• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

. از شاعرا سهراب،فروغ،حافظ رو خیلی دوست دارم . نیما رو هم دوست دارم و یه کتاب ازش به دستم رسید چند سال پیش که خیلی قدیمی بود و یکی از دوستانم داده بود یه چند وقتی بخونمش که فقط اشعار محلی مازنی توش بود البته برای ترجمه اش کلی زحمت کشیدم ولی خیلی قشنگ بود ولی این کتابو هرچی توی بازار گشتم پیداش نکردم... آهنگ های قدیمی رو خیلی دوست دارم و گوش میکنم
اشعار شاعرای جدید رو هم دوست دارم. یه چیزایی هم می نویسم که خوب گاهی بعضی دوستان لطف زیادی بهم دارن .

نظرت راجب دخترای نظامی چیه ؟؟
قضیه منم گره خورده :blush:
.
اوکی من مازندرانیم کمکی تو ترجمه خاستی میتونی رو من حساب کنی
مایکل هستم
بچه مازندران از شمال خیلی سرسبز
خیلی خوبم دانشجوی حسابداری و بدلیل نداشتن بودجه کافی و ایستادن رو پای خودم شغل ازاد هم بعنوان پاره وقت میرم//
بیشتر از شعرای قافیه دار خوشم میاد
بهترین شعرم از پروین اعتصامیه ""پیش از اینها فکر میکردم خدا""
از هری پاتر خیلی خوشم میاد ولی نه به اندازه ی کایل ایکس وای//
قوه تخیل درحد فضااااا .از نوشتن بدم نمید هرزگاهی شعر میزنم تورگ //
شوخ طبعیم زیاد مثل جنبم و نمیدونم چرا بیشتر وقتا تنهایی و دوست دارم عاشق قدم زدن تو باروونم اونم بااروونهای خیلی تند
درواقع هر چی باروون شدیدتر باشه بیشتر کیف میده واگر برف بباره که چه بیتر:lol:
یه فوتبالیست حرفه ای که هیچ پارتی وپولی نداشت تا پیشرفت کنه//
از دو صدای متفاوت خوشم میاد1 هایده 2یاس!!!از 2afmهم بدم نمیاد:دی

در اینجا جا داره از زحمات مادروپدرمم تشکر کنم و همچنین دوستای گلم که مارو به بنامه دعوت کردن:D

محسن چرا نمیااد دعوت نامه میخاد؟؟؟؟؟؟؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام
بزار بزرگان اول خودشونو معرفی کنن ما هم استفاده میبریم::)

عزیز شما عضویتت واسه 2011 :eek:
من 2013 خودمو معرفی کردم :blink:

مگه منتظر بودم:blush:
قرار شد هر روز یکی خودشو معرفی کنه امروز نوبت شما:)

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
واسه بودن میون اونایی که میخوان باشی ، نه بهونه ای میخوای و نه دعوتی ...........

اسمم محسن هست ، متولد شهر زیبای ارومیه ، خیلی از دوستان منو بیشتر از بخش " خرید و فروش سخت افزار " میشناسند ، متولد بهمن هستم و عاشق برف و زمستون .

با اجازه از امید عزیز فکر کنم بابابزرگ بخش باید من باشم و 33 سالم هستش :) . هیچ جایی هم درس نمیخونم و آخرین مدرک تحصیلی ام هم دیپلم ریاضی و فیزیک هستش ، یه مدتی هم دانشگاه درس خوندم که بدترین سالهای زندگیم رو روش نام گذاشتم و خاطره ای چنان تلخ ازش دارم که از هر چی کتاب و نوشته هستش بدم میاد .

الان هم چند سالی هست تو کار فروش لوازم و قطعات کامپیوتری مشغول به کار هستم ، خب هنوز مجرد هستم و سرسختانه در برابر توطئه ها و دسیسه هایی که مامانم برام میچینه مقاومت میکنم . فیلم خیلی کم میبینم ولی انیمه های ژاپنی رو زیاد نیگا میکنم ، محبوبترین فیلمم هم فیلم Assassins 13 هستش .

آهنگ فارسی خیلی کم گوش میدم و آهنگ محبوبم هم Modern Talking - You Can Win If You Want هستش ولی گروه موزیک مورد علاقه ام Rammstein هست .

