشور ایران را نشون بده اون وقت درخواست دریافت بده ببین قبول می کنه یا نه
تایید میشه.

mmm666

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان
من یه مدتیه تو سایت نئوباکس عضو شدم و تاحالا چند دلار درامد داشتم
راستش من دو روز پیش برای مشاهده تبلیغات و لاگین از *** استفاده کردم ولی بن نشدم
حالا شنیدم که میگن نئوباکس کاربر رو در موقع پرداخت بن میکنه
می خواستم بدونم این واقعیت داره یا نه؟
ترسم از اینه که چند ماهی با سایت کار کنم و بعد از این همه زحمت بیان و موقع پرداخت منو بن کنن
فعلا هم حساب paypal
ندارم تا باهاش امتحان کنم
می خواستم بدونم از دوستان شده کسی موقع پرداخت بن یشه یا نه؟
ممنون از جوابتون

سلام
فکر کنم جوابتون به خوبی داده شده اما برای اطمینان بیشتر من هم تجربه خودم رو میگم.
یکبار اشتباهی با آی پی آمریکا لوگین کردم. بعد یکجا توی فروم نئو از یک کاربر معتبر شنیدم که در این وضعیت باید یک هفته به طور متوالی از آی پی اصلیت لوگین کنی. من برای احتیاط برای مدت 10 روز متوالی هر روز لوگ اوت و بعدش لوگین می کردم تا اینکه توی لیست لوگین، تمام آی پی ها شد ایران. بعدش درخواست برداشت دادم و مشکلی پیش نیومد. حسابم هم پیزا وریفای نشده هست.

majid123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در این سایت تازه عضو شدم چرا اگهی یکصدم دلاری نمیاره همش یکهزارم دلاری هستند ؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سلام اون یکصدم دلاری فکر کنم شانسی میاد و زود ناپدید میشه. باید تولبارشو نصب کنی .تازه بعد از یه ماه میفهمی که تلاشت بیهوده است چون زیر مجموعه هم بگیری اکثرشون کلیک نمیکنن هی باید عوض کنی....
یک پیشنهاد بیا بدون زحمت و سردرد تو پرو باکس عضو شو . زودتر هم نتیجه میگیری هم اینکه 4تا کلیک 1 سنتی داره مثه نئو نیست بپره و هم اینکه زیر مجموعه ها بخوبی برات کار میکنن(البته اینو خودم نگفتم یکی گفته).خودم هم یه هفته ای میشه شرو کردم و یه 5 روز دیگه میتونم 3تا زیر مجموعه بگیرم.اگه دوست داشتی با لینک من ثبت نام کن قصد تبلیغ هم ندارم.
لینک ثبت نام

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام اون یکصدم دلاری فکر کنم شانسی میاد و زود ناپدید میشه. باید تولبارشو نصب کنی .تازه بعد از یه ماه میفهمی که تلاشت بیهوده است چون زیر مجموعه هم بگیری اکثرشون کلیک نمیکنن هی باید عوض کنی....
یک پیشنهاد بیا بدون زحمت و سردرد تو پرو باکس عضو شو . زودتر هم نتیجه میگیری هم اینکه 4تا کلیک 1 سنتی داره مثه نئو نیست بپره و هم اینکه زیر مجموعه ها بخوبی برات کار میکنن(البته اینو خودم نگفتم یکی گفته).خودم هم یه هفته ای میشه شرو کردم و یه 5 روز دیگه میتونم 3تا زیر مجموعه بگیرم.اگه دوست داشتی با لینک من ثبت نام کن قصد تبلیغ هم ندارم.
لینک ثبت نام

نه پروباکس از نئو بد تره،30 دلار توش ریختم ماه پیش چند روز پیش 15 دلار به بدبختی ازش کشیدم بیرون یعنی ر... به این باکس ها... :hmm:

spyder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
تو قوانین سایت نوشته که استفاده از نرم افزار تغییر آی پی باعث بسته شدن حساب میشه . اگه شما تو یک روز با چند آی پی مختلف آگهی ها را کلیک کنید حساب بن میشه و موقع برداشت شما متوجه میشید که حسابتون بسته شده طبق قوانین سایت شما تو یک ماه فقط از سه نقطه مختلف (از نظر مکانی) میتونید برای کلیک کردن آگهی ها استفاده کنید اونم به شرطی که غیر از شما کسی از اون برای کار کردن با نئوبکس استفاده نکرده باشه.

majid123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالاخره ما متوجه نشدیم یعنی پروباکس هم اسکم ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بالاخره ما متوجه نشدیم یعنی پروباکس هم اسکم ؟
قبلا هم گفتم،اسکم غیر مستقیم،یعنی شما گول تبلیغات رو می خوری و پول میریزی توش،اونها هم میگن عهههه دیدی چی شد؟ زیرمجموعه ها کلیک نکردن! خوب سود نکردی هیچی پولت رو هم نمی تونیم بدیم چون کلیک نکردن،به همین خوشگلی.اون هایی هم که Ultimate هستن و 4000 تا زیرمجموعه دارن و 500 دلار برداشت می کنن،به خاطر اینه که 5000 دلار سرمایه گذاری کردن،یعنی پول خودشون رو میگیرن،وقتی به سود رسید هم سایت حسابشون رو می بنده و میگه مثلا دو تا حساب داری یا از اتوکلیکر استفاده کردی...بازم هم به همین خوشگلی :)

بالا