علاقه زیادی به ادبیات و شعر از کودکی نداشتم و شاعر یا نویسنده خاصی هم نیست که ازش به عنوان مورد علاقه هام نام ببرم ، دلیل فعالیتم هم فقط به خاطر یادگیری و جبران نکته ضعف هام تو بخش فرهنگ و هنر هستش . بهترین کتابی هم که خوندم کتاب " پل رودخانه کوای " بود که پدرم وقتی تو بیمارستان بستری بودم برام هدیه داد .

احترام خاصی به سادگی و صداقت قائل هستم و آدمی کاملا آروم هستم ، از بودن در طبیعت خصوصا کوهنوردی به شدت لذت میبرم و ورزش های محبوبم هم شنا و طناب هستش ، فوتبال هم جای خود رو دارد و یه زمانی بد بازی نمیکردیم ، تیم محبوبم Ac Milan هست ولی دیوونه تیم ملی فوتبال آلمان هستم . تو ایران هم یه استقلالی ساکت هستم .

یه زمانی یه گیمر به تمام معنا بودم و دیونه سری بازی های Metal Gear ولی خب آدم که سنش از 30 رد میشه دیگه خیلی چیزا براش "خاطره" میشن . دوستانی خیلی خوبی تو این چند سال از پی تی پیدا کردم که باعث شدن هیچوقت احساس نکنم باز دوباره عمرم پشت مانیتورم هدر رفت و یکی از بچه های اینجا هستش که خاطرش برام خیلی عزیزه و

خودش هم خوب میدونه ! بیشتر دوست دارم بنویسم تا بخونم و خیلی وقتا با اینکه خودم هم نمیخوام رسمی و کتابی مینویسم و یکم هم غم داره حرفام ، ولی با اونایی که دوسشون دارم خیلی شوخی میکنم . نسبتا آدم زودرنجی هستم و تو کار گروهی فوق العاده تنبل ، تو زندگی از هیچ چیز به اندازه "باختن " متنفر نیستم .

خب مثل سمیه عزیز و حسین جان نتونستم کامل بنویسم چون هر دوتاشون واقعا خوب مینویسند و ذوق هنری خیلی بالای دارن ، ولی هر چی که دوستان بخوان میتونن بپرسن و تا جایی که بتونم به ای نوشته اضافه میکنم .

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
واسه بودن میون اونایی که میخوان باشی ، نه بهونه ای میخوای و نه دعوتی ...........

اسمم محسن هستش ، خیلی از دوستان منو بیشتر از بخش " خرید و فروش سخت افزار " میشناسند ، متولد بهمن هستم و عاشق برف و زمستون .

با اجازه از امید عزیز فکر کنم بابابزرگ بخش باید من باشم و 33 سالم هستش :) . هیچ جایی هم درس نمیخونم و آخرین مدرک تحصیلی ام هم دیپلم ریاضی و فیزیک هستش ، یه مدتی هم دانشگاه درس خوندم که بدترین سالهای زندگیم رو روش نام گذاشتم و خاطره ای چنان تلخ ازش دارم که از هر چی کتاب و نوشته هستش بدم میاد .

الان هم چند سالی هست تو کار فروش لوازم و قطعات کامپیوتری مشغول به کار هستم ، خب هنوز مجرد هستم و سرسختانه در برابر توطئه ها و دسیسه هایی که مامانم برام میچینه مقاومت میکنم . فیلم خیلی کم میبینم ولی انیمه های ژاپنی رو زیاد نیگا میکنم ، محبوبترین فیلمم هم فیلم Assassins 13 هستش .

آهنگ فارسی خیلی کم گوش میدم و آهنگ محبوبم هم Modern Talking - You Can Win If You Want هستش ولی گروه موزیک مورد علاقه ام Rammstein هست .

علاقه زیادی به ادبیات و شعر از کودکی نداشتم و شاعر یا نویسنده خاصی هم نیست که ازش به عنوان مورد علاقه هام نام ببرم ، دلیل فعالیتم هم فقط به خاطر یادگیری و جبران نکته ضعف هام تو بخش فرهنگ و هنر هستش . بهترین کتابی هم که خوندم کتاب " پل رودخانه کوای " بود که پدرم وقتی تو بیمارستان بستری بودم برام هدیه داد .

احترام خاصی به سادگی و صداقت قائل هستم و آدمی کاملا آروم هستم ، از بودن در طبیعت خصوصا کوهنوردی به شدت لذت میبرم و ورزش های محبوبم هم شنا و طناب هستش ، فوتبال هم جای خود رو دارد و یه زمانی بد بازی نمیکردیم ، تیم محبوبم Ac Milan هست ولی دیوونه تیم ملی فوتبال آلمان هستم . تو ایران هم یه استقلالی ساکت هستم .

یه زمانی یه گیمر به تمام معنا بودم و دیونه سری بازی های Metal Gear ولی خب آدم که سنش از 30 رد میشه دیگه خیلی چیزا براش "خاطره" میشن . دوستانی خیلی خوبی تو این چند سال از پی تی پیدا کردم که باعث شدن هیچوقت احساس نکنم باز دوباره عمرم پشت مانیتورم هدر رفت و یکی از بچه های اینجا هستش که خاطرش برام خیلی عزیزه و

خودش هم خوب میدونه ! بیشتر دوست دارم بنویسم تا بخونم و خیلی وقتا با اینکه خودم هم نمیخوام رسمی و کتابی مینویسم و یکم هم غم داره حرفام ، ولی با اونایی که دوسشون دارم خیلی شوخی میکنم . نسبتا آدم زودرنجی هستم و تو کار گروهی فوق العاده تنبل ، تو زندگی از هیچ چیز به اندازه "باختن " متنفر نیستم .

خب مثل سمیه عزیز و حسین جان نتونستم کامل بنویسم چون هر دوتاشون واقعا خوب مینویسند و ذوق هنری خیلی بالای دارن ، ولی هر چی که دوستان بخوان میتونن بپرسن و تا جایی که بتونم به ای نوشته اضافه میکنم .

محسن عزيز هم خودش رو معرفي كرد . هر چند كه معرفت و مرام و اخلاقش براي من به شخصه ثابت شده است . يكي از كمياب هاي روزگار هست .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

اسمم محسن هستش ،
خیلی از دوستان منو بیشتر از بخش " خرید و فروش سخت افزار " میشناسند ، متولد بهمن هستم و عاشق برف و زمستون .

خب مثل سمیه عزیز و حسین جان نتونستم کامل بنویسم چون هر دوتاشون واقعا خوب مینویسند و ذوق هنری خیلی بالای دارن ، ولی هر چی که دوستان بخوان میتونن بپرسن و تا جایی که بتونم به ای نوشته اضافه میکنم
.

انتظارات به سر اووومد و داداش محسن خودشو معرفی کرد ولی نگفت بچه کوجاست:دی

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020

سلام به همه ی دوستان خوبم...

واقعا ایده جالبیه بیو گذاشتن،ممنون از دوستان عزیز بابت بیوهاشون...
واقعا لذت بردم...
هم قلم نوشته های قوی بود و هم از حیث آشنایی بیشتر ارزشمند...بازم مرسی...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
از دوستان کسی نمیخواد خودشو معرفی کنه ؟ مایکلی بیا خودتو معرفی کن

فرشاد تو نمیبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست#301 رو ببین :دی

فرشاد خودتو معرفی کن دیگه !!!
نوبت تو/
سوالم داشتین در خدمتم
بنظرم کاربر پرنیان خودشونو معرفی کنن
کاربر اقاجون قرار بود خودشو معرفی کنه

و...

یه سوال ایا معرفی کردن خودتون چیزی ازتون کم میکنه ؟؟؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من با معرفی کردن خودم مشکلی ندارم نه اینکه آدم شگفت انگیزیم و به خاطر من میایین پی تی میخوام شوقتون باشه و نگیرم ازتون :p
من خودم توی پیام خصوصی اکثر دوستان اد لیستمو خودم بیوگرافیشون رو ازشون درخواست کردم و اکثرشو میدونم :D
بهتره فعلا اونایی که از قدیمیهای این تایپیکهای ادبیات هستن معرفی کنن تا بعد من تازه وارد بیام

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من با معرفی کردن خودم مشکلی ندارم نه اینکه آدم شگفت انگیزیم و به خاطر من میایین پی تی میخوام شوقتون باشه و نگیرم ازتون :p
من خودم توی پیام خصوصی اکثر دوستان اد لیستمو خودم بیوگرافیشون رو ازشون درخواست کردم و اکثرشو میدونم :D
بهتره فعلا اونایی که از قدیمیهای این تایپیکهای ادبیات هستن معرفی کنن تا بعد من تازه وارد بیام

پس چطور بمن میگفتی خودتو معرفی کن؟

حالا نوبت تو دیگه
توخودتو معرفی کن تا بزرگترا خجالت بکشن

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فکر میکنم یه نفر ک اگه خودش رو معرفی کنه خیلی خوبه: بانو کاسندارا
یه یوزر قدیمی که انصافا" به من یکی خیلی لطف داشته.بیشتر تاپیک ها رو میخونه و گاهی اوقات نظری هم میده.
خیلیا هستند که الان باید نام میبردم مثل لیلی رز عزیز (مدیرمون :دی)/کاربر jerri و خیلیای دیگه که الان کمتر سر میزنند

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یه یوزر قدیمی که انصافا" به من یکی خیلی لطف داشته.بیشتر تاپیک ها رو میخونه و گاهی اوقات نظری هم میده.
خیلیا هستند که الان باید نام میبردم مثل لیلی رز عزیز (مدیرمون :دی)/کاربر jerri و خیلیای دیگه که الان کمتر سر میزنند
منوعلا و سیر پندار

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
لطف کاساندرای عزیز شامل حال بنده هم بوده و همیشه منو شرمنده کردن و از نظراتشون استفاده می کنم از عزیزترین دوستانی هست که اینجا دارم
امیدوارم یه معرفی کوچیک حداقل داشته باشیم ازشون

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
منوعلا و سیر پندار
خب یک باره می گفتی سیر و پیاز:rolleyes:(شوخی)

بنده بسیار علاقه مند هستم اما همان طور که حسین عزیز فرمودند افراد بسیاری همچون مرجان بانو ، پرنیان و...بسیاری از عزیزان دیگر هستند که بیش از اینجانب هم قطار این بخش بودند .
بنابراین از جهت احترام به حضور مستمر این بزرگان من با تاخیر عرض می کنم .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بنظرم خیلی تاپیک داره از حالت خودش بیرون میره
هرکیو میگیم که خودشو معرفی کنه یه طوری از زیر معرفی کردن در میره به هرطریقیییییییییی
اقا حسین بنظرم خودت هرکسیو انتخاب کنی بهتره اینطوری مجبور میشن بیان چون اسامی رو خودت به ترتیب میبری جلوو
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آقایون.خانما.یه معرفی ساده انقدر ترسناک نیست
شاید الان بگید که اول خودم شروع کنم.ولی من این کار رو نمیکنم.
در مورد دوست داشتنی هاتون بگید.کتاب ها و وغ ادبیاتی که دوست دارید.هنرهایی که بهشون علاقه دارید.شغلتون و هزار تا چیز دیگه
راستش من فضول نیستم و ندونستن این چیزا فرق زیادی برام نداره.اما از اون جا که معتقدم آدم تا جایی که میتونه باید از خودش حرف بزنه
دوست دارم اطرافیانم رو بشناسم.فضای این جا کمی صمیمی و دوستانه هست ولی به بهتر شدنش با این کار کمک کنید.
فکر میکنم اول از همه همکار و مدیر بخش/کاربرهای فعال و کسانی که طی یک ماه نشان کاربر برتر رو داشتند شروع کنند بهتره

:eek:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نخیر خودم باید ادامه بدم معارفه رو
سلام
من فرشاد هستم ساکن ارومیه متولد 1369.10.1 البته توی شناسنامه اینو زده البته خونواده میگن ساعت 12 به دنیا اومدم
قدم 188 الی 192 هستش :دی
وزنم هم زیاد ه
از نوشته های برادران گریم خوشم میاد
نجوم . عکاسی . کتاب خوندن . و یک گیگ وسایل الکترونیکی به تمام معنا هستم
خوانده محبوبم مرحومان گروه کوئین و ناصر عبدالهی از خوانده های جدید خوشم نمیاد
یه کارهایی هم میکنم توی یه مجتمع کامپیوتری
خواب هایم 99.9 درصد فرداش به واقعیت تبدیل میشن
زندگی خوبی دارم فعلا
از ورزش ها شنا بسکتبال و تنیس بهشون علاقمندم
اغلب مواقع در حال خندیدنم ولی نمیدونم چرا اینجا فکر میکنم من عصبی هستم .
به زندگی روستایی علاقه دارم اونقدر که اگه الان شرایطش فراهم بشه زندگی رو ول میکنم میرم روستا از صفر شروع میکنم
دوست دختر ندارم :rolleyes:(خدایا شکرت) پسر هم شاید یدونه داشته باشم نمیدونم
دیپلم plc و برق صنعتی دارم
از کشور ژاپن خوشم میاد
فیلم هم پدر خوانده و عاشق بربادرفته هستم البته ارباب حلقه ها و بتمن شوالیه تاریکی رو یه چند صد باری دیدم دیگه v for venteta وباشگاه مشت زنی و ... هم بماند و شدیدا عاشق انیمه های ژاپنی در ضمن یک گیمر هم هستم
ازبازیگران خارجی زنها بیشتر از مگان فاکس و قدیمیها الیزابت تیلور و مرد ها مورگان فریمن و مرحوم هیث لجر خوشم میومد
اگه چیزی از قلم افتاد بگید بنویسم

Last edited:

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
نخیر خودم باید ادامه بدم معارفه رو
سلام
من فرشاد هستم ساکن ارومیه متولد 1369.10.1 البته توی شناسنامه اینو زده البته خونواده میگن ساعت 12 به دنیا اومدم
قدم 188 الی 192 هستش :دی
وزنم هم زیاد ه
از نوشته های برادران گریم خوشم میاد
نجوم . عکاسی . کتاب خوندن . و یک گیگ وسایل الکترونیکی به تمام معنا هستم
خوانده محبوبم مرحومان گروه کوئین و ناصر عبدالهی از خوانده های جدید خوشم نمیاد
یه کارهایی هم میکنم توی یه مجتمع کامپیوتری
خواب هایم 99.9 درصد فرداش به واقعیت تبدیل میشن
زندگی خوبی دارم فعلا
از ورزش ها شنا بسکتبال و تنیس بهشون علاقمندم
اغلب مواقع در حال خندیدنم ولی نمیدونم چرا اینجا فکر میکنم من عصبی هستم .
به زندگی روستایی علاقه دارم اونقدر که اگه الان شرایطش فراهم بشه زندگی رو ول میکنم میرم روستا از صفر شروع میکنم
دوست دختر ندارم :rolleyes:(خدایا شکرت) پسر هم شاید یدونه داشته باشم نمیدونم
دیپلم plc و برق صنعتی دارم
از کشور ژاپن خوشم میاد
فیلم هم پدر خوانده و عاشق بربادرفته هستم البته ارباب حلقه ها و بتمن شوالیه تاریکی رو یه چند صد باری دیدم دیگه v for venteta وباشگاه مشت زنی و ... هم بماند و شدیدا عاشق انیمه های ژاپنی در ضمن یک گیمر هم هستم
ازبازیگران خارجی زنها بیشتر از مگان فاکس و قدیمیها الیزابت تیلور و مرد ها مورگان فریمن و مرحوم هیث لجر خوشم میومد
اگه چیزی از قلم افتاد بگید بنویسم

فامیلیت رو نگفتی
و اینکه من ازت بزرگترم:cool:
تغریبا مشترکیم تو علاقه مندی ها به جز بازیگران زن.مگان فاکس؟
انیمه ژاپنی؟

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
فامیلیت رو نگفتی
و اینکه من ازت بزرگترم:cool:
تغریبا مشترکیم تو علاقه مندی ها به جز بازیگران زن.مگان فاکس؟
انیمه ژاپنی؟
فامیلیم :بابانژاد علتش رو پدر پدر بزرگم میگفت اون زمون اسم پدرم بابا بود به همین دلیل موقع شناسنامه دادن نوشتن بابانژاد که میشه همون از نژاد بابا
مگان فاکس خیلی دوستش داشتم تا زمانی که مزدوج شد تا بچه دار هم شده
انیمه هم عاشق ناروتو شیپودن هستم
راستی این سریال فرندز یادم رفته بود بگم

بالا